PDA

Επιστροφή στο Forum : Μουτζωστε με ΕΛΕΥΘΕΡΑ

maRtina
18-11-08, 10:49
Αυριο ειναι η μεγαλη μερα ....οι αθλητικες δοκιμασιες ...
απο το Σεπτεμβριο που εχω παρει την προκυρηξη στα χέρια μου πίστευα οτι ο δινουμε πρωτα τη πισινα και οσοι επιτυχουμε περναμε στην επομενη φαση των αγωνισματων (800μ σε 3,30 λεπτα , 100μ σε 16δευτ., υψος ,μηκος,σφαιρα.. )
Νομιζα ομως πως η επομενη φαση των αγωνισματων θα πραγματοποιηθει σε δευτερη ημερομηνια , αφου αναρτηθουν οι πινακες των επιτυχόντων της πισινας . Οποτε σκεφτομουν η εξυπνη πως θα δουλεψω πρωτα την πισινα και μετα θα αρχισω να ασχολουμε αποκλιστικα για την προετοιμασια των υπολοιπων ....Παλευω τοοοοσο καιρο να καταφερω χρονο λιγότερο απο 1 λεπτο στην πισινα και χθες εκανα 56 δευτερολεπτα ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ 4 δευτερολεπτα κατω !!!:clap::clap::clap:Ενθουσιαστηκα ...ειχα μια πολυ ευχαριστη εκπληξη στην πισινα , μιλησα με ενα παιδι και μου ειπε πως δινει για τον ιδιο διαγωνισμο και ο χρονος ειναι 1,30 λεπτα , οχι 1 που νομιζα εγω .....ΑΡΑ ΤΟ 'ΧΩ ΠΟΛΥ ΑΝΕΤΑ ...σκεφτηκα
Οταν πηρα την προκυρηξη στα χερια μου ημουν τοσο χαρουμενη και τοσο ενθουσιασμενη , την νομιζα τοσο δικη μου θεση που απο το αγχος μου διαβαζα οτι ναναι , και το κακο ειναι οτι δεν την ξαναδιαβασα απο τοτε ...Παραλληλα ειχα και μια ΠΟΛΥ ΔΥΣΑΡΕΣΤΗ ειδηση , απο την κουβεντα μου με αυτο το παιδι ...ΟΛΑ τα αθληματα και η αντοχη και η ταχυτητα και τα αλλα , εξετάζονται την ιδια μερα :hit::hit: ΔΥΔΤΥΧΩς ,
ειμαι ενας βλακας και μισος ...δεν θα τα καταφερω ...σιγουρα θα παω να προσπαθησω αλλα ....
χθες το βραδυ που γυρισα σπιτι ειδα αμεσως την προκυρηξη , πηρα και ενα παιδι που γνωρισα οταν εκανα τα χαρτια μου που θα εδινε και αυτος για το λιμενικο και μου πε και εκεινος το ιδιο πραμα ...μου εδωσε βεβαια θαρρος του στυλ πανε και δωστα ολα αλλα και παλι ...εφυγα απο το σπιτι και γυρισα παλι στο γηπεδο ...ΔΕΝ ΤΟ ΧΩ :sniff::(:( την αντοχη δεν θα την καταφερω ...

soraver
18-11-08, 10:54
mia xara 8a thn katafereis
ela kai meta 8a se paw sto kineziko :)

maRtina
18-11-08, 10:56
ασε με Σταυρο και δεν κοιμηθηκα ολο το βραδυ ....
ειμαι πολυ στεναχωρημενη

msl
18-11-08, 11:40
Όλα καλά θα πάνε, κούκλα μου :kissy: :)

soraver
18-11-08, 13:26
ok dne 8a se paw sto kineziko, 8a se paw gia ton kalutero guro koto ths a8hnas

maRtina
18-11-08, 13:29
:clap::clap::clap::clap::clap::clap:Ψηθηκα !:lol::lol::lol:

θα ειμαι με το μπαμπα μου Σταυρο , αν ολα πανε καλα , θα μιλησουμε!και θα φαμε και θα πιουμε :clap::clap:

Xouanita
18-11-08, 13:43
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΜΑρΤΙΝΑΚΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ !!! :yeeees::yeeees::yeeees:

Κι επειδη το ζητησες: :SeRxaNouLa::SeRxaNouLa: :SeRxaNouLa::SeRxaNouLa: :SeRxaNouLa::SeRxaNouLa: :lol:

maRtina
18-11-08, 14:03
Ε μα για μουτζωμα ειμαι τετοια γκαφα που εκανα!

Ευχαριστω παντως :)

pastoula
18-11-08, 14:11
:παρτα::παρτα::παρτα:

αλλα γιατι αγχωνεσαι?

οτι ειναι να γινει θα γινει!

τελικα δεν θες κινεζικο?

maRtina
18-11-08, 14:28
μαρη κατσε να δουμε τι θα γινει μια και μετα βλεπουμε...

ΠΛΑΤΩΝ
18-11-08, 16:27
Σου εύχομαι καλή επιτυχία. Μην το βάζεις κάτω! Πήγαινε και σκίσε!
Είτε πετύχεις είτε όχι, θα είσαι για πάντα η maRtina μας! Όποιο κι αν είναι το αποτέλεσμα, το κινέζικο θα το έχεις.

mgkillme
18-11-08, 23:20
ωχχχχχ....ολα την ιδια μερα???
εκτος απο την προπονηση στην πισινα εχεις ασχοληθει καθολου με τα αλλα αθληματα??
καλη επιτυχια\m/

Κοκκινονίκος
19-11-08, 00:38
ναι μωρέ μην αγχώνεσαι, μικρή είσαι ακόμα :P

ε και απλά.... θα τα καταφέρεις :)

Cj
19-11-08, 01:06
dont worry h pisina einai h kaluterh askisi...ante skistous..... na se doume kai limenakario kai ti allo \m/

Makjunior
19-11-08, 01:59
kanonisou na me grapseis meta otan tha kovw voltes me to kotero... :lol:

soraver
19-11-08, 11:28
mwrooooooooo
exeis koteroooooooooo?

:mak-sor: YIIIIIIIHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

pastoula
19-11-08, 13:21
οχι!:παρτα:

Makjunior
19-11-08, 13:24
mwrooooooooo
exeis koteroooooooooo?

:mak-sor: YIIIIIIIHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

exw k kotero.... pame mia volta??? ;)

:mak-sor: YIIIIIIIIIHHHHHHHHHHHHAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Freeman
19-11-08, 16:18
Εγώ δέν θα σε πώ καλή επιτυχία, θα σε πώ ΜΠΡΑΒΟ ΠΟΥ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΣ! Άντε πέρνα λιμενικό να φτιάξεις την ζωή σου! Να μας μιλάς μετά όμως ναί? Μήν μας ξεχάσεις? :D:P:P

Μίλησα τηλεφωνικός με την Ματίνα. Τα κατάφερε και πέρασε όλα τα αθλήματα. Τα όρια ήταν πολύ χαμηλά λέει. Και ο πιό χοντρός θα τα κατάφερνε λέει. ;)

soraver
19-11-08, 18:53
nai e?
kako auto :s an einai xamhla ta oria 8elei meson

pastoula
19-11-08, 19:52
ante re katastrofea!

mia xara 8a ta paei!

:clap::clap::clap::clap:mprabo koritsara!:παρτα:

Mirna
19-11-08, 20:34

Είδατε γαμπρό που θα κάνω εγώ??? :lol::lol::lol::lol:

Μίλησα τηλεφωνικός με την Ματίνα. Τα κατάφερε και πέρασε όλα τα αθλήματα. Τα όρια ήταν πολύ χαμηλά λέει. Και ο πιό χοντρός θα τα κατάφερνε λέει. ;)

Μπράβο της!!! Συγχαρητήρια!!!

nai e?

Είχες καμία αμφιβολία εσύ??? :lol::lol::lol:
Είναι η ξαδέρφη μου λιμενικό, ναι μεν έδωσε τα αθλήματα και πέρασε κλπ κλπ αλλά είχε ΚΑΙ μέσον!
My friend, στην Ελλάδα ζεις!!! Πουθενά δεν πας μπροστά χωρίς μέσον!!!

Λόγω ζαχάρου κύησης, μετριέμαι με το ειδικό μηχάνημα. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να αγοράζω τις ταινίες και τις ενεσούλες. Οι 50 ταινίες έχουν 33 ευρώ και οι ενεσούλες 12 ευρώ οι 100. Σύνολο κάνα 80άρι γιατί με 3 μετρήσεις την ημέρα θες 100 ταινίες. Για να τα γράψω λοιπόν στο ΙΚΑ ήθελα μέσον!!! Γιατί πρέπει να βρεις γυναικολόγο του ΙΚΑ, να κλείσεις ραντεβού (φέξε μου και γλίστρησα) και αν το θεωρήσει αναγκαίο να στα γράψει!!! :diee

Makjunior
19-11-08, 21:47
Είδατε γαμπρό που θα κάνω εγώ???

ΠΕΘΕΡΟΥΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΜΜΜΜΜΜΜ :clap::clap:

maRtina
20-11-08, 09:49
Σου εύχομαι καλή επιτυχία. Μην το βάζεις κάτω! Πήγαινε και σκίσε!
Είτε πετύχεις είτε όχι, θα είσαι για πάντα η maRtina μας! Όποιο κι αν είναι το αποτέλεσμα, το κινέζικο θα το έχεις.

ωχχχχχ....ολα την ιδια μερα???
εκτος απο την προπονηση στην πισινα εχεις ασχοληθει καθολου με τα αλλα αθληματα??
καλη επιτυχια\m/

ναι μωρέ μην αγχώνεσαι, μικρή είσαι ακόμα :P

ε και απλά.... θα τα καταφέρεις :)

dont worry h pisina einai h kaluterh askisi...ante skistous..... na se doume kai limenakario kai ti allo \m/

Εγώ δέν θα σε πώ καλή επιτυχία, θα σε πώ ΜΠΡΑΒΟ ΠΟΥ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΣ! Άντε πέρνα λιμενικό να φτιάξεις την ζωή σου! Να μας μιλάς μετά όμως ναί? Μήν μας ξεχάσεις? :D:P:P

nai e?

ante re katastrofea!

mia xara 8a ta paei!

:clap::clap::clap::clap:mprabo koritsara!:παρτα:

Μπράβο της!!! Συγχαρητήρια!!!

Παιδια ειμαι τοσο συγκινημενη που τα διαβαζω τωρα ολα αυτα αληθεια , και τοοοοσο πιασμενη λολ , τα κολωμεριααααα μου ουυυυυυυυυυυυυυυυυυ:hit::hit: ποναωωωωωωω
Κωνσταντινε σε ευχαριστω με συγκινησες , το κινεζικο εγινε κουτσομουρες καβουροσαλατα και οχταπους λολ εκει στις παραλιες στους Πειραιαδες , ωραια ητανε !
mgkiilme , οχι δεν ειχα ασχοληθει καθολου με τα αλλα , ταχυτητα ειχα να κανω απο το Λυκειο μπορει ,αλμα σε υψος δεν ειχα κανει ποτε , μηκος απο το δημοτικο και σφαιρα ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΑΚΟΥΣΑΤΕ 7,260KGr δεν ειχα πεταξει ποτε ....για τα 800μ ειχα κανει 2 προπονησεις , μια το βραδυ που εμαθα οτι την επομενη τα δινω ολα , και αλλη μια την τριτη το μεσημερι μετα που εφυγα απο το γραφειο λολ
Κοκκινε και σενα σε ευχαριστω πολυυυ , αλλα δεν ειμαι τοσο μικρη , σε σωμα ασφαλειας ειναι μαλλον η τελευταια μου ευκαιρια να μπω ...
Γιατρέ μου :yeeees: σευχαριστω πολυ , τελικα η δυναμη της θελησης ειναι μεγαλο πραμα !
Βασίλω μου! εννοια σου εγω θα σε εχω αμολυμενο στα πέλαγα και εσυ θα με χτιζεις σπιτια ...δανεικα ειναι αυτα ....για να μην ξεχνιομαστε :lol::lol:
Φρεε μου ! θα σε μιλαω ρε χαζε μη στεναχωριεσαι ....θα σε αφηνω να μπανιαρίζεσαι και να νίβεις τα μουτρα σοιυ απο τα χωματα και τις σκονες του μετρο στις παραλιες μου :cool:
σευχαριστω πολυ ;):ok:
Σταυρουκο μου!!!!! Περασα , σορρυ που δεν σε ειδοποιησα αλλα ο καημενος ο μπαμπακας μου ηταν καταταλαιπωρημενος φτασαμε 3 το βραδυ πειραια , με φυλαγε να κοιμηθω κανα 2-3 ωρες στο αυτοκινητο , την αλλη μερα απο τις 7 ειμασταν στη Σχολη εκει τελειωσαμε 15,30 σχεδον , ο καλος μου ειχε ξεροσταλιασει πανω στην καροτσα απο το αυτοκινητο μας (Mitsubishi EL 200 :cool: φιμε τζαμια :lol::lol::lol::lol:) για να ειναι ψηλα και να βλεπει τις επιδοσεις μου μεσα στο γηπεδο ...εκανε και ομαδα εκει , ανεβασε και κατι αλλες μαναδες και κατι αλλους πατεραδες που ηταν και εκεινοι εξω απο το γηπεδο και κανανε fun club ...μου λεει οταν φυγαμε "θα με περασανε για τρελο , τα πουρα δεν τα καπνιζα τα μασουσα απο την αγωνια" :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: ... μολις τελειωσαμε γιατι εβρεχε κιολας αρκετα το πρωι μετα εβγαλε καυτο ηλιο -αλλα τι λεω στο ιδιο μερος ησουν ξερεις τι καιροι ειχε στον πειραια - το λεω "Κερναω παμε να φαμε " Ειχα λυσαξει απο το πρωι στις 06,0 ειχα φαει λιγη σοκολατιτσα για να μην ειμαι βαρυα και ειχε παει απογευμα σχεδον ....
να μην τα πολυλογω ειχαμε ταλαιπωρηθει αρκετα και ειχαμε να υπολογισουμε και το δρομο της επιστροφης γι αυτο δεν πηρα τηλέφωνο
Παστακι μου:παρτα: μμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμματς φιλακι ηταν αυτο , σευχαριστω πολυυυυυυ , και εννοια σας αμα περασω και την αλλη φαση θα ειμαι ενα ολοκληρο εξαμηνο μετα σιγουρα εκει ...θα μαρτυρησετε το γαλα της μανας σας :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
Μιρνακι και σενα σευχαριστω πουυυυ , και καλη γενα να εχεις και εσυ!:ok:

