PDA

Επιστροφή στο Forum : Επισπεύδεται κατά έξι μήνες η απαγόρευση του καπνίσματος σε δημόσιους χώρους

Xouanita
04-12-08, 21:32
Νωρίτερα κατά έξι μήνες θα απαγορευτεί το κάπνισμα σε όλους τους δημόσιους χώρους, όπως ανακοίνωσε στη Βουλή ο υπουργός Υγείας Δημήτρης Αβραμόπουλος.

Σύμφωνα με τη νέα ρύθμιση, η απαγόρευση του καπνίσματος σε δημόσιους χώρους θα απαγορεύεται από την 1η Ιουλίου 2009 και όχι από την 1η Ιανουαρίου 2010, όπως αρχικά προβλεπόταν.

Ο κ. Αβραμόπουλος είπε ότι προχώρησε στην επίσπευση εφαρμογής του μέτρου μετά από σχετικές εισηγήσεις αλλά και γιατί τους καλοκαιρινούς μήνες οι πολίτες μπορούν να προσαρμοστούν καλύτερα στο νέο μέτρο.

(πηγη:in.gr)

Και οι παραβατες να στέλνονται εξορια!!!! \m/ Οριστε μας!

:mlk:

Κοκκινονίκος
04-12-08, 23:56
έτσι για να γουστάρουμε :yahoo:

Xouanita
05-12-08, 00:11
Το περιμενα ότι θα εγραφες!!!!! :diee:diee:diee

Αλλά τωρα πια ουτε εμενα με νοιαζει... θα γινω μανα και θα το κοψω :pinw:

Γλεπητούρα
05-12-08, 01:33
Εγω αν και καπνιζω ειμαι υπερ στο να απαγορευτει σε δημοσιους χωρους το καπνισμα..σιγα τη θησια δλδς...βγαινεις εξω για τσιγαρακι και παιρνεις και τον αερα σου βρε αδερφε!:lol::lol::lol:

soraver
05-12-08, 09:24
giati to e3w den einai dhmosios xwros?
oso den katalabainete poso megalh paparia einai to kapnisma toso 8a ftiaxnoun hli8ious nomous kai kala gia na prostateusoun tous mh kapnistes

Xouanita
05-12-08, 10:32
Καλά, πρωτα να αναγκάσουν τις βιομηχανιες να φιλτράρουν τα αερια απόβλητά τους που ρίχνονται καθημερινά σε ντουμάνια στον αερα, και μετά να μας προστατέψουν απ το παθητικό καπνισμα!

Για τους εξωτερικούς χωρους εγω δεν το καταλαβαινω ειλικρινά. Σε κλειστούς χωρους έχει μια λογική. Αλλά θα ειμαι εγώ σε ένα τραπεζάκι σε μια πλατεια, σε χώρο καπνιστών (αρα δεν θα έχω παιδάκι διπλα μου εκτός αν οι γονεις του ειναι καπνιστές κι έκατσαν εκει, οπότε...) και δεν θα μπορώ να καπνίσω γιατί ενοχλώ ποιον?

Κατα τη γνώμη μου ειναι ρατσισμός. Να μας στειλουν στη Σπιναλόγκα να τελειώνουμε! :pinw::mlk:

Σειρά εχουν μετά όσοι πέρδονται σε δημόσιους χωρους...

md1032
05-12-08, 10:36
sapouni re :P

maRtina
05-12-08, 10:40
τι χωροι θα ειναι αυτοι ρε παιδια ?

md1032
05-12-08, 11:05
http://www-tc.pbs.org/wgbh/nova/holocaust/images/auschwitz_l.jpg
:pinw:

maRtina
05-12-08, 11:09
χαχαχαχαχαχχαχαχ μλκ αχχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχχα
οχι αληθεια ρωταω τι χωροι ? τι ειδους δημοσιοι χωροι? πχ στα νοσοκομεια στα λεοφωρεια στους εσωκλειστους χωρους του ΟΣΕ ..ηδη απαγορευεται ...τι εννοουν δημοσιο χωρο? κανα παρκο πχ? γιατι αν εννοουν αυτο θα ειναι ντιπ για ντιπ χαζοι

Γλεπητούρα
05-12-08, 16:16
Σοβαρα? οχι εγω καταλαβα για δημοσιους κλειστους χωρους...Και κεντρα διασκεδασης...αυτα ...τωρα τα παρκα και οι δρομοι τιο να πω...βλακεια θα ειναι...και μαλλον για να μαζευουν φραγκα απ'τους παραβατες..

maRtina
05-12-08, 16:18
εγω δεν καταλαβα σε τι χωρους αναφερονται ...υποθεση εκανα , δεν ξερω αν εννοουσαν αυτο

Xouanita
05-12-08, 16:20
Οχι, εγω ξερω οτι αναφέρονται σε ΟΛΟΥΣ του δημόσιους χωρους! Ανοιχτους ΚΑΙ κλειστους!

maRtina
05-12-08, 16:22
ε για τους ανοιχτους ειναι βλακεια ....
εντελως βλακεια !
και οκ ουτε στους ανοιχτους θα καπνιζουν , ΠΟΥ θα επιτρεπεται το εχουν προσδιορισει ή θα κοβουν προστιμα ετσι για να γινεται χαβαλες?

Xouanita
05-12-08, 16:24
Μονο στα σπίτια μας λεμεεεεε \m/

maRtina
05-12-08, 16:32
...εβγαλα ηδη το πλανο του επομενου χρονου
θα γινω μπογιατζης και θα πουλαω συσκευες ιονισμου σπιτιων :παρτα::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lo l::lol::lol::lol:
να πως θια βγαλω χρημα

soraver
06-12-08, 18:11
ισχυει για τα μαγαζια!

σε παρκα και πλατειες δεν ισχυει!

κι εγω ενα εχω να πω:

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!

\m/\m/\m/\m/\m/\m/\m/

η παστα ειμαι!

Xouanita
08-12-08, 01:57
μααααλιστααααα...

λοιπον, δεν αναφέρεται μονο στα μαγαζια (που κι αυτά αν με ρωτάς ιδιωτικοί χωροι ειναι, αφου ανηκουν σε κάποιον:P). Αναφέρεται σιγουρα σε υπηρεσίες (ισχυει ηδη), όπως και αναφερεται σε ΟΛΟΥΣ τους δημόσιους χωρους (εσωτερικούς ΚΑΙ εξωτερικους).

Να δω ΠΟΙΟΙ θα βγαινουν, αν ειναι να μην μπορούν να καπνιζουν. Εγω δε βρισκώ λόγο ενας καπνιστης να παει για ποτό ή για καφέ αν ειναι να μην μπορεί να καπνισει.
Δυο τινά λοιπον: α)Να κλείσουν τα μισά ξενυχταδικα/καφετέριες ή β)να ειναι ανοιχτά αλλά να βαράνε μύγες -αφου θα εχουν μονο μη καπνιστες για πελάτες-, ή να λειτουργούν με τη λογική "πίνω τον καφέ ασπρο-πατο-σφηνακι και φευγω" για να ηρεμήσει ο νομοθέτης.

Υπάρχει και ενα (γ) όμως που θα αντιστάθμιζε την ρατσιστική αντιμετώπιση: να υπάρχουν μαγαζιά που θα επιτρέπεται η εισοδος ΜΟΝΟ σε καπνιστες. Οι υπόλοιποι που ενοχλούνται οξωωωωωωωωω!!! :lol::P

Γλεπητούρα
08-12-08, 06:33
Γιατι ρε Χουανα ,σε αλλες χωρες που απαγορευτηκε το καπνισμα σε νυχτερινα κεντρα σταματησαν οι καπνιστες να βγαινουν? απλα εγω πιστευω οτι σε μια χωρα που η πλειοψηφια της ΕΙΝΑΙ καπνιστες ειναι πολυ αδικο να μην τους επιτρεπεται κατι επειδη ενοχλει τους λιγους... Αλλλα εμενα μ'αρεσουν οι μεσες λυσεις...το καταλαβαινω να απαγορευτει το καπνισμα στα εστιατορια(κι εμενα με πειραζει να απολαμβανω το φαγητο μου και να μου το χαλα ο καπνος του διπλα), και σε πολυ κλειστους χωρους ,αλλα οχι και στα παρκα... Επισης στα μπουζουκια (που κανονικα χεστηκα γιατι δεν παω..) και στα κλαμπ θα μπορουσαν αντι να απαγορευσουν το καπνισμα να υποχρεωσουν τους ιδιοκτητες να βαλουν καλυτερο εξαερισμο . Σας ευχαριστω που με ανεκτηκατε...(ποπο ευγενειες , τροπους, διαγωγη...!)