PDA

Επιστροφή στο Forum : Eγκαίνια για το "ξενοδοχείο των φτωχών" στην Πατησίων!

pastoula
29-09-10, 15:40
http://img213.imageshack.us/img213/6776/94766285.jpg

Η Αθήνα έχει πέρα από τα πολλά προβλήματα και το φιλανθρωπικό της πρόσωπο! Ο Δήμαρχος Αθηναίων Νικήτας Κακλαμάνης και ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Αλληλεγγύης Ελευθέριος Γ. Σκιαδάς εγκαινίασαν την Δευτέρα μία νέα κοινωνική δομή για τους ανήμπορους συνανθρώπους μας όπως είναι οι υπερήλικες άστεγοι.

Το "Ξενοδοχείο των Φτωχών" είναι ο πρώτος ιδιόκτητος Ξενώνας του Ιδρύματος Αστέγων και βρίσκεται σε πολυώροφο κτίριο, στην οδό Πατησίων 221. Το κτίριο αυτό ανήκε αρχόντισσα Λένας Παντελίδου που καταγόταν από την Κωνσταντινούπολη και ανακατασκευάστηκε από τα θεμέλια.

Αποτελείταο από 60 μονόκλινα και δίκλινα δωμάτια, με λουτρό και αυτόνομο εξοπλισμό. Οι φιλοξενούμενοι στο ξενοδεοχείο θα υποστηρίζονται κοινωνικό-ψυχολογικά και ιατρικά, ενώ ταυτόχρονα έχουν δημιουργηθεί χώροι για την ψυχαγωγία τους.
tlife

maRtina
29-09-10, 15:45
:thambup:

pastoula
30-09-10, 00:14
:thambdown:

γιατι το ειχε ετοιμο και περιμενε τις εκλογες να το εγκαινιασει, μην και το ξεχασουν στο μεσοδιαστημα!

Για να μην ξεχνιομαστε...

maRtina
06-10-10, 11:23
Ακόμα και έτσι να ναι ,που ειναι το πιο πιθανό εδώ που τα λεμε ...ήταν καλη ενέργεια !

Ρε γιατι δεν κανουμε εκλογές πιο συχνα? αχαχαχαχχαχα

Λατρεία
06-10-10, 11:41
Ημιδιαμονή παίζει για τους φτωχούς;

pastoula
06-10-10, 12:14
ρε ο χομος με τους αστεγους στην Αθηνα, έχει παραγίνει!

Μένω εδώ 10 χρόνια! Ποτέ δεν είχα δεί τέτοια χάλια! Τέτοια απόγνψση στα μάτια! Τώρα έχω εδώ και 3 μήνες 3-4 που κοιμούνται στο πεζοδρόμια μπροστά στο σπίτι μου με υπνόσακους!

Πραγματικά, φοβαμαι! Και δεν το λέω συχνά αυτό!

Και Ματίνα, όσο για το καλή ενέργεια, έλα να μου το πείς του χρόνου! Που θα έχει διακοπεί η λειτουργία του!

maRtina
06-10-10, 13:20
ε ναι τοτε θα ειναι μια κακη ενεργεια ... αλλα του χρονου αυτο ναι?
χαχαχαχαχ Ελα μωρε Ανιτα μου ...το αποτελεσμα μετραει ,εστω και προσωρινο ...εγω αν ημουν αστεγη ..θα ελεγα ευχαριστω παντως αν καποιος με φιλοξενουσε εστω και για 10 μερες , εστω και αν ο λογος που το εκανε δεν ηταν ανιδιοτελης

pastoula
06-10-10, 14:12
ε ναι τοτε θα ειναι μια κακη ενεργεια ... αλλα του χρονου αυτο ναι?
χαχαχαχαχ Ελα μωρε Ανιτα μου ...το αποτελεσμα μετραει ,εστω και προσωρινο ...εγω αν ημουν αστεγη ..θα ελεγα ευχαριστω παντως αν καποιος με φιλοξενουσε εστω και για 10 μερες , εστω και αν ο λογος που το εκανε δεν ηταν ανιδιοτελης

den pane! Poly pi8ano na exoun adeia dwmatia ston ksenwna kai na koimountai sthn plateia!

Einai polu periergoi!

Syn oti einai polla ta krithria gia na tous baloun mesa!

Mhn to psaxneis! Ths pophs ginetai me auto to 8ema! Kai diogwnetai