PDA

Επιστροφή στο Forum : Η δηλωση της ημέρας!

pastoula
15-05-09, 10:48
Ένας γκουρού των επενδύσεων, φαινεται να ολοκλήρωσε τη μηνιαία αναφορά του με τα παρακάτω σχόλια :

"Αν ξοδεύουμε τα χρήματά μας στο Wal-Mart, αυτά καταλήγουν στην Κίνα. Αν τα ξοδέψουμε σε βενζίνη, πάνε στους Αραβες.

Αν αγοράσουμε pc, πάνε στην Ινδία.

Αν αγοράσουμε φρούτα και λαχανικά, πάνε στο Μεξικό, την Ονδούρα και τη Γουατεμάλα.

Αν αγοράσουμε καλό αυτοκίνητο, πάνε στη Γερμανία.

Τίποτε απ' αυτά δε βοηθάει την Αμερικανική Οικονομία. Ο μόνος τρόπος να κρατήσουμε τα λεφτά εντός συνόρων είναι να τα ξοδέψουμε σε πουτάνες και μπύρες, γιατί αυτά είναι τα μόνα προϊόντα πια, που παράγονται στις ΗΠΑ.

Εγώ κάνω ό,τι μπορώ...."

Και εγω απορω:

Για την ελληνική οικονομία τι πρεπει να κανουμε που εδω και οι μπυρες ειναι γερμανικες και οι πουτανες απο το ανατολικο μπλοκ?

soraver
15-05-09, 10:53
nai alla oi ntabades einai ellhnes opote thn oikonomia mas boh8ame.

maRtina
15-05-09, 11:16
καλα κανε ονειρα ...κάνα καιρο οι νταβάδες ήταν έλληνες .... αντε γιατι παλι ρατσιστρια θα με πειτε

pastoula
15-05-09, 11:27
Αυτη τη φορα συμφωνω κι εγω!

GO MaRtina:khg2:

\m/\m/\m/\m/

mgkillme
15-05-09, 11:47
ε καλα μη τρελαθουμε και οι Ελληνες δεν ειναι παρθενες...
(εν τω μεταξυ 1980-1995 ολος ο υποκοσμος της Αθηνας,μπραβοι,νταβαδες κλπ κλπ ερχοταν σε αυτο το γυμναστηριο που κανω προπονα :pinw:)

pastoula
15-05-09, 13:23
κανενας δεν εβγαλε παρθενες τα δικα μας τα μπουμπουκια!

Αλλα τωρα τελευταια εχουν μπει στη δουλεια ρωσοι, βουλγαροι, ρουμανοι, αλβανοι, και πολλες αλλες ρατσες!

Οποτε δεν ειναι καθαρα δικοι μας.

Κι αφου δεν μενει εδω ολο το ΑΕΠ, ουτε απο εκει εχουμε κερδος!

Egw
15-05-09, 17:39
Πάντως στο Αμέρικα δεν ξέρω οι πουτάνες, αλλά οι μπύρες δεν είναι πια ολες Αμερικάνικες. Πριν λίγους μήνες μια Βελγική μπυροεταιρεία αγόρασε τη μεγαλύτερη, σπουδαιότερη και συμβολικότερη Αμερικανική.
http://amlawdaily.typepad.com/amlawdaily/2008/11/inbev--anheuser.html

(Why is American Beer like having sex in a canoe?

Απάντηση:

They are both fucking close to water)

Cj
16-05-09, 11:55
τα ιδια ισχυουν και στην ελλαδα

και εγω οτι μπορω κανω ....

maRtina
16-05-09, 12:25
mitsako lol re :lol:

soraver
16-05-09, 22:43
τα ιδια ισχυουν και στην ελλαδα