Σύνδεση

Επιστροφή στο Forum : Συγκινήθηκα πάλι

Mirna
21-11-08, 17:57
Δεν ξέρω αν φταίνε οι ορμόνες μου που έχουν βαρέσει κόκκινο, και τα περισσότερα καφρίδια αγοράκια εδώ μέσα θα κοροδέψουν :diee:diee αλλά βλέποντας το παρακάτω βίντεο με το καινούργιο τραγούδι του Σάκη Ρουβά που είναι αφιερωμένο στην κόρη του ΕΛΙΩΣΑ στην κυριολεξία!!!

http://www.youtube.com/watch?v=cGQphbvovfg

Να χαρώ εγώ έναν πατέρα!!! :mirna-agalitses::mirna-agalitses::mirna-agalitses:

Xouanita
21-11-08, 18:07
Αααααχ κι εγω που δεν εχω αυξημένες ορμόνες συγκινηθηκα!
Τι γλυκούλιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!:clap::clap::cla p::clap:

Ειναι τελειος!!!! Και τη μέρα που ειχε γενησει η Κατια το κοριτσάκι, ο Σακης ειχε βαλει ροζ μπλουζάκι :)

Μου αρεσε το "βασιλισσά μου" :nickred::love2:

md1032
21-11-08, 18:35
:mlk::mlk::mlk::mlk::mlk::mlk::mlk::mlk::mlk::mlk: :mlk::mlk::mlk::mlk::mlk::mlk::mlk::mlk::mlk::mlk: :mlk::mlk::mlk::mlk::mlk::mlk::mlk::mlk::mlk::mlk: :mlk::mlk::mlk:

soraver
21-11-08, 19:43
to na ekmetaleuesai etsi th gennhsh tou paidiou sou den mou fainetai k toso sugkinitiko pantws

pastoula
21-11-08, 20:32
:pinw:

Mirna
21-11-08, 21:15
to na ekmetaleuesai etsi th gennhsh tou paidiou sou den mou fainetai k toso sugkinitiko pantws

Ενώ ας πούμε να εκμεταλλεύεσαι τον θάνατο του αδερφού σου-μάνας σου-αγαπημένου σου κλπ είναι συγκινητικό?

Εν πάση περιπτώσει, παρασύρθηκα εκείνη την στιγμή επειδή εμένα με συγκίνησε πολύ και το έβαλα.
Μπορείτε να το διαγράψετε αν θέτε κιόλας. Κάτι που θα με βόλευε κιόλας γιατί προβλέπω να τα παίρνω (είπαμε, άτιμες ορμόνες)

soraver
22-11-08, 00:23
sauth thn periptosh paraeinai trantaxto dhmhtroula mou

btw 3ereis pws kai to sakolou8w to xe grapsei o loizos gia thn korh tou?

maRtina
22-11-08, 10:26
να χα και ηχο να καταλαβαινα τι λεει ....καλα θα ητανε ...ματαια προσπαθω να διαβασω τα χειλι του ...

Τι ωραιος ανδρας ομως ε? οσο μεγαλωνει αυτο το παιδι τοσο γιαυρι γινεται!

Κοκκινονίκος
22-11-08, 12:44
γιαυρι?

maRtina
22-11-08, 12:52
γιαυρι= μαναρι,ωραιο μωρο

Κοκκινονίκος
22-11-08, 14:00
αααα... που λεει μια διαφήμιση.. γιαυρί μ :P

Freeman
22-11-08, 14:22
Μου αρεσε το βασίλισσα μου και εγώ ο ιππότης σου φρουρός για σένα. :) Πάω να παίξω wow! Είμαι ιπποτης και πρέπει να υπηρετήσω το βασίλειο μου των horde :) :fight::viking::nte:

Cj
22-11-08, 15:15
:mlk::mlk::mlk::mlk::mlk::mlk::mlk::mlk::mlk::mlk: :mlk::mlk::mlk::mlk::mlk::mlk::mlk::mlk::mlk::mlk: :mlk::mlk::mlk::mlk::mlk::mlk::mlk::mlk::mlk::mlk: :mlk::mlk::mlk::ok:

pastoula
22-11-08, 16:14
sauth thn periptosh paraeinai trantaxto dhmhtroula mou

btw 3ereis pws kai to sakolou8w to xe grapsei o loizos gia thn korh tou?

και το νανουρισμα που ελεγε η Βουγιουκλακη στους βροντακιδες και βουρδουνακιδες!