maRtina
20-11-08, 10:24
Να σας πω τι εγινε ..
08,00 μας ριξανε στην πισινα , ειχα το διαδρομο 7 ...γενικα ημουν πολυ ανετη με το θεμα της πισινα ....αλλα δεν καταλαβα την εκινηση οταν ειπε το "ετοιμες παμε '' εγω ειχα γυρισμενη την πλατη προς την κατευθυνση που επρεπε να κολυμπησω και εφτιαχνα τα γυαλακια μου :lol::lol::lol: αφασια η Ματινα στον κοσμο της ...αλλα οκ το εκανα σε 59,08 και με καθυστερηση στην εκινηση .:ok::ok::ok:
μας λενε οσες περασατε δινετε τα ονοματα σας και περνατε διπλα στο στιβο ..ε δινω ονομα παω διπλα με το που παταω το ποδι μου περνω το μπαμπα μου να του πω οτι ειμαι στο γηπεδο να ερθει και εκεινος απο εκει γιατι στην πισινα δν επιτρεπανε συνοδους "ΚΛΕΙΣΕΕΕΕ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟΟΟΟΟΟΟΟΟ" γκαριζει ενας εκει ...το κλεινω "3 ΛΕΠΤΑ ΖΕΣΤΑΜΑ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΓΙΑ 100μ" :ohh::ohh::ohh::ohh: ωχ λεω ,η καρδια μου χτυπαγε τοσο δυνατα που εβλεπα την μπλουζα μου να κουνιεται στον ρυθμο των χτυπων της :ohh::ohh::ohh::ohh: ετρεχα σε ενα διαδρομο 5 θεσεων και οι αλλες 4 διαγωνιζομενες λεγοταν ολες terzi :lol::lol::lol::lol: γενικα απο τις παρυσιες εκει παρατηρησα πως πολλες ηταν τζουφιες τελειως , καποιες ομως ηταν δυνατες αλλα και καποιες ειχαν ολυ προλογο καλη ωρα η σειρα που ετρεχα μαζι , ηταν μεν αδυνατες και δυναμικες , αλλα δεν ηξερα τι υσχυε απ ολα αυτα που λεγανε ...πχ λεγανε οτι κανανε πολλες προπονησεις , αυτο βεβαια μπορει να ηταν και τακτικη αποθαρυνσης των υπολοιπων εγω μολις ακουγα μιλουσανε ετσι....βζζζζζζζζζζν αλεκος ..πηγαινα παραπερα να μην ακουω ...
Στηνομαστε λοιπον οι 5 στο διαδρομο ,τρελη αγωνια να εχω "ΕΤΟΙΜΕΣ ?" Φωναζει αυτος, .....ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕ του λεω εγω ...νομιζω με πιανει κραμπα :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: Τωρα βρηκες μου λενε οι αλλες και γελανε , μαζι και ο εξεταστης ...απ το αγχος μου αυτο ε? κανω κανα δυο διατασεις δουλευω λιγο τους αστραγαλους λεω ετοιμη ..."ετοιμες " ξαναρωταει αυτος ........ΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΧΑ ΡΟΔΕς τα ποδια μου τα ενιωθα να εχουνε ροδες τις αφησα τουλαχιστον 5 μ πισω μου ..το εκανα σε 13 δευετολεπτα ! ενιωθα σαν να εχω αλυσιδα στα ποδια ποδηλατου :lol::lol::lol: δεν κανω πλακα απο το αγχος ετρεχα τοσο γρηγορα που δεν ενιωθα ..ακουσα και ενα σχολιο απο ενας εξεταστη σε αλλο αγωνισμα που περασα απο διπλα του ..λεει αυτος "αερας" ...ενιωθα πως αν ειχα αλλα 100μ μπροστα μου μπορει και να απογειωνομουν :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: :lol: αρχισα να χοροπηδαω σαν το κατσικι μεσα στο γηπεδο ,,...εγινα σαν το γουρουνι απο τις λασπες που ειχαν τα χορταρια ..:lol::lol::lol::lol::lol:
με στελνουν μετα υψος ....1,05μ .....αυτο που με αγχωνε ηταν η τακτικη που εβλεπα να περνανε το υψος ...που τρεχανε ξαπλωνανε στον αερα και το περνουσανε ...τι σημαδια οριζανε καποιες τι βηματα μετρουσαν ε...αι σιχτιρια λεω τρεις προσπαθειες εχω τη μια θα παω να κανω ψαλιδακι την αλλη αν αποτυχω θα κανω μια τουμπα και την τριτη αν αποτυχω και τη δευτερη θα κανω μια γεφυρα ...ερχεται το Τ εβλεπα πως ακομα και κοπελες με τεχνικη ριχνανε τον πηχη ...ενα γα@ησω .....αγχοθηκα παλι πολυ ...ερχεται η σειρα μου περνω φορα κοβω λιγο μπροστα στα στρωματα κανω ενα ψαλιδακι καινιωθω την κολωφαρδυα μου να ακουμπαει το παπουτσι μου στο τελειωμα τον πηχη ...πεφτω στα στρωματα γυρναω αμεσως βλεπω τον πηχη ακινητο ΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΧΑ αρχισα παλι να χοροπηδαω πετιεμαο παλι στα χορταρια παλι τουμπεςσ κολωτουμπες και εκει ....απο τιη χαρα μου επιασα τα μαγουλας μια κοπελας και τα τσιμπουσα :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: και μετα παλι χοροπηδουσα :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
παω στο μηκος ....μια κοπελα εσκασε με τη μεση και εσπασε τη μεση της ....φοβηθηκα λιγο ...φτανει η σειρα μου , το οριο ηταν 3,60μ ..περνω φορα πηδαω...ημουν τυχερη πατησα και με το δεξι (που και παλι εβλεπα μετρουσανε βηματα και μαλακιες -αλλα ειχα αερα απο πριν απο το υψος που παλι δεν μετρησα και που παλι τα καταφερα) πηδαω σκανε τα ποδια μου μετα το σκοινακι που ειχαν για οριο περναω διλαδη τα 3,60 και πεφτω με τον κωλο πισω απο το σκινακι (γαμηθηκε η ουριτσα μου ) "οχι ρε πουστη μου "φωναζω μια "επεσα με τον κωλο" ....."Τ....ουυυ " φωναζει ο εξεταστης ...οριστε λεω "σφαιρα εριξες"? οχι λεεω "πηγαιεν να ριξεις" ΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΧΑ πλαι σαν το κατσικι χοροπηδοντας παω στη σφαιρα ...ενω ανα δεν τα καταφερνα τοσο στο υψος οσο και στο μηκος θα ειχα αλλες 2 προσπαθειες ...παω και στη σφαιρα ..εκει ειχα τεντωθει περιμενα τουλαχιστον 2 ωρες ....ειχε αρχισει να καιει και ο ηλιος ειχα ξαπλωσει ενετελως κατω στο τανταν και περιμενα .....εβλεπα κατι κοριτσακια και σκεφτομουν γιατι ηρθανε αραγε εδω αυτες/? ψωφιμια εντελως ....εβλεπα και τους προλογους που ανεφερα προηγουμενος η μια μαλιστα ελεγε οτι κανει χρονια σφαιρα ....ΕΠΙΑΣΕ ΜΕΝ ΤΟ ΟΡΙΟ ΑΛΛΑ ΕΡΙΞΕ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΜΕ ΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΤΗΣ ΑΠ ΟΤΙ ΕΡΙΞΑ ΕΓΩ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΧΩΡΙΣ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΓΩ .....τεσπα περασανε ποσες περασανε απο το αγωνισμα καμια φορα ερχετε και η σειρα μου με φωναζει ...παω παω να σηκωσω τη σφαιρα 7,26κgr ακουσον ακουσον , γενικα νομιζω πως εχω δυνατα χερια , παω να τη σηκωσω :confused: με ζορισαι αρκετα , την πιανω τωρα ως να την πεταξω?:confused: δεν ηξερα τεχνικη τιποτα :P την περνω και εγω μπροστα μου την πιανω καλα με το χερι μου και την πεταω οπως θα εσπρωχνα καποιον οπως δινουμε μια μουτζα :παρτα: καλη ωρα :lol::lol: παει στα 5 μετρα η σφαιρα αντι για 4 που ηταν το οριο "μπραβο με λεει ο εξεταστης -κανε και με το αριστερο " παω παλι την περνω ριχνω αλλη μια μουτζα παει παλι περιπου στο μετρο μετα το οριο μπραβο με ξαναλεει φευγεις για τα 800μ
Εκει μου πανε πως αν ημουν καλη , αν δηλαδη περνουσα τα υπολοιπα με την πρωτη ακομα και αν δεν βγαζαμε τα 800 στα 3,30 λεπτα που θελανε θα μας περνουσανε αρκει να το τερματιζαμε και να μην εγκαταλειπαμε ....
τρεξαμε 18 κοπελες ...τερματισα 7 , περιπου 4 λεπτα και κατι εκανα ...Το περιεργο ηταν οτι στα 800 δεν μας χρονομετρησαν απλα περιμενανε τον τερματισμο μας , και η κοπελα που ηρθε πρωτη πλησιασε τον εξεταστη και αυτος την ειπε "μην μην με πλησιαζεις πολυ εχω πολυ ζηλιαρα γυναικα " ντεμεκ :confused::mlk::mlk: ειμαι σιγουρη πως θα ειχε σταυρουδακια και κοκκινα γραμματακια στα χαρτια του ...απο εκει μας ειπανε πως θα δουμε τα αποτελεσματα πιθανοτατα την αλλη εβδομαδα στο ιντερνετ ...

Σιγουρα θα γινουν πολλα μαγειρεματα ...

soraver
20-11-08, 10:36
xalara
meta ap auto ti alles e3etaseis pernas?

maRtina
20-11-08, 10:38
γραπτα .
ιστορια , δικαιο , αγγλικα , εκθεση και γεωγραφια !
και μετα η τελευταια ειναι οι ψυχο-κατι και φουλ υγειονομικες ...το ξεβρακωμα που λενε..:P

msl
20-11-08, 11:48
Έλα έλα, το 'χεις λέμε! ;)

mgkillme
20-11-08, 13:36
mpravo...:clap::clap:
δε με λες γυμναζεσαι γενικα?ασχολεισαι με καποιο αθλημα?
γιατι 13 δευτερολεπτα το κατοσταρι ειναι πολυ καλος χρονος....

soraver
20-11-08, 13:49
e psit manitaroulh
ela msn

Mirna
20-11-08, 14:42
e psit manitaroulh
ela msn

Βρήκες καινούργιο μελλοντικό γκόμενο? :P

soraver
20-11-08, 14:56
einai prohn

maRtina
20-11-08, 16:17

το ξερω! μα και εγω ενθουσιαστηκα και ξαφνιαστηκα δεν περιμενα να μου συμβει :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Ταχυτητα μπορει να εχω να κανω και απο το γυμνασιο....βαβαια καπου καπου παιζω ακομα κανα κυνηγητο :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: και τρεχω :lol::lol::lol:

mgkillme
20-11-08, 16:59
einai prohn

μου τον εφαγε αυτη η ξελογιαστρα η pastoula:lol::lol::lol::lol:

Piggy
20-11-08, 18:26
γραπτα .
ιστορια , δικαιο , αγγλικα , εκθεση και γεωγραφια !
και μετα η τελευταια ειναι οι ψυχο-κατι και φουλ υγειονομικες ...το ξεβρακωμα που λενε..:P

Martinaki moy mhn fobasai tipota agapoula alla twra alh8eia 8a doseis tosa grapta?:kissy::kissy::kissy::kissy:

Xouanita
20-11-08, 18:58
Αχ τι καλα!!!!!!! Μπράβο ματινακιιιιι!!!!

Ευχομαι να εχεις καλή επιτυχια και στα υπόλοιπα! :yahoo:

..και οταν θα παρκάρουμε παράνομα στα λιμανια να μας συγχωρεις, ναι? :D

Freeman
21-11-08, 00:16

ΓΙΑ ΤΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ! Κάτι τέτοιο θα έκανε και η Πατουλίδου. Βρε άμα έχεις κίνητρο, και 8sec το κάνεις!! ;)

maRtina
21-11-08, 09:36
Martinaki moy mhn fobasai tipota agapoula alla twra alh8eia 8a doseis tosa grapta?:kissy::kissy::kissy::kissy:

Αχ τι καλα!!!!!!! Μπράβο ματινακιιιιι!!!!

Ευχομαι να εχεις καλή επιτυχια και στα υπόλοιπα! :yahoo:

..και οταν θα παρκάρουμε παράνομα στα λιμανια να μας συγχωρεις, ναι? :D

ΓΙΑ ΤΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ! Κάτι τέτοιο θα έκανε και η Πατουλίδου. Βρε άμα έχεις κίνητρο, και 8sec το κάνεις!! ;)

Σταυρου μου αγάπη μου εσυ! ναι καλο μου θα τα δωσω και ειμαι αισιοδοξη περισσοτερο τωρα !!!!!

Χουανιταρα μου σευχαριστω πολυ !!!

Φρεε , ΓΙΑ το λιμενικο και για την καβατζα ρε γαμωτο ! για το μηνας μπαινει μηνας βγαινει ρε φουστη μου ! για το βρασε ρύζι και ασε τον φουστη να σφυριζει ! για το απ τα αλονια στα σαλόνια ;)λοοοοοοοοοοολ

Cj
21-11-08, 15:05
:yeeees: nice Poses tha paroun exoun pei?

maRtina
21-11-08, 15:29
απο την κατηγορια που δηλωσα εγω (γενικη) θα παρουν 450 ατομα ...ειναι πολυ λιγα μπροστα στον αριθμο των αιτησεων

maRtina
25-11-08, 11:28
...και επειδη εχω κανει ολοκληρο φορουμ εδω με το θεματακι μου ....ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΩ καλοι μου φιλοι πωωωωωωως :penies::penies::penies:(υποδοχη οπως στα μπουζουκια ....ΣΟΛΟ ΠΕΝΙΑ λεμε)
ΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΣΑ ....
ω ΝΑΙ δημοσιευτηκαν τα ονοματα των αποκλυομενων απο την αθλητικη δοκιμασια-κολυμβηση και δεν ειμαι στη λιστα :yeeees:

msl
25-11-08, 11:54
Ααα .. εκείνη τη στιγμή δεν σας είπαν αν περάσατε ή οχι; :S

maRtina
25-11-08, 12:13
oχι γι αυτο και φοβομουν τα "μαγειρεματα "

msl
25-11-08, 12:35
ααα ;)

Xouanita
25-11-08, 14:07
Και ναι, η Ματινα....... (τουρου ρουυυυυυυ) ΔΕΝ ειναι στη Λιστα! :clap::clap::clap::clap:

maRtina
25-11-08, 15:16
:clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::c lap::clap::clap::clap::clap::clap::clap:

pastoula
25-11-08, 16:11
:clap::clap::clap::clap::clap::clap:

:yeeees::yeeees::yeeees::yeeees::yeeees:

:yahoo::yahoo::yahoo::yahoo::yahoo:

:παρτα::παρτα::παρτα::παρτα::παρτα:

maRtina
25-11-08, 17:01
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: :lol:

Nidis_
03-12-08, 15:52
Meta apo tooooooooooses meres na po kai ego ta sygxaritiria mou :)

Den to pira prefa to themataki stin ora tou :P :P

Ante na skiseis kai sta grapta :)

maRtina
05-12-08, 12:04
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Γιωργο μου και εσυ οτι επιθυμεις και καλη σταδιοδρομια

maRtina
09-03-09, 11:00
ΒΓΗΚΑΝ ΟΙ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΕΧΩ??

soraver
09-03-09, 11:19
http://imageshack.gr/files/bfjhvv4pmem58u76aumr.gif

pastoula
09-03-09, 11:21
exeis!

maRtina
09-03-09, 11:24
ΡΕ ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΠΡΟΚΑΤΗΛΗΜΕΝΗ
ΜΗ ΜΟΥΤΖΩΝΕΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΠΑΕΙ ΧΑΛΙΑ ...:S

Xouanita
09-03-09, 14:56
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΜΑΤΙΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ \m/\m/\m/ :kiallo::kiallo::kiallo: :clap::clap::clap:

Κοκκινονίκος
09-03-09, 23:26
yo, goody lucky :D

ΠΛΑΤΩΝ
10-03-09, 06:51
Σου στέλνω ένα οκτάφυλλο τριφύλλι για γούρι! http://www.emofaces.com/en/buddy-icons/g/good-luck-clover-buddy-icon.gif

maRtina
10-03-09, 10:01
http://imageshack.gr/files/bfjhvv4pmem58u76aumr.gif

ΑΧΟΥΤΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ

:kissy:

maRtina
10-03-09, 10:02
Χουανιταρα μου , Νικολιο , Παστακιμ , και Κωσταντινε ευχαριστωωωωωωωωωω , θα βαλω τα δυνατα μου ...το πηρα πολυ πατριωτικα ;)

Xouanita
10-03-09, 10:14
Το 'χεις κοπελια!!!!!! Σε έχουν ΚΑΙ παρει! Θετική σκέψη!!!! ;)

εμεις περιμενουμε κερασμα λοοοολ

maRtina
10-03-09, 10:17
me fantazeste etsi?
treleeeeeenomaiiii
http://www.welcometoalaska.com/week/l_Coast%20Guard.jpg

msl
10-03-09, 10:59
Χμμ .. συγνώώώμηηη .. άλλα πότε δίνεις τλκ; :nickred:

soraver
10-03-09, 10:59
extws an exeis skopo na gineis etsi:
http://www.imageshack.gr/files/qcww5liwudyg7mjtsh35.jpg
sto eliptoptero den kremiesai

asxeto, alla sto idio google search mou bgale ki auto to mwraki http://www.imageshack.gr/files/epfmsga7s60g2nbq6mc5.jpg

ΠΛΑΤΩΝ
10-03-09, 12:02
Την φαντάζεστε έτσι;;;

http://www.geckotales.com/great-white-helicopter.jpg

pastoula
10-03-09, 12:04
:lol::lol::lol::lol:

maRtina
10-03-09, 12:23
:SeRxaNouLa::SeRxaNouLa:ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧ ΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΧΑΧΑ

SeRxaNiTsa
12-03-09, 17:17
:lol::lol::lol::lol::lol: Τελικά πότε δίνεις;;; Και αυτό δεν το λες;;; :kale_serx:

soraver
12-03-09, 17:46
xaxa
egw 3erw ;p

maRtina
13-03-09, 09:10
Την Κυριακη το απογευμα αν ολα πανε καλα , θα μιλησουμε και αν θελετε μπορουμε να βρεθουμε.

SeRxaNiTsa
13-03-09, 16:05
Άντε με το καλό καρδούλα μου γλυκιά...:thumpsup:

maRtina
16-03-09, 10:45
γκουχου γκουχου ..την προσοχη σας παρακαλω !
1
1,2
1
τεστ
τεστ α
1
τεστ τεστ αα

Ξεκινησα με το τρενο την Παρασκευη στις 16,33
ημουν Αθηνα 22,50 , οπου και με περιμενε η φιλη που θα με φιλοξενουσε . Το σπιτι της ειναι στις Τζιτζιφιες - δημος καλιθεας .....ερε Ματινα ..ολο τον κοσμο γυρισες ολα τα ξες ! :lol::lol::lol:
το Σαββατο εγραφα στις 09,00 εκθεση , στην οποια τα πηγα ανελπιστα καλα , Ροζανουλι χιλια ευχαριστω , ακολουθησα τις συμβουλες πιστα (εκεινα που λεγαμε για δομη - μεταβατικες λεξεις στον μσν -)και νιωθω πως εγραψα πααααρα πολυ καλα . Το θεμα ηταν γελοιο , "νομιζετε πως πρεπει να συνεχιζεται η μορφωση και μετα το σχολειο?"
βεβαια τα θεματα μας παραδωθηκαν κατα τις 10,00 αυτο ομως δεν εχει καμια σημασια .
επομενο μαθημα της ιδιας μερας Δικαιο . Το ειχα σκησει το βιβλιο , εγραψα ,(πανω απο τη βαση -θελω να πιστευω) ενα απο τα θεματα που εχασα σε αυτο το μαθημα ηταν απαντηση 2 σειρων και επιανε 7 μοναδες :ohh:..απογοητευτικα παααααρα πολυ ...με ενδιαφερει απλα να ειμαι πανω απο τη βαση και να βοηθηθω απο τη βαθμολογια των υπολοιπων μαθηματων ..., αν δεν ειμαι πανω απο τη βαση κρινομαι απορριπτεα, αμεσως,ανεξαρτητα τι βαθμους θα φερω στα αλλα .
Μερα , δευτερη , Κυριακη , εξεταζομασταν σε 3 μαθηματα με σειρα : Ιστορια , Αγγλικα , Γεωγραφια
μια απο τα ιδια , αγγλικα που φοβομουν εγραωψα πολυ καλα , Γεωγραφια θελω να πιστευω πως εγραψα σχεδον αριστα , αλλα ιστορια που παλι την ειχα σκισει ...παλι δεν καταφερα και πολλα ...σιγουρα πανω απο 14-15 αλλα σε καμια περιπτωση τα 19-20 που ειχα κατα νου να καταφερω ..
Το Σαββατο το βραδυ κοιμηθηκα στις 3 και ξυπνησα στις 7 ,ετρεξα κατευθειαν στον καθρεφτη γιατι νομιζα θα ξυπνησω και θα ειμαι ασπρη(μαλλια) ...ΤΡΕΛΟ αγχος παιδια ΤΡΕΛΟ!!!
ευτυχως δεν ημανε :lol::lol:το γλιτωσα στο παραπεντε ...
χθες ημουν σχετικα χαλαρη ...
γνωρισα και πολλα παιδια :) ωραια ηταν ...αμα μπω στο σωμα, θα κανω αμεσως κυκλο .

Σορρυ που δεν μπορεσα να βρεθω με καποιους (Σοφακι ,Σπυρο , Κωνσταντινε..)
Χρωστουσα , μια εξοδο στη φιλη που με φιλοξενουσε , και ετσι μετα απο τις εξετασεις μου γυρισα σπιτι , ξεκουραστηκα και κατα τις 19,00 πηγαμε σε μια ψαροταβερνα εκει κοντα στις τζιτζιφιες ...
Ηξερα οτι ο Σταυρος ειναι καπου κοντα και οτι εχει και αυτοκινητο και δεν θα ηταν ταλαιπωρια να βρεθουμε μιας και ειχα ελαχιστες ωρες μπροστα μου (υπολογιζα οτι θα φυφω με το τρενο των 24,00 , αλλα τελικα εφυγα με το ΚΤΕΛ των 11,00 απο πεδιο Αρεως ) οποτε και μιλησα μαζι του αν ηθελε να περασει με την Ανουλα . (αυτο το λεω προς αποφυγη παρεξηγησεων ετσι?- Σοφακι εισαι στο Χαλανδρι και θα ηταν ταλαιπωρια να σε κουβαλησω μεχρι εκει , Σπυρο εσυ δεν ξερω που μενεις ουτε τηλεφωνο σου , θα με πεταζες και κανενα "νυσταζω" αν σε προσκαλουσα και θα μου την εδινες στα νευρα ...καταλαβαινω τα "εχω δουλεια και δε θα μπορεσω " αλλα τα "βαριεμαι ή νυστυαζω " με τρελαινουν :lol::lol: και Κωσταντινε μου ισχυει το ιδιο και για σενα μιας και δεν ειχα καποιο στοιχειο επικοινωνιας .
Τελικα ουτε τα παιδια τα ειδα εξω , τους ευχαριστω πολυ ομως για τη παρεα στο σταθμο ;) αληθει πολυ σας ευχαριστω ! :)

SeRxaNiTsa
16-03-09, 11:58
πωπωπω...Αυτό κι αν είναι έκθεση ολόκληρη...:lol:
Μπράβο κοριτσάκι μου...Καλά αποτελέσματα...:ok:

maRtina
16-03-09, 12:14
Φχαριστω γιαυρι μου

soraver
16-03-09, 12:19
gamhmena temph :@

maRtina
16-03-09, 12:29
:παρτα:
Δε θα με πιασετε ποτε ζωντανη :superman:

Xouanita
16-03-09, 16:10
Καλά αποτελέσματα ΜαΡτινακιιιιιι!!!! :clap::clap::clap:

Λατρεία
16-03-09, 23:31
Mάρη Ματινα, εδώ πού ειναι η δομή;;;;;;;;;;; ;p

Και θέτω το θέμα: Πού θα πάμε διακοπές φέτος;;;;;;

maRtina
17-03-09, 11:07
Καλά αποτελέσματα ΜαΡτινακιιιιιι!!!! :clap::clap::clap:

:kissy: ευχαριστω πολυ! και εσυ ο,τι επιθυμεις Ανετακι μου!

Mάρη Ματινα, εδώ πού ειναι η δομή;;;;;;;;;;; ;p

:cool::swing:

Και θέτω το θέμα: Πού θα πάμε διακοπές φέτος;;;;;;

:sheep::sheep::creep:

Xouanita
17-03-09, 13:36
:kissy: ευχαριστω πολυ! και εσυ ο,τι επιθυμεις Ανετακι μου!

