Επιστροφή στο Forum : Ραντεβού στη Θεσσαλονίκη!
Από την Κυριακή 5/4 έως και την Παρασκευή 10/4 θα είμαι στη Θεσσαλονίκη. Αν κανονίσετε καμιά έξοδο ή επιτραπέζιο εγώ είμαι μέσα.
Απ' ό,τι φαίνεται οι μέρες που θα με βολέψουν περισσότερο θα είναι μάλλον η Πέμπτη 9/4 και η Παρασκευή 10/4 χωρίς να αποκλείω και τις υπόλοιπες.
Για κανονίστε λοιπόν. Το κινητό μου το έχετε, οπότε θα αναμένω κλήσηhttp://www.clipartof.com/images/emoticons/xsmall2/1245_talking_on_phone.gif
καλως να μας ερθεις Πλατωνακο !
και εγω θα περιμενω κληση λοιπά ρεμαλια :angry_wife:
Ελπίζω τα λοιπά ρεμάλια να το διαβάσουν το τόπικ. Αλλιώς την ....... :angry_wife:
Kako_paidi: Την Κυριακή αμα ψήνεσαι, που θα ειμαι κι εγω εκει.
Ποια Κυριακή; Αύριο ή την επόμενη; Γιατί αν είναι την επόμενη... εγώ φεύγω το Σάββατο στις 11/4.
Υπόψην ότι θα φτάσω βράδυ στη Θεσσαλονίκη (κατά τις 8 το υπολογίζω).
:kiallo::kiallo::kiallo::kiallo::kiallo::kiallo::k iallo::kiallo::kiallo::kiallo::kiallo:
Ευχαριστώ, ευχαριστώ. Θα τα πούμε από κοντά :pinw:
Ας ενημερωθούνε κι οι υπόλοιποι \m/
Roger! Θα είμαι εδώ και έτοιμος ανα πάσα στιγμή να τα πούμε! Πέμπτη και Παρασκευή που αναφέρεις βολεύουν και εμένα πιό πολύ. ;)
Roger Mour
Πεμπτη- Παρασκευη οποια μερα καταλήξετε πείτε και μενα
Με βολευει Πέμπτη :) (Εάν δέν δουλεύω νυχτερινό...)
shmera einai Triti ...kanoniste remalia
sorry magkes pou den hrta alla pextuke mamakia me ton aktinografo kai mou efugan liga malia. Brethike lush tha doume gia poso. Elpizw na perasate kala
hsoun pou hsoun karaflos twra ti emeine?
twra emeinan mono allou. 3ereis esu :nickred: ekei tis kanw xwristra ama laxei ;)
τωρα που γνωρισα τον Πλατωνα ξερω ποσο πολύ θα ταράχτηκε οταν τον πέρασα στο concetration :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
twra emeinan mono allou. 3ereis esu :nickred: ekei tis kanw xwristra ama laxei ;)
ahdies
kontra ksourisma re \m/:pinw:
Ρε εισαι πολυ άθλιος, δε θα σταματήηηηηηηησω να το φωνάζω :P
gia peite gomaria
pws perasate?:khg2:
Ρε εισαι πολυ άθλιος, δε θα σταματήηηηηηηησω να το φωνάζω :P
eisai fan tou brazil like? :P
Nai nai gia peite.Pos perasate?
Gia emas pou gia diaforoun logous den mporesame na parevrethoume na zilepsoume ligo :(
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.