Σύνδεση

Επιστροφή στο Forum : Μουτσινάς-Ζαρίφη, τέλος από τον ΑΝΤ1

SeRxaNiTsa
06-03-09, 11:13
Μπορεί τον περασμένο Σεπτέμβριο η Κατερίνα Ζαρίφη και ο Νίκος Μουτσινάς να παρουσιάστηκαν με τυμπανοκρουσίες αλλά και ως κάτι το εντελώς διαφορετικό απ’ ότι έχουμε συνηθίσει στην πρωινή ζώνη αλλά...τα πολύ χαμηλά νούμερα αλλά και οι συνεχιζόμενοι καβγάδες για το περιεχόμενο της εκπομπής οδήγησαν στην οριστική ρήξη.
Από σήμερα Παρασκευή η εκπομπή θα βγει μόνο με τους υπόλοιπους συντελεστές και οι αντικαταστάτες τους μέχρι το Καλοκαίρι είναι οι Λιανός - Καμπούρη.
Νέος αρχισυντάκτης της εκπομπής αναλαμβάνει ο Άγγελος Φώσκολος.

Αυτή είναι και η λιτή ανακοίνωση που έβγαλε ο σταθμός:

"O ΑΝΤ1 λόγω σημαντικής διαφωνίας αναφορικά με το περιεχόμενο του Πρωινού Καφέ αποφάσισε από κοινού με τους παρουσιαστές της εκπομπής Νίκο Μουτσινά και Κατερίνα Ζαρίφη τη λύση της συνεργασίας τους. Ο ΑΝΤ1 τους εύχεται κάθε επιτυχία σε οποιαδήποτε νέα τους προσπάθεια".

Xouanita
06-03-09, 12:26
Καφές σκέτος και παξιμαδάκι σερβίρεται στο φουαγιε.... αντε, να ζησουμε να τους θυμόμαστε :P

Λατρεία
06-03-09, 12:36
Tι σκληροί που είναι..δεν περίμεναν καν να τελειώσει η βδομάδα; :SeRxaNouLa:

SeRxaNiTsa
06-03-09, 13:55
Ούτε να τελειώσει...Τσακ Μπαμ!!! και από εμένα ένα φάσκελο:SeRxaNouLa: (είναι και αφιερωμένο σε εμένα:lol:)

Cj
06-03-09, 15:40
επιτελους!
Τον μπουλο η χοντρη και ο πούστης!

Βαλτε καμια πετρουλα ρε να την απολαύσουμε!!!!!!!

Λατρεία
06-03-09, 15:51
Ρε Cj, είσαι άθλιος..

soraver
06-03-09, 16:51
Ούτε να τελειώσει...Τσακ Μπαμ!!! και από εμένα ένα φάσκελο:SeRxaNouLa: (είναι και αφιερωμένο σε εμένα:lol:)

:angel:

επιτελους!
Τον μπουλο η χοντρη και ο πούστης!

Βαλτε καμια πετρουλα ρε να την απολαύσουμε!!!!!!!

blepeis prwino kafe re katestramene?
mono kati 8eitses ton blepoun.... a kai h anneta ;p

Ρε Cj, είσαι άθλιος..

gamhse ta XXAXAXAAAXAXAAXAAXAAXAXAXXAAXAAXXAAXAXAXXAAXXA

pantws egw tous phgaina autous tous 2 ;p

pastoula
06-03-09, 16:54
ki egw!

kai thn xontrh kai ton allon (pou den eimai sigourh gia to an einai pousths)

den tous eixa dei pote sto prwino, toso xalia htan?

soraver
06-03-09, 17:38
gia kanenan den eisai sigourh esu

Cj
07-03-09, 18:57
Ρε Cj, είσαι άθλιος..

Για το χοντρή ήταν αυτο?:lol:

Cj
07-03-09, 19:00
:angel:

pantws egw tous phgaina autous tous 2 ;p

Καλα ρε βλεπεις πρωινό καφέ ρε κατεστραμμένε? Ουτε οι γριες δεν βλεπουν πια μονο εσυ και η χουανιτα βλέπετε. Γιαυτο και πήραν τον μπούλου οι δυο τους ... με τετοιο κοινό....:P

Xouanita
07-03-09, 19:24
:lol::lol::lol: :lol::lol::lol: μου αρεσει που τη λέει ο ένας στον άλλον αλλά εμενα με παίρνει η μπάλα στανταρ!

maRtina
09-03-09, 10:19
η αληθεια ηταν οτι το χαν παραχ#σει και οι δυο ...ασε που γιναν σα τα μοσχαρια και οι δυο ...οκ ειστε ανετοι με τα παραπανω σας κιλα , αλλα εμεις τι φταιμε :s
η δε τροφαντουλα μου εμφανιζοταν και με τα κολητα ....μέρσι μαντααμ

...αλλα και η νεα κοπελιτσα ειναι....για τα αναθεμα ...εμφανισιακα μπορει να ειναι για μπατσακια αλλα για παρουσιατρια πρωινου δεεεεν κανει ...