Επιστροφή στο Forum : Revenge of Rock και αγιος ο Θεος!!!
Και λεω εγω τωρα, μιας κι εχω να παω... (μετραω τους μηνες της εγκυμοσυνης+τους εξι μηνες που εχουν περασει απο τοτε...) πανω απο χρονο στο αγαπημενο μου στεκι, μηπως γνωριζει κανεις τι γινεται στο Revenge; Εννοω, σε ο,τι αφορα το τσιγαρο. Καπνιζουμε ή θα το κανουμε οπως οι Αμερικανοι; Γιατι, ενταξει βγαινεις, κι αν πεσει κανα ωραιο ασμα; Τρεχεις προς τα μεσα πανικοβλητος; Αυτη τη δουλεια θα κανουμε;...
nai auth th douleia 8a kanete.
ton karkino sas kai o3apodw.
Σταυρο, να σ'ενημερωσω οτι καρκινο παθαινεις κι απο κακη διατροφη κι απο εκθεση στον ηλιο κι απο εκθεση σε ακτινοβολια και γενικοτερα οοοοοολοι απ'αυτο θα παμε! Χωρις να θελω να σε πανικοβαλλω...
δεν ειναι ακριβως ετσι! ειναι και η απιστευτη μποχα
ta upoloipa einai epilogh moy re su, to an kapnizei o dipla den einai
Μα Σταύρο και άν ακτινοβολεί το κινητό του διπλα και οι κεραίες της δίπλα οικοδομής δέν είναι επιλογή σου. Το άν τρώς ότι δηλητηριασμένο απο τα φυτοφάρμακα και αντιβιοτικά στα ζώα που σου πουλάνε και αυτό δέν είαι επιλογή σου (αρνούμαι να πληρώνω τα διπάσια για βιολογικά).
sumfwnoume.
giati na trww kai ton kapno loipon?
Ok εχεις κι εσυ τα δικια σου... Ομως, κατα την γνωμη μου, για να φτασεις στην αποκλειστικη απαγορευση πρεπει να γινουν πρωτα μια σειρα αλλων πραγματων. Ας πουμε, δεν ειναι δυνατον να σε νοιαζει το αν καπνιζουν μες στα μαγαζια και να μην σε νοιαζει οτι μπορουν οι ανηλικοι να αγορασουν τσιγαρα και αλκοολ ανετοτατα. Δεν σου λεω οτι καποια στιγμη δεν επρεπε να γινει και σε μας οπως γινεται σε αλλα κρατη. Ομως εμεις το κανουμε πολυ υποκριτικα ρε φιλε. Σεβομαστε ταχα τα δικαιωματα του αντικαπνιστη οταν μεγαλωνουμε νεα γενια καπνιστων. Δεν ξερω αν με αντιλαμβανεσαι...
Ma to 8ema einai pws den sebomaste tipota.
Oi apagoreuseis uparxoun akribws epeidh den sebomaste tipota.
Xreiasthke na ri3oun prostima gia na arxisoun na bazoun zwnes kai kranh!!!
Skepsou kai to allo, an den stamathsete na kapnizete e3w (sta kentra diaskedashs ktl) pws 8a stamathsoun na kapnizoun kai ta pitsirikia pou to blepoun kai to 8ewroun koul? To idio kai me ta pota. Bgainoume e3w gia poto gia kafe gia kamia mpura, oxi gia na bre8oume me kosmo, gia na pioume ena poto!
Me katalabaineis?
Ναι... δεν εχεις αδικο. Αν κι εγω δεν ειμαι fun του αλκοολ, παρολ'αυτα καταλαβαινω τι λες.
opote oso kapnizete asustola opou ki an brhskeste,
kai oso bgainoume e3w gia na pioume den peoketai na alla3ei tipota.
oi apagoreuseis to kanoun pio po8hto, eidika an isxuoun mexri ta 18 kai meta einai ola eleu8era.
h diafora anamesa sthn apagoreush tou alkool gia tou anhlikous kai h apagoreush tou tsigarou se olous einai pws an den se blepoun na to kaneis den 8a to kanoun. an se blepoun pws bgaineis e3w apo to magazi san prezaki gia ena tsigaro, den blepoun to logo na to 3ekinhsoun. that is my point of view.
Ενω το γεγονος οτι ολο και περισσοτεροι νεοι δεν θυμουνται τι εκαναν χθες το βραδυ σου φαινεται οτι δεν ειναι αξιο συζητησης; Το ποσοστο αλκοολικων ανεβαινει και παει. Η μονη διαφορα ειναι οτι αμα καπνισω πολυ μπορει να με κανει μελοθανατη μεν, αλλα εχω νηφαλιοτητα και ξερω τι κανω. Αντιθετα με τον αλκοολικο που θα γελιοποιηθει, κατα συνεπεια καποια στιγμη δεν θα τον θελει ανθρωπος για παρεα, στην οικογενεια του θα γινει αγκαθι και στην τελικη ειναι κατα το ιδιο ποσοστο μελοθανατος μ'εμενα...
Η μεγάλη διαφορά είναι ότι δεν κινδυνεύω από παθητικό αλκοολισμό :fbebored:
nai alla autos den me upoxrewnei na piw ta tsisa tou
:nickred: εεεεε.... ναι... ηταν λιγο σιχαμερο αυτο αλλα i've got your point!
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.