Επιστροφή στο Forum : Κυκλοφορεί τλευταία στη θεσσαλονίκη!
Για ριξτε μια ματιά!
http://www.imageshack.gr/files/hq19rpz7tz1n6wngwwo0.jpg
Τη βρηκα στο τροκτικο
Κοκκινονίκος
18-02-09, 23:53
kala...fake
polu troktiko diabazeis kai tha arxhsoun na ponane oi minigkes sou me tis mamakies pou grafoune ekei.:hit:
h foto omws einai alh8eia!
asxeta poioi thn eftiaksan thn afisa, aksizei na thn doume!
Pisteuw!
Ki oso gia to troktiko, erxomai sta isa mou otan mpainw stn zouggla:lol::lol::lol::lol:
καλα και εσυ πιστευεις οτι καθησε και τα εγραψε αυτα ατομο απο τους κολπους της αστυνομιας?
εντελως :mlk:κια το ποστ-ακι
poios eipe oti to ekane mpatsos?
oti kykloforei eipa!
λολ ουτε αυτο ισχυει ,
γιατι και εγω κυκλοφορω αλλα πουθενα δεν το ειδα ..
τιποτα θρασυδειλοι θα το κατασκευασαν και θα το προωθουν απο που αλλου? απο το ιντερνετ :mlk:
nai! gia na sukofantisoun ta amoira ta paidia (sta mpatsakia anaferomai) pou den kanoun tpt apo auta pou grafei h afisa!
ta kakomoira!
sumpasxw!
τελος παντων
το εχουμε καρατσεκαρει αυτο επανελημενα , οι αποψεις μας διαφερουν πανω στο θεμα ...δεν χρειαζεται καθε φορα να ερχομαστε σε ενταση
εγω ετσι ενιωσα .
αλλα δεν ειμαι διαθετημενη να συνεχισω .Γιατι απλα δεν θελω .
:SeRxaNouLa: παρε μια, στειλε και εσυ αλλη μια και να το ληξουμε :lol:
:SeRxaNouLa: marh!
Oi apopseis sou einai apoluta sevastes!
Apla diaferoun apo tis dikies mou!
Den einai autos logos gia entash, alla isws, kapoies fores gia suzhthsh!
αυτο λεω αγαπητη μου (χτυπαω με το γαντι τωρα :lol:)
οτι οι αποψεις σου ειναι σεβαστες , αλλα διαφορετικες απο τις δικες μου.
αντε τις καλημερες μου ;) (σε λαθος ενοτητα)
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
λολ ουτε αυτο ισχυει ,
γιατι και εγω κυκλοφορω αλλα πουθενα δεν το ειδα ..
τιποτα θρασυδειλοι θα το κατασκευασαν και θα το προωθουν απο που αλλου? απο το ιντερνετ :mlk:
γιατι ειναι θρασυδελοι?επειδη δεν βγαινουν εξω στον δρομο να πανε στον ΜΑΤΑ-μπατσο να του πουνε:ξερεις,η συντριπτικη πλειοψηφια εισαστε μαθητες του 8,που ολη την ημερα ξυνοσασταν,αποτυχημενοι,και τωρα ειπατε να πουλησετε μαγκια υπο την εξουσια της στολης...μετα φανταζομαι ξερεις τι ακολουθει....
την επομενη φορα πρεπει να το μοιραζουν εξω απο τη γ.α.δ.α:lol:
αμα το κανει αυτο,δεν ειναι μαγκας....μ@@@@@ς ειναι!!!!!!
\m/ \m/ \m/ \m/ \m/
:ok::ok::ok:
οκ, ναι καραφέικ του κερατα.
δεν μπορώ να καταλάβω γιατί οτιδήποτε τα χωνει σε μπάτσους γίνεται αναρπαστο. :lol:
να γράψω κι εγώ ενα τετοιο που να λέει "συγνώμη στους μπάτσους που ΔΕΝ ειναι καθαρματα" να δω τι τύχη θα εχει στο ιντερνετ! κανεις δεν θα το προωθήσει :lol::lol::lol:
nai re, den to evala pote gia alh8hno!
Koita to shma! yphrxe periptwsh na einai alh8eia?
Apla exei plaka pou kapoios leei anoixta auta pou skeftomaste polloi!
Gi auto to evala!
H phpws pisteueis oti den yparxoun mpatsoi-mastropoi, mpatsoi-ekbiastes, mpatsoi-kalwpaida genikws mazi me tous mpatsous-kalapaidia pou akoune ki autoi ta sxoliana tous xwris na ftaine sthn pragmatikothta, kai to mono tous la8os (polu megalo kata th gnwmh mou) einai to oti den exoun ka8arisei tin ira apo to sitari!
Auta!:khg2:
Πως να την καθαρισουν? Μπορει ενας δημόσιος υπάλληλος να ξηλώσει συναδελφό του? Αν ειναι διοικητης, αν εχει δυναμη ναι. Υπο άλλες συνθηκες τι θα κανει? Θα παει να κανει παράπονα στον αρχηγο του "μπαμπα, μπαμπα, ο κωστάκης στο γηπεδο εβριζε χωρις λόγο τους φιλάθλους"? :lol:
Τεσπα... ριχνω κι εγω μια μουτζα και το σταματαμε :SeRxaNouLa:
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.