PDA

Επιστροφή στο Forum : Σαγανάκι


soraver
02-06-10, 16:05
1 παραλληλόγραμμο κομμάτι ημίσκληρο τυρί πάχους 2 εκατοστών
Αλεύρι
Λεμόνι
Λάδι για το τηγάνισμα

Απλά βρέχετε το τυράκι σας σε νερό, το περνάτε αμέσως από το αλεύρι να κολλήσει πάνω του και τηγανίζετε σε λάδι που καλύπτει το μισό σε πάχος τυρί, σε δυνατή φωτιά. Όταν ροδίσει από τη μία πλευρά το γυρνάτε και από την άλλη και έτοιμο.
Το σερβίρετε και ρίχνετε όσο λεμονάκι επιθυμείτε!!

απλά πράγματα δηλαδή...

http://www.youtube.com/watch?v=HosDv_fOIEA

έτσι.

έλα όμως που τα ζώα έξω το έχουν εξελίξει...

το έχουν κάνει φλαμπέ και όταν το ανάβουν φωνάζουν ΏΩΩΩΩΩΠΑΑΑΑΑΑΑ

http://www.youtube.com/watch?v=it_6Xez4_yk
κάτι τέτοιο...

και για του λόγου το αληθές

http://www.youtube.com/watch?v=d8xo2Qhnd9Q
http://www.youtube.com/watch?v=wQpwIkIqm58
http://www.youtube.com/watch?v=6v-yjnI3H0s
http://www.youtube.com/watch?v=kEv6mccPN2c
http://www.youtube.com/watch?v=njeJJ7YwbdU

φτάνουν αυτά ε;

soraver
02-06-10, 16:21
Avada Kedavra

http://www.youtube.com/watch?v=kHIYUkS_KrA

maRtina
03-06-10, 10:41
ενα σαγανακι τωρα θα κολ@ελεγε ..... :(

pastoula
03-06-10, 10:42
Ωωωωωωωωωωωωωπα!

soraver
03-06-10, 11:58
ououououooopa

soraver
13-06-10, 19:02
:fu: