Σύνδεση

Επιστροφή στο Forum : Θυμαμαι μια φορα που λεγαμε τα καλαντα...

maRtina
24-12-08, 10:09
Ας θυμηθουμε ιστοριουλες απο τα παιδικα μας χρονια παραμονες Χριστουγεννων - καλαντα

η Μικρη Ματινα σε νεες περιπετεεις....

Συνηθως πηγαινα με τον αδερφουλη μου για καλαντα ..
εκεινη τη χρονια πήραμε και την πρωτη μας ξαδερφη μαζι (Ματινα και εκεινη ) τρεχαμε απο δω τρεχαμε απο κει ...κοντα στα τελιωματα πηγαμε σε ενα σπιτι και μας δώσανε ενα διακοσάρικο ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΜΟΙΡΑΣΟΥΜΕ ΟΜΩς ΣΤΑ 3?:confused:
σκεφτηκαμε ετσι σκεφτηκαμε αλλιως και πεταγετε η εξυπνη η ξαδερφη "Το βρηκα θα σας δωσω εγω ενα κατοσταρικο και θα μου δωσετε και εσεις ενα κατοσταρικο και θα ειμαστε πατσι ":lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Εγω με τον αδερφο μου που ειχαμε κοινο ταμειο δεχτηκαμε αμεσως την προταση της Ματινας

:yahoo::yahoo::yahoo::yahoo::yahoo::lol::lol::lol: :lol:

soraver
24-12-08, 10:35
kai to diakosariko poios to krathse?

maRtina
24-12-08, 10:37
Ρε μπουφο , ! εμεις το κρατησαμε ...την δωσαμε ενα κατοσταρικο -μας εδωσε και αυτη ενα - στην ουσια δηλαδη δεν εγινε καμια δοσοληψια :lol::lol::lol::lol::lol: και κρατησαμε και ολοκληρο το διακοσαρικο :cool:

Nidis_
24-12-08, 11:07
Pisteuo pos an i ksaderfi sou pigaine me tin Piggy gia kalanta tha evgazan xryses atakes :P :lol:

maRtina
24-12-08, 11:27
εσεις δεν πηγαινατε ρε στα κάλαντα? δεν θυμαστε τιποτα?

Nidis_
24-12-08, 11:33
Pigainame alla ego den exo kali mnimi :(
Den thimamai tpt :(

msl
24-12-08, 11:38
ούτε εγώ θυμάμαι πολλά .. :(

maRtina
24-12-08, 11:59
:παρτα::παρτα: ee parte ta totenes

msl
24-12-08, 12:04
Να σΕ πω τη μοίρα σου, να σΕ πω το ριζικό σου; :P (τώρα που έχω σε full view την παλάμη σου .. :lol:)

maRtina
24-12-08, 12:09
:lol::lol::lol::lol:
Τωρα θυμηθηκα πυ μας μαθαινε η μαμα μουτα καλαντα !
ειμασταν μικρα και μας μαζευε κοντα στη ξυλοσομπα και μας τα μαθαινε ...μου φενοταν δυσκολα ...και μουτην εσπαγε που ο αδερφος μου ειχε καλυτερη φωνη απο εμενα :lol:

msl
24-12-08, 12:16
:lol::lol::lol:

εμένα δε θυμάμαι να με απασχόλησε ποτέ αυτό!

Xouanita
30-12-08, 12:38
Αααχ θυμάμαι που λέγαμε τα κάλαντα και παίρναμε χοντρό μπαγιόκο!

Χεχεχε υπηρχαν όμως και κάποια σπίτια στο χωριό που τα ειχαμε μαρκάρει "αυτός-δεν-δινει-λεφτα" αλλά παρ ολα αυτα πηγαίναμε κάθε χρόνο, δεν ξερω πως το σκετόμασταν τοτε, ότι και καλά "δεν πειράζει, εμεις θα του τα πούμε κι ας μη δωσει" :D
λοοοολ πηγαίναμε για τη δόξα, όχι για τα λεφτα.:lol:

maRtina
31-12-08, 10:00
εμεις παντως δε ειμασταν τοσο υπερανω ...αν δεν μας διναμε τους λεγαμε "κακα" καλαντα :lol::lol::lol::lol::lol::lol: