Επιστροφή στο Forum : ελληνικά στρατά
antigrafw apo to troktiko giati alliws 8a brisw polu asxhma...
Το video που ξεφτυλίζει την χώρα μας - Χάρισμα σας κ.Βενιζέλε
«Έλληνας γεννιέσαι, δεν γίνεσαι ποτέ, το αίμα σου θα χύσουμε, γουρούνι Αλβανέ»
Δεν ντρέπεστε όλοι μαζί; Γιαυτό πάνε φαντάροι και γίνονται ΟΥΚάδες; Αυτή είναι η παιδεία που θέλετε στον στρατό κ.Βενιζέλε; Ξηλώστε τον ...μάγκα διοικητή και στείλτε τον στο σπίτι του.
Είναι ξεφτίλα αυτό που ακούμε στο video....
http://www.youtube.com/watch?v=hslGF-0KRqI
http://troktiko.blogspot.com/2010/03/vieo.html
Μόνο ξεφτίλα? Σε κάνει να ντρέπεσαι που γεννήθηκες συμπατριώτης μ' αυτά τα καθήκια, και που τους πληρώνεις για να σε "υπερασπίζουνε" (όπως υπερασπίσανε την Κύπρο το 1974... )
ΝΤΟΜΑΤΕΣ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΟΙ ΠΑΡΑΒΡΙΣΚΟΜΕΝΟΙ?
Μα απ' ότι άκουσα κάποιοι υπερθεμάτιζαν (κάτι για Αιγαία και τέτοια πήρε το αυτί μου - δεν άκουσα καλά, είμαι στο κάτεργο)
αθανατοι ελληνες φασιστες!
kati tetoia mo@@@@@@a me kanoun na ntrepomai na lew oti eimai Ellhnas :@:@:@:@:@
giati ola ta upoloipa den se agkizoun...
tolmw na pw oti den se pianw...profanws kai me enoxloun ena swro alla pragmata(kuriws h nootropia tou neoellhna):confused::confused::confused:
Τουλάχιστον να λέγανε για Τούρκους :S :P
Με κάνετε να απορώ.
ΤΩΡΑ τα μάθατε αυτα? Δεν έχετε ξανακούσει τα "ποιηματακια" που λένε στο στρατό?
Και όλοι στα ΜΜΕ, ΤΩΡΑ τα ακούν για πρωτη φορα?
Φυσικά και με βρισκουν αντίθετη, αλλά παραξενευομαι/απορω/προβληματιζομαι που όλοι κάνουν σαν να ανακάλυψαν τωρα οτι ο ηλιος βγαινει απο την Ανατολη.
Εεεεε ρε υποκρισια στα ΜΜΕ!!!! Αλλά βέβαια... αν πουνε "καλα, αυτό??? τοσα χρόνια γινεται! Το ξέραμε όλοι" μπορεί να τους ρωτησει και κανενας "βρε π@π@ρες, αφου το ξέρατε γιατι δεν το κατακρινατε νωριτερα?".
/me den exei paei fantaros
/you θα πας κάποια στιγμη, και θα τα ακουσεις live :P
Οι δημοσιογραφοι, οι βουλευτές, οι "παραθυράκηδες" των καναλιών και οι "τρωκτικοί" όμως, δεν έχουν παει? Κανεις τους??? :confused:
kai autos einai logos na to afhsoume sthn akrh kai na mhn pesoun kampanes kai na mhn kanei kaneis tipota gia na alla3ei?
Οχι. Απλά αυτός ειναι λόγος να πειστείς οτι ΔΕΝ προκειται να αλλάξει. Αν ηθελαν πραγματικα να αλλάξει θα το ειχαν κανει ηδη, αυτό λεω. Γιατι ΔΕΝ το έμαθαν τωρα ;)
Απλά ας πάψουν να κάνουν και τους ξαφνιασμένους. Ειναι κοροιδία μες στα μούτρα μας.
Οσο κι αν σε πληγώνει, για αυτούς αποτελεί απλά αλλο ένα θεμα για να γεμίσουν για λίγο καιρό τα δελτία και τις ιντερνετικές σελίδες τους. Σε λίγο καιρό θα το αφήσουν και θα πάνε παρακάτω. Μέχρι να το ξαναπιάσουν και να "ξανασοκαριστούν" όταν ξαναδοθεί ευκαιρια.
kai twra skeftomai, na paw na meinw se kapoio nhsi kai na kanw ton agroth paizontas sto internet 'h na paw sto e3wteriko kai na grapsw thn kwloxwra mas sta @@ mou?
re anneta, to ti lene mesa sta stratopeda to 3eroume!
Entipwsh mou ekane oti einai toso ZWA pou to lene kai se parelash e8nikhs giorths!
kako_paidi®
31-03-10, 00:51
Το ότι οι Έλληνες μισούν τους Τούρκους, δεν είναι προσωπικό τους κεκτημένο, είναι κάτι που τους το είπαν (οι κυβερνήσεις) ...και δεν το είπαν απλά δημόσια, τους το έβαλάν στα σχολεία και τους γαλούχησαν με αυτό, τους έκαναν πλύση εγκεφάλου.
Και μην μου πείτε ότι οι Τούρκοι έκαναν και έδειξαν στην Ελλάδα, γιατί κανένας από εμάς δεν έχει προσωπική εμπειρία, που να αιτιολογεί αυτά που νιώθει για τους Τούρκους. Στην τελική τα ίδια έκαναν και οι γερμανοί, δεν βλέπω κανέναν να έχει το ίδιο μίσος, όπως με τους Τούρκους, τα ίδια έκανε και ο μέγας Αλέξανδρος, αλλά γι αυτόν μα έχουν πείσει, να έχουμε ακριβώς τα αντίθετα συναισθήματα.
Παιδάκια, είμαστε νοήμοντα όντα και δεν νομίζω πως πρέπει να παρασυρόμαστε, από τον τρόπο που μας εμφανίζει, τα γεγονότα ο καθένας.
Μας ενοχλεί η αποκάλυψη της πραγματικότητας που ζούμε? Ο στρατός είναι φτιαγμένος, για να πολεμά....για να μισεί. Δεν είναι φτιαγμένος, για να χαιδεύει και να κάνει αγκαλίτσες.
Φαντάζεσαι το στρατιώτη, απέναντι στο εχθρό με το δάχτυλο στην σκανδάλη, λίγο πριν την πατήσει, να λέει στον αντίπαλο, " μην ανησυχείς μετά θα σου μάκια το βαβά, και θα περάσει"!!!
Με τι καρδιά θα πάει ο φαντάρος σε καιρό πολέμου να πολεμήσει τον άλλον αν δεν τον έχουν μάθει να τον μισεί, αλλά τον έχουν γεμίσει με συμπάθεια για τον αντίπαλο?
Αυτό παιδάκια που έγινε ήταν απλά η πραγματικότητα, και τίποτα άλλο και όσο αφορά τους αλβανούς, ήταν θέμα, γιατί καλώς ή κακώς η σημερινή Ελλάδα τους Αλβανούς θεωρεί πλήγμα και όχι τους Τούρκους.
Οι Τούρκοι πλέον είναι απλά η αιτιολογία, για να αγοράζουμε εξοπλισμό και να παίρνουν μίζες οι κυβερνώντες!!!
oyk einai, perimene kaneis na lene apla k "athwa" sinthimata? k to en logw, light einai, se sugkrish me alla..
Το ότι οι Έλληνες μισούν τους Τούρκους, δεν είναι προσωπικό τους κεκτημένο, είναι κάτι που τους το είπαν (οι κυβερνήσεις) ...και δεν το είπαν απλά δημόσια, τους το έβαλάν στα σχολεία και τους γαλούχησαν με αυτό, τους έκαναν πλύση εγκεφάλου.
Και μην μου πείτε ότι οι Τούρκοι έκαναν και έδειξαν στην Ελλάδα, γιατί κανένας από εμάς δεν έχει προσωπική εμπειρία, που να αιτιολογεί αυτά που νιώθει για τους Τούρκους. Στην τελική τα ίδια έκαναν και οι γερμανοί, δεν βλέπω κανέναν να έχει το ίδιο μίσος, όπως με τους Τούρκους, τα ίδια έκανε και ο μέγας Αλέξανδρος, αλλά γι αυτόν μα έχουν πείσει, να έχουμε ακριβώς τα αντίθετα συναισθήματα.
