Επιστροφή στο Forum : Αγριες συγκρούσεις ανάμεσα στην αστυνομία και ακροδεξιούς στην Τσεχία
Δυνάμεις της αστυνομίας σε πόλη της βόρειας Τσεχίας συγκρούστηκαν με ακροδεξιούς διαδηλωτές που επιχειρούσαν να πλησιάσουν προάστιο όπου κατοικούν Ρομά.
Η πόλη Λίτβινοφ μετετράπη σε πεδίο μάχης με τους διαδηλωτές να εκσφενδονίζουν μολότοφ και πέτρες και την αστυνομία να απαντά με κλομπ και δακρυγόνα.
Επτά διαδηλωτές και ισάριθμοι αστυνομικοί τραυματίστηκαν κατά τη συμπλοκή, ενώ 15 άτομα συνελήφθησαν.
Η βία ξέσπασε στη διάρκεια πορείας που διοργάνωνε το ακροδεξιό Εργατικό Κόμμα τη Δευτέρα, δημόσια αργία στη Δημοκρατία της Τσεχίας. Η αστυνομία είχε κινητοποιήσει 1.000 άνδρες, αναφέρει το BBC.
Κατά τη διάρκεια της πορείας πολλοί διαδηλωτές αποσπάστηκαν από το κεντρικό σώμα και προσπάθησαν να κινηθούν προς προάστιο όπου κατοικούν Ρομά, με αποτέλεσμα να επέμβει η αστυνομία και να ξεσπάσουν οι ταραχές.
http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=959007
stis sobares xwres h astunomia kiniga tous akrode3ious
sto ellada oi akrode3ioi einai h astunomia
η Τσεχια σοβαρη χώρα? λολ
Γλεπητούρα
20-11-08, 02:40
Γιατι δεν ειναι?
apo tote pou oi mpatsoi kinigane fasistes
Γλεπητούρα
20-11-08, 10:50
Πως λεμε ετσι αυθαιρετα οτι μια χωρα δεν ειναι σοβαρη? Εχουμε στοιχεια η απλα μας αρεσει να μειωνουμε τους αλλους για να νοιωθουμε τη δικη μας χωρα υπερανω?
Δεν νιωθω υπερανω τη χωρα μου , Γλεπητουρακι , κρινω μια χωρα απο τους ανθρωπους της ... η χωρα δεν ειναι ο καθρεφτης των ανθρωπων που την κατοικουν? .....Επειδη στον τοπο μου φιλοξενουμε πολλους Τσεχους καθε καλοκαιρι χρονια τωρα , εχω μαθει πολλα πραγματα γι αυτους ...βλεπω πως κινουνται και πως λειτουργουν και με βαση αυτα που βλεπω κρινω ...
Γλεπητούρα
20-11-08, 11:05
Κι εγω εζησα πολλα χρονια Ελλαδα και ειδα ολα τα στραβα της αλλα και τα καλα της..Επιλεγω να κραταω τα δευτερα...δεν ειναι δυνατον απο ενα τσουρμο τουριστες(?)
να κρινεται ολοκληρη χωρα...
και οι Αγγλοι τουριστες στην Κυπρο κανουν τις απιστευτες μαλακιες...Η Βρεττανια ομως ειναι μια απο τις σοβαροτερες χωρες τις οποιες εχω επισκευθει...
Α και συμφονω με τον Σοραβερ...οταν σε μια χωρα οι μπατσοι εχουν τ'αρχιδια να κυνηγανε το φασισταριο εγω μονο ρισπεκτ μπορω να πω...:ok:
εγω παλι δεν θεωρω σοβαρο εναν ανθρωπο που μπορει να λειτουργησει με σεβασμο απεναντι στους συνανθρωπους του και το φυσικο περιβαλλον , μονο κατω απο την πιεση της τιμωριας και των κανονισμων , τον θεωρο σοβαρο ομως οταν εχει πηγαιο αυτο το αισθημα και το εφαρμοζει συνεχεια τοσο στον τοπο του οσο και αλλου και σε οποιαδηποτε χρονικη στιγμη .
Γλεπητούρα
20-11-08, 11:50
Και κατοπιν αυτου εγω ερχομαι τωρα και λεω...με τι μουτρα εμεις οι Ελληνες αποκαλουμε αλλους μη σοβαρους?
xmmm
isws telika na uparxei elpida...
Γλεπητούρα
20-11-08, 12:49
Η ελπιδα πεθαινει παντα τελευταια...:mlk::mlk::mlk:
shmasia exei pws pe8ainei sto telos ;p
Γλεπητούρα
20-11-08, 13:09
Ζωη σε λογου μας τοτε...:lol::lol::lol:
Η ελπιδα πεθαινει παντα τελευταια...:mlk::mlk::mlk:
arkei na min einai i pethera sou :p
ρε τι καλα που ελειπα εγω και διαφωνισε εντονα αλλος με την ματινα!
δεν χρειαζεται να πω την γνωμη μου πια, ε?
ναι τωρα μπορεις να κοιμασαι ησυχη αφου συμφωνει μαζι σου το Πανελληνιο :lol::lol::lol::lol:
:παρτα::παρτα: na mh sta xrostao
ιιιιιιιιιιim dreaming of a whiιιιιιιιιιιιte Christmas...... :note2::note2::note2::note2::note2::flute::flute:: flute:
γινομαστε πολλες ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!
αμα οργανωθουμε καμια μερα....!
κομμα κατευαζουμε!
Γλεπητούρα
24-11-08, 01:28
το κομμα των Ματινοαντιφρονουντων?:lol::lol::lol::lol::lol::lol ::lol::lol::lol:
:lol::lol::lol::lol::lol::lol: σιγα μην γινεται και Ματινοφαγοι :lol::lol::lol::lol::lol::lol:σας φανταζομαι σαν pacman :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: :lol::lol::lol:
:hit::hit::hit::hit::hit:
http://weblogs.newsday.com/sports/watchdog/blog/385px-Pac_Man.svg.png
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: :lol::lol::lol::lol: καλα ξεκινησαμε
:clap::clap::clap::clap::clap:
:lol::lol::lol::lol::lol:
:παρτα::παρτα::παρτα::παρτα:
:lol::παρτα::lol::παρτα::lol::παρτα::lol::παρτα::l ol::παρτα::lol::παρτα::lol::παρτα::lol:
Γλεπητούρα
24-11-08, 17:05
θα ειμαστε το κομμα των Ματινοκλαστων (καμια σχεση με κλανιες ετσι? οποιος καταλαβε καταλαβε) \m/ \m/ \m/ \m/
Δεν θα με πιασετε ποτε ζωντανη :superman:
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
Γλεπητούρα
24-11-08, 17:49
Δεν θα με πιασετε ποτε ζωντανη :superman:
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
:lol::lol::lol: :lol::lol::lol: :lol::lol::lol: :lol::lol::lol:
Γλεπητούρα
24-11-08, 17:59
Σιγα μωρε και συ δεν θα την καθαρισουμε κι ολας την κοπελλα για τα ανομολογητα που λεει...Τι ειμαστε ... Ματινικοι?:lol::lol::lol::lol:
θα ειμαστε το κομμα των Ματινοκλαστων (καμια σχεση με κλανιες ετσι? οποιος καταλαβε καταλαβε) \m/ \m/ \m/ \m/
Ματινοκλάστες του φορουμ, οργανωθειτε!
\m/ \m/ \m/ \m/ \m/ \m/ \m/ \m/ \m/ \m/ \m/
γιατι να μην το καταλάβουν καλε?
Οι δυο σας εισαστε \m/\m/\m/\m/\m/ οργανωθειτε οσο θελετε :lol:
ναι ρε γαμωτο!
αλλα και στο κκε μονοι τους δεν ειναι? κι ομως εχουν γαμησει τα παντα με τους συνδικαληστες! Μας εχουν τσακισει το νευρικο συστημα με τις απεργιες και τις ποριες χωρις λογο!
καντε κι εσεις καμια πορεία... κανα μπλόκο... εδω :lol: :demonstrate:
basika auto to apergia kai poria kata ths akribeias 8umizei tis katalhpseis gia tis strogkules turopites
an to kaloskefteis tous sumferei na mhn eimaste se kalh katastash giati etsi koitame gurw mas mpas kai uparxei kapoia enalaktikh
Και μιας και ειπες για πορείες κατα τις ακρίβειας...
α) αντι για πορείες και τα ρέστα, γιατί δεν οργανώνουν μια ομαδα που να κανει γυρα στα σουπερ μαρκετ και να μας ενημερώνει που ειναι τα φτηνότερα και ποιοι ανεβαζουν τιμες. Αν οι καταναλωτες ειμασταν πιο συνειδητοποιημένοι θα ηταν πολύ καλύτερο απο οποιαδηποτε πορεια. και
β) η κυβέρνηση ΓΙΑΤΙ δεν οριζει ανωτατες τιμές σε προιόντα πρώτης ανάγκης? Τι περιμένει?
(μικρή διακοπή γιατί ξυπνησε η Αλέκα μεσα μου... μην δινετε σημασια)
Σιγα μωρε και συ δεν θα την καθαρισουμε κι ολας την κοπελλα για τα ανομολογητα που λεει...Τι ειμαστε ... Ματινικοι?:lol::lol::lol::lol:
επειδη ειμαι χαπι σημερα , και επειδη ειμαι και κλεβερ οπως καθε μερα :lol:
σας απαντω με ενα τραγουδακι μανδαμ ..."αλαλουμ αλλααλουυυυμ , αλαλουμ αλλαλουυμ αλλη γλωσσα μιλατε μαζεψε τα να πατε πιο καλα στο Χαρτουμ αααααααλλαλουμ αλλαλουυμμ μ....... by Πασχάλης :lol: :lol:
Ματινοκλάστες του φορουμ, οργανωθειτε!
\m/ \m/ \m/ \m/ \m/ \m/ \m/ \m/ \m/ \m/ \m/
:lol::lol::lol::lol: θα ελεγα τωρα τι θα μου κλασετε ..:lol::lol::lol::lol::lol:
Οι δυο σας εισαστε \m/\m/\m/\m/\m/ οργανωθειτε οσο θελετε :lol:
:lol::lol::lol::lol:ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι λοβ γιου
καντε κι εσεις καμια πορεία... κανα μπλόκο... εδω :lol: :demonstrate:
κοκομπλοκο :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
β) η κυβέρνηση ΓΙΑΤΙ δεν οριζει ανωτατες τιμές σε προιόντα πρώτης ανάγκης? Τι περιμένει?
and the oscar goes to Xoyanita !
pst, gala agorazei kaneis me timh panw apo 1e??? ti egine me thn tooote "megalh" kinhtopoihsh?? to gala apo 1,21 exei paei st 1,32. (nai to kserw pws mporei na uparxei k fthinotero se alla supermarket. milaw gia mia sugkekrimenh etairia se sugkekrimeno supermarket) Poio htan loipon to apotelesma... Paparologies gia 1 mhna k kati, k meta tpt... apo fouskes allo tpt eimaste edwpera...:mlk:
Γλεπητούρα
25-11-08, 14:14
επειδη ειμαι χαπι σημερα , και επειδη ειμαι και κλεβερ οπως καθε μερα :lol:
σας απαντω με ενα τραγουδακι μανδαμ ..."αλαλουμ αλλααλουυυυμ , αλαλουμ αλλαλουυμ αλλη γλωσσα μιλατε μαζεψε τα να πατε πιο καλα στο Χαρτουμ αααααααλλαλουμ αλλαλουυμμ μ....... by Πασχάλης :lol: :lol:
Θα σου αφιερωσω κι εγω ενα τραγοθδακι θειουλα...
