Επιστροφή στο Forum : Γραμμωμένοι κοιλιακοί με χειρουργική επέμβαση -Παναγιώτη, μπορεις πια να φας ελευθερα
http://img545.imageshack.us/img545/8058/grammwmenoikoiliakoimex.jpg
http://img577.imageshack.us/img577/8058/grammwmenoikoiliakoimex.jpg
Οι συγκεκριμένες χειρουργικές επεμβάσεις αφαιρούν το λίπος, όπως ακριβώς γίνεται και με την παραδοσιακή λιποαναρρόφηση. Ωστόσο, η τεχνική αυτή χρησιμοποιεί τον βαθύ και επιφανειακό λιπώδη ιστό σε συγκεκριμένες περιοχές για να δημιουργήσει μια πιο φυσική μυώδη εμφάνιση.
Σύμφωνα με τους γιατρούς: “Προκειμένου να αποκτήσετε το περίφημο six-pack των γραμμωμένων κοιλιακών με τον παραδοσιακό τρόπο, θα πρέπει να μειώσετε το σωματικό λίπος στο 3-5% και δεν θα μπορέσετε να πετύχετε κάτι τέτοιο εκτός κι αν είστε όλη μέρα στο γυμναστήριο και τρώτε μόνο μπρόκολο… Ή μπορείτε να κάνετε την συγκεκριμένη επέμβαση και να αποκτήσετε τέλειους κοιλιακούς εύκολα και γρήγορα”. Δείτε μερικά παραδείγματα!
Η διαδικασία αυτή στοιχίζει 10.000-15.000 ευρώ.
sarotiko
:lool::lool::lool::lool::lool::lool::lool::lool::l ool::lool::lool:
Protimw na tous ftiaxw me
1)kuklikh-aerobia
2)diatrofh
kai......Kamia 200KG deadlifting
kai mias kai eipa deadlift
http://i53.tinypic.com/orrq15.jpg
\m/\m/\m/\m/\m/\m/\m/\m/\m/\m/\m/
epishs to arthro einai gia ton p#### kabala...:lol::lol::lol::lol:
mas eginan kai oi plastikoi xeirourgoi eidhmones ths gymnastikhs :crazy::crazy::crazy:
5% swmatiko lipos exoun oi pro bodubuilders se katastash agwnwn....an yparxei kapoia A muikh maza stous kioiliakous kai normal katakrathsh ygrwn
Apo 12-13% kai katw arxizoun na diagrafontai kai apo 10% kai katw ta apotelesmata einai entypwsiaka an synodeuontai apo sobarh muikh maza!
Ma allwste auto allazei (AN allazei) mono thn emfanish, den ftiaxnei pragmatika mys. Opote einai aplws koroidia
Me prolabe o filtatos Egw...akoma kai olo to lipos na sou afairesei(pou epetrepse mou na diathrw tis amfivolies mou gia thn axiopistia ths olhs ypotheshs),an apo katw den yparxei muikh maza....
apla tha katalhxeis Stathis Psaltis,XAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXA
Epishs anaferei thn ypermetrh dyskolia na bgalei kapoios ena six pack....
an kapoios
1)exei thn diathesh na kanei proponhsh kai merikes diatrofikes thysies
2)den eexei APEIRA parapanhsia kila na xasei(wste na yparxei thema me kremasmeno derma klp)
tote na dhmiourghthei kapoia grammwsh den einai akatorthwto......
ekei pou zorizoun arketa ta pragmata einai otan parallhla me thn gramwsh,epithymei kai kapoia posothta muikhs mazas....
me apla logia,to na eisai 1.80,70 kila grammwmenos den mou leei kai polla
apo thn allh na eisai 1.80, ~90 kila grammwmenos einai POLY PIO DUSKOLO epiteugma :hit: :hit:
Όπως και να χει, μου δανείζετε 15.000 ? Α, και άλλα 3.000-4.000 για :sexy2:
Κοκκινονίκος
10-11-10, 23:32
ε κυριλέ είμαι :P δεν χρειάζομαι τίποτα :P :P :P
Όπως και να χει, μου δανείζεται 15.000 ? Α, και άλλα 3.000-4.000 για :sexy2:
Σε τσάκωσα :lol:
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII :hit::hit::hit::hit::hit::hit::hit::hit:
:ohh::ohh::ohh::ohh::ohh::ohh::ohh::ohh::ohh::ohh:
Mου ξέφυγεεεεεεεεε :nickred: :nickred: :nickred: :nickred: :nickred:
Σε τσάκωσα :lol:
Ντάξ; Εκπλήρωσες το σκοπό σου; :P
malakies
an den kaneis gumnastikh den eisai tipota.
:SeRxaNouLa::SeRxaNouLa::SeRxaNouLa::SeRxaNouLa::S eRxaNouLa:
θα γίνουμε σφίχτερμεν/γουμεν! :banana::banana:
Bre to mono pou yposxetai auth h methodos einai oti tha meiwsei to swmatiko lipos se sygkektrimenew perioxes...
An den yparxei ena sobaro muiko ypobathro apo katw,ti sfixterman kai mlkies mou tsampounas :lol::lol::lol::lol::P:P:P
ektos an thewreis sfixterman ton Stathi Psalth :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: :lol::lol:
Ξέρει τι σου τσαμπουνάει...εχει γινει πολύυυυυυυυ φιτ λέμε! :clap::clap::clap:
Τούμπανοοοοοοοοοοο :gymnastic5:
Υπαρχουν ανθρωποι με 3 και 5% λιπος και ζουνε?
τι ειναι; νευρόζα ανορέξια;
εγω οταν ειχα αδυνατησει και το λιπος μου ηταν 17-18% σκεκόμουν δεν στεκόμουν χαχαχαχαχχαχα Τι λεμε ρε παιδια;
Οπως και να χει θα συμφωνησω με τη Χριστινα , εχει κανενας να με δανεισει 15 χιλιαρικα και αλλα 2 για μπουμπιζ? και αλλο 1 για βλεφαροπλαστικη ;
Σταματήστε να λαμβάνετε σοβαρά υπόψιν, την κάθε Μ@@ΑΚΙΑ που θα πετάξει ο τάδε επιτήδειος ωστε να τα οικονομήσει!!!
3-5% λίπος....Οι περισσότεροι ELITE δρομείς ταχύτητας του στίβου ειναι στα τελευταία μονοψηφια συνήθως του στυλ 8-10%...
Οι επαγγελματίες bodybuilders(οι άνδρες) φτάνουν ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΓΩΝΩΝ πολυ χαμηλά,περιπου 5-6%,αλλά δεν το διατηρούν πολλές μέρες....
Αλλά το πως θα φαίνεται το σώμα δεν έχει να κάνει αποκλειστικά με το ποσοστό λίπους.
Παιζει ρόλο η κατανομή του λίπους, τα μυικά σχήματα, η κατακράτηση υγρών κλπ...
Ρε, αφήστε τα λόγια! Θα μας δανείσετΕΕΕΕΕΕΕΕΕ :P, ναι ή ου; :P
εάν δώσω θα μου επιτρέψετε δοκιμή μετά? :P :banana::banana::banana:
uparxoun kai fthnotera re spuro...
panagiwth les malakies. h sugkekrimenh egxeirish apla dinei to idio apotelesma pou dinoun xronia kai xronia gumnasthriou xwris kopo.
Safws :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: :lol:
Ντάξ; Εκπλήρωσες το σκοπό σου; :P
"ο σκοπός μου"? Ναι καλέ, γι αυτό γράφτηκα στο φόρουμ :P Περιμένω τόσα χρόνια πότε θα κανεις λάθος για να σου το δειξω :SeRxaNouLa: χαχαχαχααχαχχααα
Λοιπόν παιδιά... καλή ήταν η παρέα σας... τώρα δεν θα με ξαναδείτε :lol: :lol: :lol:
Αχ εμενα μου αρέσει το άλλο που λένε, για παθητική γυμναστική. Πας και κάαααααθεσαι και σε συνδέουν με τα ηλεκτρόδια, σε καταχτυπάει το ρευμα και τελος. :thumpsup: :lol:
"ο σκοπός μου"? Ναι καλέ, γι αυτό γράφτηκα στο φόρουμ :P Περιμένω τόσα χρόνια πότε θα κανεις λάθος για να σου το δειξω :SeRxaNouLa: χαχαχαχααχαχχααα
Λοιπόν παιδιά... καλή ήταν η παρέα σας... τώρα δεν θα με ξαναδείτε :lol: :lol: :lol:
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAXAXAXAXXAXA XAXAXAXAXAXAXXAXAXAXAXAXAAXAXAXAXXAXAXAXAXAXAXAXAX AXAXAXA
Αχ εμενα μου αρέσει το άλλο που λένε, για παθητική γυμναστική. Πας και κάαααααθεσαι και σε συνδέουν με τα ηλεκτρόδια, σε καταχτυπάει το ρευμα και τελος. :thumpsup: :lol:
AXAXAXXAXAXAXAXAXAXXAA ME PE8ANES XOANA SHMERA NA SAI KALA AXAXXAXAXAXAXAXXAXA
Μυθος το ηλεκτροδιο παντως να ξες ...
αν υποθεσουμε πως αυτες οι ζωνες με τα 80 και 100 ευρα που σε χτυπανε την κοιλια και σε ταραζουν ολη την αντεριά απο μέσα ειναι παθητικη γυμναστικη και αυτο και ηλεκτροδια και χαμός ...σε πληροφορω το εκανα επι ποσο καιρο ...τζαμπα τρεμουλα μεφερνε :lol::lol::lol::lol:
εάν δώσω θα μου επιτρέψετε δοκιμή μετά? :P :banana::banana::banana:
εγω παντως θα στην επιτρεψω και θα στην επιστρεψω κιολας αν με δανεισεις :lol::lol::lol:
ante pes ta! Egw pantws 8a arxisw na mazeuw!:fbebored:
Κοκκινονίκος
12-11-10, 08:31
τπτ το μόνο σωστό είναι καθημερινή γυμναστική και σωστή διατροφή....
χάνεις τα κιλάκια σου, τρως σωστά και είσαι κυριλέ ;) όλα τα υπόλοιπα είναι φούμαρα...
διαπιστωμένο κατ' ιδίαν \m/
τπτ το μόνο σωστό είναι καθημερινή γυμναστική και σωστή διατροφή....
χάνεις τα κιλάκια σου, τρως σωστά και είσαι κυριλέ ;) όλα τα υπόλοιπα είναι φούμαρα...
διαπιστωμένο κατ' ιδίαν \m/
http://www.youtube.com/watch?v=WVGDHluuqYI
kati san kai auto?? :P:P:P
kati pou 8a shkw8ei kai 8a piasei to menir me to ena xeri den to les gramwmeno.
Ma den eipa oti einai grammwmenos o Kokleyev...apla ekana ena asteiaki sxetika me thn kathimerinh proponhsh ;)
na pare kati se pio grammwmeno ;p
http://www.youtube.com/watch?v=O2F7p3Y-5b0&feature=related
αυτος ειναι γραμμωμενος?
Αυτος ειναι πρισμένος ! Βούλωσε ! Ανασα δεν περνει αχαχχαχαχαχαχαχαχα
apla exei poly posothta kreatos panw tou kai sxetika ligo lipos ;p
otan les posothta kreatos?
tigka sta farmaka einai o an8rwpos
μπλιαχ! Προτιμω τον εγχειρισμένο!
Γλυπτης τον εφτιαξε!:P
Den pisteuw oti amfibalei kaneis gia to gegonos oti pairnei drugs o pudzian!:lol::lol:
megalh posothta kreatos=pollh muikh maza(hint:110 kg+ kai diakrinontai entones flebes kai ligotera entona oi koiliakoi)....
Epishs gnwrizw POLY kosmo pou pairnei arketa farmaka,alla den ftanei OUTE KATA DIANOIA auto to epipedo.....opote oi epidoseis kai to extra muscular frame DEN ofeilontai APOKLEISTIKA sta farmaka.
Gia na to les, SIGOURA, kati parapanw tha xereis!!!:pinw::pinw::pinw:(ston zoraber anaferomai)
οπως εχω ξαναπει, κι ο Οβελιξ ειναι δυνατος αλλά δεν είναι γραμμωνένος!
Οπότε, ένα γιατρό-γλύπτη τον χρειάζεται!
einai egxeirismenos
τρανς????
maresei pou o mgk prospa8ei me orologies kai paradeigmata na mas exigisei kai emeis oi xoriates ...xaxxaxaxaxxa
Panagioth einai farmakopoios o typos telos !farmakopoios kai prezoni!
maresei pou o mgk prospa8ei me orologies kai paradeigmata na mas exigisei kai emeis oi xoriates ...xaxxaxaxaxxa
stou koufou thn porta.......
το "οσα δε φτάνει η αλεπού" κολλάει περισσότερο :lol:
Panagioth einai farmakopoios o typos telos !farmakopoios kai prezoni!
Apo thn stigmh pou exeis tromeres gnwseis gyrw apo thn proponhsh,thn athlitikh diatrofh kai thn xrhsh farmakwn,den mporw para na symfwnhsw apolyta mazi sou...
APEIROS kosmos pairnei anabolika-androgona steroeidh(eite mikres,eite megales posothtes), alla den egine oute 110kg+ ,<10% bofy fat, poso mallon pagkosmios prwtathliths.....
Alla ta AAS einai mia polu wraia dikaiologia...pare kai sy ligaki primo....tha gineis dhladh Jamie Eason? :lool::lool::lool::lool::lool::lool::lool::lool::l ool::lool:
Auta apo emena,mporeite na synexisete :)
το "οσα δε φτάνει η αλεπού" κολλάει περισσότερο :lol:
xaxaxaxaxaxxxaaxaxax :lol::lol::lol::lol:
Ωχου ρε Παναγιωτη ...σου θίξαμε τον στείρο ...σου θίξαμε τον ασφαιρο ...
δεν πα να κανει οτι θελει ο καθενας ..δε πα να φουσκωνει και να ξεφουσκωνει σαν μπεικιν πάουντερ ...
speak for yourself madam:P
ε φορ μαι σελφ μιλαω ....φορ ποιον νομιζεις μιλαω ;
θα ξεχασετε και αυτα που ξερατε αχαχχαχαχαχαχαχαχχααχ με τα αγγλικα μου
eipame egxeirismenos einai
re autos akoma den exei katalabei pws ton douleuoume?
lol.
Θα ήθελα να σας υπενθυμίσω ότι το άβατάρ μου έπεσε στη μαρμίτα με το φίλτρο όταν ήταν μικρός, επομένως οι μενιροσηκωτικές του ικανότητες δεν οφείλονται σε μούσκουλα αλλά κι αυτός πήρε φάρμακα και έγινε φουσκωτός.
ΝΤΟΠΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΣΤΕΡΙΞ??????????
:fu::angry_wife::@:lol:
ΝΤΟΠΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΣΤΕΡΙΞ??????????
:fu::angry_wife::@:lol:
paei,xalase o kosmos :lol::lol:
Διαβάστε τον Αστερίξ στους Ολυμπιακούς Αγώνες να δείτε τι εστί ντόπα.
katse, me poio e3wfulo kai se poia glwssa?
Υπάρχει και στ' αρχαία ("Αστερίκιος εν Ολυμπία", δικό μου παλιό τόπικ στο dotteam). Το μαγικό φίλτρο θεωρήθηκε ντοπάρισμα από τους Ελλανοδίκες.
Ωχου ρε Παναγιωτη ...σου θίξαμε τον στείρο ...σου θίξαμε τον ασφαιρο ...
http://i53.tinypic.com/2hozjg0.jpg
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
Διαβάστε τον Αστερίξ στους Ολυμπιακούς Αγώνες να δείτε τι εστί ντόπα.
ξεχνας που δουλευω, έτσι?:P
Όχι, δεν το ξεχνάω διότι δεν το ξέρω. Το ότι μπορεί να μου το είπες δεν σημαίνει τίποτε. Μπήκε από το αυτί, είδε ερημιά μέσα και ξαναβγήκε.
Δουλευω στην εκδοτική που βγάζει τα ΑΣΤΕΡΞ.
Δεν θα ήξερε πού δουλεύεις.
Σπυρο δεν μας ειπες τελικα , θα μας δωσεις τα χρηματα;
η μονο πρόλογο εισαι;
θα με αφήσετε να κάνω beta testing στην επένδυση μου μετά? :lol:
αν τα δινεις, σε αφηνω κι εγω κι ο σταυρος:fbebored:
tha balei kai o Stavros byzia? :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
an mas dwseis, kai bebaia!
λοοοοοοοοοοοοοοοοοοοολ
εγω θα σε αφησω ειπαμε ...και μπέτα και bussiness edition θα σε αφησω να εχεις λοοοοοοοοοοοοοοοοοοολ
ελα να βλεπω το χρημα...
afhste re tis plastikes kai kante kana squat!!!! \m/\m/\m/
τι ωραιοι γλουτοι !
Ειναι αυτο που ειχα ρωτησει τοοοοοτε για την αυξηση της μυικης μαζας στα ποδια ναι Παναγιωτη; Που ακομα δεν εχω ξεκινησει τιποτα ...
χαχαχαχ
ωραία παπούτσια.
Παναγιώτη, φοβαμαι μην γινω λεσβια!
Θυμασαι τις αλλες στο γυμναστήριό σου!
τι ωραιοι γλουτοι !
Ειναι αυτο που ειχα ρωτησει τοοοοοτε για την αυξηση της μυικης μαζας στα ποδια ναι Παναγιωτη; Που ακομα δεν εχω ξεκινησει τιποτα ...
χαχαχαχ
nai,einai gamw tis askhseis....alla egw molis me 130-140 kila den mporw na brw panteloni tzhn pou na hn thelei diorthwsh gia na mou kanei :hit::hit::hit:
εγχειρισμένη \m/
:lol: :lol: :lol:
εγχειρισμένη \m/
:lol: :lol: :lol:
mia fora kai enan kairo htan mia alepou....
:P:P:P:P
:lool: :lool: :lool: :lool:
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.