Παιδάκια, είμαστε νοήμοντα όντα και δεν νομίζω πως πρέπει να παρασυρόμαστε, από τον τρόπο που μας εμφανίζει, τα γεγονότα ο καθένας.
Μας ενοχλεί η αποκάλυψη της πραγματικότητας που ζούμε? Ο στρατός είναι φτιαγμένος, για να πολεμά....για να μισεί. Δεν είναι φτιαγμένος, για να χαιδεύει και να κάνει αγκαλίτσες.
Φαντάζεσαι το στρατιώτη, απέναντι στο εχθρό με το δάχτυλο στην σκανδάλη, λίγο πριν την πατήσει, να λέει στον αντίπαλο, " μην ανησυχείς μετά θα σου μάκια το βαβά, και θα περάσει"!!!
Με τι καρδιά θα πάει ο φαντάρος σε καιρό πολέμου να πολεμήσει τον άλλον αν δεν τον έχουν μάθει να τον μισεί, αλλά τον έχουν γεμίσει με συμπάθεια για τον αντίπαλο?
Αυτό παιδάκια που έγινε ήταν απλά η πραγματικότητα, και τίποτα άλλο και όσο αφορά τους αλβανούς, ήταν θέμα, γιατί καλώς ή κακώς η σημερινή Ελλάδα τους Αλβανούς θεωρεί πλήγμα και όχι τους Τούρκους.
Οι Τούρκοι πλέον είναι απλά η αιτιολογία, για να αγοράζουμε εξοπλισμό και να παίρνουν μίζες οι κυβερνώντες!!!
dhladh otan bgw apo fantaros 8a exw ma8ei na misw tous tourkous kai tous albanous?
oyk einai, perimene kaneis na lene apla k "athwa" sinthimata? k to en logw, light einai, se sugkrish me alla..
kai to oyk einai upoeidos tou homo sapiens me xamhlo iq aneptugmenous mues kai fasistiko upoba8ro?
/me den katalabainei giati den sas enoxlei auth h eikona
pantos kai emas mas bazan na leme "embatiria" alla sto kentro kai oxi toso xontra...
θα συμφωνησω με την Χουαν ..
κραζουν απο χιλιομετρα αυτα τα συνθηματα μεσα στα στρατα ..τωρα ντεμεκ τους επιασε το ανθρωπιστικο τους? αηηη ρε που ναι οι μουτζες? ¨παρτα¨παρτα¨παρτα
dhladh otan bgw apo fantaros 8a exw ma8ei na misw tous tourkous kai tous albanous?
Μπα. Αν δεν έχεις προδιάθεση, δεν είσαι το καταλληλο "υλικό" για να πλάσουν τετοια πράγματα πάνω σου. Οχι όμως πως δεν θα προσπαθήσουν ;)
/me den katalabainei giati den sas enoxlei auth h eikona
Δεν ειπε κανεις ότι αυτή η εικόνα δεν ενοχλεί. Απλά λεω πως δεν μου φαινεται και παραξενη. Οχι, δεν με παραξενεψε. Δεν με σόκαρε. Και απλά στο ποστ μου τονίζω πως ΔΕΝ ΤΟ ΑΚΟΥΜΕ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ. Αν κάποιοι λενε ότι σοκαρίστηκαν (απο το συνάφι δημοσιογράφων/bloggers) γιατι ειναι κατι που ΠΡΩΤΗ φορά ακουνε ή βλέπουν, τότε απλά δεν έχουν καμμια επαφή με την πραγματικότητα, και κακώς λεγονται δημοσιογραφοι, αφού τους λειπει η στοιχειώδης ενημέρωση. Αυτα.
Κατακριτέο, ξαναλέω. Αλλά υπαρκτο εδώ και χρόοοοονια!
θελει να σου πει ρε , πως θα το σχολιαζε η θα ασχολουνταν παραπανω αν ίσως το πρωτοακουγε τωρα ή μαθαινε για πρωτη φορα στη ζωη της οτι ακουγονται τετοια συνθηματα απο το στρατο ...επειδη προφανως δεν ειναι η πρωτη φορα γι αυτο και δεν σοκαρεται ..και επειδη ειναι κοινο μυστικο πια ...πως ειναι τα φακελακια των γιατρων που ολοι ξερουμε πως παει ,αλλα οταν βγαινει ενα θεμα στην επιφανει τοτε ολοι βγαινουν και λενε " μα πως ?" " μα ειναι δυνατον ? "ελεος " και χιλιες δυο σαλακιες? ε ετσι και τωρα με αυτο το θεμα ...δεν θα επρεπε να γινει τοσος ντορος απο τα ΜΜΕ γιατι ειναι πραγματικα κοροϊδία.