:nickred:

Δεν μπορώ να σου πω... αλλά καταλαβαινεις τι επιθυμω :lol:

maRtina
17-03-09, 14:51
:listen: ναι καλη μου ...καταλαβαινω

Piggy
17-03-09, 17:41
matinaki mou kalh epituxia mhn fobasaiiiiiiiiiiii mono autooooooooooooooooo:care:

ΠΛΑΤΩΝ
17-03-09, 21:03
Martina, δεν παρεξηγιέμαι που δεν επικοινώνησες μαζί μου (αλλά αν σου ξαναμιλήσω να μου σφυρίξεις κλέφτικα). Σημασία έχει να περάσεις τις εξετάσεις (με τις ευχές του Μητσοτάκη -φτου-φτου).
Έτσι κι αλλιώς απ' ότι φαίνεται στις 5 Απριλίου θα ανέβω στη Θεσσαλονίκη για μία εβδομάδα. Ελπίζω αυτή τη φορά να τα καταφέρεις (όπως και την προηγούμενη που τάχα μου αρρώστησες). :diee:hit::yahoo:

Xouanita
18-03-09, 08:59
Πλάτωνααααα, αυτό με τις 5 Απριλίου ειναι σίγουρο?
Αν ναι, ενημέρωσε και το καμαρι μου. 3,5 ωρες Εγνατια το 'χει ;)

maRtina
18-03-09, 10:30
matinaki mou kalh epituxia mhn fobasaiiiiiiiiiiii mono autooooooooooooooooo:care:

αγαπουλα μου εσυ !

Martina, δεν παρεξηγιέμαι που δεν επικοινώνησες μαζί μου (αλλά αν σου ξαναμιλήσω να μου σφυρίξεις κλέφτικα). Σημασία έχει να περάσεις τις εξετάσεις (με τις ευχές του Μητσοτάκη -φτου-φτου).
Έτσι κι αλλιώς απ' ότι φαίνεται στις 5 Απριλίου θα ανέβω στη Θεσσαλονίκη για μία εβδομάδα. Ελπίζω αυτή τη φορά να τα καταφέρεις (όπως και την προηγούμενη που τάχα μου αρρώστησες). :diee:hit::yahoo:

:lol::lol: αυτο μας ελειπε να παρεξηγηθεις κιολας αααααααααααααχαχαχχαχα:clap::clap: πετυχημενο ηταν αυτο δεν μπορεις να πεις ε?

αντε με το καλο να ανεβεις και εσυ ...ε και τι στο καλο μια βδομαδα θα εισαι , θα βρεθουμε !
την αλλη φορα δεν ειχα αρρωστησει ρε συ ..προετοιμασια εκανα με το κολυμβητηριο και δεν με επερνε ο χρονος ...μιας και ο αλλος ο εξυπνακιας σας ειχε τραβηξει ανατολικα παλι :diee
τεσπα , αυτη τη φορα νομιζω ΤΟ ΧΟΥΜΕ ;)

maRtina
18-03-09, 14:22
καλα μετα απο ολα αυτα εγω πρεπει να εχω ελπιδες δηλαδη?:sniff:

Στήνουν σικέ διαγωνισμό…Για 600 λιμενοφύλακες!

Εχουν …παραδοθεί στα υπουργικά γραφεία τα θέματα. Με μολύβι η διόρθωση των γραπτών. Οργιο φημών για κολλητούς από την Κορινθία και την Β’ Αθηνών. Να επέμβει ο εισαγγελέας!

Η επιχείρηση αδιαφάνεια βρίσκει σάρκα και οστά στον γραπτό διαγωνισμό των λιμενοφυλάκων που θα γίνει το Σάββατο και την Κυριακή (14 και 15 Μαρτίου) στα ΤΕΙ Αιγάλεω. Πρόκειται να προσληφθούν περίπου 600 και ήδη οι συμμετοχές υπολογίζονται γύρω στις 5.000. Αντιλαμβάνεστε λοιπόν τι γίνεται…
Η αρμόδια επιτροπή εξετάσεων έχει βγάλει ήδη κατά τις πληροφορίες τα θέματα και τα έχει παραδώσει όπως λένε οι κακές γλώσσες στο γραφείο του υπουργού και του υφυπουργού προκειμένου να ενημερώσουν με διαρροή τους πιο κολλητούς από την Κόρινθο και την Β΄Αθήνας και το γραφείο του πρωθυπουργού σε τι θέματα θα διαγωνιστούν.
Η δε διόρθωση των γραπτών -ΠΡΟΣΕΞΤΕ- θα γίνει με μολύβι για να μπορούν να…
αλλοιώσουν την βαθμολογία μετά το διαγωνισμό, προκειμένου να επιλεγούν όχι όλοι οι γαλάζιοι αλλά οι πολύ πολύ κολλητοί.
Για των άλλων δε πολιτικών πεποιθήσεων υποψηφίους ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΑΤΑ.
ΣΙΚΕ δηλαδή το παιχνίδι;
Η αδιαφάνεια σε όλο της το μεγαλείο. Στερούν σε χιλιάδες νέα παιδιά την ελπίδα της αξιοσύνης. Στερούν σε χιλιάδες νέα παιδιά να έχουν το ίδιο δίκαιο σημείο αφετηρίας για την ζωή τους.
Καλλιεργούν τον νόμο της ζούγκλας, ο ένας εναντίον του άλλου για να επιβιώνουν Πολιτικά.
Αυτά είναι απίστευτα πράγματα και ελπίζουμε να μην ισχύουν. Και μόνο όμως ότι διακινούνται τέτοιες πληροφορίες και υποψίες δημιουργείται μεγάλο θέμα.
ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΕΜΒΕΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ και να μαζέψει τα μέλη της Επιτροπής, τους αξιωματικούς του Λιμενικού, που φέρονται ότι κάνουν τις διαρροές χωρίς να αντιστέκονται στις υποδείξεις του κ. Παπαληγούρα, αλλά και τους εξεταστές που δέχθηκαν να κάνουν διορθώσεις γραπτών με μολύβι;

O χαμός για τους 600 λιμενοφύλακες...

Εξαλοι ειναι οι Βουλευτές της ΝΔ με το διαγωνισμό του Λιμενικού για τους 600 λιμενοφύλακες.
Ο Παπαληγούρας και ο Καμμένος, δεν τους έχουν αφήσει τίποτα.... "όλοι απ την Κορινθία και τη Β Αθηνών θα μπουν; " έλεγαν χθες μεγαλόφωνα στο καφενείο της Βουλής στο Τραγάκη οι Βουλευτές. " Τι να κάνω ρε παιδιά ; Να γράψετε επιστολές στον Πρωθυπουργό " τους απαντούσε !!!

Διαρροή θεμάτων στον διαγωνισμό για τους λιμενοφύλακες

Μπορεί να φαίνεται απίστευτο. Και όμως συνέβη. Την Παρασκευή το βράδυ, παραδόθηκε στην εφημερίδα «Νίκη» φάκελος στον οποίο περιέχονταν 12 θέματα της Γεωγραφίας Α’ και Β’ Γυμνασίου και 14 θέματα της Ιστορίας.

Σύμφωνα με την καταγγελία, από τον κατάλογο αυτό, θα επιλέγονταν, κατόπιν κλήρωσης, τα θέματα στα οποία θα διαγωνίζονταν την Κυριακή οι υποψήφιοι λιμενοφύλακες στις εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου Πειραιά και του Τ.Ε.Ι. Αθηνών.

