Επιστροφή στο Forum : ΘΑ ΓΙΝΩ ΘΕΙΑ . & -
Μπηκαμε ηδη στον 3 μηνα και ειμαι τοοοοοοοοοοοσο χαρουμενη , θα το αγαπαω σαν δικο μου !!!!!!!θα το κανω δωρα , θα το δινω λεφτα , θα το κερναω καφεδες αργοτερα που θα το βρισκω εξω ααααααααααααααααααΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΤΡΕΛΕΝΟΜΑΙ!!!!!!!!!
το ξερω απο την πρωτη ωρα , αλλα ειχαμε κατι μικροπροβληματα με την εγκυμοσυνη , ομως η χθεσινη εξεταση εδειξε να ειναι ολα απολυτα φυσιολογικα...
την Κυριακη θα μετακομισει μια κοιλια στο σπιτι μου :clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::c lap::clap::clap::clap::clap::clap::clap:
Kαλως ήρθες στο club :thumpsup:
...και θα δεις τη γλύκα :P
Εμένα θα τριτώσει το κακό σε κάτι μέρες οποτε αμα θες καμια συμβουλή, εδώ είμαστε :pinw:
ante, me to kalo kai stis dyo sas!
Μπηκαμε ηδη στον 3 μηνα και ειμαι τοοοοοοοοοοοσο χαρουμενη , θα το αγαπαω σαν δικο μου !!!!!!!θα το κανω δωρα , θα το δινω λεφτα , θα το κερναω καφεδες αργοτερα που θα το βρισκω εξω ααααααααααααααααααΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΤΡΕΛΕΝΟΜΑΙ!!!!!!!!!
το ξερω απο την πρωτη ωρα , αλλα ειχαμε κατι μικροπροβληματα με την εγκυμοσυνη , ομως η χθεσινη εξεταση εδειξε να ειναι ολα απολυτα φυσιολογικα...
την Κυριακη θα μετακομισει μια κοιλια στο σπιτι μου :clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::c lap::clap::clap::clap::clap::clap::clap:
Μαζί με το περιτύλιγμα .. :P
Άντε, σου εύχομαι να πάνε όλα καλά!! Σε όόόλη την οικογένεια δλδ .. :kissy: :D
ευχαριστω κοριτσια ευχαριστω πολυ
siga mhn esu h arxitsigkouna kaneis dwra kai dineis lefta kai kernas kafedes
8a ta 3erapseis ap to stroma????
mouaxaxaxaxa
ante me to kalo na er8ei :DD
kai se sas to trito latreia :DD
mmm kai to prwto
mouaaxaxaxaxaxa
τ'ανηψι μου ρε? του αδερφου μου το παιδι ρε? της αγαπης μου ?της τρελης μου αδυναμιας το παιδι? ΤΙ ΛΕΣ τωρα ?
οοολα τα δωκα για σεεεενααα τιποτα δεν αφησααα αααα , για τι εσενα στη ζωηηη μου ουυυ μονο εσενα αγαπησααααα
σ'υχαριστω Σταυρο μου
xmmm
ase me na mantepsw
to kallitexniko sou einai eua kai to diko tou markos
γκααν γκαανννν λαθος μαντεψια
next time δοκιμασε καμια δαφνη :lol::lol::lol::lol:
me to kalo matinakiiiiiiiiiii mou kai rozanouliiiii mou na sas zhsoun ta anipsakiaaaaaaaaaaa:clap::clap::clap:
Κοκκινονίκος
16-01-09, 21:50
με το καλό κοπελιά...και με το καλό να κάνεις και εσύ ένα,χεχεχ
me to kalo koritsia....gera ta anipsakia!!!:clap:
Με το καλό!!!
Γερό και καλότυχο να είναι!!!!
κι αρσενικο γιατι ψαχνει και γαμπρους η μιρνα!:14:
εμεις ρε αμα βγουμε αγορι θα ζησουμε ελευθερο πουλι ...απο καναρα σε καναρα θα πεταμε ...... :yeeees:
κι αρσενικο γιατι ψαχνει και γαμπρους η μιρνα!:14:
Ο μπαμπάς όμως όχι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :diee:diee:diee:diee:diee
Γερό και δυνατό να είναι ;)
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
kala oti pei o kafros!
Αν και καθυστερημένος, εύχομαι με τη σειρά μου τα καλύτερα. Και όχι μόνο θεία αλλά και μαμά! (κοινώς, για ''κουνηθείτε'' λιγάκι τώρα που είστε νέοι!)
Κουνιόμαστε.... κουνιόμαστε... αλλά στο τέλος θα μας πάνε μέσα για "ασκοπους πυροβολισμους" :lol::lol::lol:
Ματινάκιιιιι, κι εγω προβλέπω να μου τα τρώνε τα ανηψια :lol:
χαλάλι τα Χουανιταμ ! :clap::clap::clap::clap::clap:
Κωσταντινε σευχαριστω πολυ!
Δεν θα γινω ακομα τελικα...
χθες ειχαμε αποβολή , μολις ειχε κλεισει τους 5 μηνες
όχι .. :S :(
όχι ρε γμτ .. :( Λυπάμαι πολύ Ματινάκι .. :sad:
Ε οχι ρε γαμωτο!!!!!! :(
Κριμα, πολυ κριμα!!!! Πολυ λυπαμαι!!!!! :(:(
Προσπαθηστε να την στηριξετε την κοπελα, ειναι μεγαλη πληγη και πρεπει να ειστε διπλα της!!! Ειδικα αν το ειχε "ακουσει" κιολας το μωρο. Σε αυτη τη φαση, απλα να ειστε εκει για εκεινη. Οι περισσοτερες κοπελες που περνανε κατι τετοιο δεν θελουν να ακουνε "εισαι μικρη, εχεις καιρο μπροστα σου" κλπ
Τον λογο της αποβολης τον γνωριζεις?
Οτι θελησεις πμ me
κριμα ματινακι!
Κουραγιο, και μην το βαζετε κατω, η μανα μου ειχε 3!
Έλα ρε :( Τώρα διάβασα το μήνυμα :S Λυπάμαι Ματινάκι :(:(:(
nai einai poli krima
i zoi sunexizetai , kai 8elo na pisteyo pos ola ginontai gia kapoio skopo .
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.