Ήταν ένα μικρό καράβι ήταν ένα μικρό καράβι
Που ήταν α-α-αταξίδευτο
Που ήταν α-α-αταξίδευτο
Οε οε οε ο-ε
Και έκανε ένα μακρύ ταξίδι
και έκανε ένα μακρύ ταξίδι
μέσα εις τη τη τη Μεσόγειο
μέσα εις τη τη τη Μεσόγειο
Οε οε οε ο-ε
Και σε 5-6 εβδομάδες
Και σε 5-6 εβδομάδες
Σωθήκαν όλες όλες όλες οι τροφές
Σωθήκαν όλες όλες όλες οι τροφές
Οε οε οε ο-ε
Και τότε ρίξανε τον κλήρο
και τότε ρίξανε τον κλήρο
να δούνε ποιος ποιος ποιος ποιος θα φαγωθεί
να δούνε ποιος ποιος ποιος ποιος θα φαγωθεί
Οε οε οε ο-ε
Κι ο κλήρος πέφτει στη maRtina
Κι ο κλήρος πέφτει στη maRtina
Που ήταν ε-ε-εξυπνο πουλι
Που ήταν ε-ε-εξυπνο πουλι
Οε οε οε οε \m/ \m/ \m/ \m/ \m/
Λοιπον, αυτό ειναι ενα καθαρά κανιβαλίστικο τραγούδι και απορώ πως το λενε στα παιδακια!!!! :ohh:
Ακου "ποιος θα φαγωθει" και μετά κανουνα και χαζοχαρα "οε οεεε οε οε". Πραγματικά κανεις δεν μου την εχει λυσει την απορια! Δεν ειναι φρικτο?
Γλεπητούρα
25-11-08, 15:03
που να ακουσεις τον Μπαρπα -Μπριλιο....:lol:
ητανε Πανεξυπνο πουλι !!!!!
ευχαριστω πολυ :proud:
Και μιας και ειπες για πορείες κατα τις ακρίβειας...
α) αντι για πορείες και τα ρέστα, γιατί δεν οργανώνουν μια ομαδα που να κανει γυρα στα σουπερ μαρκετ και να μας ενημερώνει που ειναι τα φτηνότερα και ποιοι ανεβαζουν τιμες. Αν οι καταναλωτες ειμασταν πιο συνειδητοποιημένοι θα ηταν πολύ καλύτερο απο οποιαδηποτε πορεια. και
(μικρή διακοπή γιατί ξυπνησε η Αλέκα μεσα μου... μην δινετε σημασια)
:ole::ole::ole:
:xouanita: :xouanita: :xouanita: :xouanita: :xouanita:
:demonstrate: :demonstrate: :demonstrate: :demonstrate: :demonstrate:
εχεις δικιο!
σου εχω πει ποσο με αναβεις οταν βγαινει η αλεκα απο μεσα σου?
pst, gala agorazei kaneis me timh panw apo 1e??? ti egine me thn tooote "megalh" kinhtopoihsh?? to gala apo 1,21 exei paei st 1,32. (nai to kserw pws mporei na uparxei k fthinotero se alla supermarket. milaw gia mia sugkekrimenh etairia se sugkekrimeno supermarket) Poio htan loipon to apotelesma... Paparologies gia 1 mhna k kati, k meta tpt... apo fouskes allo tpt eimaste edwpera...:mlk:
παρεπιπτοντως!
εξακολουθω να παιρνω το ΑΓΝΟ απο το φουρνο της γειτονιας μου με 1,00€. Δεν τους δινω ουτε γιουροσεντ παραπανω!
k to agno exei afksithei perissotero ap ola.... apo 1,10 p eixe sto super twra exei 1,30 k afto... dld (1,30-1,10)/1,10= 22% afksish.... poso einai o plithorismos???
:smoke:
ρε ακομα 1,00€ το παιρνω!
απλα δεν δινει στα σουπερ μαρκετ!
e mpravo sou, to provlhma einai h leksh "supermarket" ?? vgale to super... sketo market loipon... gia to apotelesma milaw, gala agno vriskeis k sto supermarket k se opoio allo market p sunergazetai me thn en logw etairia... to apotelesma einai pws oxi mono DEN meiothikan oi times alla afksithikan me korufh thn AGNO sto market (sth sugkekrimenh periptwsh supermarket) pou phgainw k mporw na milhsw...
ρε μακ μακ, αυτο σου λεω!
στην αθηνα το εχει ακομα 1,00€.
Αλλιως δεν θα το επαιρνα! θα επαιρνα τα εισαγωμενα του ΑΒ με 0,90€.
Δεν τους δινω παραπανω.-!
σου εχω πει ποσο με αναβεις οταν βγαινει η αλεκα απο μεσα σου?
Εδω ανάβω και τον εαυτό μου οταν νιώθω Αλέκα, φαντάζομαι τι κάνω στους άλλους!
μα ειναι καρασέξυ το γκομενακι ΤΕΛΟΣ!\m/
Φαντάσου να σου λέει για τον Λένιν, για το καλάθι της νοικοκυράς, για τον υπαρκτό και τον ανύπαρκτο (κυριως :P) κομμουνισμο. Δεν σου έρχεται αμέσως μια φούντωση, μια φλόγα? ε? εεε???
ναι , για ξενερωνε τωρα και φαντασου την με την μαλλινη τη φουστα την καφε μεχρι κατω απο το γονατο , τα μεγαλα της γυαλια , το καρο γκρι μαλλινο σακακι απο πανω και τις ποδοσφαιρικες γαμπες , να τα λεει ολα αυτα :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: ακομα σας αναβει? :lol::lol::lol::lol::lol:
Πωωωωωωωωωωωωωωωωωω σταματα, μ' έφτιαξες!!!!!! \m/\m/\m/
κ το δάσος του καράντερε στα πόδια κ μασχάλες...
μπα σε καλό σας.... αφηστε με πρωί-πρωί, φουντώνω κι ευκολα :P :lol:
....και να μυριζουν και ναφθαλινη τα ρουχα της .....
:sexy4::sexy4::sexy4::sexy4::eleos::eleos::eleos: μέρσιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι
http://salata.files.wordpress.com/2007/09/01.jpg
...και να σου λεει και βρωμολογα ....
:omg: :omg: :omg: :omg: :omg: μια εικονα 1000 λεξεις.
LOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOL
BRUTALITY
Γλεπητούρα
26-11-08, 13:14
Εγω παλι τη βρισκω χαριτωμενη...Μου θυμιζει τη μανα μου αν και η μανα μου ειναι ψηλη...:pinw:
Οκ, εσυ καταλαβαινω, δεν μπορεις να τη δεις ερωτικα, αφου μοιαζει στη μανα σου. Δεν εισαι αντικειμενικη.
Γλεπητούρα
26-11-08, 13:27
Οχι ρε δεν μοιαζει στη μανα μου...απλα ειχει παρομοιο στυλακι ,μου θυμιζει μανα γεννικα και κατα συνεπεια τη μανα μου...:lol:
Οκ, εσυ καταλαβαινω, δεν μπορεις να τη δεις ερωτικα, αφου μοιαζει στη μανα σου. Δεν εισαι αντικειμενικη.
μου θυμιζεις την μανα μου! κυριαζης! :2:
συμπερασμα ...Κυριαζης οιδιποδας :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
Γλεπητούρα
27-11-08, 11:16
συμπερασμα ...Κυριαζης οιδιποδας :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::ok:: ok::ok:
:lol::lol::lol::lol::lol::lol: :lol::lol::lol: :lol::lol::lol: :lol::lol::lol:
μα δεν βλεπω πολυ μακρυα? :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: :lol:
mexri thn katerinh mhn sou pw!:14:
Γλεπητούρα
27-11-08, 11:32
μα δεν βλεπω πολυ μακρυα? :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: :lol:
Μεντιουμ με οκτακοσαρι Πεντιουμ!\m/\m/\m/\m/
:lol::lol::lol::lol::lol:
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.