Σύνδεση

Επιστροφή στο Forum : Έπνιξε τη γυναίκα του στο μήνα του μέλιτος

pastoula
29-11-08, 12:24
Τον πρόδωσε μία φωτογραφία. Ο Ντέιβιντ Γκάμπριελ Γουότσον κατηγορείται πως άφησε τη σύζυγό του να πνιγεί κατά τη διάρκεια κατάδυσής τους στην Αυστραλία.

http://www.imageshack.gr/files/r8xgg7nkmvs0pmbqrkwj.jpeg

Στη φωτογραφία, που τραβήχτηκε στις 22 Οκτωβρίου από άλλους δύτες που βρίσκονταν στην περιοχή, φαίνεται η σύζυγος του Γουότσον, Κριστίνα και ένας άνδρας που σπεύδει να τη σώσει. Ο κατηγορούμενος βρισκόταν ήδη στην επιφάνεια, αδιάφορος για την τύχη της αν και γνώριζε ότι η σύζυγός του δεν γνώριζε πολλά για τις καταδύσεις.

Ισχυρίστηκε ότι βγήκε στην επιφάνεια να φωνάξει για βοήθεια, αντί να προσπαθήσει ο ίδιος να τη σώσει.

http://www.imageshack.gr/files/0uawzngl9jq3wka331y6.jpg

Οι Αρχές της Αυστραλίας προσπαθούν να πετύχουν την έκδοση του Γουότσον στη χώρα από τις Ηνωμένες Πολιτείες, για να μπορέσουν να εκδικάσουν την υπόθεση. Όμως, παρόλο που έχει κληθεί να καταθέσει στις 3 Φεβρουαρίου, δεν είναι υποχρεωμένος να ταξιδέψει στην Αυστραλία.

Οι Αρχές πίστευαν ότι ο θάνατος της γυναίκας ήταν ατύχημα γι’ αυτό και τον άφησαν να φύγει. Όπως αποδείχτηκε όμως, ο άντρας της αμέλησε να τη σώσει. Θεωρούν ότι κίνητρο του δράστη για τη δολοφονία της ήταν η ασφάλεια ζωής, που η 26χρονη Κριστίνα είχε κάνει.

http://www.zougla.gr/news.php?id=14990

maRtina
29-11-08, 12:28
γιατι ολες οι Αυστραλεζες μοιαζουν τοοοσο πολυ μεταξυ τους? .....
Τεσπα επι του θεματος ...τι θα πει "επνιξε" ? αλλο την αφησε να πνιγει και αλλο την επνιξε ...πως τα κανουν ετσι ρε αυτοι οι δημοσιογραφοι?:hit:

pastoula
29-11-08, 12:30
μαρη συνελθε!

φανταζεσαι νε σε αφησει ο αντρας σου να πνιγεις στο μηνα του μελιτος για την αποζημιωση?

το αποκλειεις να της εκανε κατι για να το επισπευσει?

maRtina
29-11-08, 12:32
οχι βρε , δεν λεω αυτο ...ολα παιζουν ,αλλωστε πολλες φορες με παρεξηγειτε αν ειμαι πολυ καχυποπτη
αλλα αλλο να με αφησει να πνιγω ...και αλλο να με πνιξει

Mirna
29-11-08, 13:29
Για αυτό εγώ δεν πήγα για καταδύσεις στο γαμήλιο ταξίδι :P:P

Κοκκινονίκος
29-11-08, 13:45
gmt...πάει το σχέδιό μου :P

Λατρεία
29-11-08, 16:47
Λοοοοοοοοοοολ Νικόλα με πέθανεεεεεεεεεεες :lol: :rofl: :lol::rofl: :lol: :rofl: :lol: :rofl: :lol: :rofl: :lol: :rofl: :lol: :rofl: :lol::rofl::lol:

pastoula
29-11-08, 17:07
παντως αν ποτε σε χασουμε στην πρεβελη η στο φαραγγι της σαμαριας, θα ξερουμε τι εχει γινει!:lol::lol::lol::lol:

Λατρεία
29-11-08, 19:54
:clap::clap::clap:

Γλεπητούρα
30-11-08, 02:46
Εγω δεν εχω να σχολιασω τπτ επι της ουσιας...αν και η Μαρτινα εχει δικιο( να και μια φορα που συμφωνησαμε:lol: ). Στη δικη θα παιξει ρολο αν απλα την αφησε να πνιγει η την επνιξε ο ιδιος...Μετα απ'ολα αυτα εγω εξακολουθω να αναρωτιεμαι γιατι ο κοσμος επιμενει να παντρευεται...:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:: lol::lol:

pastoula
01-12-08, 09:49
για την αποζημιωση σε περιπτωση θανατου!

αν διαβασα σωστα (βαριεμαι να το ξαναδιαβασω) λεει οτι δεν θα γινει καν δικη γιατι τον αφησαν να φυγει!

δεν με νοιαζει πως θα δικαστει, αλλα η ουσια! αφησε την γυναικα του να παιθανει για την αποζημιωση!

maRtina
01-12-08, 10:08
δες το πιο γενικα...πιο σφαιρικα :lol:
αλλοι καινε τα σπιτια τους , που ζουνε σε αυτα χρονια ολοκληρα μονο και μονο να παρουν τα χρηματα που δινουν οι ασφαλειες ...αυτος την αφησε να πνιγει στο μηνα του μελιτος για την ασφαλεια-αν οντως ισχυει αυτο- ....στο μηνα του μελιτος ...δεν ειναι δα και τοσα τα κοινα τους χρονια :lol::lol::lol::lol:

Xouanita
01-12-08, 10:13
Της ειχε υποσχεθει βρε "αγάπη μου, ο μηνας του μελητος θα σου μεινει αξέχαστος!" και κράτησε την υπόσχεσή του. Μπααααα, πεσατε να τον φατε τον άνθρωπο! :P

pastoula
01-12-08, 10:16
παλι καλα ρε ματινα που εχεις τα γελακια διπλα, αλλιως θα το επαιρνα αλλιως!

ρε, δεν πανε να κουρευονται!

αφου δεν μπορει να ξεχωρισει αν ο αντρας που μολις παντευτικε την προτιμα νεκρη απο ζωντανη, τι το ψαχνω παραπανω?

maRtina
01-12-08, 10:29
ρε, δεν πανε να κουρευονται!
εκφραση που δηλώνει αδιαφορία , απαξίωση ...ενναλακτικη διατυπωση "ρε δε πανε να πνιγουνε"
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: :lol:

pastoula
01-12-08, 10:33
και να υποθεσω οτι την ακους πρωτη φορα?:lol::lol:

maRtina
01-12-08, 10:36
σ' εχασα τωρα

pastoula
01-12-08, 10:37
ασ το!

νοου ματερς!

Γλεπητούρα
01-12-08, 14:35
Ρε μη σας τυχει να βρεθει κανενας να σας δουλευει...υπαρχουν οχιες με μαστερ εκει εξω που ακομα και η πιο υποψιασμενη μπορει να την πατησει...ποσο μαλλον μια γυναικα ερωτευμενη... Αλλα επιμενω...γιατι παντρευονται?????

md1032
01-12-08, 16:12
giati profanos iparxoun arketoi malakes se afton ton kosmo

Xouanita
01-12-08, 16:14
"...γιατί έτσι μας αρέσει" ειναι η απαντηση :D

pastoula
01-12-08, 16:46
:khg2::khg2::khg2: