Επιστροφή στο Forum : Μία γυναίκα στην Καλιφόρνια γέννησε οκτάδυμα!!!!!!!
Μία γυναίκα στην Καλιφόρνια γέννησε οκτάδυμα, έξι αγόρια και δύο κορίτσια που όλα φαίνεται να είναι καλά στην υγεία τους, όπως ανακοίνωσε η ιατρική ομάδα που συμμετείχε στον τοκετό.
Σύμφωνα με το τοπικό τηλεοπτικό κανάλι KCAL9 τα μωρά, η μητέρα των οποίων ζήτησε να τηρηθεί η ανωνυμία της, ζυγίζουν από...
820 έως 1.540 γραμμάρια. Γεννήθηκαν σε ένα νοσοκομείο του Μπελφλάουερ, 30 χιλιόμετρα νοτιοανατολικά του κέντρου του Λος Άντζελες.
"Χαιρόμαστε πολύ που ανακοινώνουμε ότι τα οκτώ νεογέννητα βρίσκονται σε σταθερή κατάσταση και πηγαίνουν αρκετά καλά", δήλωσε η γυναικολόγος-μαιευτήρας του νοσοκομείου, Κάρεν Μαπλς. Απέφυγε πάντως να μιλήσει για τις πιθανότητες επιβίωσης των μωρών, δηλώνοντας ότι "οι πρώτες 72 ώρες είναι πολύ κρίσιμες".
Ο συνάδελφός της, Χάρολντ Χένρι, είπε ότι ο τοκετός, που έγινε με καισαρική τομή, εξελίχθηκε ομαλά. Η μητέρα ήταν ξύπνια καθ' όλη τη διάρκεια και μπόρεσε να δει τα παιδιά της. Όλα τους "έκλαψαν και αντιδρούσαν στα ερεθίσματα", πρόσθεσε.
troktiko
Απέφυγε πάντως να μιλήσει για τις πιθανότητες επιβίωσης των μωρών,
Για την πιθανότητα επιβίωσης των γονέων μίλησαν? Εμένα θα μου ερχόταν ταμπλάς αν ήμουνα ο μπαμπάς κι ερχόταν η νοσοκόμα κι αντί να μου έλεγε "Συγχαρητήρια γίνατε μπαμπάς" μου έλεγε "Συγχαρητήρια γίνατε πολύτεκνος". 8 με τη μία? Ώσπου να ξεσκατίσεις το ένα θα χέζεται το άλλο, αν μου συγχρείτε την αθυροστομία. Και καλά, αν ήταν φέτα και έλεγε ο μπακάλης "8 μου βγήκαν, να τα αφήσω?" θα μπορούσε να έλεγε "Όχι, 6 θέλω μόνο". Ή αν ήταν κουτάβια θα πνίγανε μερικά και θα κρατάγανε όσα θέλουνε. Αλλά με τα παιδιά δεν σ' αφήνουν να κάνεις το ίδιο. Πρέπει να τα κρατήσεις όλα. Αλλά κι αυτή η μαμά, αφού ήταν ξύπνια, γιατί δεν είπε στο γιατρό "Φτάνουν αυτά γιατρέ μου, μη βγάζεις άλλα"?
Κοκκινονίκος
28-01-09, 00:56
lol Περι :P
[...] Αλλά με τα παιδιά δεν σ' αφήνουν να κάνεις το ίδιο. Πρέπει να τα κρατήσεις όλα. Αλλά κι αυτή η μαμά, αφού ήταν ξύπνια, γιατί δεν είπε στο γιατρό "Φτάνουν αυτά γιατρέ μου, μη βγάζεις άλλα"? [...]
:lol::lol::lol::lol:
αυτη αφαγε και τη Μελινα Μερκουρη ..."Ποσο θα θελα να ειχα και 1 και 2 και 3 και τεσσερα παιδιααααα" :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
kai eixe idi alla 6 paidia...oraia pragmata, elise to dimografiko tis xoras tis:mlk:
η κοιλιτσα της
http://www.imageshack.gr/files/6aufhx78oevgs1z3dan9.jpg
τροκτικο
Δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα... είναι ανύπαντρη και άνεργη, και τα 8 παιδιά δεν έγιναν τυχαία, ήταν έμβρυα με εξωσωματική γονιμοποίηση που εμφυτεύτηκαν γιατί τα ήθελε (πολύ μαλάκας ο γιατρός που δέχτηκε να της βάλει τόσα). Οπότε τώρα έχει γίνει κόκκινο πανί και τη βρίζουν όλοι, διότι θα παίρνει λεφτά από το welfare για να τα μεγαλώσει. Το ότι έχει "ethnic"όνομα (Nadya Suleman ) δεν βοηθάει στις δημόσιες σχέσεις της. Αν ήταν ξανθειά με αγγλοσαξονικό όνομα δεν θα είχε τόσους εχθρούς.
Egw χωρίς να είμαι σίγουρη, βάζουν εναν αριθμό γονομοποιημένων ωαρίων και υπάρχει πολύ μικρή πιθανότητα να ζήσε έστω και ένα απο αυτά. Γίνεται και υποβοήθηση με ορμόνες και άλλα φάρμακα άλλα και πάλι .. για το κόστος της ολης διαδικασίας δε ρισκάρεις να μην πετύχει. Το θέμα είναι πόσα της έβαλε! Κ αφού είχε ιστορικό .. γιατί δεν το έψαξε καλύτερα;
Ε, ναι, αυτού του είδους τις ερωτήσεις κάνουν κάποιοι. Βέβαια υπάρχουν και οι άλλοι που στο "τι τα ήθελε κι άλλα παιδιά, άνεργη κι ανύπαντρη" απαντάνε "γιατί, μόνο οι πλούσιοι και παντρεμένοι επιτρέπεται να κάνουν παιδιά?" και το όλο θέμα πέφτει στα ανθρώπινα δικαιώματα των γονέων. Τα παιδιά και τα προβλήματα που τους δημιούργησε και θα δημιουργήσει η όλη ιστορία κανείς δεν τα σκέφτεται.
