PDA

Επιστροφή στο Forum : Ξέρω τι έκανες στην Πειραιώς...


ΠΛΑΤΩΝ
07-10-10, 17:35
Το να περπατάς στην Πειραιώς, ακόμα και το πρωί, δεν είναι και το πιο ευχάριστο ή ασφαλές πράγμα του κόσμου. Από την Ομόνοια μέχρι το Υπουργείο Εργασίας (κι ακόμα παρακάτω) βλέπεις τα πάντα. Πρεζάκηδες, έμπορους ναρκωτικών, ληστές, κάτι αγριόφατσες που θαρρείς ότι θέμα χρόνου είναι να σου ορμήξουν, και φυσικά αστυνομία δεν υπάρχει πουθενά.
Κάθε φορά, λοιπόν, που κατηφόριζα από την Ομόνοια προς το γραφείο είχα τα μάτια μου 14 και τις αισθήσεις μου ''τεντωμένες''.
Σκεφτείτε πως είναι οι γυναίκες που εκ των πραγμάτων νιώθουν εντελώς αδύναμες και απροστάτευτες.

Μία μέρα, κατεβαίνοντας την Πειραιώς προς το γραφείο, βλέπω μπροστά μου μία νεαρή συνάδελφό μου που πήγαινε κι εκείνη προς το γραφείο. Σκέφτηκα να την ακουμπήσω ελαφρά στον ώμο (καθότι ήμουν από πίσω της) αλλά υπέθεσα ότι μπορεί να την τρόμαζα οπότε προτίμησα να μην το κάνω. Αντ' αυτού, απλά επιτάχυνα το βήμα και περνώντας από δίπλα της της είπα μία ''Καλημέρα''.
Εκείνη σαστισμένη, έβαλε τρομαγμένη το χέρι της στην καρδιά της, και μου είπε:
- Αχ Παναγία μου, με κατατρόμαξες!
- Μα εγώ...
- Πω, πω, πήγε η καρδιά μου στην κούλουρη!
- Βρε Χριστίνα, ίσα ίσα που...
- Μπα σε καλό σου!
Της εξήγησα βέβαια πως ακριβώς για να μην την τρομάξω δεν την σκούντηξα στον ώμο και απλά της είπα ''καλημέρα'' χωρίς να την αγγίξω. Κι αυτή με τη σειρά της μού είπε ότι φοβάται κάθε φορά που διασχίζει τον δρόμο κι είναι λιγάκι... ''ευαίσθητη''.

Κατανοητό. Παρεξήγηση δεν υπήρξε. Η αντίδρασή της ήταν φυσιολογική καίτοι ολίγον υπερβολική ως προς την τρομάρα που πήρε.
Την επόμενη μέρα, παίρνοντας πάντα την ίδια διαδρομή, έφτασα στο γραφείο και ανέβηκα με το ασανσέρ στον 4ο όροφο για να υπογράψω στο παρουσιολόγιο. Βγαίνοντας από το ασανσέρ βλέπω πως ακριβώς πριν από μένα είχαν φτάσει 3 κοπέλες-συνάδελφοι, οι οποίες στέκονταν στη σειρά για να υπογράψουν κι αυτές στο παρουσιολόγιο. Παραδόξως καμία δεν γύρισε να με χαιρετίσει και κατάλαβα ότι δεν με πήρανε χαμπάρι αν και ήμουν ακριβώς από πίσω τους.
Είπα να μην μιλήσω και τις τρομάξω όλες και έκατσα ήσυχος στη σειρά. Όμως η τρίτη κοπέλα στη σειρά, δηλαδή αυτή που στεκόταν ακριβώς μπροστά μου, σαν να ένιωσε μία φιγούρα πίσω της -τη δικιά μου- και χωρίς να γυρίσει το πρόσωπό της έκανε απλά μία κίνηση με την άκρη του ματιού της προς το πάτωμα. Μόλις είδε δύο πόδια -τα δικά μου- έβαλε τα ουρλιαχτά λες και ήμουν ο Φρέντι Κρούγκερ!
Οι άλλες δύο που ήτανε μπροστά της, όταν άκουσαν τα ουρλιαχτά της, δεν γύρισε καμία να δει τι συμβαίνει παρά μόνο άρχισαν να ουρλιάζουν κι αυτές κοιτώντας η μία την άλλη και χωρίς να ξέρουν γιατί!!!

http://www.professeurdebbie.fr/wp-content/uploads/2009/06/woman-screaming.jpghttp://www.professeurdebbie.fr/wp-content/uploads/2009/06/woman-screaming.jpghttp://www.professeurdebbie.fr/wp-content/uploads/2009/06/woman-screaming.jpg
Υπέροχα! Βρέθηκα σαν μαλάκας να κοιτάζω τρεις γυναίκες να ουρλιάζουν μεταξύ τους, κοιτώντας η μία την άλλη με τα χέρια σηκωμένα στο ύψος του κεφαλιού και με τα δάχτυλα τεντωμένα, βγάζοντας υστερικές κραυγές και κουνώντας μανιακά το κεφάλι τους χωρίς να ξέρουν γιατί!!!
Και φυσικά όταν κατάλαβαν τελικά τι συνέβη (δηλαδή... τίποτα) τα άκουσα κι από πάνω!!!

http://www.messengerfreak.com/emoticons/boys/scream_5.gif

pastoula
07-10-10, 23:08
:lol: εγω, σαν εγωιστρια, (και γνωστο ζωον) απλα φτιαχνω τα κλειδιά μου σε αυτοσχεδια σιδερογροθιά, όπως μου ειχαν μαθει τα καλοπαιδια του χωριου μου, καθε φορα που περναω απο εκει! Κι ελπιζω να είναι μονο ενας! Πονταρω στον αιφνιδιασμο!

Το μονο σιγουρο ειναι οτι δεν περπατας ξεγνιαστη-ος εκει!

soraver
07-10-10, 23:48
ki ekei einai kala
pio mesa pros sofokleous einai pou ginetai to swse

entwmeta3ei sumbainei sth mia gwnia na poulane narkwtika kai sthn allh gwnia ta gourounakia na pinoun th frapedia tous amerimna
kai fusika sta 2 tetragwna apo kei brhsketai to "poludunamo" ths omonoias :)

paizei na einai to monadiko tmhma pou kanoun xrhsh sto apenanti pezodromeio.

pastoula
08-10-10, 11:24
οχι στο απεναντι:P

Λατρεία
08-10-10, 12:08
Bρε Κωνσταντίνε, μήπως έχει αλλάξει το πρόσωπό σου;;; :P

soraver
08-10-10, 12:18
nai auto den to sxoliasa
etsi ekanan me ton kwnstantino...

fantasou na hmoun egw apo pisw me ta mallia katw...
kardiako 8a eixan pa8ei :soraver:

Nidis_
08-10-10, 12:40
Den tis ksero autes tis perioxes alla gia kapoio logo niotho tyxeros pou meno stin Komotini :P

Nidis_
08-10-10, 12:41
BTW diavazontas ton titlo nomiza oti o Konstantinos ennoouse tin trapeza Peiraios :mlk::clap::clap:

Λατρεία
08-10-10, 12:42
Den tis ksero autes tis perioxes alla gia kapoio logo niotho tyxeros pou meno stin Komotini :P

Εκεί έχετε Τούρκους ;p

Nidis_
08-10-10, 13:21
E kaneis den einai telios :P

maRtina
11-10-10, 10:45
Ετσι είναι δυστυχώς ...
Τα πραγματα εχουν αγριέψει πολύ ..
Και οι γυναικες ναι νιωθουν περισσότερο εκτεθειμένες ...
Και εγω τρομάζω ευκολα ....και φοβάμαι πολύ στο δρόμο , έχω παντα τις αισθήσεις μου τεντωμένες και τα μάτια μου ανοιχτα ...απορω πως μερικοί κυκλοφορούν το βραδυ με ακουστικα στα αυτια ..πραγματικα απορω ...
Θελει προσοχή ! Ολοι τα ξέρουμε και τα βλέπουμε καθε μέρα ...Ανιω μου να προσεχεις και να παρακαλάς να μην σου τυχει ...γιατι αν σου τυχει ...δεν θα σε σωσει η τσακαλιά με τα κλειδιά ...

pastoula
11-10-10, 10:58
to ξερω! Περισοτερο ειναι για να μην φοβαμαι τοσο! Αν μου την πεσουν δεν θα μπορεσω να κανω και πολλα! Αλλα νιωθω καλυτερα ετσι, οταν πρεπει να περασω απο εκει!

Mirna
11-10-10, 19:21
Η ξαδέρφη μου άναβε τσιγάρο όταν χρειαζόταν να επιστρέψει μόνη της στο σπίτι.
Μια μέρα που κάποιος πήγε να την αρπάξει, του έσβησε το τσιγάρο στα μούτρα και άρχισε να τρεχει.

soraver
12-10-10, 08:14
wraia h 3aderfh sou ;p

maRtina
12-10-10, 10:58
:lol::lol::lol::lol:
ναι οταν καπνιζα και εγω εκανα πολυ γκοθικ σκεψεις αχαχχαχαχαχαχαχαχαχα