PDA

Επιστροφή στο Forum : Ο Ανακυκλωτής

giorgoskikos
19-02-09, 15:08
Έπλενε τα ρούχα του τα σιδέρωνε και τα έβαζε με σειρά.
Αγόραζε τους δίσκους του και τους έπαιζε κάθε Σάββατο με σειρά.
( Για να φθείρονται ομοιόμορφα, έλεγε). Καθόταν και άκουγε μουσική ψυχαναγκαστικά. Φόραγε τα ρούχα του με τη σειρά από το ράφι για να φθείρονται ομοιόμορφα και με τη σειρά. Το μυαλό του γεμάτο κουτάκια. Δούλευε κιόλας, μοιράζοντας άλλα κουτάκια...

Ήταν κι απατεωνάκος. Κατάκλεβε απόψεις επί παντός του επιστητού κι έκανε τον καμπόσο. Δεν σκεφτόταν. Η σκέψη απεχθάνεται τα κουτάκια. Αντέγραφε και προσάρμοζε. Είχε όλα τα φόντα να επιπλεύσει. Με σειρά. Ανακυκλώνοντας τις μέρες, τα ρούχα, τους δίσκους. Ένα ψυχαναγκασμένο ανθρωπάκι ήταν. Από αυτά που γελάς. Και γελάσαμε χρόνια μαζί του. Ακόμα γελάμε...

Μια υποσημείωση. Δεν έκανε έρωτα.
Δεν μπορούσε να κάνει έρωτα από τα τόσα κουτάκια ανακύκλωσης που είχε στο μυαλό του. Οι ψυχαναγκαστικοί έχουν απέχθεια στη βρωμιά και ο έρωτας είναι η πρώτη βρωμιά στον κατάλογό τους...

Του χρειάζεται γιατρός, αλλά μέχρι να πάει, θα βασανίσει και θα παραμυθιάσει κάθε αφελή που θα καταπιεί τον ηλίθιο εγκυκλο-παιδισμό του...
Ένα ανθρωπάκι είναι με το πρόβλημά του δίπλα μας. Αυτό που τον κάνει προβληματικό είναι πως αντί να το παραδεχτεί κάνει αγώνα να το κρύψει. Ανακυκλώνοντας τους ανύπαρκτους οργασμούς του, την ανύπαρκτη ερωτική ζωή του, τους ανύπαρκτους ηρωισμούς μια ζωής μίζερης και άρρωστης..

Κι όπως όλοι οι ευνούχοι, αν τον ξαμολύσεις, ζήλια, πόθος για εξουσία και μια ροπή στην ίντριγκα...

Θα μπορούσες να γελάς για πάντα, αν κάποιες φορές δεν σήκωνε το ανύπαρκτο λοφίο του... Ένα ανθρωπάκι ελλειμματικό με μεγάλο στόμα...

Περνάει δίπλα μας, ανακυκλώνοντας το γέλιο και τις μέρες μας...

Λύπη και φάπες που του χρειάζονται...

maRtina
19-02-09, 15:25
:confused::confused:

Xouanita
19-02-09, 15:32
Πωπω, όλα τα καλά τα εχει τουτος :D

Υπάρχουν άτομα που δεν μπορούν να λειτουργησουν εξω απο "κουτακια". Εχω γνωρίσει τετοιους τυπους. Μακριά απο μενα κι όπου θελει ας ειναι :)) Δεν την αντέχω τη μυρωδιά της φορμόλης :P

msl
19-02-09, 15:34
:lol: Xouan :P

maRtina
19-02-09, 15:35
ρε παιδια εγω δεν καταλαβα , αναφερεται σε καποιον συγκεκριμενο?

Xouanita
19-02-09, 15:36
Οχι καλέ. Αν αναφερόταν σε κάποιον συγκεκριμμενο θα ελεγε το ονομα του :P
Προφανως περιγράφει εναν τυπο ανθρωπου.

maRtina
19-02-09, 15:40
εναν κομπλεξικο ναι?

pastoula
19-02-09, 15:44
oxi!

Me ola auta h xara ths zwhs einai!

:SeRxaNouLa: :SeRxaNouLa: :SeRxaNouLa: :SeRxaNouLa:

maRtina
19-02-09, 15:46
τι λετε ρε κατεστραμενοι παλι? παλι στα ναρκωτικα το ριξατε?
ο φιλος ο νεος? και αυτος αδερφός σας ?
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: :lol:

msl
19-02-09, 15:47
Μ?! MaRtina θέλω μετάφραση .. δεν κατάλαβα λέξη .. :P

Makjunior
19-02-09, 15:47
Οχι καλέ. Αν αναφερόταν σε κάποιον συγκεκριμμενο θα ελεγε το ονομα του :P
Προφανως περιγράφει εναν τυπο ανθρωπου.

xmmmmmm......
xairetismata stis Brussels

pastoula
19-02-09, 15:48
τι λετε ρε κατεστραμενοι παλι? παλι στα ναρκωτικα το ριξατε?
ο φιλος ο νεος? και αυτος αδερφός σας ?
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: :lol:

nai! Pou h zwh h maurh mou ton eixe sterisei kai twra mou ton brhkane sto "EXEIS PAKETO!"

pastoula
19-02-09, 15:48
xmmmmmm......
xairetismata stis Brussels

:ok:

msl
19-02-09, 15:49
pastoula θα σε δούμε στην tv? :D

pastoula
19-02-09, 15:50
nai!

next week!:pinw:

msl
19-02-09, 15:51
:pinw:

Xouanita
19-02-09, 15:53
Καλέ, μη σπαμάρετε... εδω σχολιάζουμε ενα συγκεκριμενο ειδος ανθρωπου!!

pastoula
19-02-09, 15:59
παντως εχει δικιο ο καινουριος!

Φανταζεσαι να εχεις να κανεις με τετοιον ανθρωπο?

Πλακα πλακα βεβαια, ουτε το αντιθετο αντεχω (σ.σ. βλεπε το προτυπο μου) που δεν μπορεις να τον κανεις να βαλει και κανενα κουτακι, αντε και κανενα πραγμα μεσα σε κουτακι!

:pinw::pinw:

soraver
19-02-09, 16:00
diafwnw
edw paizoume me tis le3eis kai o enas me th nohmosunh tou allou

ap th stigmh pou exeis problhma me kapoion mila tou na to lusete. na kaneis threads kai na krazeis genikws kai aoristws gia poio logo? gia na ton ri3eis sta matia mas? kai na to katafereis se ti 8a se ofelhsei?

msl
19-02-09, 16:02
ΟΚ .. επί του θέματος. Ψυχαναγκασμούς έχουμε όλοι μας σε κάποιο βαθμό. Φυσικά και δεν είναι υποχρεωμένος κανένας να τους/μας καταλαβαίνει.

Όσο για τα κουτάκια ανακύκλωσης, δεν έχω καταλάβει ακόμα ακριβώς τι είναι, ώστε να εκφέρω γνώμη.

Και ίσως κάπου εδώ να παραθέσω ένα βίντεο ..

http://www.youtube.com/watch?v=mNK6h1dfy2o&eurl

Δεν έχω άλλο χρόνο να μιλήσω επί του θέματος σήμερα .. Άλλα θα το κάνω από αύριο, αν χρειαστεί/ζητηθεί. :)

giorgoskikos
19-02-09, 16:09
Δεν είναι προσωπικό.
Η ουσία του είναι πως οι άνθρωποι με τέτοια προβλήματα περιφέρονται
σε διαρκή αναβολή θεραπείας και βασανίζουν τους γύρω τους
που τους παίρνουν στα σοβαρά...
Και δεν ξεχνάω,ότι ο καθένας τοποθετείται κατά το βαθμό της προσωπικής του εμπλοκής.
Φίλους μαλάκες, έχω κι εγώ... Δεν είναι κατακριτέο. Κι αυτός που περιγράφω φίλος μου θα μπορούσε να είναι...

Μην ψάχνουμε προθέσεις εκεί που υπάρχουν μόνο περιγραφές άρρωστης συμπεριφοράς.

Θα μπορούσα να μιλήσω για την ταινία με τον Νίκολσον που έχει παρόμοιο πρόβλημα...

Έτυχε τώρα να θυμηθώ αυτό... και ως νέος μάλλον δείχνω τις καλύτερες των προθέσεων...:)

giorgoskikos
19-02-09, 16:10
Ευχαριστώ για την ταινία του Πιλάβιου.

Το πουλάκι κάτι συμβολίζει...

pastoula
19-02-09, 16:13
καλως ηρθες παντως!

Και τετοια θεματα γενικα εμενα μου αρεσουν παντως.

Αρκει να μην ειναι κραξιμο για κανεναν!

Μονο εγω θα κραζω εδω μεσα!

Δεν γιναμε ολοι ισα και ομοια!

Αντε!:khg2:

Xouanita
19-02-09, 16:16
:lol::lol::lol: αννα εισαι θεα!!!!

Κι εμενα μου αρεσουν αυτα τα θεματα. Οι χαρακτηρες των ανθρωπων διαφερουν τόσο πολύ μεταξύ τους. Και ο καθένας έχει τις προσωπικές του εμμονες, ειτε αυτές λέγονται "κουτακια" ειτε ξεσκονόπανο είτε τζελ στο μαλλι. Ολοι με κάτι έχουμε κόλλημα.

pastoula
19-02-09, 16:21
:lol::lol::lol: αννα εισαι θεα!!!!

Αλλη μια που αναγνωρισε την αξια μου!

Αλλος???????????????

:khg2: :khg2: :khg2: :khg2: :khg2: :khg2:

Και σας υποσχομαι οτι θα μεινω για παντα οπως με γνωρισατε

κακιασμενη, προσβλητικη, και η επισημη σας κραχτρα!

maRtina
19-02-09, 16:22
:παρτα: σε αναγνωριζω και εγω :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

pastoula
19-02-09, 16:24
:star::star::star::star::star::star::star:

Ευχαριστω γλυκια μου κατσικα:maRtina:

Xouanita
19-02-09, 16:35
(η ταινια ειναι "η φωλια του κούκου"? Επειδη μπλέξαμε το πουλάκι στη μέση, αναρωτιεμαι απλως) :nickred:

pastoula
19-02-09, 16:44
:14::14::14:

soraver
19-02-09, 17:13
yep, eides fws kai mphkes.

msl
19-02-09, 17:24
γμτ θέλω να τοποθετηθώ, άλλα πρέπει να λύσω καμιά simplex και να διαβάσω δίκτυα .. :P από αύριο .. :D

giorgoskikos
19-02-09, 19:11
Και πριν πριν ανοίξω το σοβαρό θέμα τι κάνουν τα κοκοράκια όταν επείγει μια αντρική συγνώμη, να κανουμε και νουμεράκια για το μαγαζί, θα σας ζητήσω, μέρα πού' ναι να μου προτείνετε τι δωράκι θα κάναμε σε έναν τέτοιο τύπο. Ας τον πούμε με το ανύπαρκτο όνομα edited*, για να μην έχουμε παρεξηγήσεις...

Η δική μου πρόταση είναι να του στείλουμε προφυλακτικά να τα φουσκώνει με μεγάλα μάγουλα στην αγαπημένη του...

Τι άλλο να τα κάνει;:)

Θέλω αντρικές απαντήσεις, κυρίως από τις κυρίες...:)

Συγνώμη, έσβησε το φως και βγαίνω...

Ναι, με ψάρωσε!!!! Τον έστειλα και διακοπές. Στο όρος κυλόττα!!!!!!!!:)

kako_paidi®
19-02-09, 19:45
Δεν ξέρω τι σας έχει πιάσει από εχτές και γιατί, αλλά αυτό που απεχθάνομαι είναι οι ψευτόηρωισμοί και οι ψευτοντόμπροι, που καλύπτονται από την ανωνυμία του ίντερνετ.

Ο κάθε άνθρωπος έχει την δική του άποψη για το κάθετι, που είναι μοναδική και σεβαστή αν την κρατάει για τον εαυτό του και δεν προσπαθεί να την περάσει στους άλλους!!!

Καλώς ή κακώς εδώ δυστυχώς για εσάς είμαστε η πλευρά που συμπαθεί τον Πλάτωνα και αυτό δεν θα αλλάξει. Και ο λόγος γιατί εσείς μπορεί να το παίζετε έξυπνοι και να προσπαθείτε να μας "ανοίξετε" τα μάτια, αλλά και εμείς δεν είμαστε ηλίθιοι... και το κυριότερο, δεν είμαστε άβουλα πλάσματα και ανάξια να ξεχωρίσουμε το καλό από το κακό.

Μέσα στα τόσα χρόνια που γνωρίζω τον Πλάτωνα, κάθε άλλο παρά ότι λέτε θεωρώ ότι είναι. Αν εσείς είσασταν ανάξιοι να του βγάλετε τον καλό του εαυτό, τότε το πρόβλημα πρέπει να το ψάξετε σε εσάς. Γιατί ο καθένας παίρνει πάντα αυτό που του αξιζει!

Λοιπόν, επειδή όπως προείπα όλο αυτό το σκηνικό με εκνευρίζει... κλείνω το τόπικ... και σε όποιον αρέσει...σε όποιον δεν αρέσει ο δρόμος είναι ανοιχτός και τα σκυλιά δεμένα.