Είχε 6 παιδιά, γιατί ήθελε κι άλλα;;;;;;;;
:ohh:
6 εμβρυα εκανε εμφυτευση! τα 2 κλωνοποιηθηκαν (φυσιολογικα το ενα γινεται 2, δυδιμα) και εγιναν 8!
Τα 6 εμβρυα, ειναι νορμαλ αριθμος!
Το τι τα ηθελε τοσα, δλδ τι τα ηθελε τοσα, ή τι ηθελε και εκανε παιδια ανεργη και ανυπαντρη?
Δεν καταλαβαινω!
sthn ousia bazoun polla kai exoun polu liges pi8anothtes na epibiwsei ena ap auta
e auth apla 3efuge twn pi8anothtwn
Τα δίδυμα είναι συνήθως κάτι που έχει να κάνει με την κληρονομικότητα .. ΟΚ πες. Άλλα να πιάσει και 6/6; Δηλαδή ΟΚ.
soraver η πιθανότητα να μείνει ένα είναι πόσο; 20%; Μπορείς να φανταστείς πόσες πιθανότητες υπάρχουν να μείνουν όλα; Να μας πει τα νούμερα του λόττο! Κάτι έχει παιχτεί, δεν παίζει ..
Το "άνεργη κι ανύπαντρη" έχει να κάνει με τις υλικές συνθήκες κάτω από τις οποίες θα μεγαλώσουν τα παιδιά, το αν θα έχουν καλή περίθαλψη, εκπαίδευση κλπ., με δεδομένο μάλιστα τις άγριες συνθήκες που επικρατούν στις ΗΠΑ. Φυσικά οι πολλοί αδιαφορούν γι' αυτό, γκαρίζουν για τα ψίχουλα που θα τους δίνει το welfare, δηλαδή οι φορολογούμενοι (προτιμάν να δίνουν δισεκατομμύρια σε αναξιοπαθούντες τραπεζίτες, διότι με την προτεστάντικη ηθική που βολεύει το σύστημα κι έτσι έχει επιβληθεί εδώ, οι φτωχοί φταίνε που είναι φτωχοί άρα καλά να πάθουν).
Ωστόσο απ' ό,τι διάβασα (που δεν ξέρω αν ανταποκρίνεται στην αλήθεια φυσικά) η τύπισσα ΗΘΕΛΕ να κάνει πολλά παιδιά ακόμη, δεν πήγαινε για ένα μόνο.
ναι, αλλα η εμφυτευση 6 εμβρυων ειναι συνηθισμενο!
Πιστεψε με!
στο εξωτερικο επιδομα πολυτεκνου παιζει? γιατι αν παιζει και εκει ....μια λογικη εξηγηση μου φαινεται και αυτη ...αλλωστε δεν ειναι λιγοι αυτοι που αμολανε παιδια για να ζουν με επιδοματα :mlk:
prepei na paizei!
kai gi auto exoun lisaksei oi amerikanes!
Όοοοοολε! Πως θα τα παλέψει τόσα παιδια βρε?
Αλλά κατι πηρε το αυτί μου στις ειδησεις ότι θα ασκηθούν διώξεις λέει στο γιατρό γιατί εμφύτευσε πολλά ωάρια. ξερω πως στις εξωσωματικές φυτευουν πάνω απο 2... αλλά 6 ειναι πολλά!!!!
8 h 6? epa8a plakaaaa pws perpataei?:confused:
6 palia ki 8 kainouria!
sunolo 14! na ta afhsw?:khg2:
asta mwre den peirazei loooooooool to lol einai na bgoun idia ante na ta ksexwriseis
Δεν υπάρχουν επιδόματα και τέτοια εδώ. Μόνο το φορολογητέο εισόδημα μειώνεται λίγο, γιατί για κάθε μέλος της οικογένειας αφαιρείς ένα ποσό, νομίζω είναι $3200 φέτος. Αλλά αν είναι άνεργη και δεν έχει φορολογήσιμο εισόδημα δεν την ωφελεί.
Εγω πότε θα γινω μάνα??? :lol::lol::lol: Αλλες εχουν 6+8= 14 τωρα!!!
Πλάκα-πλάκα, ατάκα που έχω πει σε πολύ μικρότερό μου που με φλερτάρει "Βρε, αν ειχα παντρευτεί όταν έπρεπε θα ειχα γιο στην ηλικία σου!" :lol::lol::lol:
Άλλες κάνουν στα 15 .. :P
edw na mhn pw oti h ksaderfh ths manas mou eixe eggoni sta 32? e?
kala! den to lew!
Εγω πότε θα γινω μάνα??? :lol::lol::lol: Αλλες εχουν 6+8= 14 τωρα!!!
Πλάκα-πλάκα, ατάκα που έχω πει σε πολύ μικρότερό μου που με φλερτάρει "Βρε, αν ειχα παντρευτεί όταν έπρεπε θα ειχα γιο στην ηλικία σου!" :lol::lol::lol:
teknatzou
edw na mhn pw oti h ksaderfh ths manas mou eixe eggoni sta 32? e?
kala! den to lew!
ναι, οχι, μην το πεις :lol:
teknatzou
:lol::lol::lol: η μοιρα μου η άτιμη. Δεν φταιω εγω!!!
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.