PDA

Επιστροφή στο Forum : Το διαζύγιο βλάπτει σοβαρά ...το κλίμα

pastoula
24-02-09, 13:25
Το να παραμένει κάποιος παντρεμένος κάνει καλό στον πλανήτη, καθώς το διαζύγιο οδηγεί τους εργένηδες - άνδρες και γυναίκες- σε έναν τρόπο ζωής κατασπατάλησης ενέργειας, δήλωσε σήμερα ένας αυστραλός γερουσιαστής. Ο γερουσιαστής Στιβ Φιλντινγκ δήλωσε ενώπιον επιτροπής της Γερουσίας...

επιτροπής της Γερουσίας που εξετάζει θέματα περιβάλλοντος στην Καμπέρα ότι το διαζύγιο επιδεινώνει τις κλιματικές αλλαγές.

Οταν χωρίζουν τα ζευγάρια, χρειάζονται περισσότερο χώρο, άρα περισσότερα δωμάτια, περισσότερο ηλεκτρισμό και περισσότερο νερό.

Κι αυτό αυξάνει το αποτύπωμα διοξειδίου του άνθρακα του καθενός τους, είπε ο Φίλντινγκ σε επιτροπή της Γερουσίας, μετέδωσε το Αυστραλιανό πρακτορείο ειδήσεων Associated Press (AAP).

"Αντιλαμβανόμαστε ότι υπάρχει κοινωνικό πρόβλημα (με το διαζύγιο), αλλά τώρα βλέπουμε ότι υπάρχει και περιβαλλοντική επίδραση, καθώς επηρεάζεται και το αποτύπωμα διοξειδίου του άνθρακα", ανέφερε το ΑΑΡ επικαλούμενο τις δηλώσεις του Φίλντινγκ.

Ενας τέτοιος "τρόπος ζωής ανεπαρκών πηγών" υπογραμμίζει ότι θα ήταν καλύτερο για τον πλανήτη αν τα ζευγάρια παρέμεναν παντρεμένα, είπε ο ίδιος.

Στη διάρκεια της ακρόασης, ο γερουσιαστής ανέγνωσε αποσπάσματα από αμερικανική έκθεση, η οποία στηρίζει την άποψή του.

Ο Φίλντινγκ, ο οποίος ηγείται του κόμματος "Πρώτα η Οικογένεια", μεγάλωσε σε μια οικογένεια 16 παιδιών και είναι παντρεμένος επί 22 χρόνια, αναφέρει η ιστοσελίδα του.

troktiko

maRtina
24-02-09, 15:29
ετσι οπως τα λεει ...εχει μια λογικη το θεμα του

pastoula
24-02-09, 15:33
nai! tou paralogou, alla toulaxiston to ypostirizei me mia 8ewria!

Gi auto to postara!:khg2:

Xouanita
24-02-09, 15:34
Με λένε Χουανιτα και ΑΓΑΠΩ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ!!! :lol:

maRtina
24-02-09, 15:36
με λενε Μαρτινα , και επισης αγαπω τον πλανητη

Xouanita
24-02-09, 15:37
...γι αυτό δεν θα χωρισω :yahoo:\m/

maRtina
24-02-09, 15:39
nai! tou paralogou, alla toulaxiston to ypostirizei me mia 8ewria!

Εχω σατανικο σχεδιο
βρήκα μια θεωρια που θα σας βγάλω όλους τρελους αααααααααααααααααχαχαχαχαχχαχαχαχαχα

Xouanita
24-02-09, 15:40
Εχω σατανικο σχεδιο
βρήκα μια θεωρια που θα σας βγάλω όλους τρελους αααααααααααααααααχαχαχαχαχχαχαχαχαχα

Εύκολα-εύκολα!!! :lol: Το'χουμε!!!!

maRtina
24-02-09, 15:41
ναι ολοι ειστε τρελοι , και εγω μονο ειμαι η λογικια
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

pastoula
24-02-09, 15:44
ante nte!

Na thn akousoume!:clap:

Egw
24-02-09, 18:17
Ναι, ενώ το να κάνει 16 κουτσούβελα δεν επιβάρυνε το περιβάλλον. Τα διαζύγια τον μάραναν.

Αυτή η βλακεία πολιτικών και δημοσιογράφων (που περνάει στον άσχετο λαουτζίκο), η άγνοια των σχετικών μεγεθών και η αδυναμία να ξεχωρίσουν τους σοβαρούς παράγοντες από τους ασήμαντους δεν είναι απλώς γραφικά αλλά επικίνδυνα. Θυμάμαι πριν χρόνια ένας αμόρφωτος γερουσιαστής είχε διασύρει και γελοιοποιήσει κάποιους επιστήμονες που μελετούσαν την επίδραση στο κλίμα του μεθανίου που εκλύεται από ρεψίματα και πορδές αγελάδων, και το παρουσίαζε ως δείγμα σπατάλης κρατικών χρημάτων σε γελοία θέματα. Κι όμως οι επιστήμονες είχαν απόλυτο δίκιο, διότι αυτό το μεθάνιο είναι σημαντικότατος παράγων στο φαινόμενο θερμοκηπίου... αλλά φυσικά τα ΜΜΕ συμφώνησαν με το γερουσιαστή και άρχισαν κι αυτά να κοροϊδεύουν τους επιστήμονες που μελετούσαν "cow farts". Τώρα βέβαια λένε άλλα, μια που έχουν (??) συνειδητοποιήσει ότι η φύση δεν ενδιαφέρεται για το τι μοιάζει αστείο σε μας και σημασία δεν έχει η πηγή του μεθανίου αλλά η ποσότητά του.

soraver
25-02-09, 09:34
ton teleutaio kairo paizei mia apisteuth diafimish sthn tv
pou dixnei enan tupo me to fanelaki mesa sto spiti na leei "pwpw kruo kanei"
kai mas lene pws epeidh autos exei anapsei th 8ermansh o planhths uper8ermainetai.

re einai toso zwa? pane na kanoun diafimish gia to periballon k kala k den milane me kapoion episthmona prwta? akou kei pou me tous 3 ba8mous pou exei e3w 8a zestanei ton planth to kalorifer mou....

stokoi :mlk:

Xouanita
25-02-09, 11:16
Την έχεις δει ολόκληρη τη διαφημιση? εχει πλάκα ρε! Τον δειχνει να πετάει τα σκουπίδια του πάνω σε ενα σωρό σκουπίδια και να παραπονιέται που ο καδος έχει κρυφτεί στα σκουπίδια και επίσης να παραπονιέται που για την καταστροφή του πλανήτη αλλά μπαίνοντας να ανάβει οοοολα τα φωτα στη μαιζονέτα του (και στους δυο ορόφους).

"Μα δεν υπάρχει ένας υπεύθυνος?" λέει συνέχεια ο τύπος και καταλήγουμε πως ο καθένας απο μας θα πρέπει να ειναι υπεύθυνος για τον εαυτό του. Δεν ηταν κακη.

maRtina
25-02-09, 11:29
εεεετσι ;)

soraver
25-02-09, 11:32
gia to gegonos pws trwme tous fusikous porous ths ghs exoun dikio sth diafimish
alla pws ta fwta pou anaboume ftaine gia thn au3hsh ths 8ermokrasias enw e3w exei ftasei h 8ermokrasia sto 0 den kolaei

maRtina
25-02-09, 11:38
ναι αλλα τα φωτα δεν καινε βρε και συ μονο οταν εχει εξω 0

soraver
25-02-09, 11:46
swsta to kalokairi loipon pou ftanei mera meshmeri stous 40 ba8mous h 8ermokrasia ta fwta 8a thn anebasoun ki allo

maRtina
25-02-09, 11:51
λιγοι ειναι αυτοι που αναβουν φωτα νωρις το απογευμα?που αφηνουν τις τηλεορασςι να καινε ολο το βραδυ και τα φωτα επισης γιατι φοβουνται τα σκοταδια/?
η μηπως το βραδυ πεφτει τοοοσο πολυ η θερμοκρασια?:hit:

soraver
25-02-09, 12:05
:hit:

pastoula
25-02-09, 12:13
gia na mhn milhsw gi autous pou afhnoun noixto to radio to vrady giati fovountai kai den afhnoun kai tous diplanous na koimh8oun!

Xouanita
25-02-09, 12:17
:lol: ξέρουμε εμεις κανεναν τετοιον?

Κι εγω αφηνω την τηλεόραση ανοιχτη. Πόση υπομονή έχει αυτός ο Λεωνιδας, δεν λεγεται!

maRtina
25-02-09, 12:19
αι εγω αφηνω την τηλεοραση ανοιχτη ολο το βραδυ :s
και αναβω ολα τα φωτα γι ανα μη φοβαμαι
και μαρεσει να χοροπηδαω ξυπολητη μεσα στα νερα οταν πλενω την αυλη και ποτιζω τα λουλουδια
:nickred::nickred::nickred::nickred:

Xouanita
25-02-09, 12:21
Ειμαστε πλασμενες ΤΕΛΟΣ. Ματινα εισαι το άλλο μου μισο!!!
Κι εγω τρελαινομαι να πλατσουριζω στα νερά όποτε σφουγγαριζω αυλες :D

maRtina
25-02-09, 12:35
Ματινα εισαι το άλλο μου μισο!!!

Nομιζεις δεν το εχω καταλάβει? Νομιζεις εγω δεν το βλεπω ? :lol::lol::lol::lol::lol:

Κι εγω τρελαινομαι να πλατσουριζω στα νερά όποτε σφουγγαριζω αυλες :D

οχι για εκεινη για τη φουκαριαρα τη μανα της :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Xouanita
25-02-09, 12:52
Πωπωωωωωω, ειδικά καλοκαίρι στο χωριο... που εχει πολλά μπαλκόνια... αααχ τι μου θυμισες τωρα!

Και πιτσιρίκι οταν ημουν μόλις εβλεπα τη μαμα ή τη γιαγιά να ριχνει νερά και να σφουγγαριζει, αμεσως εβγαζα τα παπουτσια μου και ετρεχα πανω-κατω :yahoo: Πανηγυρι ολόκληρο :lol:

Υ.Γ. Οκ, μολις το καταλαβα... ειμαι ΤΕΛΕΙΩΣ εκτος θεματος!!!! Spammer του κερατα!!!

maRtina
25-02-09, 12:55
οχι για εκεινη για τη φουκαριαρα τη μανα της

.... μόλις εβλεπα τη μαμα να ριχνει νερά και να σφουγγαριζει,

...οταν λεω εγωω.
:lol::lol::lol:

Γλεπητούρα
01-03-09, 00:31
εγω κανω ανακυκλωση , πιανεται?

pastoula
05-03-09, 09:43
οχι!

Το διαζυγιο ειναι το θεμα μας!:khg2:

Xouanita
05-03-09, 10:03
Αφου το θέμα μας ειναι το διαζυγιο η απαντηση ειναι μια: ΔΕΝ ΤΟΥ ΔΙΝΩ ΡΕ!!! :lol:

maRtina
05-03-09, 10:09
οχι οχι , θα στο δωσω αλλα θα ΠΛΕΡΩΩΩΩΩΣΕΙς

:lol::lol::lol::lol::lol:

pastoula
05-03-09, 10:17
εγω το δινω, αλλα δεν το παιρνει!

Τι να κανω?:8:

Xouanita
05-03-09, 10:19
Βρε δεν αφήνεις τα ^%$-στικα... ούτε εσυ το δίνεις, ούτε αυτός το παίρνει! \m/
Απλά κάνετε τους δύσκολους και οι δυο :P

pastoula
05-03-09, 10:24
νομιζεις!:khg2:

maRtina
05-03-09, 10:25
σας αναλαμβανω εγω αν θελετε ..οχι οχι δεν εχω ΚΑΙ ιδιοτητα δικηγορου ..αλλα εχω ενα φιλαρακι δικηγορο ..θα βγαλω και απο εκει καμια μεσιτεια :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Xouanita
05-03-09, 10:26
Τα γεγονότα μιλούν απο μόνα τους \m/\m/\m/ :lol:
Αυτό που λενε "...και χωρια δεν μπορούνε" ;) :)

pastoula
05-03-09, 10:26
ασ τα! Κανε ορεξη!

Εχω δικο μου τζιμανι δικηγορο! Και τα σωβρακα θα του παρω!:20:

maRtina
05-03-09, 10:31
λοοοοοοοοοοολ παιδια σορυ αλλα τωρα που ειπε η αλλη θα του παρει και τα σωβρακα ....σημερα μπηκα στο λεωφορειο και ηταν ενας παλικαρας 2 μετρα με το τζινακι του το δερματινακι του , το ζελε στα μαλλια του ...αλλα χωρις τα παπουτσια του :lol::lol::lol::lol:

δεν ειναι για γελια (το παιδι ηταν χαλια -κατι ειχε παρει) αλλα σκεφτομουν οτι βγηκε κυριλες απο το σπιτι και τον πηρανε μεχρι και τα παπουτσια τα αλλα τα καρταλια ..

...συνειρμος ηταν μη δινετε σημασια ...

ΠΛΑΤΩΝ
05-03-09, 19:17
Όποιος κινείται κάθε μέρα με λεωφορείο βλέπει απίστευτα πράγματα... Μια φορά είδα σε μία στάση μια κοπέλα που φιλούσε στο στόμα το αγόρι της και τον χαιρέτησε καθώς αυτή ανέβαινε στο λεωφορείο. Μερικές στάσεις πιο κάτω την περίμενε ένας άλλος και μόλις κατέβηκε η κοπέλα αρχίσανε τα φιλιά στο στόμα. Τώρα ποιος ήταν ο κανονικός και ποιος ήταν ο γκόμενος θα σας γελάσω... Τι να πω...:diee

pastoula
05-03-09, 22:59
pali asxeto!

:yahoo::yahoo: poly mou aresei edw mesa! :yahoo::yahoo:

Xouanita
06-03-09, 12:35
Όποιος κινείται κάθε μέρα με λεωφορείο βλέπει απίστευτα πράγματα... Μια φορά είδα σε μία στάση μια κοπέλα που φιλούσε στο στόμα το αγόρι της και τον χαιρέτησε καθώς αυτή ανέβαινε στο λεωφορείο. Μερικές στάσεις πιο κάτω την περίμενε ένας άλλος και μόλις κατέβηκε η κοπέλα αρχίσανε τα φιλιά στο στόμα. Τώρα ποιος ήταν ο κανονικός και ποιος ήταν ο γκόμενος θα σας γελάσω... Τι να πω...:diee

Οοοοοοοχι να τα βλέπετεεεεεε!!!!! Για να εκτιμάτε μερικοί-μερικοί τι έχετεεεεε!!!!

Λοοοολ φυσικά δεν τη λεω σε εσένα Πλατωνάκο. Αλλος θελω να το διαβασει :lol:

pastoula
06-03-09, 13:43
γιατι? μπαινει ποτε για να τα διαβασει?:P

msl
06-03-09, 14:25
Xouanita με εκφράζεις *μια ακόμα φορά* απόλυτα! :lol:

(θα αρχίσω να ανησυχώ σε λίγο .. ;p)

Xouanita
06-03-09, 14:46
θα του τα ριξω με link, δεν τη γλιτωνει!!! :lol:

Σοφακι, μην ανησυχεις, δες το απο τη θετική του πλευρα: αν απογοητευτούμε καλά-καλά, εχουμε η μια την άλλη για καβατζα ;) :lol::lol::lol:

soraver
06-03-09, 15:56
auto eleipe re na htan to kerato toso aplo opws to paradeigma pou edwse o kwnstantinos.

md1032
06-03-09, 16:24
giati poso diskolo thes na einai?
na sou thimiso tin dikia mou periptosi? :pinw:

soraver
06-03-09, 16:53
ti eixe h dikia sou periptosh? afou fainotan apo milia

md1032
06-03-09, 16:57
se emena nai, ston kerata omos? :pinw:

pastoula
06-03-09, 17:02
ki ekei!

Den paizei na mhn fainetai!

md1032
06-03-09, 18:07
mpa, ta idia mou ta matakia eidan poso kalo theatro kserete na paizete

Xouanita
07-03-09, 13:07
Οι γενικεύσεις δεν εξυπηρετουν τη συζητηση :pinw:

md1032
07-03-09, 19:47
kala kala, kata vathos kserete poia einai i alitheia :pinw:

pastoula
07-03-09, 22:12
ki eseis, alla varieste na dwsete thn aparaithth prosoxh!

Opote, mhn ta vazete me emas!:khg2: