Σύνδεση

Επιστροφή στο Forum : Θα ζούμε μέχρι τα 100 και θα δουλεύουμε μέχρι τα 80!

ΠΛΑΤΩΝ
04-10-09, 07:52
http://assets.in.gr/dGenesis/assets/Content5/Photo/1059651_b.jpg
Τουλάχιστον τα μισά από τα παιδιά που γεννιούνται σήμερα στις πλούσιες χώρες θα ζήσουν μέχρι την ηλικία των 100 ετών, αν συνεχιστεί η τάση αύξησης του προσδόκιμου επιβίωσης, εκτιμούν Γερμανοί και Δανοί ερευνητές στην έγκριτη βρετανική επιθεώρηση The Lancet.
Ο μεγάλος αριθμός των υπερηλίκων θα αποτελέσει μεν σημαντική πρόκληση για το σύστημα υγείας και ασφάλισης, το θετικό όμως είναι ότι οι άνθρωποι όχι μόνο θα ζουν περισσότερο αλλά θα παραμένουν και πιο υγιείς σε μεγάλη ηλικία.

http://spiritinfusion.blogspot.com/uploaded_images/old%20couple-743330.jpg
Στη διάρκεια του 20ού αιώνα, η μέση διάρκεια ζωής αυξήθηκε στις ανεπτυγμένες χώρες κατά 30 χρόνια και η τάση αναμένεται να συνεχιστεί.
Αν συνεχιστεί στον 21ο αιώνα ο ρυθμός αύξησης που καταγράφεται στις ανεπτυγμένες χώρες τους τελευταίος δύο αιώνες, τα περισσότερα βρέφη που γεννιούνται μετά το 2000 στη Γαλλία, τη Γερμανία, την Ιταλία, τις ΗΠΑ, τη Βρετανία, τον Καναδά, την Ιαπωνία και άλλες χώρες με μεγάλο προσδόκιμο ζωής θα γιορτάσουν τα 100ά τους γενέθλια.

Η μελέτη βασίστηκε σε ανασκόπηση επιστημονικών δημοσιεύσεων για τη γήρανση το διάστημα 2004-2005.
Οι ερευνητές μελέτησαν την περίπτωση της Γερμανίας, και διαπίστωσαν ότι το 2050 ο πληθυσμός της θα είναι μικρότερος σε σχέση με σήμερα και μεγαλύτερης ηλικίας, μια κατάσταση που θα είναι τυπική στις πλούσιες χώρες.
Αυτό όμως σημαίνει ότι το εργατικό δυναμικό των πλούσιων χωρών θα πρέπει να σηκώνει ένα ολοένα και μεγαλύτερο φορτίο συντάξεων και περίθαλψης για τους ηλικιωμένους.

http://www.theblogofrecord.com/wp-content/uploads/2009/08/100-year-old-smoker.jpg
Πολλές κυβερνήσεις στις αναπτυγμένες χώρες στρέφονται σήμερα προς την αύξηση του ορίου συνταξιοδότησης ώστε να αντιμετωπίσουν το πρόβλημα της γήρανσης του πληθυσμού.
Οι ερευνητές εκτιμούν πάντως ότι η αύξηση του ορίου συνταξιοδότησης θα μπορούσε να συνδυαστεί με μείωση του ωραρίου εργασίας.
Οι πρώτες ενδείξεις δείχνουν ότι η μικρότερη εβδομάδα εργασίας σε μακρύτερο διάστημα απασχόλησης μπορεί να συμβάλλει στην επιμήκυνση του προσδόκιμου ζωής και στην καλύτερη υγεία.

http://www.elderoptionsoftexas.com/images/wheels_of_life.gif

soraver
04-10-09, 14:01
sta 80 dld pws 8a douleuoume? :S

thiseas
11-10-09, 22:39
:lol::lol:καλο

Spastikia
14-10-09, 10:14
sta 80 dld pws 8a douleuoume? :S

Δεν μας απασχολεί πως θα δουλευετε ( οι αντρες) αλλα πως θα εκτελείτε τα καθήκοντα σας.... Θα γεμίσει ο πλανήτης άντρες χωρίς κανενα λόγο υπαρξης... :clap::clap:

maRtina
14-10-09, 10:15
στα 80 τα "καθηκοντα"? θα κανω εμετοοοοοοοοοοοοοοοοο

Spastikia
14-10-09, 10:22
Εμ γι αυτό λεω.... .. άρα... δεν υπάρχει λόγος να ζουν στα 80...:nickred:
εκεί θα μπορουμε να τους αντικαθηστούμε με πιπινάκια...:clap::clap:

maRtina
14-10-09, 10:33
χαχαχαχχαχαχαχαχα οτι παλιωνει θα το πετάμε ε? αχαχχαχαχαχαχα και μας? εμας τι θα μας κανουν? χαχαχαχαχχα Σταυρο δείξε στην κοπελια εκεινη τη θαυμασια φωτο με τη γιαγια που σκύβει και καμώνετε μαναχιά της ρε χαχαχαχαχαχαχαχαχ

Spastikia
14-10-09, 10:43
χαχαχαχχαχαχαχαχα οτι παλιωνει θα το πετάμε ε? αχαχχαχαχαχαχα και μας? εμας τι θα μας κανουν? χαχαχαχαχχα Σταυρο δείξε στην κοπελια εκεινη τη θαυμασια φωτο με τη γιαγια που σκύβει και καμώνετε μαναχιά της ρε χαχαχαχαχαχαχαχαχ

χμ... κοίτα, εμείς όπως και να το κάνεις μπορούμε να είμαστε ενδιαφέρουσες και σε μεγαλύτερη ηλικία....
Αλλωστε εγώ έχω δηλώσει οτι στα 45 μου θα πουλήσω όλη την περιουσία μου (μοναχοκόρη) και οτι μαζέψω θα τα φάω με πιπινια!!!!!! Θα μου πεις γιατί στα 45? γιατί δεν θα πιάσω ούτε τα 60 ετσι που πάω...
:pinw::pinw:

maRtina
14-10-09, 10:45
εχεις πολυ περιουσια?
ειπες μοναχοκόρη ε? :confused::confused:

Spastikia
14-10-09, 10:46
Ε9???? :clap::clap::clap:

maRtina
14-10-09, 10:48
εμενα οι κυριουλιδες-ηλικίας 75-80- μου φαινονται πολυ πιο κοτσανάτοι και πολυ πιο καλοσυντηρημένοι ,απο τις κυριουλες της ίδιας ηλικίας .Δες μια γυναικα ,ενα ζευγαρι μαλλον σε ηλικία 40 - 45 ... η γυναικα μπορει με πολυ κοπο να καταφερει να εχει μια καλη -σχετικα- γραμμη και ενα προσεγμενο ντυσιμο , αλλα τα μουτρα της "σπανε " πολυ περισσοτερο απο εναν ανδρα της ίδιας ηλικίας

maRtina
14-10-09, 10:49
Ε9???? :clap::clap::clap:

ΛΟΛ Ανυπαντρη γυναικα ειμαι και γω ααααααααααααααααααααχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχα χα
σπιτι να ανοιξω θελω αχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχ

Spastikia
14-10-09, 10:51
ΛΟΛ Ανυπαντρη γυναικα ειμαι και γω ααααααααααααααααααααχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχα χα
σπιτι να ανοιξω θελω αχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχ

και τι θες? να στο ανοίξω εγω????

Η γυναίκα με λίγη προσοχή και λίγο Φουστάνο... μια χαρα είναι...:hit::hit:

maRtina
14-10-09, 10:55
και τι θες? να στο ανοίξω εγω????

εσυ δεν θες ε? αχχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχ

Η γυναίκα με λίγη προσοχή και λίγο Φουστάνο... μια χαρα είναι...:hit::hit:

η γυναικα θα θελει ΛΙΓΟ Φουστάνο ...αλλα ο Φουστανος θα θελει ΠΟΛΛΑ απο τη γυναικα

...για να μη θυμηθω τώρα παλι την εκπομπη στο ΣΚΑΙ με τις πλαστικες ...που αντι γι αυτη την εποχη επρεπε να την δειχνουν την περιοδο των απόκρεων με τίτλο "ΤΑ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΑ"
ΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ

Spastikia
14-10-09, 11:07
χαχαχαχαχ!
τι να σου πω.. δεν βασανίζομαι από τα 30 μου με τέτοιες σκέψεις!!! Αλλωστε δεν ξέρω αν ο Φουστάνος θα ζεί οταν τον χρειαστώ....:pinw:

maRtina
14-10-09, 11:12
μωρε αυτος θα ζει και θα βασιλευει χαχαχχαχαχαχα εμεις να δουμε τι θ απογινουμε

Spastikia
14-10-09, 11:15
αααα !! δεν θέλω τέτοιο άγχος.... ελα... μια χαρα πιπινάκια θα ειμαστε..\m/\m/\m/

maRtina
14-10-09, 11:19
ΔΙΑΝΑ!
Εγω ειμαι τζόβανο δεν εχω τετοια άγχη :clap::clap::clap::clap::clap:

pastoula
14-10-09, 15:13
30 eipes?

Gretzw!

Matinam, edw se pianw la8os!

8a sumfwnisw me th noumpou! Milaw ek peiras, panta me pipinakia eimoun!

Einai anazoogonitika

Spastikia
14-10-09, 15:17
30 eipes?

Gretzw!

Matinam, edw se pianw la8os!

8a sumfwnisw me th noumpou! Milaw ek peiras, panta me pipinakia eimoun!

Einai anazoogonitika

Αν και με στόλισες... θα συμφωνήσω μαζί σου ως προς τα πιπινια... μια σχεση ειχα με μεγαλυτερο.... μετά.... μόνο πιπινια... στρώνεις επιδερμίδα... απλά θέλει προσοχή λίγο μηπως αντί για sexmachine σου βγει playstationmachine !!!!!!!:P αλλά ειναι ωραία τα πιπινάκια... δεν σου δημιουργούν προβλήματα, δεν θέλουν γάμο και σε έχουν και θεα!!!!!:yahoo::yahoo:

soraver
14-10-09, 15:23
:SeRxaNouLa:

Spastikia
14-10-09, 15:24
Αν ήταν για μενα....
στα μούτρα σου :SeRxaNouLa::SeRxaNouLa::SeRxaNouLa::SeRxaNouLa::S eRxaNouLa::SeRxaNouLa:

md1032
14-10-09, 15:25
lol

soraver
14-10-09, 15:25
gia to 8ea htan :pinw:

Spastikia
14-10-09, 15:28
gia to 8ea htan :pinw:

Μα έτσι είναι.... οσο και αν δεν το παραδέχεστε... !:P:P:P

soraver
14-10-09, 15:30
1ZzBS03zEsE

pastoula
14-10-09, 15:32
Αν και με στόλισες... θα συμφωνήσω μαζί σου ως προς τα πιπινια... μια σχεση ειχα με μεγαλυτερο.... μετά.... μόνο πιπινια... στρώνεις επιδερμίδα... απλά θέλει προσοχή λίγο μηπως αντί για sexmachine σου βγει playstationmachine !!!!!!!:P αλλά ειναι ωραία τα πιπινάκια... δεν σου δημιουργούν προβλήματα, δεν θέλουν γάμο και σε έχουν και θεα!!!!!:yahoo::yahoo:

Αχ, εχουμε πολλα κοινα!

Μια-φορα-με-μεγαλυτερο-και-μετα-μονο-πιπινια, 2!

Μα έτσι είναι.... οσο και αν δεν το παραδέχεστε... !:P:P:P

:clap::clap::clap::clap::clap::clap:

δικια μου ειναι αυτη

:clap::clap::clap::clap::clap::clap:

Spastikia
14-10-09, 15:34
μωρέ... δική σου είμαι... αλλα βλέπω κάποιον να με κοιτάει λίγο αγρια εδώ μέσα... και δεν ξέρω πότε θα με πεταξει με τις κλωτσιες...:sniff::sniff:

soraver
14-10-09, 15:36
mpa
to pio pi8ano einai na apokthseis kainourio upotitlo katw apo to nick sou 'h na breis tpt periergo sto avatar sou

giati eimai hacker egw mouaaxaxaxaxa

Spastikia
14-10-09, 15:38
mpa
to pio pi8ano einai na apokthseis kainourio upotitlo katw apo to nick sou 'h na breis tpt periergo sto avatar sou

giati eimai hacker egw mouaaxaxaxaxa

Σιγά hacker ΣΚΙΑΧΤΗΚΑ :lol::lol::lol::lol::lol:

pastoula
14-10-09, 15:48
eides?

Ki allh... SKIAGMENH!

:lol::lol::lol::lol:

Spastikia
14-10-09, 15:54
Ναι ναι... σκιάχτηκα λέμε... τρέμω ...!

soraver
14-10-09, 15:55