Επιστροφή στο Forum : Θα παρουμε αδεια φέτος ή @@ ;
Για που λετε να πατε κακοπαιδα;
θα πατε ; - καλυτερα επρεπε να ρωτησω
Τι ακουσα το πρωι στον πολυαγαπημενο μου, στον λατρευτο μου , στον υπεροχο και ανεπαναληπτο Γιωργο Αυτια;
κεφαλικος φορος απ τα 700 εουρως !!!!:sniff::sniff: αρ γιου κιντινγ μι;
290 ευρω κεφαλικος φορος αν εχεις 700/μηνα
και ξαναρωταω αρ γιου γουορκινγκ μι;:fu::fu::fu::fu::fu::fu::fu::fu::fu::fu::fu::fu :
εγω εχω 3 μηνες πληρωμενη αδεια και θα την περασω οοοοοοοολη στον εξωτικο Αι-Γιωργη. Επισης θα εχω καμαριερα, μαγειρισσα και personal trainer για να γυρισω fit
:fbebored::fbebored::fbebored:
egw 8a paw ena sk sto e3wxiko.
Το επόμενο Σ/Κ θα πάμε στους κουμπάρους μας στα Σελιανίτικα (κοντά στο Αίγιο). Το μεθεπόμενο Σ/Κ θα πάμε στα Καμμένα Βούρλα για ένα γάμο και την τελευταία εβδομάδα του Ιουλίου θα την περάσουμε στο εξοχικό μας στη Μονεμβασιά.
Έχω πολλές μέρες άδεια ακόμα. Κι αυτές που θα πάρω είναι από την περσινή.
Θα πάρουμε άδεια φέτος ή @@ ;
Θα πάρουμε επίδομα αδείας φέτος ή @@ ;
Θα πάμε πουθενά διακοπές φέτος ή @@ ;
Θα πάρουμε επιστροφή φόρου φέτος ή @@ ;
Θα θα θα θα... φέτος ή @@ ;
Φέτος όλα καλά. Για του χρόνου δέν ξέρω :S
Κωνσταντίνε παίζει (πρώτα ο Θεός) τελευταία εβδομάδα του Ιουλίου να κατέβω νότια προς Αθήνα. Να σας έρθω μιά βόλτα για καναδυό βράδυα; Δέν έχω πάει ποτέ Μονεμβασιά!! :)
Θα είμαστε Μονεμβασιά από τη Δευτέρα 25 Ιουλίου έως την Κυριακή 31. Εμείς θα χαρούμε να σε/σας φιλοξενήσουμε \m/
:clap::clap::clap::clap::clap:\m/ Θα μιλήσουμε Κώστα!! :)
Highlander
13-07-11, 09:10
Είμαι ο μόνος μαλάκας που δεν έχει πάει πουθενά για 8 συνεχή έτη και πάω για 9 συνεχή έτη φέτος ;
WTF ?
Η απαντηση μου ειναι: @@
Τρεις βδομαδες θα λειψουμε βεβαια, αλλά δεν το λες και άδεια.
Αδεια ειναι να εισαι υπάλληλος, να φευγεις ενα μήνα και αμα σε πάρει τηλ ο εργοδότης σου να τον γράφεις στα @@ σου και να μην το απαντας.
Αμα εισαι ελεύθερος επαγγελματιας, το απαντας, αλλιώς στο τέλος θα πάρεις εσύ τα @@ σου. λοοοοοοοοοοοοοοολ
Σοβαρα τωρα, εμεις θα παμε Χιο και πολύ το χαιρομαι :clap:
Η απαντηση μου ειναι: @@
Ααλλιώς στο τέλος θα πάρεις εσύ τα @@ σου. λοοοοοοοοοοοοοοολ
ααααααααααααααααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχ αχααχχαχαχαχα αυτοικανοποιηση ρουλέζ χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
Χουαν ρισπεκτ ρε σημερα ρισπεκτ !
:gyros:
ματινάκι νηστεία;:14:
φαε σπορια Αννιταμ να σου φυγει η στεναχωρια ..
:lol::lol::lol::lol::lol:
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.