Επιστροφή στο Forum : Διανεμονται τα εισητηρια κοινωνικου τουρισμου
...με αφορμη τον επιστατη , το λιάσιμο και τα 105 χιλιαρικα ποσταρω οτι σημερα θα παρω και γω το εισητηριακι μου :lol::lol::lol::lol: καμια σχεση βασικα (105 εκεινοσ /κοινωνικος τουρισμος εγω -αλλα το λιασιμο ...ΛΙΑΣΙΜΟ )
δικαιουτε κανεις αλλος για φετος? για που προορίζεστε?
Δε κατάλαβα τπτ .. :nickred:
του σέη στουρνάρι :lol::lol::lol::lol::lol:
λεω με αφορμη τον Βρετανο επιστατη που ποσταρε η παστα , που αναδειχθηκε νικητης και θα ειναι στο νησι και θα λιαζεται και θα κανει ιστιοπλοια και θα βουταει στα νερα ...σκεφτηκα οτι και εγω θα παω διακοπες φετος σε νησακι ...μεσω του κοινωνικου τουρισμου .
Συνειρμο εκανα βρε παιδακι μου
και ρωτησα αν κανεις αλλος δικαιουται για φετος εισητηρια κοινωνικου τουρισμου και για που προοριζεται ...αν παλι δεν δικαιουται ...αν προοριζεται γαι καποιο νησι γενικα :lol:
εγω παντως καταλαβα!\m/\m/
Ελληνικά καταλαβαίνω καλέ! Τα εισιτήρια κοινωνικού τουρισμού δεν ξέρω τι ακριβώς είναι!
Το αργια μητηρ πασης φυσεως λοοοολ κακιας δεν το χει ακουσει κοπελια?
Χατζηχρηστος rulez ειανι η msl ...."ΠΟΙΟς ΕΙΝΙ ΑΥΤΟΣ ΟΥ ΙΚΑΣ ?"
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
Ειναι εισιτήρια που διανεμονται δωρεάν σε υπαλλήλους. Στα εργατικά κέντρα ή στις εργατικές εστίες τα δινουν. Υπάρχει μια λίστα με ξενοδοχεία, που με ένα χαζό (ή και καθόλου) αντίτιμο/ημέρα, μπορείς να κανεις τις διακοπές σου.
Κοινώς με μηδέν έξοδα διαμονής κανεις διακοπές. Οποιος πρόλαβε πήρε όμως.
Υ.Γ. Εγω δεν δικαιουμαι :(
Ααα! Ε δεν έχω ασχοληθεί ακόμα για τα καλά με το θέμα "εργασία και χαρά" :nickred:
Προφανως εσυ εισαι του Τεβε Ανέτα ε?
Εγω Παρο εμενα σε ξενοδοχειο 4 αστερων με 1,20 ευρω την ημερα ...
μεταφορικα πληρωμενα ...τα λεφτα σου δηλαδη τα τρως σε φαγητο ,ποτο εξοπλισμους για θαλασσια σπορ ...ενοικιάσεις κτλ
Καλή φάση! :clap:Και είναι για ΙΚΑ;
μονο ΙΚΑ ναι .
τα τελευταια χρονια δινει και ο ΟΓΑ . ο Δευτερος μαλιστα δινει και τριημερες κρουαζιερες , και τα εβδομαδιαια εισητηρια και εβδομαδιαια εκπαιδευτικη εκδρομη στην Κυπρο!
google re koritsitaprilh
egw lew pntws fetos nathn kanw gua thn e3wtikh arkitsa ;p
του Μάη! :diee
Ε βαριέμαι να googlάρω λιγουλάκι .. :P
Κοκκινονίκος
06-05-09, 21:39
α ναι ε?
δεν είναι άσχημα... για να δώ τι θα κάνω την 2η εβδομάδα της άδειάς μου....
Μόνο που ήδη έπρεπε να τα χεις πάρει...
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
ναι νικολη , εχει μια διαδικασια ...αν και εφοσον εχεις 100 ενσημα εργασιας το προηγουμενο ετος ,και θεωρημενο βιβλιαριο ασθενειας , τοτε περιπου τον Γεναρη , πας και εγγράφεσαι στους καταλόγους των διακιουχων κοινωνικου τουρισμου ...και μετα απο κανα 3-4 μηνο (καλη ωρα ) ερχεται το εισητηριακι σου ,μαζι με τις συμβεβλημενες επιχειρησεις - καταλυματα (ξενοδοχεια , εξοχικα , παραδοσικα , διαμερισματα καμπινγκ)
Κοκκινονίκος
07-05-09, 20:38
ααααα.... οπότε άκυρο...του χρόνου ;)
οπότε συνεχίζω το σερτς για τη 2η βδομάδα ούτως η άλλως ;)
του Μάη! :diee
Ε βαριέμαι να googlάρω λιγουλάκι .. :P
mpa
taprilh.
Εγώ απρίλη βλεπω πάντως!:khg2:
Εγώ του Μαη είμαι .. τα άλλα τα λένε οι κακές οι γλώσσες .. :P
taprilh eisai
tsekarismeno
Ρεεε .. πήγα να κάνω log in χθες (μιας και αξιώθηκα να καθαρίσω την cache) και έγινε το σώσε! Δε θυμόμουν πως στην ευχή έγραψες το nick! :diee
Είμαι του Μάη .- Και να διορθωθεί και στα πρακτικά παρακαλώ! :P
Απο τις 15/02/11 για ολη την περιφερεια πλιν της Αττικης αρχιζει η απογραφη για τα εισητηρια
http://www.oee.gr/enarksi-apografis-dikaiouxon-gia-to-programma-koinonikou-tourismou-etous-2011-gia-tin-perifereia-395.html
Αντε και καλό καλοκαιρι παιδια! τον φαγαμε τον γαϊδαρο ! :yeeees:
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.