Επιστροφή στο Forum : Τι ώρα σας αρέσει...
Κοκκινονίκος
18-11-06, 20:35
να το κάνετε? :crazy:
Μπορείτε να επειλέξετε παραπάνω από μία επιλογή!
#define κάνουμε :P
Material Defender 1032
Εγώ είμαι της σχολής ΓΟΒ. Όλες οι ώρες είναι καλές.
Μ' αρέσει που μετά το ''Πρωί'', ''Μεσημέρι'', ''Απόγευμα'', ''Βράδυ'' και ''Ξημερώματα'' έβαλες το ''Άλλη''!!!
Δηλαδή ποια ''άλλη'' ώρα θα μπορούσε να ήτανε; Π.χ. η κακιά η ώρα; Η ώρα που ο σύζυγος της γκόμενας λείπει στη δουλειά; Η ώρα που πάω -και καλά- να εισπράξω ή να πληρώσω το νοίκι; Η ώρα που παίζει ο Ολυμπιακός; Αυτό το ''άλλη'' πολύ με προβλημάτισε.
Βέβαια σε ένα παράλληλο σύμπαν και με διάφορες θεωρίες θα μπορούσε να ήταν η ώρα του Λυκόφωτος αλλά τότε δεν θα μιλάγαμε για σεξ αλλά για μεταφυσικές ιστορίες μυστηρίου...
Tι σημαίνει ΓΟΒ ????? :confused:
Κοκκινονίκος
19-11-06, 11:46
κοίτα, αν το καλοσκεφτείς δεν έχω βάλει όλες τις ώρες μέσα...
για παράδειγμα...το βράδυ το λές μέχρι και 12 έτσι? ξημερώματα το λες από τις 4 με 5 και μετά...όπως το πάρει κανείς εν ολίγοις :P
Μ' αρέσει που μετά το ''Πρωί'', ''Μεσημέρι'', ''Απόγευμα'', ''Βράδυ'' και ''Ξημερώματα'' έβαλες το ''Άλλη''!!!
Δηλαδή ποια ''άλλη'' ώρα θα μπορούσε να ήτανε; Π.χ. η κακιά η ώρα; Η ώρα που ο σύζυγος της γκόμενας λείπει στη δουλειά; Η ώρα που πάω -και καλά- να εισπράξω ή να πληρώσω το νοίκι; Η ώρα που παίζει ο Ολυμπιακός; Αυτό το ''άλλη'' πολύ με προβλημάτισε.
Βέβαια σε ένα παράλληλο σύμπαν και με διάφορες θεωρίες θα μπορούσε να ήταν η ώρα του Λυκόφωτος αλλά τότε δεν θα μιλάγαμε για σεξ αλλά για μεταφυσικές ιστορίες μυστηρίου...
looool :clap: :lol:
Μήπως ... είναι αυτό που πας στην γκόμενα/ο, της λες ότι θέλεις σεξ και σου λέει "άλλη ώρα" και τελικά καταλήγεις να το κάνεις μόνος/η;;;
ή μήπως η άλλη ώρα είναι ... η ώρα η καλή;
Εγώ πάντως το ψήφισα γιατί ποτέ δεν ξέρεις τί θα σου φέρει η "άλλη" ... ώρα.
Argonauths
20-11-06, 16:53
Kai egw den exw kanena problhma me tis wres. Kati san olh thn wra ena pragma!!!! :P
Tι σημαίνει ΓΟΒ ????? :confused:
Το "Γ" ξέρεις τι σημαίνει... :blush: Το ΟΒ: "όπου βρείτε" :crazy:
:lol:
Ούτε που μου πέρασε απ το μυαλό :P
An den to ksereis den eimai o katallhlos an8rwpos na sou to ma8w... :lol:
...ki auto epeidh eisai toso makrua 'h epeidh ntrepesai mhn kokkinisw? ;p
Mpa, kai konta na hmoun 8a hmoun akatallhlos. Den hksera oti kokkinizeis :P
Θα συμφωνήσω, όλες οι ώρες μια χαρά είναι!
ΓΟΒ γιατί χανόμαστε ;p
Material Defender 1032
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.