πΑΡΑΔΕΙΓΜΑ βου :πως ηταν οταν ολοι πρωτοειδαμε το βιντεο της Τζουλιας και ολοι ασχολουμασταν και σχολιαζαμε γι αυτο? ε σε ενα χρονο απο σημερα κανεις δεν θα ασχολειται (δεν θα σημαινει πως δεν εχει γινει ...) και αν τοτε βγει ενας και πει για το βιντεακι Μαρτιου 2010 ...ε καποιος θα βρεθει να του πει "περσινα ξυνά σταφυλια "
Δεν ειπε κανεις πως ειναι σωστο , αλλα δεν ειναι και κατι νεο αυτο που μας προβάλλουν ...αποπροσανατολισμος ειναι νομιζω η καταλληλοτερη λεξη !
Υπάρχει μεγάλη διαφορά ανάμεσα στο συγκεκριμένο σύνθημα και σε άλλα παλιότερα ή στα αντι-τουρκικά που θυμήθηκε το κακο_παιδι. Όπως φαίνεται από το "Έλληνας γεννιέσαι δεν γίνεσαι ποτέ", οι ΟΥΚάδες δεν αναφέρονται στον εξωτερικό "εχθρό" Αλβανία ή Τουρκία, όπως θα έκαναν αν τραγουδούσαν ας πούμε το "Έχω μια αδελφή κουκλιτσα αληθινή". Αναφέρονται στους Αλβανούς που είναι ΜΕΣΑ στη χώρα, πολλοί από αυτούς νόμιμα, και οι οποίοι μπορεί να γίνουν στο μέλλον Έλληνες πολίτες (κάποιο ίσως έχουν γίνει - δεν ξέρω τι λέει η νομοθεσία σχετικά). Και δεν λέει απλώς ότι ποτέ δεν θα γίνουν Έλληνες, αλλά τους απειλεί ότι θα τους χύσει το αίμα.
Αλλά ο στρατός είναι επιφορτισμένος με την εξωτερική άμυνα της χώρας και δεν έχει καμία μα καμία δουλειά να ασχολείται με τα εσωτερικά θέματα, εκτός αν κάνει πραξικόπημα. Για σας τους νεότερους η χούντα είναι κομμάτι της ιστορίας, κάτι σαν τους περσικούς πολέμους, αλλά για μας που ζήσαμε την περίοδο που ο στρατός αποφάσιζε ποιος είναι έλληνας και ποιος όχι, και οποιος δεν ήταν περνούσε φυλακές και βασανιστήρια, αυτό το σύνθημα φέρνει ανατριχίλα. Δείχνει ότι παρά τις συμφορές που έφερε στη χώρα η παρέμβαση του στρατού στην πολιτική η νοοτροπία παραμένει η ίδια και οι στρατιωτικοί είναι αμετανόητοι και - αν περνούσε από το χέρι τους - θα ξαναέκαναν τα ίδια. Κι εμείς φωνάζουμε "ζήτω και γεια" την άλλη μέρα...
kako_paidi®
31-03-10, 20:30
Όχι γιατί εδώ είναι Ελλάδα και καμία μα καμία δημόσια υπηρεσία, όπως είναι και ο Στρατός, δεν κάνει σωστά και αποτελεσματικά την δουλειά της!!!
Αν την έκαναν σωστά τότε θα σου απαντούσα ότι ΝΑΙ όταν θα απολυόσουνα, όχι ότι θα μισούσες, αλλά σίγουρα, η γνώμη σου για αλβανούς και Τούρκους, θα ήταν κατά κάτι χειρότερη, από απλή αντιπάθεια.
Συν του ότι, αν ο Στρατός, έκανε καλά την δουλειά του, δεν θα υπήρχε η σημερινή κατακραυγή του συγκεκριμένου θέματος, αφού όλοι οι άντρες θα είχαν φάει πλύση εγκεφάλου, άλλοι 30 μήνες, άλλοι 12 κα θα είχαν οικειοποιηθεί, αν όχι υιοθετήσει, την ίδια νοοτροποία και κατα συνέπεια, δεν θα ήταν καν θέμα συζήτησης τώρα, η συμπεριφορά των ΟΥΚ.
edw den milame genika gia ton strato k ta swmata tou sto sunolo, alla gia ena sugkekrimeno epilekto swma. an akougotan apo mia dimoiria pezikou tha htan parakseno. alla otan to akous apo eidikes dunameis k akomh pio sugkekrimena apo oyk tote mono parakseno den mou fainetai. den shmainei pws exoun xamilo iq oute oti einai homo sapiens. einai ekpaidevmenoi na skotwnoun k oxi na paizoun me arkoudakia... mporei o stratos genika na einai gtp alla afto to swma doulevei giati opoios paei ekei to thelei k paei. telos, an pas sor se ena tetoio swma tote nai tha vgeis me alla muala, an pas se ena "koino" swma tote den tha se epirreasei katholou. giati polu apla den asxolountai h perissia twn aksiomatikwn me afta ta themata. epipleon tha me sokare an akouga oykades na fonazoun sunthimata filika pros tous "filous" geitones...
Egw, σωστά αυτά που λες. Γι αυτούς βεβαια ενας ξενος ειναι πάντα ξενος, ειτε ειναι εντος είτε εκτος Ελλάδας. Αυτό δηλώνουν στο σύνθημα. Οτι για κεινους ο ξενος ειναι και εχθρος, εχουν μαθει να τον μισούν και δεν τον θελουν εδω. Ξερεις, η πατριδα και τα χωματά της ειναι τσιφλίκι τους, δεν μπορει να τα παταει και να τα μολύνει ο καθενας. Ουτε να παιρνει θαρρος οτι θα ενσωματωθεί στον Ελληνικό λαο. Θεωρουν καθηκον τους να το κανουν σαφες αυτο.
Μακ-μακ, +1 ;)
Λεωνιδακοοοοο, -1 :lol:
Μα ακριβώς γι' αυτό είναι επικίνδυνοι.
Πάντως το μίσος τους για τον "ξένο" είναι επιλεκτικό. Δεν είδα ποτέ να τολμάν να φωνάξουν συνθήματα κατά των αμερικανών νταβατζήδων μας, για παράδειγμα. Αυτοί ξένοι δεν είναι? Αλλα οι θρασύδειλοι τα βάζουν πάντα με τους αδύναμους κι ανυπεράσπιστους, όχι με τα αφεντικά.
oxi kai 8rasidiloi oi epilektoi oykades mas
mhn 3exnas pws exoume enan tetoio kai sth boulh! to gio tou ellhna gkempels lew
katoulh: an mou les pws o monos tropos na kataferoun na ekpaidepsoun ena stratiotiko swma opws ta ouk einai mesw plushs egkefalou mallon kati kapou den paei kala.
epishs osa fasistoeidh exw gnwrisei den eixan ta @@ kan na kanoun tsampouka otan htan monoi tous, an autoi phgan sta ouk zhtw pou kahkame. 8a doun ta zoria kai 8a fugoun trexontas. (afou les pws einai sugkekrimenoi autoi pou pane)
leo+xouan: den me endiaferei idietera poios sokaristike kai giati sokaristhke. einai ena 8ema ths epikairothtas, kai mias kai emfanisthke 8a htan polu kalo na mporesei na katapolemh8ei. to problhma einai pws oute me auto 8a asxolh8ei kanenas pou h apopsh tou na metraei kai pou oi pra3eis tou na exoun antiktipo.
on another matter, logika thn epomenh bdomada 8a bgalei to 2o dvd ths sampanias :D
auth th fora 8a to agwrasw :D
looooooooooool ΕΣΥ? Ο αρχοντας του "κατεβασματος"? ο μιστερ χάκερ? ο "εχω-τις-διευθυνσεις-για-τα-παντα" θα πας να το αγοράσεις???? οχι βρεεεεε. Μην την κανεις πλούσια! :lol:
Και για να επιστρέψω στο θέμα μας... ήδη το έχουν ξεχάσει όλοι στα ΜΜΕ ;) Μέχρι να γράψουμε 3 σελίδες εδω, η επικαιρότητα άλλαξε. Του χρόνου πάλι. Στην επόμενη παρέλαση. Αν και υποθέτω απο του χρόνου μπορεί να τους λένε "παιδιά, αυτά μόνο στις πρόβες, ναι?"
Egw, η πλύση εγκεφάλου αφορά μόνο στην έχθρα προς αυτούς που εφάπτονται στα συνορά μας. Λες και μόνο απο αυτούς κινδυνευουμε. Εξαιρετικά στενόμυαλο ασφαλώς, αφου και εμείς κι αυτοί αλλων το παιχνιδάκι παιζουμε. "Σφαχτείτε! Εμεις θα σας πουλήσουμε τα όπλα για να το καταφέρετε". \m/
Σταυρε, πότε σε παίρνουν φαντάρο αληθεια? Να σου φερνουμε ταπεράκια στην πυλη :)
Μακούληηηη, πες μας καμια ιστορία απ το στρατο. Πως τα περνας? Σκοπιές κάνουμε?
to 2012 me thn katastrofh tou kosmou!
3ereis, molis pathsei to podi tou sto stratopedo, 8a pesei o prwtos komhths!
teliwnei h anabolh mou...
lew se kana xrono na 3anakata8ewsw mhxaniografiko me to 10% na graftw se allh sxolh ('h sthn idia ;p)
nomizo to stamatisan to 10%...
Το 2012?!!! Γουάααου! Εμ γι αυτόοοοοο ;)
Απ'το στόμα μου τα πήρε ο κακόπαιδος. Ο στρατός είναι φτιαγμένος για να μισεί και να είναι έτοιμος να σκοτώσει. Άν δέν μας αρέσει άς καταργήσουμε τον στρατό. Ειδικά οι ειδικές δυνάμεις. Γενικά εκεί που σταματάει ο πολιτισμός, ξεκινάει ο στρατός. Εκεί πυ σταματάει ο διάλογος ξεκινάει η βρισιά και το όπλο. Προσωπικά δέν με χαλάει το όλο σκηνικό. Εμείς όταν ήμουν φαντάρος δέν μας βάζανε να τραγουδάμε τέτοια. Αλλα δέν ήμουν στις ειδικές δυνάμεις και ειδικά στα ΟΥΚ που θεωρείται η ελίτ των ειδικών δυνάμεων (και όχι άδικα).
Εμένα με ενοχλεί που γελάνε οι πολιτικοί πίσω απο τις πλάτες μας και εμείς τους ξαναψηφίζουμε επειδή κοιμώμαστε όρθιοι.
Με χαλάει που στα γήπεδα βρίζει ο άλλος την μάνα μου.
Με χαλάει που λαμόγια κονομάνε τα τρελά τους όταν εγώ δουλεύω για έναν μισθό που σήμερα τον παίρνω ενώ αύριο δέν ξέρω άν θα συνεχίσω να τον έχω.
Με χαλάει που τα παιδιά μου μεγαλώνουν με playstation και με μιά παιδεία "αυτόματο πιλότο υπο κατάρευση" και δέν έχω τον χρόνο να τα μεγαλώσω και να διαπεδαγωγήσω όπως θέλω εγώ.
Το άν τα ΟΥΚ βρίζουν Αλβανούς ή Τούρκους στα @@ μου. Αυτή είναι δουλειά τους.
Ο αστυνομικός όμως να μήν βρίζει εμένα όταν με σταματάει για έλεγχο, επειδή το να με βρίζει ΔΕΝ ειναι η δουλειά του...
Τουτέστιν... να μας ενοχλούν αυτά που πρέπει να μας ενοχλούν και όχι πράγματα που όπως λέει η Χουάν "κάνουμε σάν να ανακαλύψαμε σήμερα την Αμερική".
h anna leei pws sumfwnei me auta pou leei o giwrgos oti den anakalupsame thn amerikh, auta ta zwa den mporoun na 3exwrisoun ti prepei na poun mesa sto stratopedo kai ti ap e3w.
egw lew pws auth h katastash me prosbalei, pws ekneurizomai sunexeia ton teleutaio kairo me auta pou blepw kai akouw kai pws exw bare8ei na ekneurizomai kai na prosballomai. lew na ma8w boulgarika
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.