PDA

Επιστροφή στο Forum : ηλεκτρονικο τσιγαρο

grifos
09-02-10, 12:33
http://img641.imageshack.us/img641/6913/spamboy.jpg

γεια σας παιδιά, είμαι ένας πρώην καπνιστής. προσπαθούσα πολύ καιρό αν κόψω το κάπνισμα και μία μέρα είδα δίπλα μου στο τρένο κάποιον που χρησιμοποιούσε το ηλεκτρονικό τσιγάρο, μόλισ πήγα σπίτι μπήκα στο net να δω για τι ακριβώς πρόκειται βρήκα το www.etsigaro.com και είχε πολλά ενδιαφερόντα άρθρα για αυτό. αν και με μικρή επιφύλαξη πιο π[ολύ για πλάκα να σας πω την αλήθεια έψαξα και το αγόρασα σε μία πολύ καλή τιμή. τελικά μου άρεσε, η γεύση του είανι σχεδόν ίδια με το κανονικό τσιγάρο αλλά δν αφήνει την πικρία του τσιγάρου μετά στο στόμα και γενικά έχει πολλά πλεονεκτήματα. μπορείετε αν επισκεφτείετε την σελίδα ή άλλες σχετικές και περιγράφουν το ηλεκτρονικο τσιγαρο. εδώ και μίσο χρόνο δεν έχω βάλει τσιγάρο στο στόμα μου. αν θέλω να καπνίσω χρησιμοποιώ αυτό. νιώθω ήδη πολύ πιο υγιής. σκέφτηκα να γράψω την εμπειρία μου με αφορμή μία φίλη μου που της πρότεινα το ηλεκτρονικό τσιγάρο και με ευχαριστεί συνεχώς. όποις προσπαθεί αν κόψει το κάπνισμα ή θέλει αν καπνίζει υγιειενά αυτό είναι η λύση. αφού τα κατάφερα εγώ όλοι μπρούν. :)

maRtina
09-02-10, 13:32
lol , ayto oute pou prolaba na to do

soraver
09-02-10, 14:00
pata to click to show na deis

maRtina
09-02-10, 14:03
entaxei ...den itan kako :/

pastoula
09-02-10, 14:19
Πρόστιμο 110 δολαρίων για κάπνισμα στον δρόμο

Προς το παρόν είναι ένα μέτρο που ισχύει μόνο σε τρεις εμπορικούς δρόμους στο κέντρο της πόλης Φρακστον της Αυστραλίας στην περιοχή της Βικτώριας. Το πείραμα θα διαρκέσει έξι μήνες και όποιος ανάψει τσιγάρο στους δρόμους αυτούς, όπου υπάρχουν πολλά καταστήματα, θα τιμωρείται με χρηματικό πρόστιμο 110 δολαρίων.

Η δήμαρχος της πόλης είπε πως σκέφτεται να γενικεύσει το μέτρο για λόγους υγείας:
"Καταλαβαίνω ότι κάποιοι καπνιστές θα ενοχληθούν, αλλά το κέρδος για την υγεία όλων θα είναι σημαντικό".

Ήδη το κάπνισμα απαγορεύεται στα γήπεδα, στις παμπ, τις καφετέριες, στα εμπορικά κέντρα, σε κάποιες παραλίες, στους σταθμούς των τραίνων, στις δημόσιες συγκοινωνίες , σε όλους τους χώρους εργασίας και στα αυτοκίνητα όταν μεταφέρουν ανήλικα παιδιά.

maRtina
09-02-10, 14:28
O καθενας υποστηριζει το συμφερον και την παρτυ του ..
και εγω οταν καπνιζα ,μαζι με το ποτο μου δεν μπορουσα να μην αναψω και ενα τσιγαρακι να το γουσταρω !
Τωρα που ειναι φανατικη αντικαπνιστρια ,επιστρεφω απο την εξοδο μου , ειτε αυτη ειναι καφες ειτε αυτη ειναι ποτο και μπαινω για μπανιο ! δεν αντεχω την μυρουδια του τσιγαρου .
Η απαγορευση που εχει θεσπιστει ...δεν βλεπω να εχει πουθενα εφαρμογη .
αν οι ιδιοι μας δεν σεβομαστε τους γυρω μας ,οποιος νομος και να θεσπιστει ...θα εχει αυτοματα ηδη παραβιαστει .Ολοι οι μη καπνιστες ανεχομαστε ,τους καπνιστες , ε και οι καπνιστες ας δειξουν μια μικρη ανοχη ...ας βγουν και ας καπνισουν στον καφε τους 2-3 τσιγαρα ....οχι ομως 15! το ενα μετα το αλλο :hit:

maRtina
09-02-10, 14:35
ασχετο , αλλα ο τυπος στην κονσερβα μου θυμιζει τον Τζωρτζ Λεβεντη :lol::lol::lol:

pastoula
09-02-10, 15:33
RE, AUSTRALIA LENE!

OXI PSWROKWSTAINA!