Οι ιθύνοντες της εφημερίδας, ως όφειλαν, προσέφυγαν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών, η οποία τους παρέπεμψε στην Αστυνομία. Του θέματος επιλήφθηκε η Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων του υπουργείου Εμπορικής Ναυτιλίας, Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής. Τι έγινε; Σύμφωνα με πληροφορίες, από τη λίστα επιλέχθηκαν στην κληρωτίδα δύο ερωτήματα αυτούσια κι ένα ακόμη με διαφορετική διατύπωση

soraver
18-03-09, 14:27
e gia ton allo diagwnismo einai oxi gia sena

maRtina
18-03-09, 14:45
ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΞΕΤΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΤΙΣ 14-15/03/09 ΕΙΝΑΙ

soraver
18-03-09, 15:23
sto tei oxi sto papei

maRtina
18-03-09, 16:15
διναμε μισοι στο ΤΕΙ ΑΙΓΑΛΕΩ Και μισοι στο πανεπιστημιο Πειραια ..

pastoula
19-03-09, 08:22
:lol::lol::lol::lol::lol:

kala, galazia den eisai?

exeis akoma elpides!

plaka kanw martinaki, gia na mhn vrisw!

afou mia zwh vazoume egxrwmous na mas kybernane...

Xouanita
19-03-09, 09:51
Ματινακι, σε όλους τους διαγωνισμούς υπάρχουν και άτομα που μπαίνουν απ τα παραθυρα. Και χωρις να δημοσιευόταν τίποτα απ αυτά, το ξεραμε. Μη φοβασαι, δεν μπορόυν να τους πετάξουν εξω όοολους που δεν έχουν μέσον.

Και στο κάτω-κάτω όμως υπάρχουν και οι ενστάσεις.

ΠΛΑΤΩΝ
21-03-09, 08:27
Μα τι στο καλό! Όλοι μέσο έχουνε; Και τόσα χρόνια γαλάζιας κυβέρνησης πως δεν είχανε μπει; Σίγουρα κάποιοι θα μπούνε από κάποιον γνωστό αλλά όχι κι όλοι.
Όσο για τα δημοσιεύματα μην δίνεις σημασία. Έχω διαβάσει τόσες και τόσες κοτσάνες και ακρίβειες ακόμα και για θέματα που αφορούν τη δουλειά μου και τα ξέρω καλά.
Έχε πίστη στον εαυτό σου κι όλα θα πάνε καλά... ;)

maRtina
23-03-09, 11:18
Μα τι στο καλο Πλατωνακο? μονο 600 ειναι αυτοι με τα ρουσφετια?
αν ηταν καμια 1-2 χιλιαρικα οι θεσεις ...θα ηταν καλυτερα ...αλλα ειναι 600 δυστυχως

maRtina
23-06-09, 10:18
σας το πα?

Κ Ο Π Η Κ Α

η αποτυχια μου εκανε παταγο, μιλαμε για τρελους βαθμους,θελω να κανω ενα τοπικ που να ονομαζεται ΠΑΠΑΛΗΓΟΥΡΑΣ ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ ΑΙΓΑΙΟΥ ΚΑΙ ΝΗΣΙΩΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ και να το γεμισω με φασκελα ΤΟ ΣΤΑΝΙΟ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ

pastoula
23-06-09, 10:43
ti egine?

Pou den phges kala?

soraver
23-06-09, 10:46
an eisai sigourh pws exeis grapsei kala kai ta xoun mageirepsei kinigise tous dikastika

mgkillme
23-06-09, 15:04
kala pws ton p@utso se kopsane...thymamai pou eleges oti egrapses kala kai eidika se ena athlima eixes poly kalo xrono(13 sec to katostari...an kai metaxy mas hlektroniko tha phgaine at least 14:P).....ti na pw....yparxei periptwsh na breis to dikio sou somehow???

maRtina
23-06-09, 16:06
Δεν πιστευω απλα , ειμαι σιγουρη πως εχουν μαγειρεψει ....αλλα που να βρεις το δικιο σου? υπαρχει περιπτωση? ΚΑΜΙΑ . Μιλησα ήδη με παιδια που ειχαμε αλλαξει τηλεφωνα και αυτοι ειχανε δωσει και στο παρελθον ..."ΔΕΝ παιζει απλα" μου ειπε ενας χαρακτηριστικα να βγαλεις ακρη ..."θα χαθει η φωνη σου στο δασος "

Παναγιωτη τα αθληματα ηταν η πρωτη φαση του διαγωνισμου και εκεινη τη φαση ναι την ειχα περασει και με πολυ καλες επιδοσεις . Δεν εδινε στο γραπτο διαγωνισμο οποιος κοβοταν στην πρωτη φαση . Δηλαδη ο αριθμος όσων συμμετειχαν στο γραπτο διαγωνισμο ήταν ήδη μειωμενος απο τον αρχικο αριθμο των αιτησεων , λογω τον αποκλεισεων απο την πρωτη φαση (αθληματα)
Σε αυτη τη φαση λοιπον , μιλαμε για επιτυχια ή αποτυχια που αφορα ΜΟΝΟ τα γραπτα .(και καθοριζει τον αριθμο όσων θα πανε παρακάτω - εγω πχ σταματαω εδω)

ΠΛΑΤΩΝ
23-06-09, 16:11
Τι να πω... Κρίμα. Φοβάμαι ότι όσο κι αν φωνάξεις η φωνή σου θα είναι ''φωνή βοώντος εν τη ερήμω''. Μην σε πάρει από κάτω όμως. Τώρα που θα φύγουν τα γαλάζια ανθρωπάκια, και τα πράσινα ανθρωπάκια έχουν ήδη πιάσει δουλειά από τις προηγούμενες κυβερνήσεις, μπορεί να βρεθεί κάποιος που να κάνει έναν διαφανή διαγωνισμό επιτέλους! (ναι καλά...).
Κατά τ' άλλα προτείνω το συγκεκριμένο μαγείρεμα να σταλεί στον Μαμαλάκη ως παραδοσιακή ελληνική συνταγή :hit:

maRtina
23-06-09, 16:34
:-)

ΝΑ ΣΑΙ ΚΑΛΑ ΡΕ ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΕ

Καλο αυτο με τη συνταγη :lool:
λες ? χιχιιχιχιιχ

mgkillme
23-06-09, 16:35
axiokratia FTW\m/\m/

soraver
23-06-09, 17:59
egw lew na to kinigiseis pantws
na zhthseis anaba8mologish ktl
kalokairi einai exeis sigoura kana 200riko gia fagwma, den pas se kanan dikigoro pou na 3erei ti tou ginetai na tou milhseis?

pastoula
24-06-09, 02:31
den 8a vgalei kati

ase na to ksexasei na hremisei

soraver
24-06-09, 09:14
kalokairi einai! gamhse tous olous strwsou sth douleia sthn kantina na bgaleis kana fragko kai mhn 3anapshfiseis ta lamogia ;p

maRtina
24-06-09, 10:32
:lol: