Επιστροφή στο Forum : Γράμμα από το 2070...
SeRxaNiTsa
19-03-09, 14:23
http://www.youtube.com/watch?v=Q4SirjZv1b0&feature=related
Φαίνεται τόσο μακρινό... αλλά είναι τόσο κοντά μας... :(
ΑΧ ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΤΟ ΕΙΧΑΝΕ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΕ POWER POINT ...
EINΑΙ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΔΥΣΟΙΩΝΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΠΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΟ ΤΡΕΜΩ
SeRxaNiTsa
19-03-09, 14:32
Και εμένα μου το είχανε στείλει... Από τότε...
Με το που αφήνω την βρύση να τρέξει λίγο παραπάνω...
Το φέρνω στο μυαλό μου...
Με στιγμάτισε...
Πολλοι ανθρωποι στην Αφρικη , ζουνε αυτη τη φρικη χρονια τωρα...
8umamai pou to xa dei paliotera auto
malakies leei
sthn erhmo pws zoun edw kai tosous aiwnes xwris idietera apo8emata nerou?
kai extws autou to nero den e3afanizetai. apla molunetai
kai opws molunetai mporei na ka8aristei
kai ta nera twn 8alasswn mporoun na afalatw8oun gia na xrhsimopoih8oun.
kai fusika ola auta sthn periptosh pou stamathsoun oi broxes kai ta xionia, pou gia kati tetoio den ftaime emeis pou katanalwnoume nero.
8umamai pou to xa dei paliotera auto
malakies leei
sthn erhmo pws zoun edw kai tosous aiwnes xwris idietera apo8emata nerou?
kai extws autou to nero den e3afanizetai. apla molunetai
kai opws molunetai mporei na ka8aristei
kai ta nera twn 8alasswn mporoun na afalatw8oun gia na xrhsimopoih8oun.
kai fusika ola auta sthn periptosh pou stamathsoun oi broxes kai ta xionia, pou gia kati tetoio den ftaime emeis pou katanalwnoume nero.
μη το πεις και αλλου αυτο γιατι θα σε κοροιδεψουνε :παρτα:
παρε ενα ποτηρι και γεμισε το με νερο και αστο στον ηλιο το καλοκαιρι ...γυρνα τη αλλη μερα και αμα βρεις νερο ...εγω θα ερθω μεχρι εκει να το πιω
αν εισαι με αυτοκινητο στην εθνικη και δεις τι εχει απομεινει στη λιμνη του Μαραθωνα που τροφοδοτει την πολη σας και το Λεκανοπεδιο θα απογοητευτεις ..
SeRxaNiTsa
19-03-09, 14:51
Πάντως οι πηγές στο Πήλιο έχουν στερέψει...
Το καλοκαίρι κόβουν το νερό κάθε βράδυ στα χωριά...
Δεν μπορούν να ποτίσουν οι αγρότες τα κτήματα όπως τα ποτίζανε παλιά όλη μέρα...
μη το πεις και αλλου αυτο γιατι θα σε κοροιδεψουνε :παρτα:
παρε ενα ποτηρι και γεμισε το με νερο και αστο στον ηλιο το καλοκαιρι ...γυρνα τη αλλη μερα και αμα βρεις νερο ...εγω θα ερθω μεχρι εκει να το πιω
αν εισαι με αυτοκινητο στην εθνικη και δεις τι εχει απομεινει στη λιμνη του Μαραθωνα που τροφοδοτει την πολη σας και το Λεκανοπεδιο θα απογοητευτεις ..
:nickred: pwpw ntrepomai twra
exeis dikio
kai otan to nero e3atmizetai feugei apo th gh kai xsnetai sto sumpan.. pwpw auto mou eixe diafugei
καημενουλι μου , το μυαλο σου δεν πηγε παραπερα ε?
εχει δικιο η γυναικας που σε ανεβοκατεβαζει μλκ :lol:, ρε ακομα και να εξατμιστει το νερο ποιος σου λεει οτι οταν θα το βρεξει θα μπορεσει να το αποροφησει το εδαφος? αμα το ριξει με μορφη κατεγιδας ..δεν προλαβαινει να το απορροφησει ...καλη ωρα φετος ...με τοσες βροχες που φαγαμε αν ολο αυτο το νερο το απορροφουσε η γη , δεν θα φωναζαν για ελλεψη σημερα
sunh8ws ta xionia aporofaei kai filtrarontai kai emploutizontai apo ta petrwmata
alla to kurio epixeirhma mou einai pws to nero den xanetai apo thn epifaneis ths ghs. apla an / otan to nero twn broxwn den ftanei pou einai diskolo, 8a broume tropous na ftasei, apla 8a afalatwnoume th 8alassa opws kanoun stis arabikes xwres
κι ομως σε αυτο θα συμφωνισω με τον αντρα μου!
Το νερο δεν εξαφανιζεται, απλα μολυνεται! Καλο ειναι να προσεχουμε το νερο, το ρευμα, τα σκουπιδια, αλλα παιδια χωνεψτε το:
Αν δεν αλλαξει η πολιτική των κρατων, και να επιβαλει την προσοχη σε εργοστασια και να προσπα8ησουν απο τωρα να βρουν τροπουν αντιμετωπησης της μολυνσης και τροπους διαχειρισης των σκουπιδιων, δεν γινεται τιποτα!
Κι εμεις απο την σειρα μας πρεπει να μειωσουμε τα σκουπιδια:
Ποιος απο εμας χρησημοποιει πανινη τσαντα για τα ψωνια στο σουπερ μαρκετ?
Ποιος αφηνει την βρυση ανοιχτη οταν πλενει τα δοντια του η οταν σαπουνιζει τα πιατα?
Ποιος για αφηνει την βρυση ανοιχτη για κανενα 2-ωρο για να πλυνει την βεραντα του η το αυτοκινητο?
Δεν θελει πανικο! θελει προσοχη κυριως απο τις κυβερνισεις (πραγμα που δεν το βλεπω να γινεται γιατι ειναι πολλα τα λεφτα Αρη) και μετα κι απο τον καθ ενα μας στις καθημερινες του συνηθειες!
Τον Ασωπο τον βλεπετε καθε μερα να πεθαινει! Εστω και υπογραφη, ποιος απο εσας που σας νοιαζει το περιβαλλον, εβαλε?
Αν δεν θυσιαζουμε ουτε και την υπογραφη μας επειδη βαριομαστε, να μην σας πιανει πανικος για ολα αυτα, που συμφωνω με τον σοραβερ, ειναι πολυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ μακρινα.
εμενα πανικος με πιανει ...αλλα η ξυπολταρια ειναι ξυπολταρια μεσα στα νερα οταν ποτιζω τα λουλουδια μου και την αυλη μου :nickred:
SeRxaNiTsa
23-03-09, 11:41
popo kai ego stin zagora xipoliti kukloforo to kalokairi :P
em einai polla ta lefta gia tosa pappoutsia....
posa plokamia exeis?
8?
SeRxaNiTsa
23-03-09, 12:03
oxi... 9 exo... eimai metalagmeno :P kai an se piaso sta xeria mou tin loutsises :P
http://www.youtube.com/watch?v=1MrapqTzaJU&feature=related
tou telis xrusos den htan auto?
klemeno einai?
axaxaxaxaxaxxa
SeRxaNiTsa
23-03-09, 12:18
Φυσικά είναι κλεμένο...Τι νόμιζες...;;; Στην Ελλάδα ζούμε... :lol:
Όλα αυτά τα 60s είναι κλεμένα...Πασχάλης ,Αργυράκου...Όλα
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.