PDA

Επιστροφή στο Forum : Τζ. Κ. Ρόουλινγκ:Η γυναίκα με τη μεγαλύτερη επιρροή στη Βρετανία


soraver
11-10-10, 10:04
Η Ρόουλινγκ, εξελέγη τη Δευτέρα 11/10 από τους αρχισυντάκτες 20 περίπου βρετανικών περιοδικών, που εκδίδονται από την εταιρεία ''National Magazine Company'', με αφορμή την 100η επέτειο της.

Το ''αργυρό μετάλλιο'', κατέκτησε η Βικτόρια Μπέκαμ, σύζυγος του διάσημου ποδοσφαιριστή, Ντέιβιντ Μπέκαμ και πρώην μέλος του γυναικείου συγκροτήματος Spice Girls, ενώ η βασίλισσα, Ελισάβετ Β' ακολουθεί στην τρίτη θέση.

Στην πρώτη δεκάδα συμπεριλαμβάνονται και η Σαμάνθα Κάμερον, σύζυγος του πρωθυπουργού Ντέιβιντ Κάμερον, καθώς και η στυλίστρια Βίβιεν

http://www.cosmo.gr/Lifestyle/England/292140.html

pastoula
11-10-10, 10:55
harry potter pali;

soraver
11-10-10, 10:56
h eidhsh einai pws mia tragoudistria kai mia suggrafeas exoun megaluterh epiroh apo th basilisa

Egw
11-10-10, 20:45
Η Ρόουλινγκ έκανε και κάτι στη ζωή της. Η Ελισσάβετ, εκτός από το να γεννηθεί από τους συγκεκριμένους γονείς, τι έκανε? Το θέμα δεν είναι ότι μια συγγραφέας έχει περισσότερη επιρροή από μια βασίλισσα, αλλά το ότι υπάρχει βασίλισσα που έχει επιρροή.

ΠΛΑΤΩΝ
11-10-10, 21:12
Ναι αλλά όπως είπε κι η βασίλισσα Ελισάβετ (η παλιά): ''Σημασία δεν έχει η γνώμη που έχουν οι άλλοι για μένα, αλλά η γνώμη που έχω εγώ γι' αυτούς''.
Εμ, άμα είσαι βασίλισσα...

Egw
11-10-10, 23:08
Πλάτων, τώρα που σε βλέπω... ρίξε μια ματιά στο σημερινό "Σαν σήμερα" της ΕΡΤ... έχει μερικά ωραία ("1968 οι ΗΠΑ στέλνουν στο διάστημα το πρώτο επανδρωμένο διαστημόπλοιο το Απόλλο 7), μην τα χάσεις :D