Σύνδεση

Επιστροφή στο Forum : Παλέρμο!! 1ος γύρος

Nidis_
11-12-06, 21:33
Σας καλωσορίζω στη νέα μας πόλη του Παλέρμο.
Πρέπει όλοι μαζί να βάλουμε τις δυνάμεις μας για να την κάνουμε την πιο τρανή και ξακουστή σε όλο το forum.
Ας συζητήσουμε εδώ για το πως θα βγάλουμε από τη μέση τους δολοφόνους λοιπόν...

Παράλληλα θα ξεκινήσει η ψηφοφορία στο αντίστοιχο thread.
Το πότε θα ολοκληρωθεί η ψηφοφορία θα το αποφασίσουμε όταν θα έχουν ψηφίσει όλοι.3 μέρες περίπου
Τα πράγματα θα έχουν ξεκαθαρίσει έως τότε...
Καλό βόλι (ή μάλλον όστρακο)

Nidis_
12-12-06, 10:45
Ένα ενδεικτικό ποστ που θα μπορούσατε να κάνετε είναι
"Πιστεύω πως ο Egw! είναι δολοφόνος γιατί τώρα τελευταία άρχισε να μπαίνει στο φόρουμ και είναι και πολύ συχνός επισκέπτης μας.Μάλλον κάτι θα θέλει..."

Αυτό το ποστ δεν έχει να κάνει με την πραγματικότητα.Απλά σας το γράφω για να δείτε πως περίπου πρέπει να είναι τα ποστ σας.και σιγά σιγά θα ξεκινήσει η κουβέντα.

Alikafros
12-12-06, 11:36
Εγώ πιστεύω πως ο soraver είναι ύποπτος και μάλιστα πολύ!

Συνεχώς κάνει παραπλανητικά posts και ανούσια!
Μήπως προσπαθεί να μας κοροιδέχει ρίχνοντας μας στάχτη στα μάτια;;;;;

Piggy
12-12-06, 12:42
Συμφωνώ με τον ali όμως για τον αντίθετο λόγο τώρα τελευταία έχει σταματήσει τα πολλά post μήπως επειδή είναι ο ένοχος?:xmmm: :xmmm: :xmmm:

Κοκκινονίκος
12-12-06, 15:39
χμμμ... κάτι μου λέει πως τα 2 σας πρέπει να είστε τα δολοφονάκια ;)
με τη μία να βγάλετε ένα άτομο!
μήπως θα πρέπει να συννεοηθείτε να λέτε τα ίδια πράγματα? :P

kako_paidi®
12-12-06, 18:05
Egw pali pisteyw pws o enas einai o egw, giati h dhlwsh tou nidis......

....."Πιστεύω πως ο Egw! είναι δολοφόνος γιατί τώρα τελευταία άρχισε να μπαίνει στο φόρουμ και είναι και πολύ συχνός επισκέπτης μας.Μάλλον κάτι θα θέλει..."......

den tin thewrw toso tyxaia, isws paei na mas riksei staxth sta matia, gia na ton voithisei, isws epeidh einai kainourgios!!!

Ayth einai h arxiki mou apopsi kai den kryvw, pws polu periergh h symperifora kai tis piggy mou fanhke polu parakseni, pou kateytheian me to pou eide pws kapoios enantiwnetai se kapoion phge me to meros tou, pragma, pou tin deixnei san dolofono, afou mias kai apeiri sto paixnidi, skeftike ponira kai dialekse, ton "eykolo" dromo.

O aligator, kalws h kakws etsi milaei panta gia ton sor, opote den mporw na pw oti mou edeikse kapoio stoixeio. Me provlimatizei mono h dhlwsh tou Nickred, pou "edwse" kai tous dyo aytous kai an aytos einai o pliroforiodwths tote kai me vasi tin polu upopti kinhsh ths piggy, mpainw se megalo dilima, oso afora kai gia tin akaireothta tou aligatora.

Alla epeidh omws den eimai sigouros gia to poion tou Nickred, giati mporei kai aytos na exei kapoio rolo kai oxi kalo kai isws apla na thelei na stigmatisei atoma, etsi wste na kanei pio eykolo to ergo tou, tha psifisw tin piggy, giati thewrw oti leitourgise pio upopta apo olous kai eneka kainourgia sto paixnidi pisteyw pws kata 90% einai o enas apo tous dyo!

Egw
12-12-06, 18:07
Εγώ υποψιάζομαι την Piggy αλλά δεν ψηφίζω ακόμη... δέστε όμως χαιρέκακο ύφος που έχει το πορτραίτο της στην υπογραφή. Άλλωστε πίσω από τα μεγαλύτερα εγκλήματα πάντα είναι μία μοιραία γυναίκα... (Φούλα και Κάστρω, Ωραία Ελένη, η Μυλαίδη στους "Τρεις Σωματοφύλακες"...). Ποιο μοιραία βαμπ από την Piggy υπάρχει? Δέστε και το avatar..

Κοκκινονίκος
12-12-06, 18:42
εν τω μεταξύ δεν έχουν μιλήσει όλοι!
λοίπουν 2, αν θυμάμαι καλά!

Εντάξει, για την Piggy. είμαστε σχεδόν σίγουροι :P

ο Freeman και η Rozanna δεν εχουν μιλήσει ακόμα! Μπορεί να μας έχουν αφήσει να μιλάμε για τους προλαλήσαντες και να λέμε διάφορα, με αποτέλεσμα να μπορούν να κρύβονται άφοβα! Με κάθε επιφύλαξη πάντα!

Egw
12-12-06, 19:07
Χμμμ... αν και εξακολουθώ να θεωρώ την Piggy ως την πιθανότερη ένοχη, βρίσκω επίσης σημαντική την καχυποψία του Kakou_Myrovolou που βγάζει όλο τον κόσμο ύποπτο. Αυτή η κακή γνώμη που έχει για τους άλλους ίσως κρύβει μια ένοχη συνείδηση.

Nidis_, ψηφίζουμε για έναν μόνο κάθε φορά, έτσι?

Λατρεία
12-12-06, 19:12
Χμμ... κ μένα κάτι μου βρωμάει με το μυροβολο. Λέει πολλά, μήπως προσπαθώντας να κρύψει κάτι???? :xm:

kako_paidi®
12-12-06, 19:19
Χμμ... κ μένα κάτι μου βρωμάει με το μυροβολο. Λέει πολλά, μήπως προσπαθώντας να κρύψει κάτι???? :xm:

Κοιτα το "Myrovolos" και να βρωμάει...είναι σχήμα οξύμορο.... γι αυτό και μόνο, θα σε ψήφιζα, αλλά έχε χάρη που έχω ψηφήσει ήδη!

Άσε που χαζό παιδί είσαι...χαζομάρες θα λες, οπότε δεν θα σε πάρω στα σοβαρά! ;P ;P ;P

Freeman
12-12-06, 20:43
Το όνομα του μυροβόλου, εμένα μου θυμήζει τον Σέρλοκ Όλμς Μυροβόλο. Ο οποίος ήταν επιθεωρητής ντετέκτιβ. Ένα κλίκ δηλαδή απο το να είναι κατάσκοπος. Η ύπαρξη δέ του Φοίβου, μας ωθεί στο να πιστέψουμε οτι είναι ένας καλοάγαθος άνθρωπος με στοργή και συναισθηματισμούς. Αλλα όσο καλά φέρεται στο σκύλο, τόσο άγρια φέρεται στα ψάρια που τα ταλαιπωρεί και τα βασανίζει μέσα στα κλουβιά, αντί να τα αφήσει ελεύθερα να κολυμπούν στην όμορφη θάλασσα... Δέν ξέρω... Διχασμένη προσωπικότητα...

Οι ψηφοφορίες πώς γίνονται? Θα στείλω ΡΜ στον συντονιστή με την ψήφο μου όταν νιώσω έτοιμος?

Egw
12-12-06, 21:13
έχε χάρη που έχω ψηφήσει ήδη!
Pws? Den blepw na exeis grapsei sto topic ths pshfoforias... :confused:

Λατρεία
12-12-06, 21:41
Τώρα, αρχίζω να υποπτεύομαι κ τον Freeman! Eκτός του ότι κ αυτός λέει πολλά, μας το παίζει κ αδαής...

Οι ψηφοφορίες πώς γίνονται? Θα στείλω ΡΜ στον συντονιστή με την ψήφο μου όταν νιώσω έτοιμος?

Freeman
12-12-06, 21:46
Χμμμ μάλιστα... Ακόμα δέν πρόλαβα να πώ μιά λέξη και κάποιοι ξεκίνησαν να με υποπτεύονται ε? Μήπως κάποιοι... με φοβούνται και θέλουν να με βγάλουν απο την μέση? Ε? Μήπως;;; Ονόματα δέν λέμε :P

Piggy
12-12-06, 23:42
Γιατί mr myrovole έχετε τόσο επιθετική στάση στην ροζαννούλα κάτι μου μυρίζει κι εμένα εδώ.

χαιρέκακο ύφος της mona piggy???:omg:

soraver
12-12-06, 23:43
kurioi molis mphka spiti opote arghsa k ws teleutaios twn mh ikanwn exw mia sfairikh apopsh...

blepw thn apisteuth parla tou murovolou pou rixnei t akathgorw tou apo dw ki apo kei xwris bash isa isa gia na kathgorisei kapoion.. koita3te to logidrio tou... eleos pia.

epishs mou xei katsei polu asxhma sto mati h rozanna pou an k den pisteuw pws einai dolofonos, 8elw na thn bgalw ap to paixnidi giati den erxetai na mou ka8arisei to dwmatio.

EIPA K ELALHSA, MYROVOLOS K ROZANNA EKSW

Egw
13-12-06, 00:09
χαιρέκακο ύφος της mona piggy???:omg:

Φυσικά! Για προσέξτε χαμόγελο περίεργο... για προσέξτε βλέμμα. Μου θυμίζει εμένα όταν μόλις έχω καταπιεί κουραμπιέ. :lollypop:

Piggy
13-12-06, 00:22
:lol: είχα χτυπήσει ένα μελομακάρονο ποιο πρίν:D

Freeman
13-12-06, 02:02
Τον Σοραβέρο πολύ απόλυτο τον βλεπω...

Κοκκινονίκος
13-12-06, 02:13
Τον Σοραβέρο πολύ απόλυτο τον βλεπω...

χμμμ...όντως! γιατί έτσι άραγες?

αν και ειναι σχετικά νωρίς θα ήθελα να γινει ένα δημοψήφισμα...να προτείνουμε μια σίγουρα ;) έτσι και κάνουμε λάθος, τότε μεγάλο λάκο έχει φάβα!!!!

Pws? Den blepw na exeis grapsei sto topic ths pshfoforias...

ο κανονας λεει ότι όταν ένα μέλος θέλει να κάνει ενα δημοψηφισμα τοτε το προτεινει. Αν συμφωνουν και οι υπολοιποι τοτε γινεται, για ενα ατομο παντα ;)

soraver
13-12-06, 03:00
otan exw dikio eimai apolutos. kai PANTA exw dikio

Alikafros
13-12-06, 08:40
Έχεις δίκιο;;;;
Δεν το νομίζω αγαπητέ δολοφόνε... εεεε... soraver ήθελα να πώ!

Εχθές το βράδυ που είσουνα;;; Πολύ περίεργα μου τα έλεγες στα SMS!
Μήπως είχες κάποια βρωμοδουλειά; Μήπως ήθελες να καλύψεις τίποτα ενοχοποιητικά στοιχεία;

Όσο για την Piggy, δεν νομίζω να είναι ένοχη μιας και δεν μιλάει με επιχειρήματα και λέει ό,τι νά 'ναι!

Επίμενω στην άποψη μου, ό,τι είναι ο soraver ο δολοφόνος! Αυτή η έκφραση (στο avatar του) σε συνδιασμό το πώς κρατάει το καπέλο, πολύ ύποπτο γμτ!

Επίσης μου έχει κινήση την περιέργεια και ο myrovolos! θα το σκεφτώ καλύτερα και θα πώ!

Freeman
13-12-06, 14:30
Ναί ναί όπως και ο Nickred έτσι κι εγώ προτείνω να κάνουμε το πρώτο δημοψήφισμα. Παρακαλώ Νίδι δώσε οδηγίες...

kako_paidi®
13-12-06, 15:14
Γιατί mr myrovole έχετε τόσο επιθετική στάση στην ροζαννούλα κάτι μου μυρίζει κι εμένα εδώ.

Epithetikos stin rozanna?

Diladi se esena ti eimai .... paliodolofonisa! e?

Pws? Den blepw na exeis grapsei sto topic ths pshfoforias... :confused:

tha to deis otan erthei h wra.....tin apofash mou omws thn exw parei...:ban:

Alikafro....

den mas ta les kala!!!

kathgoreis san dolofono ton soraver, alla taytoxrona, paradexese oti xtes antalassate mynhmata. Mipws o soraver telika einai to dolofoniko sou ymhsh kai pas na ton petakseis eksw apo to paixnidi, gia na mas rikseis staxth sta matia?

Apo tin alli pali prospatheis na vgaleis ladi tin piggy kai malista me thn aitiologia, oti leei oti leei, xwris na exei epixeirimata kai ara einai athwa. Giati vevaia o kathe dolofonos, otan kanei ena fono exei toulaxiston apo deka kala epixeirhmata pou aitiologoun thn praksi tou.

Kai pali epanalamvano....alikafre...den mas ta les kala!

Esy soraver, ti na pw.... telika mou fainete oti mallon kati eisai me ton alikafro, giati, enw se kathgorise stegna, esy den antapedwses tis kathgories, profanos, gia na kalypseis ton synergo sou. Kai toulaxiston apo oso kseroume oloi, mexri twra, den yphrxe periptwsi na sou pei kati o aligator, kai na min tou apanthseis toulaxiston me ena ":die: re".

Polu panagitsa se vlepw kai ayto me vazei se ypopsies!!!!

Κοκκινονίκος
13-12-06, 16:29
σωστη η παρατήρηση του myrovolou, για τον αλικαφρο και για τον σοραβερ!
nidis,βγαλε μια ψηφοφορια για να δουμε τι γινεται τελικα..ποιος λεει αληθεια και ποιος ψεματα!

Nidis_
13-12-06, 19:11
Παίδες ψηφίζετε στο άλλο τόπικ που έχω φτιάξει. Δηλαδή εδώ (http://forum.kakapaidia.gr/showthread.php?t=513)

Εκεί απλά λέτε ψηφίζω αυτόν/ην γιατί αυτό.

Κοκκινονίκος
13-12-06, 20:07
Όσο για την Piggy, δεν νομίζω να είναι ένοχη μιας και δεν μιλάει με επιχειρήματα και λέει ό,τι νά 'ναι! αυτη η δηλωση του αλιγατορα με ξαφνιαζει καπως! Σαν να θελέι κατι να μας πει....

2 τινά..ή ξέρει πολλά ή προσπαθεί να την καλύψει!

επίσης και αυτό που είπε ο μυροβόλος, ότι προσπαθεί να μας ρίξει, ο αλικαφρος, στάχτη στα μάτια...πολύ μπέρδεμα τελικά η ιστορία :P

ίσως αλλάξω ψήφο τελικά!

Nidis_
14-12-06, 15:51
Ο πρώτος γύρος τέλειωσε.

Ο παίχτης που βγαίνει από το παιχνίδι είναι η Piggy
Η piggy ήταν ΑΘΩΑ οπότε ο ρουφιάνος δεν έκανε καλά τη δουλειά του.
Από την πόλη θα φύγει ακόμα ένας αθώος αφού οι δολοφόνοι κατάφεραν και σας ξεγέλασαν.
Περιμένω πμ από τους δολοφόνους για το πιο άτομο θέλουν να φύγει από την πόλη και μετά ξεκινάει ο δευτερος γύρος

kako_paidi®
14-12-06, 17:20
Loipon paidakia egine malakia... vgalame tin piggy eksw, pou itan athwa, me apotelesma, aytos o gyros, na einai krisimos, afou tha vgei enas to vrady, opote tha meinoume (h tha meinete, se periptwsh pou vgw egw) 6 atoma mesa sto paixnidi. Opote an den vgaloume twra enan dolofono, simainei, pws oi dolofonoi tha nikisoun.

Loipon enas apo aytous pou psifisan tin piggy imoun kai egw, alla egw imoun o prwtos apo olous pou eipa oti tha to kanw kai malista aitiologisa tin apopsi mou. To thema einai oti meta me akolouthisan alloi treis psifoi...me tin parakatw seira.....

