Σύνδεση

Επιστροφή στο Forum : Αγωγή ποδηλάτη στον δήμο Θεσσαλονίκης

soraver
16-06-09, 10:52
http://www.imageshack.gr/files/qauo7kc2ibyery7mvc13.jpg

Αγωγή ποδηλάτη κατά του δήμου Θεσσαλονίκης λόγω κακοτεχνίας στο πλακόστρωτο της παραλίας
Με αφορμή την ποδηλατοπορεία που διοργάνωσε τη Δευτέρα, 15 Ιουνίου ο δήμος Θεσσαλονίκης στο πλαίσιο του εορτασμού της ημέρας για την προστασία του περιβάλλοντος, θα ήθελα να σας επιστήσω την προσοχή για την περίπτωση ενός ποδηλάτη ο οποίος έπεσε θύμα ατυχήματος τον Ιανουάριο του 2007 στο πλακόστρωτο της Νέας Παραλίας. Συγκεκριμένα, στις 24 Ιανουαρίου του 2007, σύμφωνα με δημοσίευμα του Κυριακάτικου Αγγελιοφόρου, τον Μάρτιο του 2008, ο ποδηλάτης, καθώς κινούνταν στο ύψος του Ιντέρνι, στο γλυπτό του Ζογγολόπουλου, πέρασε μέσα από έναν «λάκκο» στο πλακόστρωτο της παραλίας, που είχε δημιουργηθεί από την αφαίρεση τριών πλακών. Το αποτέλεσμα ήταν να υποστεί κάταγμα κεφαλής κερκίδας στο δεξί χέρι.
Το θύμα έχει καταθέσει αγωγή κατά του δήμου Θεσσαλονίκης, τον οποίο θεωρεί ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΥΠΕΥΘΥΝΟ για την άθλια κατάσταση του πλακόστρωτου στη νέα παραλία, από το ύψος του Ομίλου Φίλων Θαλάσσης μέχρι το Λευκό Πύργο. Από την πλευρά του, ο δήμος αποποιείται των ευθυνών του, υποστηρίζοντας ότι ευθύνη έχουν το ΥΠΕΧΩΔΕ, η Κτηματική Υπηρεσία του νομού Θεσσαλονίκης και η Κτηματική Εταιρεία του Δημοσίου, αποκρύπτοντας, ωστόσο, ότι ήταν εκείνος που τοποθετούσε για πρώτη φορά τις πλάκες πριν από περισσότερα από 25 χρόνια, όταν διατηρούσε δικά του συνεργεία και δεν παραχωρούσε- ουσιαστικά- την ευθύνη συντήρησης του πλακόστρωτου σε ιδιώτες εργολάβους, όπως κάνει σήμερα.
Επίσης ο καταγγέλλων εμφανίζεται σε βίντεο τοπικού τηλεοπτικού σταθμού να δηλώνει αποφασισμένος να φτάσει μέχρι το ευρωπαϊκό δικαστήριο στο Στρασβούργο προκειμένου να βρει δικαίωση.
Θα παρακαλούσα θερμά να προβάλλετε την υπόθεση με στόχο όχι τόσο την ηθική δικαίωση του θύματος, όσο την ενημέρωση των πολιτών για τους κινδύνους που κρύβει η Νέα παραλία για τους πεζούς και τους ποδηλάτες, οι οποίοι αυξάνονται εντυπωσιακά. Επίσης, η συμβολή σας θα είναι αποφασιστικής σημασίας στην ευαισθητοποίηση των πολιτών να διεκδικούν τα (προφανή) δικαιώματά τους, τα οποία παραβιάζονται σε καθημερινή βάση.

