PDA

Επιστροφή στο Forum : Με τα μεσημεριανά!

Κοκκινονίκος
12-10-06, 18:07
Χαρακτηριστικό όλων των μεσημεριανών κουτσομπολίστικων "εκπομπών": Γυναίκες! (Αντί να κάθονται στο σπιτικό τους, κάθονται και καίνε σπιτικά άλλων!)

Η πιο σπαστικιά! φάτσα είναι εκείνη στον A! Απορώ τι σκέφτεται για τον εαυτό της ότι είναι. Η μητέρα όλων των κουτσομπολιών? :lol: :lol: :lol: Εντάξει δε λέω, την παρακολουθεί αρκετός κόσμος και λέει και τα προβλήματα του! Πρέπει και αυτός, ο κόσμος, να τα πει κάπου και να ξεθυμάνει! Ώρες ώρες έχει κάποιους μορφασμούς, σου ρχεται να τις πετάξεις ότι βρεις μπροστά σου ;p Τσπ, τι να κάνει και αυτή για να βγάλει τα προς το ζην!

Επόμενη για κράξιμο....Στον Αντ1. Καλά αυτή, τώρα που ήρθε και ο άντρας της στο κανάλι, νομίζει ότι είναι ελεύθερη να λέει ότι θέλει. Τις προάλλες αν θυμάμαι καλά, εναντιώθηκε στη Σταη. Η ζήλια θα (σας ;p ) τους φάει! Από που και ως που να την αφορά το ζήτημά τους? Τσπ και πάλι...

Γενικά για τα μεσημεριανά. Είναι αντικοινωνικά! Δεν πρέπει να υπάρχουν στην τηλεόραση :ban: :ban:

Το καλό που μπορεί να υπάρχει? Η ώρα που παίζονται. Συνήθως κοιμάμαι τότε ;p ;p

soraver
12-10-06, 18:12
nai kuries k kurioi... etsi katanthsan ta allhnika strata... kanoun parapona gia thn TV.....

Κοκκινονίκος
12-10-06, 18:24
ε μα έλεος, να βλέπουμε κάτι που αξίζει, όχι πράγματα που είναι ΓΤΠ!
Δηλαδή εσύ δεν έχεις πρόβλημα να βλέπεις ε? :P

Λατρεία
12-10-06, 18:27
Eγώ τα βλέπω κ δεν έχω πρόβλημα να το πω...Άλλωστε, αφού εσύ κοιμάσαι, τι άλλο μου απομένει εμένα να κάνω??? :P

soraver
13-10-06, 09:20
na pas sto manabh sto mpakalh sto xasaph ston psara, na mageirepseis na skoupiseis na pluneis na mazepseis krebatia na strwseis xalia k polla akoma. mono mh mageirepseis