PDA

Επιστροφή στο Forum : η οδυσσεια της αποτριχωσης για την Μαρτινα

maRtina
28-11-09, 14:18
Χρονια τωρα (καπου 10) ταλαιπωρουμαι απο κατι τριχες στο προσωπο μου .
Οταν ξεκινησαν ήταν καπου 5-6 , τις πειραζα ομως και σημερα κατεληξαν να ειναι καμια 40ρια .
Το 1999 ειχα δωσει 180χιλιαδες δραχμες για να χτυπησω αυτες τις 5 τριχες στα BODYLINE(ειλικρινα δεν με ενδιαφερει καθολου αν θιξω τις φιρμες τους και σε τυχαια αναζητηση καποιος βρει τα σχολια μου ...το επιδιωκω θα ελεγα)πιτσιρικακι τοτε με ψησανε να παρω ενα προγραμμα ριζικής αποτρίχωσης (με ενα μηχανημα που ειχε κεφαλι σαν στυλο , περνανε ρευμα μεσα στη ριζα της τριχας με σκοπο να την καταστρεψουν. Παρειχε αν θυμαμαι καλα καπου 18 επισκεψεις το προγραμμα μου ...καπου στις 16 μου ειπανε πως θα χρειαστω και δευτερο προγραμμα ..σε μεταφραση αλλα 180χιλιαρικα ...ΤΡΕΛΑΘΗΚΑ , θα μπορουσαν καλιστα να μου πουν απο την αρχη πως με ενα προγραμμα δεν 8α γινοταν η δουλεια μου ..οποτε να επερνα την αποφαση μου εχοντας σαν πλανο 360χιλιαρικα και τριχα τελος ...αυτοι μου ταζανε παπαδες απο την αρχη αλλα τελικα στην πορεια μου ειπαν πως θα χρειαστω και δευτερο ...πανε τα BODYLINE αφου τελειωσαν οι επισκεψεις του α΄προγραμματος εννοειται πως εριξα μια :SeRxaNouLa: πισω μου και εφυγα και ουτε ξαναπατησα ...
2 με 3 χρονια αργοτερα πηγα στα BEAUTY & DIET αααααλλοι απατεωνες και αυτοι ... σε αυτους εκλεισα ενα προγραμα 980 ευρω που θα περιλαμβανε 12 συνεδριες για IPL LEIZER ..στις 4 επισκεψεις η τριχα οντως ειχε μειωθει αλλα ...εκλεισαν τα beauty&diet .. εγω εχασα και τα λεφτα μου τα οποια ειχα περασει στην καρτα μου και δεν ολοκληρωσα ποτε το προγραμμα μου ...ΠΟΥ ΝΑ ΒΡΩ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΜΟΥ? ΥΠΗΡΧΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΤΟ ΒΡΩ? οχι ειναι η απαντηση οπως στη διαφημηση της wind .
Εκτοτε κανω διαφορα μονη μου κερια ,τσιμπιδακια , satinel κτλ ..ετσι εφτασα να εχω 40 περιπου τριχες (δεν τις αφηνω βεβαια να εμφανιστουν γιατι φροντιζω να τις βγαζω ...αλλα ξερω πως τις εχω)
Την προηγουμενη Πεμπτη πηγα απο μονη μου στα New Day ....Ε μεγαλύτερα λαμογια δεν εχω γνωρισει !
Γενικα εχω αποφασισει να λυσω οριστικα το προβλημα με την τριχα και ετσι μαζευα προσφορες για αποτριχωση και σε σχεση με το κοστος αλλα και με την τεχνικη . Μπηκα λοιπον στα New Day (περιττο να πω πως απο κατω σαν τα κορακια περιμενουν να σε αρπαξουν ντεμεκ για δωροεπιταγη που κερδιζει:angry_wife::angry_wife::angry_wife::@:@:@ :@:@:@:@:@)και ανεβηκα στον δευτερο οροφο οπου και ειναι τα γραφεια τους για να με ενημερωσουν ....οι ανθρωποι ειναι ΕΛΕΟΣ ... μου ειπαν αρχικη τιμη 5600!:ohh::ohh: ντεμεκ εκπτωση 50% πανε στα 2800!:ohh::ohh::ohh: να μην τα πολυλογω μου το κανανε 1002€ τελικη τιμη απο κωδικο διευθυντη μου ειπανε :lol::lol::lol: κωδικο διευθυντη και κωδιακο νταβιντσι μου ρθε να της πω :lol::lol::lol: ημουν και παλι αρνητικη και σηκωθηκα και εφυγα ... με πηρανε αυτη τη βδομαδα να παω να κανω ενα δωρο μιας και ειχα ηδη επισκεφτει το χωρο και ειχα δυσαρεστηθει απο τις τιμες τους ..ξεκαθαριζω στην κοπελα πως το προγραμμα μου ειναι πολυ φορτωμενο :P(ψεματα το ειπα ετσι για να σιγουρεψω το δωρο και να μη με ζαλισουν με ενημερωση ) και οτι αν ερθω θα ερθω για την περιποιηση που μου ελεγε και οχι για να με ζαλισει καποιος με μπλαμπλα ... με βεβαιωνει πως ετσι θα γινει και παω . Με βαζουνε κατω 2 και με αρχιζουν στο μιλητο ...τους λεω ξεκαθαρα πως αν το κοστολογιο δεν ειναι γυρω στα 600 δεν παιζει να κανω κατι ...απο δω απο εκει ..αφου με ειχανε εκει καμια ωρα μου βγαζουν ενα προγραμα 5 συνεδριων +5 συντηρησεων στα 650 ευρω . ...για 50 ευρω λεω δεν χαθηκε ο κοσμος και το κλεινω . Ο καλος θεουλης με φυλαξε και δεν ειχα την καρτα μου μαζι !:sniff: Υπεγραψα το συμβολαιο .εδωσα και 10 ευρω προκαταβολη για να κλεισω το προγραμμα και υποσχεθηκα την επομενη μερα να παω να χτυπησω στην καρτα το ποσο . Το ιδιο βραδυ ΔΕΝ ΕΚΛΕΙΣΑ ΜΑΤΙ .κατι δεν μου κολλουσε , επιπλεον σκεφτομουν πως οι 5 επισκεψεις σε ορμονοεξαρτωμενη περιοχη που ειναι το προσωπο ειναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΛΙΓΕΣ ... και αυτο μου το ειχαν πει και αλλοι που ειχα ρωτησει κατα την ερευνα αγορας που ειχα κανει και ειχε προηγηθει της επισκεψης μου στα NEW DAY . Την επομενη μερα το πρωι τρωω φλας και θυμαμαι πως ενας πολυ καλος μου φιλος (καθοτι μορφονιος) ειχε δουλεψει εκει ...τον περνω τηλεφωνο και με τα πολλα με τα λιγα μου λεει πως οντως το προγραμμα που εκλεισα δεν θα μου φτασει και πως και παλιοτερα που μιλαγε με γυναικες που πηγαιναν στο χωρο του ελεγαν πως τελικα θα παρουν και δευτερο προγραμμα και πως δεν ηταν ικανοποιημενες , επιπλεον μου ειπε πως οι συντηρησεις που δινουν (5) γινονται αναμεσα στην 1η με 2η συνεδρια , στη 2ημε 3η ,3η με 4η κ.ο.κ η 1η απο τη δευτερη γινεται σε διαστημα 30-35 ημερων και ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να χτυπησεις λειζερ 2η φορα μεσα σε ενα μηνα στην ιδια περιοχη (ιατρικα απαγορευεται).....αρα γι αυτο με ειχε πει εμενα εκεινος ο παπαρας τις συντηρησεις μπορει και να μην τις χρειαστεις ...και αν τελικα μετα τις 5 χτρειαστεις και αλλες συνεδριες θα σου βαλω εγω αλλη μια , την οποια ομως δεν γινεται να στην περασω γραπτα στο συμβολαιο σου .:SeRxaNouLa::SeRxaNouLa: ΠΑΠΑΔΕΣ !!
Να μην τα πολυλογώ βρηκα δερματολογο αφροδισιολογο που ασχολειται με αισθητικη ιατρικη και εκλεισα με 40€ την συνεδρια ...και δεκα επισκεψεις που λεει ο λογος να χρειαστω θα δωσω 400 ευρω και θα ειμαι τζαμι ...και δεκαπεντε παλι κερδος θα εχω .,...συν οτι δεν θα εχω το αγχος του ποσου στην καρτα ...αλλα μια φορα το μηνα θα δινω 40 ευρω που οπως και να εχει θα μου περισευουν .
Αυτοι απ τα New day ... λυσσαξανε ...ειδαν που δεν πηγα χθες να χτυπησω την καρτα μου και σπασανε τα τηλεφωνα ...δεν ειχα το θαρρος να το σηκωσω και να πω "ακυρο " εν τω μεταξυ σκεφτομουν πως εχω βαλει υπογραφη στο συμβολαιο και μηπως εχω συνεπειες απο αυτο ...ο φιλος ο πρωην υπαλληλος των new day μου ειπε "να πα να γαμ@θουν , δεν μπορουν να σε κανουν τιποτα ..σηκωσε το τηλεφωνο και πες πως δεν σε ενδιαφερει τελικα και κλειστο " . ενας αλλος φιλος δικηγορος που πηρα μου ειπε πως απο τη στιγμη που δεν εχω εκμεταλλευτει καποια υπηρεσια τους δεν μπορουν να εχουν καμια αξιωση απο εμενα και αν φοβαμαι να τους αντιμετωπισω θα παρει εκεινος τηλεφωνο ....σημερα παιδια με πηρανε 10 τηλεφωνα , μεχρι και απο τα κινητα τους με στειλανε μηνυμα ...
Βρηκα το θαρρος και πηρα τηλεφωνο και ειπα στην μια απο τις κοπελες που ειχε ασχοληθει πως τελικα δεν θα το κανω θελω να ακυρωσω . με ρωτησε το λογο και της ειπα πως δεν μπορω να αναλαβω το οικονομικο φορτιο ...και τι μου λεει το σκυλι το μαυρο?
-ΟΤΑΝ ΥΠΕΓΡΑΦΕΣ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕΣ ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ Η ΟΧΙ?
μα την παναγια αν την ειχα μπροστα μου θα της κατεβαζα τα μουτρα στο πατωμα ! οταν προσπαθουσε να με πεισει ειχε τελειως αλλη συμπεριφορα και τωρα ....:@:@:@:@:@:@ ντάη ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
Μου ειπε με αυστηρο υφος να παω την Δευτερα το αργοτερο να ακυρωσω ..και της ειπα πως το συμβολαιο ελεγε πως μπορω να ακυρωσω μεσα σε 30-40 μερες και πως θα φροντιζα να περασω μεσα σε αυτο το διαστημα , αρχισε να μου λεει κατι πιπΕς οτι επειδη ηταν προσφορα πρεπει να κλεισει μεσα στο μηνα κτλ και να εχω και την ταυτοτητα μου μαζι .....οταν υπεγραψα ομως δεν μου ζητησαν ταυτοτητα τα παλιοκαρναβαλια ...
αυτα προς γνωση και συμορφωση !
Οσοι το διαβασετε αυτο .....ενα εχω να πω ...ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΑ ! ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕς

ο γιατρουδακος που πηγα με το λειζερ και εκλεισα με εκανε να τον εμπιστευτω αμεσως και ειμαι σιγουρη πως αυτη τη φορα θα το λυσω ΟΡΙΣΤΙΚΑ:thumpsup:

maRtina
28-11-09, 14:25
πραγματικα θελω τοσο , σε καθε αναζητηση με λεξη κλειδι "αποτριχωση " να φαινεται και η ιστορια μου .

αυτος νομιζω αλλωστε ειναι και ενας καλος λογος που υπαρχουν τα forum

mgkillme
28-11-09, 17:32
α και μενα με ειχε σταματησει μια φορα ενα τυπακι στην Πατησσιων απο τα DNA SPA..

Καλησπερα
-καλησπερα
-Φαινεσαι γυμνασμενος(ν και το γλυψιμο:lol:),τι δουλεια κανεις?
-Φοιτητης ειμαι...
-Γενικα παντως κουραζεσαι και θα σου χρειαζοταν ενα μασαζ!
-(αν ειναι να μου τα κανεις εσυ οχι ευχαριστω:lol::lol:)..εμ,οχι ιδιαιτερα
-καλα παρε αυτην την καρτουλα και οποτε θες περνα για μια δωρεαν επιδειξη
-οκ,του λεω με ενα υφος <<και αν περασω ποτε χεσ@ με>>:lol::lol:
-Εμμ,δεν σε βλεπω και πολυ προθυμο!
-Ναι οντως!Και του δινω πισω τη καρτα!
-Γεια
-Γεια:lol::lol:

προφανως και ολες αυτες οι επιχειρησεις ειναι απατεωνες του κερατα.Τo ιδιο ακριβως ισχυει και για κατι μπουρ#### γυμναστηρια J.W

mgkillme
28-11-09, 21:53
γενικα παντως πρωτου αγορασεις καποιο προιον η υπηρεσια,πρωτα κανεις ερευνα τιμων,καθως και ψαχνεις εμπειριες και συμβουλες απο γνωστους και απο διαφορα forums στο internet(προφανως δεν θα μπεις στο site του bodyline για να παρεις αξιοπιστες πληροφοριες)

mgkillme
28-11-09, 21:55
NEW DAY--->απο 5500--->1000? ΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΧΑΑΧ...τελικα κανεις ΚΑΛΑ ΠΑΖΑΡΙΑ :clap::clap:

soraver
29-11-09, 12:26
NEW DAY--->απο 5500--->1000? ΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΧΑΑΧ...τελικα κανεις ΚΑΛΑ ΠΑΖΑΡΙΑ :clap::clap:

http://imagebin.ca/img/198oSN.jpg

Λατρεία
29-11-09, 15:45
Απαπαπα τι μου θυμισες.
Ειναι τα γνωστά που σε παίρνουν τηλ κ σου λενε οτι εχεις κερδίσει μια δωρεάν περιποίηση κι ότι μια φίλη σου έδωσε το τηλ σου αλλα δε σου λένε απ το τηλ ποια ειναι, μόνο απο κοντά.
Εγω θυμάμαι είχα πάει κ καλα για τη δωρεάν περιποίηση κ ζητησα να μου περιποιηθούν τους μαύρους κύκλους :P
Μου βγαλαν εναν προγραμμα 18 επισκέψεων για το πρόβλημά μου που δεν ηταν ιδιαίτερα μεγάλο λεει, φαντάσου να ηταν:mlk:
18 επισκέψεις κάπου 1600 ευρώ;
Φυσικά κ το αρνήθηκα κ όμως συνέχισαν τα τηλ κ σε άλλες στιγμές. Και φυσικά, ούτε γω ειχα το θάρρος να τις αντιμετωπίσω.
Α! Κάποια στιγμή με ειχε πάρει μια τηλ κ με έπρηζε κ πάτησα το κουμπακι κ απενεργοποίησα το κιν. κ κααλαααα επεσε η μπαταρια:pinw:
Ουφ τι μου θύμισες :@

maRtina
30-11-09, 09:25
σημερα θα παω απο εκει να τακτοποιησω την ακυρωση ...
ετσι και μου πει κατι αυτη η κολοφωτιαα , θα την παρει και θα την σηκωσει :diee:diee:diee

pastoula
30-11-09, 13:19
na thn parei!na thn parei!

maRtina
30-11-09, 13:29
re 8a ths kano dorean apotrixosi sto skalp telos :diee:diee:diee

pastoula
30-11-09, 13:34
http://img300.imageshack.us/img300/1160/scalp.gif

maRtina
30-11-09, 13:37
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
και θα τρεχω με το λαφυρο μου στην Τσιμισκή ε? :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

maRtina
01-12-09, 11:36
Πηγα εκει τελικα χθες .
Αυτοι οι ανθρωποι ειναι πιο γυφτοι και απο τους γυφτους , πιο λινατσες και απο τις λινατσες ...σε βλεπουν σαν ενα 500σαρικο , δεν εισαι τιποτα , μονο χρημα ...και ετσι και παψεις να εισαι εσοδο για εκεινους ...τοτε ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ...
Παω λοιπον και κατευθυνομαι στη ρεσεψιον αμεσως ...βλεπω την κοπελα που με ειχε παρει τηλεφωνο και που ειχαμε κλεισει το προγραμμα μαζι ...με αγριοκοιταζει , δεν μου μιλα και μπαινει σε ενα αλλο γραφειο οπου βρισκεται και ο αλλος ο παπαρας που με ειχανε ζαλισει παρεα ... εκεινος με βλεπει και λεει
" γεια τι γινεσαι?"
-γεια σου χρηστο( του λεω )

ερχεται η αλλη με υφος την πλησιαζω και της λεω γεια σου Αριαδνη ..
-Ελα , (μου λεει με αυστηρο υφος)
ουτε να με χαιρετησει ουτε τιποτα
Πραγματικα ηταν σαν να εβλεπα ταιναι ..το πριν και μετα ...πριν το συμβολαιο και μετα την ακυρωση...ΔΥΟ ΤΕΛΕΙΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ και ομως ηταν η ιδια :diee:diee:diee:diee:diee:diee
Πολλες φορες δεν λενε πως μπορει να μη λεμε πολλα με το στομα , αλλα το σωμα μας παντα μιλαει και λεει αυτο που θελει? ...λολ τωρα που με σκεφτομαι το σωμα μου ελεγε πολυ φωναχτα τι σκεφτομουν :lol: ειχα λοιπον καθησει σε μια καρεκλα στο γραφειο της και την ειχα απεναντι μου ...το σωμα μου ειχε γυρει μπροστα σαν τους αθλητες που ετοιμαζονται να τρεξουν σε αγωνα ταχυτητας 100μ , τα χερια μου τα ακουμπουσα πανω στο γραφειο της και χτυπαγα νευρικα τα νυχια μου πανω εκει ...την κοιταγα μεσα στα ματια ...ειχα την αισθηση πως αν με εκνευρισει λιιιγο παραπανω θα ορμουσα με το κεφαλι , ετσι ακριβως οπως ημουν γυρμενη προς το μερος της ..θα την μαζεβα σβάρνα , σαν να ξεκινουσα αγωνα ταχυτητας ...

-Λοιπον ? τι εγινε και θα ακυρωσεις ?(μου λεει με θυμο)
-Οπως σου ειπα δεν μπορω να ανταπεξελθω οικονομικα
-Δεν το ηξερες αυτο απ την αρχη?
-Νομιζα πως το ηξερα ...αλλα τελικα δεν ισχυει
-Το προβλημα σου ειναι οι δοσεις? δςεν μπορεις να βαλεις δοσεις?
-Ναι
-Τοτε τι μας ελεγες την αλλη φορα?
-Ρε κοπελια ?:hit: εγω στο ειχα πει τοτε , εγω τωρα παλι στο ξελεω ..εχω καμια υποχρεωση καμια δεσμευση και δεν το ξερω?
-Οχι απλα να ξερεις πως ο Χρηστος εκτεθεικε στο διευθυντη , γιατι το προγραμμα σου εδινε 5 επισκεψεις και εκεινος του μιλησε για παραπανω χτυπηματα
-Αν ο Χρηστος καρφωσε μονος του την λαμογια που ηθελα υποτειθεται να κανει στην εταιρεια , δεν φταιω εγω , αυτος πηγε και δωθηκε μονος του .
-Τελος παντων , εγω το ακυρωνω και εισαι ελευθερη ..
-Αυτο ηταν ? αυτο μπορουσε να γινει και απο το τηλεφωνο
-Ε οκ ειναι τυπικο επρεπε να ερθεις απο εδω , θα μου δωσεις μονο και τα 5 ευρω που ειχε δωσει ο Χρηστος ..καταλαβαινεις
- Φυσικα θα δωσω τα πεντε ευρω που χρωσταω στο Χρηστο πιο πολυ για το χρεος μου σε αυτον ηρθα .(Βγαζω 5 ευρω και της τα δινω)
-και τελος!
- Χαιρομαι που ξεμπερδεψαμε νωρις ..:diee

απο ενα σημειο και μετα δεν την κοιταζα πολυ γιατι νομιζα θα πεταξουν φωτιες τα ματια μου και θα την καψω ...το εχω ξανανιωσει αυτο

*Αυτα τα 5€ που χρωστουσα ηταν απο τι ΄
οταν πηγα εκει και εκλεισα το συμβολαιο , μου ειπανε πως για να κατοχυρωσω το προγραμμα θα επρεπε να βαλω 10€ προκαταβολη , ειχα στο πορτοφολακι μου μονο 5 ευρω (συμβαινει σε ολους)
Του το ειχα πει αυτο και μου ειπε πως θα εβαζε εκεινος αλλα 5 θα κλειναμε το προγραμμα και την επομενη που θα χτυπουσα την καρτα θα του τα πηγαινα .Συμφωνησα .

Ο χρηστος πηρε τα δικα του 5€ της προκαταβολης ...για τα δικα μου δεν εγινε λογος ...αλλα ημουν τοσο θολωμενη εκεινη τη στιγμη που ειχα το νου μου, μονο να περιμενω να ακουσω κατι που θα με προσβαλε ...ε τοτε θα γινοταν χαμος ...ειχα κανει και προβες στο σπιτι λολ...δεν νομιζω πως θα τηρουσα το προγραμμα γιατι ενιωθα πως εβραζα ...θα ξεφευγα σιγουρα ..

pastoula
01-12-09, 12:39
i8iko didagma?

maRtina
01-12-09, 12:44
ΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΦΟΡΑΝΕ ΚΟΥΣΤΟΥΜΙΑ

pastoula
01-12-09, 12:44
hell yeah!!!!!!!!!!!!!

\m/\m/\m/\m/\m/

kai to #2?

maRtina
01-12-09, 12:47
ΟΙ ΡΕΚΛΑΜΕΣ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΩΝ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΥΦΑ

pastoula
01-12-09, 13:00
\m/\m/\m/\m/

Xouanita
01-12-09, 13:06
\m/ \m/ \m/ \m/

mgkillme
01-12-09, 15:34
Πηγα εκει τελικα χθες .
Αυτοι οι ανθρωποι ειναι πιο γυφτοι και απο τους γυφτους , πιο λινατσες και απο τις λινατσες ...σε βλεπουν σαν ενα 500σαρικο , δεν εισαι τιποτα , μονο χρημα ...και ετσι και παψεις να εισαι εσοδο για εκεινους ...τοτε ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ...
Παω λοιπον και κατευθυνομαι στη ρεσεψιον αμεσως ...βλεπω την κοπελα που με ειχε παρει τηλεφωνο και που ειχαμε κλεισει το προγραμμα μαζι ...με αγριοκοιταζει , δεν μου μιλα και μπαινει σε ενα αλλο γραφειο οπου βρισκεται και ο αλλος ο παπαρας που με ειχανε ζαλισει παρεα ... εκεινος με βλεπει και λεει
" γεια τι γινεσαι?"
-γεια σου χρηστο( του λεω )

ερχεται η αλλη με υφος την πλησιαζω και της λεω γεια σου Αριαδνη ..
-Ελα , (μου λεει με αυστηρο υφος)
ουτε να με χαιρετησει ουτε τιποτα
Πραγματικα ηταν σαν να εβλεπα ταιναι ..το πριν και μετα ...πριν το συμβολαιο και μετα την ακυρωση...ΔΥΟ ΤΕΛΕΙΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ και ομως ηταν η ιδια :diee:diee:diee:diee:diee:diee
Πολλες φορες δεν λενε πως μπορει να μη λεμε πολλα με το στομα , αλλα το σωμα μας παντα μιλαει και λεει αυτο που θελει? ...λολ τωρα που με σκεφτομαι το σωμα μου ελεγε πολυ φωναχτα τι σκεφτομουν :lol: ειχα λοιπον καθησει σε μια καρεκλα στο γραφειο της και την ειχα απεναντι μου ...το σωμα μου ειχε γυρει μπροστα σαν τους αθλητες που ετοιμαζονται να τρεξουν σε αγωνα ταχυτητας 100μ , τα χερια μου τα ακουμπουσα πανω στο γραφειο της και χτυπαγα νευρικα τα νυχια μου πανω εκει ...την κοιταγα μεσα στα ματια ...ειχα την αισθηση πως αν με εκνευρισει λιιιγο παραπανω θα ορμουσα με το κεφαλι , ετσι ακριβως οπως ημουν γυρμενη προς το μερος της ..θα την μαζεβα σβάρνα , σαν να ξεκινουσα αγωνα ταχυτητας ...

-Λοιπον ? τι εγινε και θα ακυρωσεις ?(μου λεει με θυμο)
-Οπως σου ειπα δεν μπορω να ανταπεξελθω οικονομικα
-Δεν το ηξερες αυτο απ την αρχη?
-Νομιζα πως το ηξερα ...αλλα τελικα δεν ισχυει
-Το προβλημα σου ειναι οι δοσεις? δςεν μπορεις να βαλεις δοσεις?
-Ναι
-Τοτε τι μας ελεγες την αλλη φορα?
-Ρε κοπελια ?:hit: εγω στο ειχα πει τοτε , εγω τωρα παλι στο ξελεω ..εχω καμια υποχρεωση καμια δεσμευση και δεν το ξερω?
-Οχι απλα να ξερεις πως ο Χρηστος εκτεθεικε στο διευθυντη , γιατι το προγραμμα σου εδινε 5 επισκεψεις και εκεινος του μιλησε για παραπανω χτυπηματα
-Αν ο Χρηστος καρφωσε μονος του την λαμογια που ηθελα υποτειθεται να κανει στην εταιρεια , δεν φταιω εγω , αυτος πηγε και δωθηκε μονος του .
-Τελος παντων , εγω το ακυρωνω και εισαι ελευθερη ..
-Αυτο ηταν ? αυτο μπορουσε να γινει και απο το τηλεφωνο
-Ε οκ ειναι τυπικο επρεπε να ερθεις απο εδω , θα μου δωσεις μονο και τα 5 ευρω που ειχε δωσει ο Χρηστος ..καταλαβαινεις
- Φυσικα θα δωσω τα πεντε ευρω που χρωσταω στο Χρηστο πιο πολυ για το χρεος μου σε αυτον ηρθα .(Βγαζω 5 ευρω και της τα δινω)
-και τελος!
- Χαιρομαι που ξεμπερδεψαμε νωρις ..:diee

απο ενα σημειο και μετα δεν την κοιταζα πολυ γιατι νομιζα θα πεταξουν φωτιες τα ματια μου και θα την καψω ...το εχω ξανανιωσει αυτο

*Αυτα τα 5€ που χρωστουσα ηταν απο τι ΄
οταν πηγα εκει και εκλεισα το συμβολαιο , μου ειπανε πως για να κατοχυρωσω το προγραμμα θα επρεπε να βαλω 10€ προκαταβολη , ειχα στο πορτοφολακι μου μονο 5 ευρω (συμβαινει σε ολους)
Του το ειχα πει αυτο και μου ειπε πως θα εβαζε εκεινος αλλα 5 θα κλειναμε το προγραμμα και την επομενη που θα χτυπουσα την καρτα θα του τα πηγαινα .Συμφωνησα .

Ο χρηστος πηρε τα δικα του 5€ της προκαταβολης ...για τα δικα μου δεν εγινε λογος ...αλλα ημουν τοσο θολωμενη εκεινη τη στιγμη που ειχα το νου μου, μονο να περιμενω να ακουσω κατι που θα με προσβαλε ...ε τοτε θα γινοταν χαμος ...ειχα κανει και προβες στο σπιτι λολ...δεν νομιζω πως θα τηρουσα το προγραμμα γιατι ενιωθα πως εβραζα ...θα ξεφευγα σιγουρα ..

ωπα ρε Clark Kent,ηρεμησε:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lo l::lol::lol::lol::lol::lol:

maRtina
01-12-09, 15:36
ειδε ο batman τον τρελο και φοβηθηκε Παναγιωτη ....
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: :lol:

pastoula
01-12-09, 16:03
:trabamalli::trabamalli::trabamalli:

Spastikia
02-12-09, 09:53
Με τον γιατρό όλα οκ? :)

maRtina
02-12-09, 10:22
σημερα θα παω στο γιατρουδακο , καλα που το πες να παρω τηλεφωνο να κλεισω για το απογευμα . Θα σας πω εμπειρια αυριο . ;)

Ειναι οπως ειπα θεμα εμπιστοσυνης , εγω αν νιωσω απ την αρχη πως μπορω να εμπιστευτω καποιον ΤΕΛΟΣ , δεν χρειαζεται τιποτα αλλο , στα New day απ την αρχη ειχα τις αμφιβολιες μου ,συν οτι το ενστικτο μου με απετρεπε να τους εμπιστευτω ...ενω τον γιατρουδακο τον εμπιστευτικα αμεσως ..
εν τω μεταξυ καναμε και μια μικρη κουβεντουλα και τι μου λεει?
"εμεις οι γιατροι πρεπει να γιατρευουμε και τις ψυχες καμια φορα ..."
και συνεχισαμε να τα λεμε και μου λεει με σοβαρο υφος "πρεπει να εισαι και καλο παιδι Ματινα ε?"
και του λεω με καμαρι και δυνατη φωνη
- "ειμαι γιατρε ναι "
-"εισαι ετσι?" .....μου λεει με σοβαρο υφος .
αυτο το "εισαι ετσι?" μου εφερε στα ματια μου το γιατρο οπως οταν θα ηταν νεος , πως θα μιλουσε , πως θα κινουνταν . πως θα συμπεριφεροταν γενικα ...
"εκλεισα" με δερματολογο :yeeees:δεν τον αλλαζω

pastoula
02-12-09, 11:02
e, giatro 8es!

ouxi gomeno!

na to 8umasai;)

maRtina
02-12-09, 11:08
λολ
οχι ρε συ δεν με καταλαβες
μου εκανε σε ανθρωπο μπεσαλή που λεει παντελονάτες κουβεντες ,σταράτες

καταλαβες?

pastoula
02-12-09, 11:34
oxiiiiiiiiiiiiiiiiiii!

egw 8elw foutsates!:nickred:

soraver
02-12-09, 13:42
:lol: axaxaxaxaxaxaxaxaxxaxaaxaxaxxaxaaxaxxaxaxaxaaxxaxa xaxaxaxaxaxaxax

maRtina
02-12-09, 13:47
τι γελας εσυ ρε?:D

Spastikia
04-12-09, 13:24
σημερα θα παω στο γιατρουδακο , καλα που το πες να παρω τηλεφωνο να κλεισω για το απογευμα . Θα σας πω εμπειρια αυριο . ;)

Ειναι οπως ειπα θεμα εμπιστοσυνης , εγω αν νιωσω απ την αρχη πως μπορω να εμπιστευτω καποιον ΤΕΛΟΣ , δεν χρειαζεται τιποτα αλλο , στα New day απ την αρχη ειχα τις αμφιβολιες μου ,συν οτι το ενστικτο μου με απετρεπε να τους εμπιστευτω ...ενω τον γιατρουδακο τον εμπιστευτικα αμεσως ..
εν τω μεταξυ καναμε και μια μικρη κουβεντουλα και τι μου λεει?
"εμεις οι γιατροι πρεπει να γιατρευουμε και τις ψυχες καμια φορα ..."
και συνεχισαμε να τα λεμε και μου λεει με σοβαρο υφος "πρεπει να εισαι και καλο παιδι Ματινα ε?"
και του λεω με καμαρι και δυνατη φωνη
- "ειμαι γιατρε ναι "
-"εισαι ετσι?" .....μου λεει με σοβαρο υφος .
αυτο το "εισαι ετσι?" μου εφερε στα ματια μου το γιατρο οπως οταν θα ηταν νεος , πως θα μιλουσε , πως θα κινουνταν . πως θα συμπεριφεροταν γενικα ...
"εκλεισα" με δερματολογο :yeeees:δεν τον αλλαζω

Ματίνα... σου υπενθυμίζω οτι πας για αλλο λόγο εκεί ΌΧΙ για να πιάσεις γκόμενο τον γιατρό!!!!!!! :diee

maRtina
04-12-09, 15:57
me to sympa8eio alla :SeRxaNouLa:

pastoula
04-12-09, 16:00
:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

eides? den eimai mono egw!:khg2:

maRtina
04-12-09, 16:03
olo :mlk: eiste ...kala einai dinaton?
epeidi eipa pos o tropos pou milise me ekane na ton empisteyto?

na to 8eso allios den mou aresoun mono oi andres ,alla olos o kosmos sumperilambanomenon kai ton ginaikon pou milane mpesa.

o an8ropos einai 75 eton

kai oxi den goustaro gynaikes gia na sas prolabo

pastoula
04-12-09, 16:06
eisai apla gerontofilh!

:lol::lol::lol::lol:

:yahoo::yahoo::yahoo::yahoo::yahoo:

soraver
04-12-09, 16:07
ki egw

maRtina
04-12-09, 16:07
nekrofili 8a imoun an isxue auto pou lete ...kata kei paei o an8ropos :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: :lol:

maRtina
04-12-09, 16:08
ki egw
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AXAXAXAXAXAXAXXAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAXAXAXXAXAXAXAXAXAXAXAXAXA XAXAXAXAXXAXAXAXA:clap::clap::clap::clap::clap::cl ap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap:

pastoula
04-12-09, 16:11
:7:

maRtina
04-12-09, 16:11
asto kopelia asto ...se eskise :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

pastoula
04-12-09, 16:12
οντως!

Γι αυτο κι εγω δεν θα παω στο σπιτι του να μαγειρεψω σημερα!

maRtina
04-12-09, 16:14
skasila tou !
8a faei ap ekso
esy 8a meineis moni
autos 8a paxinei
kai esena de 8a saresei
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaxaxxaxaxaxx a 58954859-0

pastoula
04-12-09, 16:29
με μια διαφορα!

Σημερα εχουμε γερμανικα

Αν δεν παω θα πρεπει να γυρισει μονος του!

Για ρωτα αν θα του αρεσει...

856468561658498-0

:yahoo::yahoo::yahoo::yahoo:

maRtina
15-12-09, 13:42
Sas eipa ? den sas eipa , stis 02/12/09 ekana to proto leiser , εντελως ανωδυνη εφαρμογη ,μου δωσανε τη μεγιστη ενταση γιατι εκρινε ο γιατρος πως εχω ανθεκτικο δερμα ...η αισθηση ειναι οπως τραβας μια τριχα με το τσιμπιδακι , ετσι το ενιωθα , σαν ενα ελαφρυ καψιμο απο τραβηγμα τριχας ...στα σημεια που καποια τριχα ηταν πιο σκουρη η αισθηση αυτη ηταν πιο εντονη γιατι λογω του χρωματος της απορροφουσε και διοχετευε περισσοτερο λειζερ στη ριζα (γι αυτο λενε πως ενδυκνειται για σκουρες τριχες το λειζερ)....
σημερα μετα απο 10-12 μερες ...οι τριχες εχουν ηδη βγει ...ειχαν βγει απο τις 5 πρωτες μερες μετα την εφαρμογη (καποιες οχι ολες περιπου το 50%) και πεφτουν μονες τους αφου βγουν , οταν πλενω και σκουπιζω το προσωπο μου!!! Το χρωμα σε καποιες απο αυτες ειναι το ιδιο σκουρο αλλα και αυτες εχουν τελειως αδυμανη ριζα και πεφτουν !!!!
αντε να δουμε ! ειμαι παντως πολυ αισιοδοξη και πολυ ευχαριστημενη με το μεχρι τωρα αποτελεσμα \m/

Spastikia
15-12-09, 15:35
Mπράβο βρε κοπέλα!! :)
Καλή επιτυχία... :clap::clap:

maRtina
15-12-09, 16:01
fxaristo re koritsi

c7r1s
04-05-10, 09:52
geia sou Martina! xtes phga apo ta New Day gia apotrixwsh wmwn, kai mou eipan gia foititiko programa, 5 synedriwn, opou omws tha ekana kai alles 5 epanalypseis mesa se auto to programa, gia na doun an ola einai ok, me kostos 1570 eurw. kai egw san kai esena, den exw ksekinhsei akoma. ti mou protineis na kanw?

maRtina
04-05-10, 11:20
geia sou c7r1s sou proteino na kopseis pera ! opos leme kai sto xorio mou xaxaxaxaxaxa
an eisai 8essaloniki mporo na se systhso ston dermatologo mou ! ego apo tote pou dimiourgisa auto to post exo ka8arisei edelos kai eimai poli euxaristhmeni !Me epifulaxi (oson afora to poso kai oxi to apotelesma kai ton ari8mo ton sunedrion)8a sou po pos me 150 euro pano kato kai 4-5 episkepseis 8a eisai ka8aros/h. kane to logariasmo monos/monh kai 8a deis ti se sumferei ! pou 1570? pou 750! kai eggyhmeno to apotelesma kai na se parakolou8ei giatros oxi oloi oi blamenoi ekei mesa !

An se epeisa kai 8eleis thlefona ktl giatrou steile mou pm

Xouanita
04-05-10, 11:24
geia sou c7r1s sou proteino na kopseis pera !

:clap: :clap: :clap: :lol::lol::lol: ΜαΡτινα, εισαι ΘΕΑ!
Με μια φραση τα ειπες όλα \m/

maRtina
04-05-10, 11:26
lol em kala de leo?

pastoula
04-05-10, 12:03
Apsoga!

Aporw giati oles oi Blamenes/Blamenoi den pane ap'eu8eias se dermatologo!

maRtina
04-05-10, 12:13
με ειπε βλαμμενη?

pastoula
04-05-10, 12:51
Το αντίθετο!

Εσύ, πήγες σε γιατρό.

Οι άλλες/άλλοι που καθονται και τους τα τρώνε!

soraver
04-05-10, 12:52
e den eisai?

maRtina
04-05-10, 13:16
Σταυρο? :SeRxaNouLa:

Γατουλα
18-08-10, 00:54
Apsoga!

Aporw giati oles oi Blamenes/Blamenoi den pane ap'eu8eias se dermatologo!

Γεια χαρα σε ολους και ολες!!!

Πέφτει πολυ διαφήμιση σε αυτα τα ινστιτούτα, και ειναι λογικό να πας να επισκεφτείς αυτα πρώτα... με το σκεπτικό οτι είναι "φίρμες"
και οτι εχουν καλους γιατρούς για παρακολούθηση.... και οτι δεν θα διακινδυνεύσουν την φήμη τους, δλδ οτι δεν θα παει τιποτα στραβα...
Σαν υποψήφιοι πελάτες που είμαστε, δεν μπορούμε να φανταστούμε οτι θα ειμαστε και τα υποψήφια θύματά τους,
τάζουν λαγούς με πετραχήλια , με απώτερο σκοπό να πάρουν οσο το δυνατόν περισσότερα χρήματα μπορούν... και καλά ταχα μου, εισαι δύσκολη περίπτωση, πρέπει να κάνουμε και αλλον εναν κύκλο απο επισκέψεις και :mlk:

Οταν πια έχουμε απογοητευτεί απο ολα αυτα τα κέντρα... τοτε έρχεται και στο μυαλό μας ο ... γιατρουδακος της "γειτονίας"
και βλαστημάμε :@ την ωρα και την στιγμη που πατήσαμε το ποδι μας , στους άλλους τους :mlk:

αυτα!:nickred:

καλησπέρα ειπα??? χεχε :confused:

maRtina
19-08-10, 10:14
:ok:

soraver
19-08-10, 11:09
με ειπε βλαμμενη?

pantws maresei pou h selida 3ekinaei me ena apo ta xarakthristikotera posts ths matinas ;ppp

maRtina
19-08-10, 11:28
:παρτα:

pastoula
19-08-10, 12:48
:clap:

Milan
25-01-16, 19:24
καλησπερα. θελω βοηθεια. ειχα παει στα new day και με επεισαν με ενα προγραμμα και υπεγραψα. δεν ειχα 10 ευρω για προκαταβολη κ μου τα εδωσε μια κοπελα που δουλευει εκει. τελικα το μετανιωσα. με παιρνουν καθε μερα τηλεφωνο. δεν το σηκωνω. σημερα μου εστειλε μηνυμα και μου λεειοτι θα αναλαβει το νομικο συμβουλιο και θα εχω προβλημα. τι να κανω.;;;

pastoula
29-05-16, 12:27
Βαλ'τους στην banlist και μην ασχολείσαι:fbebored:.