Επιστροφή στο Forum : eurovission 2009
Αυτά είναι τα τραγούδια που καλουμαστε να διαλεξουμε!
Οχι, τον Ρουβα δεν μπορούμε να τον αντικαταστησουμε:
Out Of Control
sQuITT6aTDk
This Is Our Night
QsJUC3_NzcQ
Right On Time
6J9OeioM3Ok
Το 2ο δε μου άρεσε ..
Το 1ο κάτι μου θυμίζει .. κάποιο άλλο κομμάτι .. αλλά δε μπορώ να θυμηθώ ακριβώς ποιό!
pou pane ta lefta tou malaka politi... :mlk:
δεν θα μπορουσα να συμφωνησω περισσοτερο μαζι σου material\m/
btw,η υπογραφη σου εχει τρελο γελιο:lol::lol::lol:
i foto tis upografis exei fagothei apo tin marmagka. staaaaaavre kane kamia kali na tin broume se allo url giati den tin exo kratisei
εμενα το τριτο μαρεσε ! ειναι πιο ζωντανο νομιζω , πιο χορευτικο , πιο ξεσηκωτικο ..
αν βασικα ειναι με τη σειρα πουτα εδειξε χθες η τv γιατι εδω δεν τα ακουω λολ
Δεν μου άρεσε κανενα! Χαραμίζεται το παλικαρι!
Αυτό που εχω απορία ειναι πως όοοολοι όσοι εχουν παει γιουροβιζιον, εχουν παει με αισχρά τραγούδια! Ο Σακης π.χ. εχει στο ενεργητικό του πολλά τραγούδια που έγιναν μεγάλες επιτυχίες, και όχι απλά "ακούγονται" αλλά ηταν όμορφα! Για τη Γιουροβίζιον ΓΙΑΤΙ δεν του γραφουν ένα εξίσου καλό και τον στέλνουν με αυτά τα σκουπίδια??? Και το "shake it" για τα μπάζα ηταν! Υπάρχει κάποιος κανόνας που λέει ότι τα τραγούδια που στέλνουμε πρέπει να είναι "καπως" και όχι σαν αυτά που κυκλοφορούν εντός Ελλάδας? :confused:
τι να σε πω!
παντως κοντρα σε αυτη
WFTRocjsfek
δεν νομιζω οτι εχουμε τυχη!
32, τι λες?
Χε χε η ψηφοφορία μου θυμίζει τα δημοψηφίσματα της χούντας, τότε που ο κόσμος είχε να διαλέξει μεταξύ Παπαδόπουλου πρόεδρου Δημοκρατίας και Παπαδόπούλου αντιβασιλιά. Ο Παπαδό ήταν δεδομένος...
emena panws maresei o sakis
SAKHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH HHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH HHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH
kai persu ta idia akribos elega
pali autos den phge?
sakiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii sou petao to stringaki mouuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
Η Τουρκάλα @@ίζου είναι πιο στο Ευρω-βυζιονικό κλίμα, όσο μπορώ να κρίνω τραγούδια αυτού του είδους που δεν είναι στο στυλ μου. Κανένα από τα τρία Ελληνικά δεν είχε κάτι που να σου κολλάει στο μυαλό ή κάτι πρωτότυπο που να το ξεχωρίζει. Ο Sakis καλός είναι αλλά αν δεν πετάξει κοιλιακούς και μουσκουλόβυζα δεν έχει καμιά ελπίδα (και δεν ξέρω αν είναι ακόμη αξιοθέατα αυτά τα μέρη της ανατομίας του καθότι περνάνε και τα χρόνια).
Ορίστε, τι σας έλεγα? Ήθελα να γράψω "Άλλωστε γυναίκες κερδίζουν συνήθως (γυναίκες, όχι κοριτσάκια ούτε μπαμπόγριες)" και πήγα να δω τι έγινε πέρσι διότι δεν ήξερα, καιείδα ότι κέρδισε μεν άντρας, αλλά έκανε στριπτήζ στο τέλος. Οπότε κακώς κάνουν διαγωνισμό για τραγούδι. Έπρεπε πρώτα να βρουν ένα τραγούδι, οποιοδήποτε, και μετά να κάνουν καλλιστεία για να διαλέξουν ερμηνευτή ή ερμηνεύτρια.
καλέ ξεχνάτε πρόπερσυ το κουκλάκι το ζωγραφιστό που βγηκε πρωτο? :lol::lol::lol:
Αυτή την αντρογυναικα απ τη Σερβια. Πωπωωω τρελό μωρο :P
Πλάκα-πλάκα όμως αυτή ειχε καλό τραγούδι....
http://www.youtube.com/watch?v=0Sp9OOoxCJo
Δεν μου άρεσε κανενα! Χαραμίζεται το παλικαρι!
Αυτό που εχω απορία ειναι πως όοοολοι όσοι εχουν παει γιουροβιζιον, εχουν παει με αισχρά τραγούδια! Ο Σακης π.χ. εχει στο ενεργητικό του πολλά τραγούδια που έγιναν μεγάλες επιτυχίες, και όχι απλά "ακούγονται" αλλά ηταν όμορφα! Για τη Γιουροβίζιον ΓΙΑΤΙ δεν του γραφουν ένα εξίσου καλό και τον στέλνουν με αυτά τα σκουπίδια??? Και το "shake it" για τα μπάζα ηταν! Υπάρχει κάποιος κανόνας που λέει ότι τα τραγούδια που στέλνουμε πρέπει να είναι "καπως" και όχι σαν αυτά που κυκλοφορούν εντός Ελλάδας? :confused:
Θα συμφωνησω αλλα θα διαφωνησω για το σεικ:P Μενα με αρεσε!
Επισης με αρεσει της Τουρκιας!
Το χορευτικό του καλό ηταν... οι κοιλιακοί ηταν καλοί... αλλά ως τραγουδι, εχει πει και πολύ καλύτερα.
Της τουρκίας δεν έχω ακούσει το τραγούδι. Εχω δει όμως αυτή που το τραγουδάει, και πιστοποιώ πως ναι, έχουν καλές ελπίδες ;)
ti to bazw marh?
des to!:khg2:
nai mh xaseis... :SeRxaNouLa:
o Sakis einai MONADIKOS !
8a paei 8a xamogelasei, 8a deixei ta lakakia tou 8a kleisei kai kana mati kai TELOS ...
Samati tosa xronia ta kalitera tragoudia protagonistoysan :SeRxaNouLa:
to tragoudi ths Servias:
Marko Kon & Milan Nikolic - Cipela
1KqQWW0MCIU
Ουκρανή θα εκπροσωπήσει την Ρωσία στη Eurovision
MAMO - ANASTASIA PRIHODKO
x4VoLG-5v_4
Soraya, Ισπανία:
RwCAlhXCNIY
Niels Brinck - Believe again (Δανία)
uo5JpHyfg5Q
Alexander Rybak - Fairytale (Νορβιγία)
(ακουστε το)
v9gYDV-wfqc
Nelly Ciobanu - Hora Din Moldova (Μολδαβία)
0qgKFV1M0w0
αν αντεχετε δειτε το!
Jade - It's My Time (Αγγλία)
eADt1lFpmCA
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.