PDA

Επιστροφή στο Forum : Γεμιστά σε ξυλόφουρνο


Highlander
18-07-11, 20:10
http://www.digital-world.gr/images/food/IMAG0242.jpg

Φτιάχνονται όπως τα γεμιστά που ξέρετε με τις εξής ελάχιστες διαφορές:
1. Δεν προσθέτουμε νερό. Ή για όποιον ανησυχεί, ας προσθέσει μισό ποτήρι.
2. Τα βάζουμε στο φούρνο αφού τον έχουμε κάψει καλά και το αφήνουμε ξεσκέπαστο το ταψί για να ροδίσει το φαγητό για περίπου 15 λεπτά.
3. Το σκεπάζουμε με αλουμινόχαρτο και το αφήνουμε για άλλη 1 ώρα και 15 λεπτά.
4. Το βγάζουμε και ξεκινάμε να τρώμε από το ταψί.

Στη φωτό είναι η στιγμή πριν το σκεπάσω.
Έχω μια υποψία ότι δεν θα θυμηθώ να τραβήξω φωτό όταν γίνει. :p

Edit: Τελικά επειδή είχα επισκέψεις και δεν το έριξα στη μάσα απ' ευθείας, οπότε έβγαλα μία φωτό:

http://www.digital-world.gr/images/food/IMAG0244.jpg

soraver
18-07-11, 21:11
sakh se misw.

pastoula
18-07-11, 22:08
ΜΕ ΚΙΜΑ Ή ΧΩΡΙΣ;

Highlander
18-07-11, 22:29
sakh se misw.

Δεν είσαι ο μόνος !

ΜΕ ΚΙΜΑ Ή ΧΩΡΙΣ;

Κλασικά με ρύζι.

maRtina
19-07-11, 10:31
ε μας γα@ησες ...

Freeman
19-07-11, 14:50
Would you merry me???????
http://www.almostdiamonds.com/images/res/rs6302_130_127.jpg
Would you merry me???????
:fcare::fcare::fcare::fcare:

maRtina
19-07-11, 14:59
:clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::c lap::clap::clap: loooooooooooooooooooooooooooooool

pastoula
20-07-11, 00:20
Τα σωστά γεμιστά τα πρόστυχα είναι έτσι ακριβώς! Κι άν είναι κι από κηπευτικά του κήπου μας.............. ΚΟΛΑΣΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ

soraver
20-07-11, 07:47
paizei ki auta na nai apo to mpostani tou

Highlander
20-07-11, 08:18
Would you merry me???????
http://www.almostdiamonds.com/images/res/rs6302_130_127.jpg
Would you merry me???????
:fcare::fcare::fcare::fcare:

Δεν ξανακάνω μαλακίες !

Τα σωστά γεμιστά τα πρόστυχα είναι έτσι ακριβώς! Κι άν είναι κι από κηπευτικά του κήπου μας.............. ΚΟΛΑΣΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ

Το έπιασε ο επόμενος.

paizei ki auta na nai apo to mpostani tou

Indeed. Μέχρι και οι πατάτες δικές μου είναι.
Εχθές μου έφυγε ο πάτος να ξεβοτανίσω καλαμπόκια, φασόλια, καρότα, μαϊντανό και άνηθο.

Σήμερα έχουν σειρά οι ντοματιές, πιπεριές, αγγουριές.

Έχεις ακούσει προφανώς δουλειά δεν είχε ο διάολος...
Η μόνο διαφορά τώρα που δεν έχω δουλειά, είναι ότι ασχολούμαι περισσότερο με τον λαχανόκηπο και το φαγητό.

soraver
20-07-11, 08:39
kai glutwneis kai merika cents apo to super market ;p

Highlander
20-07-11, 09:54
Γενικά το όλο project είναι ανέξοδο αν εξαιρέσεις το νερό για πλύσιμο, αλάτι και πιπέρι
Ξύλα έχω από το δάσος και μάλιστα αυτά είναι εντελώς ξερά ή σάπια οπότε ότι καλύτερο για το φούρνο.
Είναι ψιλά και στο τζάκι κάνουν μόνο για προσάναμμα.

Ακόμα και το λάδι είναι από τις ελιές που μαζεύουμε κάθε χρόνο.

Δεν το είχα σκεφτεί το οικονομικό της υπόθεσης, αλλά όπως πάει καλό μας κάνει.

maRtina
20-07-11, 10:32
ΤΟΝ ΖΗΛΕΥΩ ΤΟΝ HIGHLANDER ΠΑΙΔΙΑ !

Freeman
20-07-11, 11:24
ΤΟΝ ΖΗΛΕΥΩ ΤΟΝ HIGHLANDER ΠΑΙΔΙΑ !

κι εγω. που θα παει. θα τον ριξω με την γοητεια μου και θα με παντρευτει!

Highlander
20-07-11, 12:15
Και εγώ ζηλεύω πολλά αλλά δεν μπορώ να κάνω κάτι γι' αυτό...

Freeman
20-07-11, 13:29
Merry me και θα σε κάνω βασιλιά. Θα σου τα προσφέρω όλα!!! :P

maRtina
20-07-11, 13:55
:SeRxaNouLa::SeRxaNouLa: ε δεν τρωγεσαι ..

:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Xouanita
21-07-11, 12:54
Merry me και θα σε κάνω βασιλιά. Θα σου τα προσφέρω όλα!!! :P

Ρε, εσυ εχεις στο σπίτι τη Σταυρού... δε σε φοβαμαι. Τα καλύτερα φαγητά θα τρως! :P :lol:


Αχ ρε Χαιλάντερ, δε σε ξέρω αλλά με εχεις ξελιγώσει. Οποιος ανακαλύψει την πατέντα να μπορεις να τσιμπάς κοψίδι/πατατούλα απο τις εικόνες στο pc για να δοκιμάζεις... θα χεστεί στα φράγκα!!!! Θελω να μπω μες στο ταψιιιιιιιιιιιι!!!! :ohh:

Highlander
22-07-11, 11:53
Αν δεν κάνει ζέστη το ΣΚ θα κάνω καμιά συνταγή ακόμα.
Αλλιώς θα τη βγάλουμε με τοματοσαλάτα.

pastoula
22-07-11, 12:42
μια προστυχη ντοματοσαλάτα με μπόλικη πιπεριά και κρεμμύδι.... Τι ειπες τωρα...........!

Freeman
22-07-11, 13:31
Και τόνο μέσα!

symbolgr
22-07-11, 14:13
Καλα ολα αυτα αλλα κανεις δεν ανεφερε ποσο σημαντικη ειναι η παρουσια τηςε φετας διπλα στο συναρπαστικο γεμιστο...