Highlander
24-09-11, 19:42
http://www.digital-world.gr/images/food/IMAG0343.jpg
http://www.digital-world.gr/images/food/IMAG0345.jpg
http://www.digital-world.gr/images/food/IMAG0346.jpg
http://www.digital-world.gr/images/food/IMAG0347.jpg
http://www.digital-world.gr/images/food/IMAG0348.jpg
http://www.digital-world.gr/images/food/IMAG0350.jpg
Υλικά
Ένα φιλέτο κοτόπουλου
Ούζο
Λάδι
Δεντρολίβανο
Αλάτι
Πιπέρι
Νωπό βούτυρο
Εκτέλεση
Κόβουμε το φιλέτο σε κομμάτια και ρίχνουμε πιπέρι.
Βάζουμε το τηγάνι να κάψει και ρίχνουμε τα κομμάτια μέσα να τσιγαριστούν.
Επειδή γενικά το λάδι πετάγεται μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μία σήτα όπως στη φωτό.
Όταν τσιγαριστούν, ρίχνουμε αλάτι, λίγο βούτυρο και το δεντρολίβανο.
Δυναμώνουμε τη φωτιά και σβήνουμε με το ούζο φροντίζοντας να πάρει φλόγα.
Περιμένουμε να σβήσει η φλόγα, κουνώντας λίγο το τηγάνι και σερβίρουμε.
Καλή όρεξη :)
http://www.digital-world.gr/images/food/IMAG0345.jpg
http://www.digital-world.gr/images/food/IMAG0346.jpg
http://www.digital-world.gr/images/food/IMAG0347.jpg
http://www.digital-world.gr/images/food/IMAG0348.jpg
http://www.digital-world.gr/images/food/IMAG0350.jpg
Υλικά
Ένα φιλέτο κοτόπουλου
Ούζο
Λάδι
Δεντρολίβανο
Αλάτι
Πιπέρι
Νωπό βούτυρο
Εκτέλεση
Κόβουμε το φιλέτο σε κομμάτια και ρίχνουμε πιπέρι.
Βάζουμε το τηγάνι να κάψει και ρίχνουμε τα κομμάτια μέσα να τσιγαριστούν.
Επειδή γενικά το λάδι πετάγεται μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μία σήτα όπως στη φωτό.
Όταν τσιγαριστούν, ρίχνουμε αλάτι, λίγο βούτυρο και το δεντρολίβανο.
Δυναμώνουμε τη φωτιά και σβήνουμε με το ούζο φροντίζοντας να πάρει φλόγα.
Περιμένουμε να σβήσει η φλόγα, κουνώντας λίγο το τηγάνι και σερβίρουμε.
Καλή όρεξη :)