Ένας ενεργός πολίτης.”

http://troktiko.blogspot.com/2009/06/blog-post_9299.html

soraver
16-06-09, 10:54
pou kolaw egw twra:
h fwtografia auth sunodeue to ar8raki. kata pasa pi8anothta einai autos o lakos pou leme. einai dunaton na pesei panw sauton kapoios pou 3erei podhlato kai na pesei katw? kai extws autou, anti na baresei to kefali tou ston toixo pou einai toso axrhstos kai epese katw, muniei to dhmo giati den einai teleio to pezodromeio?
8a plhrwsw egw dld th malakia tou allou pou den 3erei na kanei podhlato?

mgkillme
16-06-09, 11:51
nai ton alhth epese katw kai meta zhtaei kai ta resta.....esy pws eisai toso sigouros oti an epeftes ston lako den th exanes thn isorropia sou???a nai xehasame eisai prwtathlhths podhlasias....an o lakos mesa einai ''paraxena'' diamorfwmenos(dhladh na mhn einai idanikos lakos dhladh ena aplo isotropiko bathoulwma)tote pws eisai toso sigouros oti to kentro barous tou systhmatos podhlath-podhlatou thapernage apo thn epifaneia me thn opoia briskatai se epafh h roda kai den tha yphrxe anatroph?

epishmporeis na todeis san ena tropo wste na episkeyastei auth h trypa kai na mhn apotelei en dynamh kindyno gia perastikous podhlates mhxanobious whatever....

ps....150000000 eurwpoula pou spatalhthikan gia tis ekloges kai PLHRWSES apo thn tseph sou den se peiraxane,ta fraga pou tha parei AN tha parei mas fagane....

ps2...exw ftasei se shmeio na strampoulhxw ton astragalo mou APEIRES fores apo ta kwlopexodromia sthn agiou meletiou mono kai mono epeidh o dhmos,ypexode,den xerw poios den mporei na episkeuasei ta gamopezodromia...blepeis mia plaka mia xara kai pas n pathseis panw ths kai bythizetai....pali kala pou exw exwfrenika elasttikous syndesmous stous astragalous.....den nomizeis oti kapoios prepei na logodothsei gi auto????

to idaniko gia mena tha htan ta fraga na ta plhrwnane exoloklhrou ta 5-10-50 atoma pou eythynontai gia thn mh episkeuh toy odostrwmatos!!

pastoula
16-06-09, 12:07
kai epishs, den eimaste sigouroi oti autos einai o lakos, etsi?

A, kai na mhn ksexasw! Mhn peis pote kai tpt gia tis lakouves sthn kavalas, se exw sfaksei!

maRtina
16-06-09, 12:26
oxi oxi , αυτος ο λάκος είναι όντως μπροστα στο Ιντέρνι , και μαλιστα εχω σχολιασει και εγω το συγκεκριμενο σημειο οτι θα μπορουσε καποιος να χτυπησει ...ποδηλάτης , η ακομα και πεζός περπατώντας και μη κοιτώντας κάτω .

msl
16-06-09, 13:41
Ααακριβώς αυτό. Για να χάσει εκεί κάποιο ποδήλατο την ισορροπία του πρέπει ο αναβάτης να μην έχει παρατηρήσει τη λακούβα. Δίνω πιο λίγες πιθανότητες αν το ποδήλατο ηταν αγωνιστικό, ή αν πήγαινε πολύ αργά (μα πολύ όμως) και έχασε την ισορροπία εκεί πέρα. Οποιοσδήποτε έχει παρατηρήσει τη λακούβα και κινείται με καλή ταχύτητα, ούτε που θα την καταλάβαινε. Αλλά αν την είχε πατατηρήσει, θα την είχε αποφύγει κιόλας! (θα προσπαθούσε τουλάχιστον) Οπότε ή έκανε το "μάγκα" και πίστεψε πως θα την περνούσε ΟΚ, ή δεν πρόσεχε που πήγαινε. Για αυτό, ποιός φταίει;

Αγωγή στο Δήμο όμως το βρίσκω υπερβολικό. Όλοι οι δρόμοι είναι γεμάτοι κακοτεχνίες .. Και ποιός δεν έχει πεσει πεζός επειδή κάπου στραβοπάτησε; Δε τρέξαμε όλοι να κινηθούμε κατά του Δήμου μας!

maRtina
16-06-09, 13:52
τι λε ρε?
ρε επρεπε να τους παρω τα σωβρακα μια φορα ...αλλα εχει χαρη
περπατουσα στο πεζοδρομιο και μια πινακιδα ηταν στημενη σε υψος περιπου 160-170cm και με εσκισε

καλα τους εκανε ...η λακουβα αυτη ειναι τουλαχιστον 2 χρονια εκει ...και εγω εχω τσακιστει εκει μεσα , σαν πεζη ...αλλου η γαμπα αλλου ο αστραγαλος

pastoula
16-06-09, 14:04
+10 sth xaza apo panw moy!

:khg2::khg2::khg2::khg2::khg2:

mgkillme
16-06-09, 14:08
Αγωγή στο Δήμο όμως το βρίσκω υπερβολικό. Όλοι οι δρόμοι είναι γεμάτοι κακοτεχνίες .. Και ποιός δεν έχει πεσει πεζός επειδή κάπου στραβοπάτησε; Δε τρέξαμε όλοι να κινηθούμε κατά του Δήμου μας!

opote as katsoume me stayrwmena xeria...e kai an kamia fora xtyphsoume...den bariesai aderfe...tha perasei...................

maRtina
16-06-09, 14:11
αντε τωρα γιατι μου γυρισε το ματι , εχω και σφυξες τελευταια ....
θα εντοπισω οσες περισσοτερες κακοτεχνιες σε δρομους πεζοδρομια πινακιδες ...και μετα θα κανω διακοπες στα Μπαλιά και στις Ιμπιζες

pastoula
16-06-09, 14:18
+20 sth xaza apo panw moy!

soraver
16-06-09, 14:19
loipon gia na paroume ta pragmata me th seira tous.
oi lakoubes kakws pou uparxoun. den 8a prepe na uparxoun.
o podhlaths pou epese sth lakouba kai meta epese katw eftaige. polu apla einai axrhstos kai den blepei pou phgainei.
ta epixeirhmata gia alles lakoubes se allous dromous etc einai akura, giati edw milame gia sugkekrimenh periptosh, gia lakouba panw se pezodromeio, panw sthn opoia epese ena podhlato kai xtuphse o podhlaths. einai sa na mou les pws o skeitas pou kanei slide sta skalia ths ekklhsias kai peftei kai spaei podi prepei na kanei minish ston upeu8uno twn skaliwn.
otan perpatas kai den blepeis pou patas eisai ermeo ths tuxhs sou. egw giati den exw strampouli3ei podi dld? eimai pio magkas? isa isa dedomenou pws exw polu perissotera kila 8a prepe na mhn mporw na perpathsw apo ta strampouligmata.

to gegonos pws uparxoun pantou kakotexnies kai tis anexomaste den shmainei pws einai kai swsto. profanws den to e8esa swsta sthn arxh 'h apla me peisate pws den einai akribos etsi opws ta blepw... diskoleuomai na ta 3exwrisw auta ta 2 ;p
en pasei periptosh. me thn agwgh kata tou dhmou den sumfwnw. den ftaime emeis se tipota na plhrwnoume tis klepsies twn upeu8unwn kai thn axristia tou podhlath. na kanei minish ston ergolabo, ston upeu8uno gia ta erga tou dhmou kai sto dhmarxo proswpika. oxi sto dhmo genika kai aorista.

maRtina
16-06-09, 14:29
Ητανε λεει ποδηλατοπορεια
...η λακουβα αυτη ειναι ισα με 1 μετρο το πολυ ...εστω πως διπλα δεξια και διπλα αριστερα του ο φιλος ειχε αλλους ποδηλατες ..τι επρεπε να κανει ..? να πεσει πανω τους για να την αποφυγει?

και επειδη εχω λεω πεσει και εγω εκει ,δεν ειναι το βαθος που σε κανει να στραβωπατησεις -που οκ και παλι δεν ειναι λακουβιτσα 5 εκατοστων ειναι τουλαχιστων 10-12 εκατοστων-ειναι οτι εχει και στρουβάλια απο μεγαλα χαλικια και πετρες μεσα στη γούρνα αυτη ...εκει παθαινεις τη ζημια , φαντασου τωρα δηλαδη να πατησει ροδα πανω στο στρουβάλι απο χαλικι ....
Και ενα παραπανω οταν ειναι εκει επι 2 χρονια και κανεις δεν κανει τιποτα ...να δεις τι καλα θα τη φτιαξουν τωρα ..
επιπλεον σε αυτη την περιοχη ειναι και η σχολη τυφλων !
οσοι ερμοι πεφτουν εκει τι πρεπει να πουμε ? "αφου ειναι στραβος τι να τον κάνουμε? "

pastoula
16-06-09, 14:31
...einai sa na mou les pws o skeitas pou kanei slide sta skalia ths ekklhsias kai peftei kai spaei podi prepei na kanei minish ston upeu8uno twn skaliwn...

Τα σκαλια δεν ειναι κακοτεχνια για την οποια φταιει καποιος. Οι λακουβες ομως ΕΙΝΑΙ!!!!!!!!!!

me thn agwgh kata tou dhmou den sumfwnw. den ftaime emeis se tipota na plhrwnoume tis klepsies twn upeu8unwn kai thn axristia tou podhlath. na kanei minish ston ergolabo, ston upeu8uno gia ta erga tou dhmou kai sto dhmarxo proswpika. oxi sto dhmo genika kai aorista.

Με την ιδια λογικη, μην δω κανεναν οδηγο να ζητησει τα ρεστα απο ΥΠΕΧΩΔΕ και δημους για ζημιες απο λακουβες, ταμπελες, κακοβαλμενα σηματα κτλ...

Α, και να μην ξεχασω, οι γριες που σκοτωθηκαν επειδη οι οδηγοι εφυγα γρηγορα στις στασεις, φταινε εκεινες που δεν ηταν πιο γρηγορες. Μην κανουν καμια μαλακια οι συγγενεις τους και ζητησουν αποζημιωση απο την ΕΘΕΛ, γιατι ο Σταυρος δεν θελει να πληρωσει.

Το ιδιο και ο τυπος που περπατουσε στο Συνταγμα και του επεσε το μπαλκονι στο κεφαλι, αυτος φταιει που δεν κοιτουσε μην του πεσει ο ουρανος στο κεφαλι, οχι ο εργολαβος.

Ασε μας ρε Σταυρο...

soraver
16-06-09, 14:33
me douleueis re matina? den eblepe apo makrua pws o kosmos kanei gurw apo th lakouba? pws kai den epese allos prin ap auton? oso gia tous tuflous, na eisai sigourh pws tuflos ekei den 8a pesei.

mgkillme
16-06-09, 14:33
otan perpatas kai den blepeis pou patas eisai ermeo ths tuxhs sou. egw giati den exw strampouli3ei podi dld? eimai pio magkas? isa isa dedomenou pws exw polu perissotera kila 8a prepe na mhn mporw na perpathsw apo ta strampouligmata.

bre sou lew den fainontai sxedon katholou oi plakes pou delaparoun:hit::hit:
mexri twra den exw straboulhxei akoma tipota..pali kala....:yahoo:

en pasei periptosh. me thn agwgh kata tou dhmou den sumfwnw. den ftaime emeis se tipota na plhrwnoume tis klepsies twn upeu8unwn kai thn axristia tou podhlath. na kanei minish ston ergolabo, ston upeu8uno gia ta erga tou dhmou kai sto dhmarxo proswpika. oxi sto dhmo genika kai aorista.

symfwnw....eite tha mporouse na yparxei kapoio organo pou meta apo thn mynhsh kata tou dhmou tha epiripte thn eythynh ston pragmatiko ypeythyno gi tis kakotexnies...

1

maRtina
16-06-09, 14:36
λολ καλα για το δευτερο μη βαλεις το χερι σου στη φωτια ...γιατι εχει γινει.

εγω σου λεω ρε οτι εστω πως ειναι τρια φιλαρακια και κανουν στην ιδια γραμμη πορεια , τι να εκανε το παιδι?ή μηπως αυτος περιμενε πως θα την παθει ετσι και πηγε και επεσε εκει μεσα ? ...το χαλικι και το στρουβαλι λεμε την κανουν τη ζημια

soraver
16-06-09, 14:40
Τα σκαλια δεν ειναι κακοτεχνια για την οποια φταιει καποιος. Οι λακουβες ομως ΕΙΝΑΙ!!!!!!!!!!

Με την ιδια λογικη, μην δω κανεναν οδηγο να ζητησει τα ρεστα απο ΥΠΕΧΩΔΕ και δημους για ζημιες απο λακουβες, ταμπελες, κακοβαλμενα σηματα κτλ...

Α, και να μην ξεχασω, οι γριες που σκοτωθηκαν επειδη οι οδηγοι εφυγα γρηγορα στις στασεις, φταινε εκεινες που δεν ηταν πιο γρηγορες. Μην κανουν καμια μαλακια οι συγγενεις τους και ζητησουν αποζημιωση απο την ΕΘΕΛ, γιατι ο Σταυρος δεν θελει να πληρωσει.

Το ιδιο και ο τυπος που περπατουσε στο Συνταγμα και του επεσε το μπαλκονι στο κεφαλι, αυτος φταιει που δεν κοιτουσε μην του πεσει ο ουρανος στο κεφαλι, οχι ο εργολαβος.

Ασε μας ρε Σταυρο...

otan elega gia ta skalia safws ennousa na exoun kapoio fagwma ekei pou allazoun ta marmara alla 8ewrhsa hli8io na to grapsw, perimena pws h koinh logikh 8a boh8hsei gi ana to katalabeis ;p

oso gia to dromo, sto dromo kineisai me megalh taxuthta, 50 xiliometra thn wra einai to orio mesa sthn polh, den exeis to xrono na skefteis tis lakoubes, pou kai pali frontizeis kai tis apofeugeis. o pezos kai ta podhlata exoun to xrono kai na tis doun kai na tis apofugoun. se ka8e periptosh omws den ftaiei h nomarxia 'h o dhmos (dld emeis) alla oi upeu8unoi, kai autous prepei na kinighsoume onomastika kai oxi me genikes miniseis. xesthke re o ergolabos an miniseis to dhmo. kerdisei xasei th dikh autos den pa8ainei tipota.
oso gia tis gries, ki ekei ftaine oi odhgoi. oxi h e8el. ti douleia exei h e8el me tous odhgous? tous testare, tous brhke ok, tous ebale sta leoforeia. apo kei k pera eu8unh exoun oi odhgoi.
to idio kai me auton sto suntagma pou les an kai den to gnwrizw to peristatiko. na minisei ton ergolabo, oxi ton idiokthth tou oikhmatos.

soraver
16-06-09, 14:43
λολ καλα για το δευτερο μη βαλεις το χερι σου στη φωτια ...γιατι εχει γινει.

εγω σου λεω ρε οτι εστω πως ειναι τρια φιλαρακια και κανουν στην ιδια γραμμη πορεια , τι να εκανε το παιδι?ή μηπως αυτος περιμενε πως θα την παθει ετσι και πηγε και επεσε εκει μεσα ? ...το χαλικι και το στρουβαλι λεμε την κανουν τη ζημια

nai re su alla ok epese kai xtuphse. an htan kaluteros den 8a ebgaine oute kan me gratzounia. psaxnei se kapoion na fortwsei th dikia tou th malakia twra. kai ok uparxei kapoios pou ftaiei ligo kai mporei na ton kinigisei. autos den einai se kamia periptosh h dhmotikh arxh. alla paei na bgalei lefta. eides, ki esu amesws thn ibiza skefthkes. ki autos kai o dikigoros tou to idio skefthkan. o dhmos eimaste egw ki esu. o ergolabos kai o upeu8unos tou dhmou gia ta erga einai oi upeu8unoi gia tis kakotexnies. apla o dikigoros tou phge gia ta polla ;)

pastoula
16-06-09, 14:44
ο πολιτης τον υπευθυνο θα κυνηγησει. Τον ΔΗΜΟ, το ΥΠΕΧΩΔΕ, την ΕΘΕΛ κτλ.

Μετα ειναι δουλεια των παραπανω, αν καταδικαστουν, να αποδειξουν οτι φταιει ο εργολαβος, ο οδηγος κοκ.

maRtina
16-06-09, 14:45
+30 στην χαζουχαζιά απο πάνω μου

pastoula
16-06-09, 14:48
:note2::note::cheers:εγω κι εσυ μαζι :cheers::note::note2:.

soraver
16-06-09, 14:48
ο πολιτης τον υπευθυνο θα κυνηγησει. Τον ΔΗΜΟ, το ΥΠΕΧΩΔΕ, την ΕΘΕΛ κτλ.

Μετα ειναι δουλεια των παραπανω, αν καταδικαστουν, να αποδειξουν οτι φταιει ο εργολαβος, ο οδηγος κοκ.

8ewreis upeu8unh thn e8el pou enas odhgos skotwse mia giagia kai sumfwnei kai h matina?
kapou kati xanw

pastoula
16-06-09, 14:50
Κι ομως, ετσι εχει η διαδικασια!

Πχ, αν εγω βρω χαλασμενο το φαγητο μιας εταιρειας, την εταιρεια θα κυνηγησω, οχι τον υπαλληλο που εκανε τη μαλακια.

Το τι θα κανει η εταιρεια τον υπαλληλο της, δεν με νοιαζει καθολου!

maRtina
16-06-09, 15:10
an htan kaluteros den 8a ebgaine oute kan me gratzounia.

το σημειο εκει εχει και ποδηλατοδρομο .πηγαινουν στον ποδηλατόδρομο , αλλα και οχι μονο , και κανουν ποδήλατο σε ολο το πλάτος του λιμανιου .Ξερεις ποσα κοθώνια μαζευονται εκει? σκεητερς , ποδηλάτες ,με ρολερς, κανοντας τζοκινγκ?
ΚΟΘΩΝΙΑ οπως ακριβως το λεω χωρις να σημαινει πως τους κατηγορω , αλλοι πηγαινουν για προπονηση , αλλοι για να μαθουν ...αλλοι γι ανα βελτιωσουν την τεχνικη τους
αφου το σημειο ενδεικνυται απο το δήμο για τετοιες δραστηριότηατες ...ε αν μη τι αλλο θα επρεπε να φροντιζει να εχει και τις αναλογες προυποθέσεις για την ασφαλεια όσων το χρησιμοποιούν

παλιά ειχα τσακισει την ουριτσα μου με τα ρολερς εκει:mlk::mlk:οποιος πηδαει πολλα παλουκια...

pastoula
16-06-09, 15:12
+40 στην απο πανω, τη... χαζα!

soraver
16-06-09, 15:23
παλιά ειχα τσακισει την ουριτσα μου με τα ρολερς εκει:mlk::mlk:οποιος πηδαει πολλα παλουκια...

pidixtoula ;p

maRtina
16-06-09, 15:26
λολ , ηθελα να αποφυγω ενα ποδηλάτη , και τελικα και τρακαρα μαζι του και έπεσα κάτω :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

δοκιμαζα να μαθω , δεν ηξερα
αλλα τελικα δεν εμαθα ποτε

soraver
16-06-09, 16:02
kai twra h erwthsh twn pollwn ekatomuriwn.
o podhlaths ekane minhsh sthn etaireia pou paragei ta rollers pou forouses?

pastoula
16-06-09, 16:03
ANTE RE BLAKA!

msl
16-06-09, 16:20
Σε ολόκληρη ποδηλατοπορεία και έπεσε μονο αυτός .. Ή μόνο αυτός το έκανε θέμα. Βρίσκω απλά υπερβολική την αντίδραση του. Και δε συμφωνώ στο οτι ηταν ποδηλατοπορεία και δεν είχε που να παει. Αν ηταν μπούγιο, θα είχαν πέσει πολλοί μαζί. Ποτέ όταν είναι πολλά ποδήλατα κοντά και πέφτει το ένα δε πέφτουν λιγότερα απο 2 ακόμα. Άρα είχε χώρο να κινηθεί. Επίσης, βλέπεις μια λακούβα ενω περπατάς και την φοβάσαι .. αλλά δεν έχεις που να πας! Προχωράς; Όχι! Σταματάς, κάνεις στην άκρη .. περιμένεις να περάσουν οι αλλοι και μετά περνάς απο δίπλα.

Το θέμα μου δεν είναι κανενος είδους στρουθοκαμηλισμός. Το θέμα μου είναι πιο κοντά σε αυτό που λέει ο Σταύρος. Αν άνοιγε ξαφνικά κάτω απο τα πόδια του η λακούβα θα έλεγα ΟΚ. Αλλά το γεγονός ότι ο ίδιος φταίει σε μεγάλο βαθμό και ζητάει και τα ρέστα .. σε αυτό δεν είμαι σύμφωνη. Αν ήθελε, ας ασχολιόταν να το κάνει θέμα πριν πέσει. Δεν ήξερε την ύπαρξή της; Αφού λέτε πως όλοι την ξέρετε τη λακούβα! Περιμένετε να γίνει η στραβή για να μιλήσετε;

Έχω λίγα νεύρα .. :P

pastoula
16-06-09, 16:28
...Το θέμα μου είναι πιο κοντά σε αυτό που λέει ο Σταύρος....

Εσυ θες να μου φας τον αντρα, παραδεξου το!

Δεν ειναι ετσι ρε Σοφια. Σου ειπε η Ματινα οτι είναι ήδη 2 χρονια εκει η λακουβα. Το να το ελεγαν και να μην τους ακουγε κανεις?

Το σκεφτηκες?

Το να τα πηρε και να ειπα αφου δεν περνετε με το καλο, να δω τι μπορω να κανω με αυτο?

msl
16-06-09, 16:38
pastoula, όπως με κόβω lately, να προσέχει μη του φάω τη γυναίκα .. ^^ :lol:

Αν ήθελαν θα είχε ακουστεί το θέμα. Στη πραγματικότητα ίσως και να μην τους πολυέκαιγε όσο δεν ε'ιχαν ατυχήματα. Με το που έγινε ένα, αμέσως βγήκε στη δημοσιότητα. Γιατί 2 χρόνια δε βγήκε; Για να ακουστεί ένα κακώς κείμενο θέλει και ωραίο πλασάρισμα; Θέλει απλώς πλασάρισμα!

Όχι, εμένα δε μου κάνει έτσι. Αν την ήξερε δε θα πήγαινε απο εκεί. Απλά δεν την ήξερε, σπάστηκε για κάποιο λόγο και κινήθηκε έτσι. Θα ήθελα πολύ να ήξερα τι ζήτησε στην αγωγή! Αν ηταν απλα να φτιαχτεί άμεσα η περιοχή, ίσως κάνω λάθος. Αλλά αν ζήτησε κανένα χρηματικό ποσό για τυχόν βλάβες .. θα ηταν ενδιαφέρον να το ξέραμε! ..