PDA

Επιστροφή στο Forum : Τα λάθη που επιβαρύνουν το δέρμα


maRtina
28-03-09, 12:07
http://www.imageshack.gr/files/v8uy0km1o9ibou5c0l81.jpeg
Πολλές φορές η άγνοια ή οι καθημερινές μας δραστηριότητες μας κάνουν να αμελούμε τον εαυτό μας και κυρίως την ομορφιά μας. Όπως, καταλαβαίνετε κορίτσια όταν δεν φροντίζουμε αρκετά το πρόσωπό μας τότε και αυτό θα μας δείξει τα πρώτα σημάδια της κούρασης και της ταλαιπωρίας. Ποια είναι όμως τα λάθη που ασυναίσθητα κάνουμε και επιδρούν αρνητικά στην ομορφιά μας;
http://www.imageshack.gr/files/wgeky7uocqi8ojw3ftpi.jpg
Λάθος πρώτο: Από ευκολία πολλές από εμάς χρησιμοποιούμε σαπούνι για να καθαρίσουμε το πρόσωπό μας. Το σαπούνι όσο καλό κι αν είναι επιβαρύνει το δέρμα μας καθώς αφαιρεί το φυσικό υδρολιπιδικό φιλμ του δέρματος. Για αυτό αντί για σαπούνι, χρησιμοποιήστε ένα καλό καθαριστικό προϊόν με ενυδατικές ιδιότητες.
http://www.imageshack.gr/files/coxr9ol7qna7k9qfyfhq.jpg
Λάθος δεύτερο: Δεν περιποιούμαστε όσο πρέπει το πρόσωπο. Αυτό που κάνουμε συνήθως είναι να καθαρίζουμε την επιδερμίδα μας 1 φορά την ημέρα, θεωρώντας ότι είναι αρκετό. Τίποτα, όμως, δεν είναι αρκετό. Καθαρίζουμε πολύ καλά το πρόσωπό μας πρωί και βραδύ ενώ δεν ξεχνάμε να τοποθετήσουμε και την ενυδατική μας.
http://www.imageshack.gr/files/r1t2zr3abypttdjyrxco.jpg
Λάθος τρίτο: Υπερβολή στα προϊόντα. Ακόμα και ο υπερβάλλων ζήλος μπορεί να βλάψει το δέρμα μας. Δηλαδή, όταν υπερφορτώνουμε το πρόσωπό μας με μεγάλη ποσότητα προϊόντων περιποίησης, όπως κρέμες και scrub, τότε κλείνουν οι πόροι του και δημιουργούνται σπυράκια. Όλα θέλουν το μέτρο τους, ακόμη και στην ομορφιά.
http://www.imageshack.gr/files/7rg8d68mzy3cj7luz2cs.jpg
Λάθος τέταρτο: Δεν πίνουμε αρκετό νερό. Είτε το ξεχνάμε είτε δεν μας αρέσει, η έλλειψη του νερού επιδρά αρνητικά στο δέρμα μας το οποίο αφυδατώνεται. Η αφυδάτωση δείχνει ένα ταλαιπωρημένο πρόσωπο και το πιο σοβαρό συντελεί στην εμφάνιση των ρυτίδων. Για αυτό κορίτσια πίνετε νερό. Οι γιατροί συνιστούν τουλάχιστον 2 λίτρα νερό την ημέρα.
http://www.imageshack.gr/files/591h6pkux3provjbvrh9.jpg
Λάθος πέμπτο: Δεν φοράμε αντηλιακό. Πολλές φορές σας έχουμε μιλήσει για τη «σωτήρια» δράση της αντηλιακής κρέμας, η οποία μας προστατεύει από τις υπεριώδεις ακτίνες του ηλίου που προκαλούν σοβαρές ασθένειες στο δέρμα αλλά και επιτείνουν τη γήρανσή του. Επίσης, μην ξεχνάτε ότι το αντηλιακό δεν το φοράμε μόνο το καλοκαίρι, αλλά και τον χειμώνα διότι ο ήλιος είναι ένας «ύπουλος εχθρός».

Piggy
29-03-09, 15:18
α ρε ματινάκι 8α σου κάνω δώρο μια περιποίηση προσώπου λολ για την καλή δουλειά που κάνεις :lol:

maRtina
04-04-09, 10:08
ασε και εχω ηδη 2 προτασεις για δωρεαν επισκεψεις σε μποντιλαην και πρινου ....
κατσε να κανω αυτα και μετα το καλοκαιρι εσυ καλα?:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

soraver
04-04-09, 23:41
lol
o tzampatzhs o idios einai h matina me ta prinou lol

Piggy
05-04-09, 01:58
xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa :lol:ta dna pws sou ksefugan?

soraver
05-04-09, 13:16
den 8a dinoun tsampa peripoihseis gia promotion

maRtina
06-04-09, 10:01
lol ποιος σας ειπε πως μου ξέφυγαν βρε χαζά ?
τα dna στο παρελθον με εχουν κανει τρεεελα δωρακια ..\m/


ειμαι καταχωρημενη στα μητρωα των πελατων ...μιας και παλιοτερα πιστευα στις φαμφαρες τους ...και εφαγα φολα:s ...ε και απλα πιστευουν πως θα με ξανακανουν πελατη τους ...χαχαχαχχαχα η ελπιδα παντα τελευταια πεθαινει αλλωστε