Σύνδεση

Επιστροφή στο Forum : Θέλει πίσω το νεφρό του από τη γυναίκα του

pastoula
09-01-09, 00:01
Να μοιράζουν σπίτια, περιουσίες κλπ εντάξει έχει μια βάση αλλά ρε παιδιά το νεφρό δεν είναι παιχνίδι, «σε αγαπάω, πάρτο» , «χωρίζουμε φέρτο πίσω» .Ο Richard Batista, ένας χειρούργος απο τη Νέα Υόρκη έδωσε πριν λίγα χρόνια το νεφρό του στη γυναίκα του για να της σώσει τη ζωή. Η γυναίκα όντως επέζησε αλλά ο γάμος τους δεν πήγε πολύ καλά. . Τώρα αυτή ζητάει διαζύγιο και αυτός την κατηγορεί ότι έχει σχέση. Για αυτό και ζητάει το νεφρό του πίσω ή να...

του δώσει 1,500,000$. Όπως λένε οι γιατροί όμως το να βγάλει το νεφρό και αν του το δώσει, πέρα από ανήθικο είναι και σχεδόν αδύνατο. Από την άλλη το να πεις «δε σου δίνω το νεφρό πάρε 1,500,000» πάλι δε γίνεται γιατι δεν μπορείς να πληρώσεις για ένα όργανο. Αρα πιθανώς να μην πάρει τίποτα.

http://troktiko.blogspot.com

Κοκκινονίκος
09-01-09, 00:08
looooool

ας πρόσεχε :lol:

maRtina
09-01-09, 10:30
της εδωσε νεφρο και τωρα θα της βγαλει τη χολη ..:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:ασε που πριν της την βγαλει θα της την μαυρισει :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Xouanita
09-01-09, 10:33
Ααααααλλο πάλι και τούτο!!! Και τι είναι καλέ το νεφρό? CD με τα άπαντα του Πλούταρχου που της ειχε χαρίσει όταν ηταν ερωτευμένοι και τωρα το θέλει πίσω?
Ελα Χριστέ κι Απόστολε! :S

maRtina
09-01-09, 10:34
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
ελα χριστε και αποστολε λεει :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: :lol:

Nidis_
09-01-09, 11:27
Kanenas palaviaris tha einai.
Logikos anthropos dn ta zitaei auta :P

Xouanita
09-01-09, 11:58
Οπως διαβαζω, κερατωμένος ειναι. Οπότε μάλλον του την έχει βαρέσει "εγώ μέχρι νεφρό της εδωσα κι αυτή παει και τον γλεντάει με άλλους???"
Λοοοοολ, φανταζεσαι να ειναι ο πρωην πλαστικός χειρούργος? "Να μου δωσει πίσω τα βυζιά που της έβαλα!!! Δεν της τα έβαλα εγω για να τα χουφτώνουν άλλοι!!!" χαχαχαχαχα

maRtina
09-01-09, 12:14
τρέμε Νατάσα !
Θεοδωριδου
:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

maRtina
09-01-09, 12:15
την πλησιαζει ο Φουστανος με την Βριοπουλα και της κανει ενα σκαλπ αγνώριστο ! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

msl
09-01-09, 12:23
:lol::lol::lol::lol::lol: