Επιστροφή στο Forum : Ε-ε-ερχονται τα Χριστούγεννα!!!!
Και επειδή εγω χαζοχαίρομαι ΚΑΘΕ χρόνο τετοιες μέρες, γιατί θα στολίσω και νιωθω σαν να περιμένω κάτι πολύ όμορφο, ειπα να ανεβάσω μερικές όμορφες φωτογραφίες με θέμα τα Χριστούγεννα :)
:yahoo: :yahoo: :yahoo:
178
179
180
Κι αυτή αρεσει στο Λεωνιδα :P
183
den mporeis na perimeneis na mpei toulaxiston o dekembrhs?
Κι αυτή αρεσει στο Λεωνιδα :P
183
\m/\m/\m/\m/\m/\m/\m/\m/\m/\m/
Κι ενα μπόνους :P
184
ο δρακουλακος ειναι αυτος;
Κοκκινονίκος
25-11-10, 22:23
άντε ας έρθουν :)
ένα βολταράκι στην αθήνα θα ναι ωραίο τέτοιες μέρες ε? ;)
Βαλτοί ειστεεεεεεεεεεε;;; Αρνούμαι να μελαγχολήσω(παραπάνω) πριν μπει ο Δεκέμβρης!! Τι έγινε; Όλοι Αθήνα θα πάμε;;;;:ohh:
Ναι, ο δρακουλάκος ειναι, που κανονικά δεν μου αρεσει, αλλά σ'αυτή τη φωτό κάαααατι λέει :D
Αχ η Αθηνα ειναι ωραία αυτές τις μέρες. Γιορτινή, στολισμένη, με τα καρουζέλ της, το δέντρο της, τις μουσικές της.... το mall (Που το πας το mall???)
Καλά να περάσουμε κοπέλια :yahoo: :yahoo: :yahoo:
Αφραγκοι αλλά ευτυχισμενοι :lol:
Κοκκινονίκος
26-11-10, 02:05
lol....
μπορούμε ρεεεεεεεεεε.. μη μασάτε :P
Επίσης, ανοίγω διαγωνισμό. \m/ (σημερα εχω κεφάκια.... σε καλό να μου βγουν)
για την ανάδειξη του καλύτερου γιορτο-sms για Χριστούγεννα/Πρωτοχρονια! :yahoo:
Μηπως ειναι λίγο εκνευριστικό το να χαιρομαι τόσο πολύ? :confused: :pinw: :nickred:
οοοοοοχιιιιιι
\μαζι σου χουαναααααα
εγω προχτες μετα τη δουλεια , οπως και καθε μερα περπατησα απ τη δουλεια (απ το λιμανι )μεχρι την αριστοτελους ,οπουε λκαι περνω το μπας ...και μολις μπηκα στην πλατεια αριστοτελους ειδα που ειχαν εφερει το δεντρο ....... ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι χαρα!!!! χαμογελουσα στους περαστικους ! αχχαχαχαχαχα και αυτοι μαλλον με χαίρονταν ! αχαχχαχαχα γιατιο και αυτοι με χαμογελουσαν ...εκτος και αν ειχα πασαληφθει με τη σοκολατα που ετρωγα και δεν το χα καταλαβει ....
που να ακουγα και μελωδιες απο καλαντα και λοιπα χριστουγενιατικα ...θα χοροπηδουσα και θα κανα τσιγκολελέτες μεσα στην πλατεια !!!!!!!!
οοοοοοχιιιιιι
\μαζι σου χουαναααααα
εγω προχτες μετα τη δουλεια , οπως και καθε μερα περπατησα απ τη δουλεια (απ το λιμανι )μεχρι την αριστοτελους ,οπουε λκαι περνω το μπας ...και μολις μπηκα στην πλατεια αριστοτελους ειδα που ειχαν εφερει το δεντρο ....... ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι χαρα!!!! χαμογελουσα στους περαστικους ! αχχαχαχαχαχα και αυτοι μαλλον με χαίρονταν ! αχαχχαχαχα γιατιο και αυτοι με χαμογελουσαν ...εκτος και αν ειχα πασαληφθει με τη σοκολατα που ετρωγα και δεν το χα καταλαβει ....
που να ακουγα και μελωδιες απο καλαντα και λοιπα χριστουγενιατικα ...θα χοροπηδουσα και θα κανα τσιγκολελέτες μεσα στην πλατεια !!!!!!!!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ΜΕ ΠΕΘΑΝΕΕΕΕΣ!!!! Κοντεψε να μου βγει ο καφές απο τη μύτη!!! :lol: :lol: :lol:
Άλλα κάνε δουλειά σου :P
:lol: εννοείται!!!! :yahoo:
:upyours::upyours::upyours::upyours::upyours:
5 δάχτυλα με μιας????!!!! Βρε μηπως ηθελες να βαλεις μούτζα?
:upyours::upyours::upyours:
i h-ate xmas
http://sarotiko.blogspot.com/2010/11/blog-post_9702.html#more
"Ο προαύλιος χώρος του θεάτρου Badminton μεταμορφώθηκε σε ένα μαγικό χριστουγεννιάτικο σκεπαστό χωριό. Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, σε μια στεγασμένη έκταση 6.000 τμ είσαστε όλοι καλεσμένοι να απολαύσετε όσα ως τώρα μόνο ταξιδεύοντας στο εξωτερικό μπορούσατε να βρείτε.
Από 27 Νοεμβρίου έως 9 Ιανουαρίου!
Μοναδικά χειροποίητα υπερμεγέθη σκηνικά από τα πιο αγαπημένα παραμύθια (Σταχτοπούτα, Χιονάτη, Κοκκινοσκουφίτσα, Μολυβένιος Στρατιώτης, Πινόκιο κ.α.),Μια μεγάλη παγοπίστα.Χριστουγεννιάτικη αγορά, Παιχνίδια, εργαστήρια (χειροτεχνίας, ζαχαροπλαστικής, θεατρικών δρώμενων), διαγωνισμοί, κληρώσεις, συναυλίες, dj's party κ.α."
:yahoo::yahoo::yahoo:
:excited::excited::excited::excited:
kai h diafora 3ereis poia einai?
8a mpaineis mesa kai oloi 8a einai me kontomanika
GIATI EINAI AKOMA KALOKAIRI
ela, (ki an exw plher8ei) 8a pame:12:
Πωπω γκρινιαααααααα :P
Σορα, χαλάρωσε κι απόλαυσέ το :clap:
kai h diafora 3ereis poia einai?
8a mpaineis mesa kai oloi 8a einai me kontomanika
GIATI EINAI AKOMA KALOKAIRI
\m/\m/\m/\m/\m/\m/\m/\m/
Πάμε όλοι μαζι:
ΔΕΕΕΕΕΕΝ ΚΑΝΕΙ ΚΡΥΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ, ΚΡΥΟ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΠΟΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ :clap: :clap: :clap: :clap:
ποτε ποτε ποτε!
ελα αποψε για να νιωσεις
οσα δεν ενιωσες ποτε
Μου-ντου, εισαι το πνευμα των Χριστουγεννων, ναι? :lol:
gia na einai to pneuma twn xristougennwn....
8A PREPEI NA ER8OUN PRWTA TA XRISTOUGENNA
Highlander
29-11-10, 09:45
Χριστούγεννα και μαλακίες.
Προτιμώ να αποκλειστώ σε ένα βουνό με 2 μέτρα χιόνι με πολλά ξύλα για το τζάκι, κρέας ,λαχανικά, Βέλγικες μπύρες και φυσικά ένα πιπίνι που θα είναι αχόρταγο για sex.
Οι μελωδίες και οι καμπάνες περισσεύουν.
πασά μου, ετσι δεν θα είσαι αποκλεισμένος ....χαχαχχαχαα
Και τι θα ειναι; Μια χαρα αποκλεισμος ειναι αυτο! Απλα ευχαριστος!;)
Προτιμώ να αποκλειστώ σε ένα βουνό με 2 μέτρα χιόνι με πολλά ξύλα για το τζάκι, κρέας ,λαχανικά, Βέλγικες μπύρες και φυσικά ένα πιπίνι που θα είναι αχόρταγο για sex.
sth gunaika sou to pes? ;p
gia na einai to pneuma twn xristougennwn....
8A PREPEI NA ER8OUN PRWTA TA XRISTOUGENNA
ΚΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ???
Σε συμπληρώνω :lol: :lol: :lol: :lol:
plaka plaka....
enan hlio NAAAAAAAAAAA exei e3w
:soraver:, :toilet: :xouanita: !
Μετάφραση: Σορ, χέσε με! :lol: :lol: :lol:
Κάτι άκουσα για 28 βαθμους! :O Εεεελεος δηλαδη!!!!
kauswna to dekembrh :D
re les na xoun dikio o magias? :S
na paw na parw kana daneio apo thn trapeza...
Μαλλον το εχουν ηδη υπόψιν τους, γιατι δεν δινουν πια σε κανεναν :P :P :P
Se emena dinoun akoma!
:yahoo: \m/ Βρεθηκε ο μοναδικός Ελληνας που οι τράπεζες θεωρουν πως εχει να πληρώσει το δανειο που ζητάει!!!!
Να σου πω πόσους πελάτες έχω που έχουν "φάει πόρτα" ή να το αφησω? :lol:
ξερω! Δεν χρειαζεται να μου πεις! Φαντασου ομως οτι με πηραν τηλεφωνο την παρασκευη για να μου βγαλουν και πιστωτικη με 10.000 οριο!
Δεν υπάρχεις κοπελιά!!!!!! :ohh: :rolleyes:
Μάλλον θα βρήκαν(:magnified:)τους κρυφούς σου λογαριασμούς στην Ελβετία και σου λένε,αυτή έχει money:cool:
Εμ δεν εξηγειται αλλιως. Να οι Ελβετικές τράπεζες, να οι Οφσόρ....
Ase tis ntropes kai omologa ta,ola :lol::lol::lol:
Εχει οφσόρ, έχει τραπεζικούς λογαριασμούς εξω.... ξερει ΚΑΙ να πλέκει.... συγνώμη...
ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΝΥΦΗ???????
http://www.dailyhaha.com/_pics/ugly_bride_to_be.jpg
Οκ, με αποστόμωσες!
Cast Away 3:The Wedding day :lol::lol::lol:
Ρε γκρινιάρηδες, οι Νεοζηλανδού, Αυστραλοί και Νοτιοαμερικάνοι γιορτάζουν Χριστούγεννα το καλοκαίρι, και μάλιστα με το κεφάλι κάτω και τα πόδια επάνω, κι όμως μια χαρά τα καταφέρνουν.
h plaka einai pws me auto to anekdoto gelane mono oi aggloamerikanoi ;p
:lol: :lol: :lol: "και μάλιστα με το κεφάλι κάτω και τα πόδια επάνω" λέει!
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΑΧΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΑΧΑΧΑΑΧΑΧΧΑ
Ειδες Σορ, υπάρχουν και χειρότερα! :P
Κοκκινονίκος
29-11-10, 23:43
πιστεύω πως ένα τέτοιο μέρος:
http://img577.imageshack.us/img577/2640/cimg0482resize.jpg
που όταν χιονίσει γίνεται κάπως έτσι:
http://thalassinimatia.files.wordpress.com/2009/03/askifou_2.jpg?w=655&h=491
αλλά η μόνη διαφορά είναι ότι θα χεις τσικουδιές αντί για μπύρες... και επίσης δε θα ξεμείνεις από το χιόνι, αλλά επειδή θα χεις γίνει καζίκι :P τουτέστιν κόκαλο :P και από το κρύο και από τι τσικουδιά \m/\m/
Τωρα παιζεις βρώμικα \m/ \m/ \m/
OMALOS FOR EVER!!!!
Eεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε, θελουμε κι εμεις τετοια!
Εσεις εχετε Πάρνηθες, Πήλια, Αράχοβες... τα πάντα όλα κοντά σας. Τσικουδιές αν δεν εχετε να φερουμε :P :D
:clap::beer::cheers::clap:
αλλά η μόνη διαφορά είναι ότι θα χεις τσικουδιές αντί για μπύρες... και επίσης δε θα ξεμείνεις από το χιόνι, αλλά επειδή θα χεις γίνει καζίκι :P τουτέστιν κόκαλο :P και από το κρύο και από τι τσικουδιά \m/\m/
Ο Ομαλός είναι αυτός;;;;;;;;; :ohh:
Νόμιζα ότι ήταν κάτι απο Καρδίτσα :crazy:
M αρέσει που είμαι τοπικίστρια :P
Κοκκινονίκος
01-12-10, 01:13
ομαλός???????????????????????????????????????????? ???????
???????????????????
?????????????????????????????????
?????????????????????????????????????????
απλά ντροπή σου!
οροπέδιο Ασκύφου, λίγο πριν τα Σφακιά!
Χ2 ο Ομαλός στα χιόνια...
3η ευκαιρία φέτος.....
http://commondatastorage.googleapis.com/static.panoramio.com/photos/original/20079344.jpg
http://v8.cache7.c.bigcache.googleapis.com/static.panoramio.com/photos/original/8623581.jpg?redirect_counter=1
θα τα καταφέρω :)
Iιιιιιιιιιιιιιιιι, είμαι η ντροπη των Σφακίων. Αλλα με παρέσυρε η Χουάν :P
Θα πας για σκι;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Κοκκινονίκος
01-12-10, 01:59
μια σωστή απάνταση ξέρεις ποια είναι! ...
για τα πάντα όλα γενικά \m/
Highlander
01-12-10, 08:29
sth gunaika sou to pes? ;p
Γιατί γίνεσαι μαλάκας τώρα ;
Με πιάνεις :)
:hit: :hit: :hit: :hit: κι έχω πάει κιολας! Και χιονισμένα και χωρις χιονι! :hit: :hit: :hit: :hit:
Ε, τουλάχιστον πέτυχα το Νομο :P :lol:
Νικολή, όλο άδειες και αποδράσεις εισαι φέτος!!! Τοσες αποδράσεις ούτε ο Παλαιοκώστας ρε! :lol: :lol: :lol:
Τι έγινε? το αφεντικό τρελάθηκε και μοιράζει τιμητικές? :clap:
http://img130.imageshack.us/img130/2904/funny4q.jpg
gamhse o santass
ALLA 8ELEI AKOMA ENA MHNA :@
Οχι ενα μηνα. 25 μερούλες :P
χαμος ...χαμος ....
εχω elf-ιασει τον μισο πληθυσμο αχαχαχαχχαχαχαχαχ
πρωτοχρονια ερχεται!
1 μηνα νταν:fu:
Βασικά εγω γιορτάζω το κλεισιμο του γραφειου μου και την έναρξη των εορτασμών των πρώτων Χριστουγέννων με την κόρη μου. Οπότε χέστηκα αν ο Σαντας έρθει την πρώτη ή στις 25
:fu:
:lol: :lol: :lol:
to kleises gia xristougenna?
ante pare ton antra kai thn korh ki elate na sas pame sto xwrio tou ah basilh sto suntagma ;p
:hit: :hit: :hit: Δε θα μπορεσουμε να παμεεεεεε.
Βασικά θα πάμε Χιο στις γιορτές, αλλά ο ΑΝΤΡΑΣ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΜΑΣ λέει πως "σιγα, τιποτα δεν θα καταλάβει η μικρή, οπότε δε χρειάζεται να παμε"
Οκ, τα emoticons δεν επαρκούν για να εκδηλωθω...
Οοοοοχι, δεν το έκλεισα ακομα. Δεν ξερω πότε ακριβως θα το κλεισω. Μαλλον στις 25 του μηνα.
Κοκκινονίκος
01-12-10, 22:29
:hit: :hit: :hit: :hit: κι έχω πάει κιολας! Και χιονισμένα και χωρις χιονι! :hit: :hit: :hit: :hit:
Ε, τουλάχιστον πέτυχα το Νομο :P :lol:
απλά φοβερά :)
Νικολή, όλο άδειες και αποδράσεις εισαι φέτος!!! Τοσες αποδράσεις ούτε ο Παλαιοκώστας ρε! http://forum.kakapaidia.gr/images/smilies/kaka_paidia/Copy%20of%20icon_lol.gif http://forum.kakapaidia.gr/images/smilies/kaka_paidia/Copy%20of%20icon_lol.gif http://forum.kakapaidia.gr/images/smilies/kaka_paidia/Copy%20of%20icon_lol.gif
Τι έγινε? το αφεντικό τρελάθηκε και μοιράζει τιμητικές? :clap:
πρέπει να πάμε για κανά καφεδάκι.... έχουμε πολύυ καιρό.... αλλά έχω λιώσει πραγματικά.... δεν σας έχω πει και σχεδόν τπτ...
πρέπει να πάμε για κανά καφεδάκι.... έχουμε πολύυ καιρό.... αλλά έχω λιώσει πραγματικά.... δεν σας έχω πει και σχεδόν τπτ...
Κανόνισε σημερα-αυριο. Λειπει η μικρή οπότε θεωρητικά έχουμε ΑΠΕΙΡΟ χρόνο για να πούμε τα παντα :D
Αυτό το "δε σας εχω πει και σχεδόν τιποτα" δε φαντάζεσαι πόσο μου άναψε την περιέργεια :lol:
ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ :yahoo:
ΩΡΑ ΝΑ ΑΦΙΕΡΩΣΩ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΣΤΟ ΣΤΑΥΡΟ :lol: :yahoo: :yahoo: :yahoo:
Περιττό να σας πω πως νομιζα πως αυτό το θεμα ειναι το μπαρ, με τοσα ασχετα που λεμε :lol: :lol: :lol:
http://www.youtube.com/watch?v=vWe1F5AfkXE
http://www.youtube.com/watch?v=4j9fiq9Suuc&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=ddVZOK_9UUI
Και φυσικά ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΛΕΙΠΕΙ:
http://www.youtube.com/watch?v=E8gmARGvPlI
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ΤΩΡΑ θα με βρισει :lol: :lol: :lol:
:lol::lol::lol::lol::lol:
eimai me kontomaniko kai udrwmenos
den mporw na mpw sto mood :s
same here.
γαμώ τον κωλοχώρα και τον καιρό της :upyours:
εεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε, λιγα με την ζεστη!
Κωλογουσταρω φετος!:yahoo:
Mε τόσα χριστουγεννιάτικα εγκαταλείπω το φορουμ μέχρι να περάσουν οι γιορτες κ επιστρέφω...:sniff:
εεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε, λιγα με την ζεστη!
Κωλογουσταρω φετος!:yahoo:
η αφρική είναι μερικά km νότια.
afrkaneeee afrikaneeee
ela na kaaaanoume koneeeeee
η αφρική είναι μερικά km νότια.
Μαλλον οι προσευχες μου για να μεταφερθει το κλιμα της βοριοτερα, επιασαν τοπο:yeeees:
Μαλλον οι προσευχες μου για να μεταφερθει το κλιμα της βοριοτερα, επιασαν τοπο:yeeees:
\m/\m/\m/\m/\m/\m/\m/\m/\m/\m/
:upyours::upyours::upyours::upyours::upyours::upyo urs:
:clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap:
ka8e fora thn pataw
blepw to video kai perimenw na gdu8ei
kai.... :S
Να το κλείσω το τόπικ?
Ετσι κι αλλιώς μόνη μου χαζοχαιρομαι.... :linchstill:
:confused: και κοντευει να μου περάσει κιολας...
Oxiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!
Θελω να ξερω οτι υπαρχει κι ενας αισιοδοξος εκει εξω!:8:
einai nwris akoma bre :)
se kamia bdomada
αλάουντ μι του ιντρουντιούς μαη σελφ! άη δι όπτιμιστ ! χαχαχαχχαα
πολυ οπτιμιστ ομως ...!!!!
Κοκκινονίκος
03-12-10, 21:49
ναι υπάρχουνννννννννν λέμε \m/
Όποιος είναι αισιόδοξος την σήμερον ημέραν σίγουρα δεν στέκει καλά διανοητικώς. Επομένως δεν κάνει να είναι "εκεί έξω". Πρέπει να τον κλείσουν στο Δρομοκαΐτειο.
Αααααααα ευτυχώς που υπάρχει η Ματίνα και ο Νικος, αλλιώς θα ειχα αρχισει να ανησυχώ σοβαρά για τον εγκέφαλό μου :))
Μα όλοι οι υπόλοιποι είσαστε ΕΝΤΕΛΩΣ μέσα στο κλίμα των γιορτών, ναι? :P :lol:
Χεχεχε, αυτό που λες Εσυ μου θυμίζει εναν συνάδελφο μηχανικό ο οποίος -όταν μιλούσαμε κάποια στιγμή και του έλεγα πως κάθε πρωί σηκώνομαι με κέφι και αισιοδοξία- ουτε λίγο ουτε πολύ μου ειπε "αν δεν έχεις εναν αντικειμενικά καλό λόγο για να χαιρεσαι, τότε μάλλον δε στέκεις καλά στα μυαλά σου" :ohh: :lol:
Μιλάμε μου ειχε κάνει όλη τη θετική μου ενέργεια "μαρμελάδα". Μου την έλιωσε με μια φράση! :lol:
Ε, φυσικά αφου με προβλημάτισε για αρκετές ώρες, αφου με έκανε να αναρωτιέμαι όλη την υπόλοιπη ημέρα για το περιεχόμενο του εγκεφάλου μου, για το ΑΝ εχω πραγματικά λόγους για να ξυπνάω χαρούμενη και ΠΟΙΟΙ μπορεί να ειναι αυτοί, κατέληξα στο ότι δεν χρειάζομαι εναν "αντικειμενικά καλό λόγο". Μάλλον ειναι γονιδιακή κατάσταση :P , μαλλον απλά δεν μπορώ αλλιώς και μάλλον το έχω ανάγκη αυτό το πράγμα και υποσυνείδητα μου βγαινει.
Ασχετο: αυτό μου το "κουσούρι" το έχει πάρει και η κόρη μου. Απο την πρώτη μέρα που γεννηθηκε ΠΟΤΕ δεν κλαίει όταν ξυπνάει. Παραμένει ήσυχη μέσα στο κρεβατάκι της και περιεργάζεται τα χεράκια της, χαζευει γυρω-γυρω και όταν πάμε κοντά της και της λέμε "καλημέρα" μας σκάει ενα τεράστιο χαμόγελο :D
Υ.Γ. Χθες ημουν στα πολύ "κατω" μου. Αλλά σημερα επανήλθα :yahoo:
Ασχετο: αυτό μου το "κουσούρι" το έχει πάρει και η κόρη μου. Απο την πρώτη μέρα που γεννηθηκε ΠΟΤΕ δεν κλαίει όταν ξυπνάει. Παραμένει ήσυχη μέσα στο κρεβατάκι της και περιεργάζεται τα χεράκια της, χαζευει γυρω-γυρω και όταν πάμε κοντά της και της λέμε "καλημέρα" μας σκάει ενα τεράστιο χαμόγελο :D
Υ.Γ. Χθες ημουν στα πολύ "κατω" μου. Αλλά σημερα επανήλθα :yahoo:
Περικλή μου, δικιο εχεις! Αλλα ποιος σε ακουει!!!!!!!!!!!!!!!!
τι το ποτιζετε το παιδι; η μαλλον, τι καπνιζετε διπλα του;
Μα όλοι οι υπόλοιποι είσαστε ΕΝΤΕΛΩΣ μέσα στο κλίμα των γιορτών, ναι? :P :lol:
Εντελώς μέσα στο κλίμα ειμαι. Αλλά αυτό το κλίμα δεν ειναι κλίμα χαράς. Και δεν καταλαβαίνω γιατι πρέπει να ειμαστε χαρούμενοι τις γιορτές.
Συνήθως όποιος γιορταζει χαιρεται :P
Εκτός απο τα γενέθλια των "μεγαλοκοπέλων" που αποτελούν εξαίρεση (η οποία επιβεβαιωνει τον κανονα :P ), όλες οι άλλες γιορτές αποτελούν αφορμή για χαρά.
Στην περίπτωσή μου ειδικά, "χαζή-χαρα" :clap: :clap: :clap:
Οχι καλέ, δεν το ποτίζουμε κατι. Μαλλον η κοιλιά μου αποτέλεσε τη "χυτρα γεμάτη με τρελή χαρά" στην οποία έπεσε μεσα χαχαχαχαα
esu eidika den 8a prepe na rwtas
kleinoun ta sxoleia!!!!
Συνήθως όποιος γιορταζει χαιρεται :P
Εκτός απο τα γενέθλια των "μεγαλοκοπέλων" που αποτελούν εξαίρεση (η οποία επιβεβαιωνει τον κανονα :P ), όλες οι άλλες γιορτές αποτελούν αφορμή για χαρά.
Στην περίπτωσή μου ειδικά, "χαζή-χαρα" :clap: :clap: :clap:
doulepse?
oeoeoeoeo :D
Γιατί να χαίρεται ειναι το ερώτημα.
doulepse?
oeoeoeoeo :D
Καααααατσε, ακομα περιμενουμε :) Ετσι όπως ειναι τωρα δεν μπορώ να δουλεψω. Αλλά και μόνο που ανοιγει, ειμαι αισιόδοξη :D
Γιατί να χαίρεται ειναι το ερώτημα.
Και γιατι να ΜΗΝ, λέω εγω.
a ki egw gstarw
alla den to antexw na eimai me to konmtomaniko kai na mhn kruwnw :S
Στο Χριστουγεννιάτικο χωριό πήγατε? εχω περιέργεια, θέλω εντυπώσεις ΑΝ και ΟΤΑΝ πατε.
me magio 8es na pame? me rantakia eimaste shmera!:khg2:
"Ειμαστε" ποιους εννοεις? Ραντάκι κι ο σορ? \m/
a ki egw gstarw
alla den to antexw na eimai me to konmtomaniko kai na mhn kruwnw :S
Έτσι εξηγείται λοιπόν γιατί γουστάρεις με την τωρινή κατάσταση. Είσαι μαζοχιστής. Αυτοί μάλιστα. Εχουν αντικειμενικό λόγο να χαίρονται.
Προσωπικά οι γιορτές από μόνες τους θα με άφηναν απλώς αδιάφορο. Γιατί πρέπει να γιορτάζουμε επειδή πριν 2014 χρόνια μια πεταχτή μικρούλα βρήκε μια έξυπνη (αλλά όχι πολύ πρωτότυπη - βλέπε αρχαιοελληνική μυθολογία) δικαιολογία για να εξηγήσει στο γερο-ξεκούτη αρρεβωνιάρη της πόθεν έσχε το μπάσταρδο? ("Δεν φταίω εγώ, Σήφη μου, ο Θεός...").
Αλλα δεν έρχονται μόνες τους. Συνοδεύονται από "Αγιες νύχτες" και "Αχ έλατα" και "μικρούς τυμπανιστές" που δεν λένε να μεγαλώσουν. Και δεν αντέχω αυτή τη γλυκανάλατη μουσική που μας βομβαρδίζει συνέχεια και από παντού επί ένα μήνα. Το φινάλε της Ένατης να ήταν θα το αηδίαζα αν το άκουγα τόσες φορές, πόσω μάλλον αυτά τα χαζοτραγουδάκια.
Στην Ελλάδα, από τη βρεφική μου ακόμη ηλικία, σιχαινόμουνα και τις ορδές παιδακίων που ξαμολιόνταν αξημέρωτα, πρώτη μέρα διακοπών που θα ήθελες να κάτσεις κάτω από τις κουβέρτες και να χουχουλίσεις, να σου βαρέσουν το κουδούνι και να σου ταλαιπωρήσουν τα αυτιά με τα κάλαντα. Σαν να μην ξέραμε ότι χριστός γεννάται σήμερον και περιμέναμε να το μάθουμε από αυτά. Ευτυχώς από αυτά γλύτωσα εδώ, και είναι ένας από τους λόγους που παραμένω εδώ στην ξένη αλλά ακάλαντη χώρα.
Έτσι εξηγείται λοιπόν γιατί γουστάρεις με την τωρινή κατάσταση. Είσαι μαζοχιστής. Αυτοί μάλιστα. Εχουν αντικειμενικό λόγο να χαίρονται.
Προσωπικά οι γιορτές από μόνες τους θα με άφηναν απλώς αδιάφορο. Γιατί πρέπει να γιορτάζουμε επειδή πριν 2014 χρόνια μια πεταχτή μικρούλα βρήκε μια έξυπνη (αλλά όχι πολύ πρωτότυπη - βλέπε αρχαιοελληνική μυθολογία) δικαιολογία για να εξηγήσει στο γερο-ξεκούτη αρρεβωνιάρη της πόθεν έσχε το μπάσταρδο? ("Δεν φταίω εγώ, Σήφη μου, ο Θεός...").
Αλλα δεν έρχονται μόνες τους. Συνοδεύονται από "Αγιες νύχτες" και "Αχ έλατα" και "μικρούς τυμπανιστές" που δεν λένε να μεγαλώσουν. Και δεν αντέχω αυτή τη γλυκανάλατη μουσική που μας βομβαρδίζει συνέχεια και από παντού επί ένα μήνα. Το φινάλε της Ένατης να ήταν θα το αηδίαζα αν το άκουγα τόσες φορές, πόσω μάλλον αυτά τα χαζοτραγουδάκια.
Στην Ελλάδα, από τη βρεφική μου ακόμη ηλικία, σιχαινόμουνα και τις ορδές παιδακίων που ξαμολιόνταν αξημέρωτα, πρώτη μέρα διακοπών που θα ήθελες να κάτσεις κάτω από τις κουβέρτες και να χουχουλίσεις, να σου βαρέσουν το κουδούνι και να σου ταλαιπωρήσουν τα αυτιά με τα κάλαντα. Σαν να μην ξέραμε ότι χριστός γεννάται σήμερον και περιμέναμε να το μάθουμε από αυτά. Ευτυχώς από αυτά γλύτωσα εδώ, και είναι ένας από τους λόγους που παραμένω εδώ στην ξένη αλλά ακάλαντη χώρα.
:ohh: :ohh: :ohh: 4 χρόνια ηταν έγκυος ή υπάρχει κάτι που δεν ξέρω? :confused:
Ο καλόγερος του μεσαίωνα που υπολόγισε πόσα χρόνια πριν την εποχή του υποτίθεται ότι γεννήθηκε ο Ιησούς έμπλεξε τα μπούτια του (ή τα δάχτυλά του, αν μετρούσε μ' αυτά) και έκανε κάμποσα χρόνια λάθος. Ο Ηρώδης πέθανε το 4 πΧ, άρα η "γέννηση" έγινε το νωρίτερο το 4 πΧ, ίσως και πιο πριν (αλλά όχι πριν το 6 πΧ).
emena maresoun ta xouxouliasmata
oi xristougenniatikes tainies (kai eidika to monos sto spiti), oi koubertes ston kanape, oi fwtismenoi dromoi apo ta lampakia, ta oikogeniaka trapezia, o mpaklabas kai to gemisto arni tou pappou, akoma kai ta kalanta exoun th xarh tous
epishs to kalutero ths periodou einai oi 2 bdomades apo to sxoleio - pragma gia to opoio auth th stigmh antipa8w th xristina.
twra ola auta me to mikro xristoulh kai to an o hrwdhs pe8ane se disekto etos me afhnoun adiaforo
ti omorfa pragmatakiaaaaa!!! ti fadasiaaaa????Mprabo mikro mou mpoukleto ! MPRABO!:clap::clap::clap:
θελω συνταγη απο την τουρτα μαρεγγα
Α) θελω ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ να μου πεις απο που πηρες τα δεντράκια στα οποία στόλισες τις χαρτοπετσέτες
β) θελω να δω πως στολίστηκε η τούρτα με τα δεντράκια σοκολάτας. Αλήθεια, πως και δε σπάνε κατα τη μεταφορα και τοποθέτηση?
γ) εχω κι αλλα να ρωτησω, αλλά κατσε να σκεφτω :p :lol:
Υ.Γ. Γουάααου, αυτό μονο μπορώ να πω, δε βρισκω λόγια! :clap:
Α) θελω ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ να μου πεις απο που πηρες τα δεντράκια στα οποία στόλισες τις χαρτοπετσέτες
β) θελω να δω πως στολίστηκε η τούρτα με τα δεντράκια σοκολάτας. Αλήθεια, πως και δε σπάνε κατα τη μεταφορα και τοποθέτηση?
γ) εχω κι αλλα να ρωτησω, αλλά κατσε να σκεφτω :p :lol:
α) Μπορεις να φτιαξεις και μονη μου μωρη αχριστιδου!
β) Δεν εχεις φτιαξει ποτε σου βασιλοπιτα? με τον ιδιο τροπο. Σοκολατα η γλασσο!
Παντως ειναι πολυ ομορφα, οντως:4:
α) δεν ξερω ηλεκτροκόλληση :P
β) εννοειται πως ΟΧΙ. Σιγα μη φτιάξω βασιλόπιτα! Οι ζαχαροπλάστες κλέφτες θα γίνουν? Ετσι κι αλλιώς δεν μου τα παίρνουν, αφου εκτός απο γαλακτομπούρεκο και πότε-πότε κανένα ζουμερό δεν ειμαι φαν των γλυκών, να μην τους κάνω σεφτέ ΟΥΤΕ την Πρωτοχρονια? Οχι, δεν ειμαι τόσο γαϊδούρα :P :lol:
θελω συνταγη απο την τουρτα μαρεγγα
Εγώ δεν θέλω τη συνταγή, θέλω την τούρτα.
http://www.enet.gr/?i=news.el.kosmos&id=229622
E θα μας κουφανουν τελειως????
ΧΑΡΤΟΝΙ???? Καλέ εγω νομιζα πως ειναι μεταλλικά!!!! :hit:
Γερναω και γκαβώνομαι? Τι διάβολο!
ΚΑΛΑ ΣΕ ΛΕΩ ΑΧΡΙΣΤΙΔΟΥ:lol::lol::lol:
Αχρηστίδου δεν ειμαι, αφου μπορώ να τα φτιάξω με χαρτόνι (στην ηλεκτροκόλληση θα ειχα πρόβλημα αν ηταν μεταλλικα :P ) αλλά "γκαβίδου" το δέχομαι :lol:
ΘΕΝΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞ:14:
αυτο με ενδιαφερει πιο πολυ απ ολα
"Λοιπόν!!!
Τα δεντράκια για τις χαρτοπετσέτες τα έκανα με χρυσό χαρτόνι διπλής όψης το οποίο το έκοψα σπιράλ!"
Θελεις να ανεβασεις κανα βιντεο να καταλαβω ? ενθουσιαστικα λεμε !
Αχριστιδου #2! Δεν ειναι δυσκολο! Απο τη στιγμη που επεσε η ιδεα, μετα ειναι ευκολο! παρε χαρτονι απλο και δοκιμασε!
και πως να το κοψω σπιραλ ρε :confused:
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.