O Egw.... o opoios eipe oti den tou aresei h eikona stin ypografh ths piggy, pou enw den exei adiko, tha elega, pws akolouthise tin "symparastash" tis dikis mou psifou, etsi wste na mporesei na skotwsei.....

O soraver, o opoios dilwse pws ithele na isofarisei tous psifous tou, pragma pou to thewrw logiko, oxi vevaia omws pws den einai katholou upopto, alla opws kai na to kanoume, stin prokeimenh periptwsh, den eixe alli epilogh, h aytoktonouse, dinontas tin psifo tou allou, h isofarize kai kerdize mia parapanw eykairia, opws kai egine.

Kai telos o alikafros... o opoios ektelese stegna tin piggy, enw se oli tin diarkeia tou paixnidiou, kathgorouse ton soraver.....

Kata tin apopsi mou

o aligator einai o uparithmon enas ypoptos, kai deyteroi pane o Egw kai o soraver....

Thn enoxopoihsh tou soraver tin aitiologw ws eksis.... o aligator, oli tin wra ton "edeixne" gia dolofono, alla otan eixe tin eykairia na ton skotwsei, den to ekane. Opote egw skeftomai, pws an o aligator einai dolofonos, tote sigoura kai o soraver einai. Kai pws to paixnidaki pou paiksane ston prwto gyro, itan aplws gia na riksoun staxti sta matia, giati an telika psifizame kai evgaine o soraver, kai itan dolofonos, tote o aligator, tha evgaine ladi, afou tha elege pws ekeinos ton edwse, ara oti aytos itan thyma, h sthn kalyterh o spiounos, me apotelesma, na min ton psifize kaneis, oi upoloipoi tha ton akolouthousame sta tyfla kai tha psifizame opoion mas edeixne me apotelesma, sto telos na kerdizan to paixnidi oi dolofonoi.

Den kserw, pantws apopsi mou, einai oti o alikafros einai o enas apo tous dyo kai egw ayton tha psifisw ston epomeno gyro.

Elpizw o/h katadoths/tria na kanei kalytera tin douleia tou/ths se ayton ton gyro, giati den mas vlepw kala. Einai h teleytaia mas eykairia.

An kai nomizw pws o pliroforiodotis hdh mas exei dwsei ena stoixeio, to opoio to parathrei kaneis polu eykola, otan proseksei tin psifoforia kai tous psifous pou dothikan!

Κοκκινονίκος
14-12-06, 17:39
An kai nomizw pws o pliroforiodotis hdh mas exei dwsei ena stoixeio, to opoio to parathrei kaneis polu eykola, otan proseksei tin psifoforia kai tous psifous pou dothikan!

σωστά μιλάει το αφεντικό :P
αφού η Piggy ήταν αθώα, προφανώς ο πληροφοριοδότης δε την ψήφισε! οπότε ψήφισε τον ένοχο ;)

οπότε ο σοραβερ πρέπει να φύγει όπως και δήποτε!

Thn enoxopoihsh tou soraver tin aitiologw ws eksis.... o aligator, oli tin wra ton "edeixne" gia dolofono, alla otan eixe tin eykairia na ton skotwsei, den to ekane. Opote egw skeftomai, pws an o aligator einai dolofonos, tote sigoura kai o soraver einai.

και στέκομαι και σε αυτό! τα πράγματα είναι παραπάνω από αληθοφανή!
καλά έκανα τελικά και άλλαξα την ψήφο μου ;)

και για να προλάβω να μη με βγάλουν από το παιχνίδι...οι υπόλοιποι κοιτάξτε πως παίχτηκαν οι ψήφοι ;)

!die aligator kai soraver :P

Nidis_
14-12-06, 17:40
Να σας ενημερώσω ότι όταν φύγει ο ρουφιάνος δεν το μαθαίνετε.
Είτε αυτός φύγει μέρα είτε νύχτα.
Επίσης δεν μαθαίνετε τι ήταν αυτός που έφυγε νύχτα.(αυτό δεν έχει λογική τώρα που είμαστε λίγα άτομα αλλά μπορεί να έχει λογική όταν θα γίνουμε πιο πολλοί.Να βγάλουν νύχτα έναν δολοφόνο για ξεκάρφωμα)

Είμαι σε αναμονή του πμ από τους δολοφόνους.

kako_paidi®
14-12-06, 17:47
enstash den symfwnw, oti an o roufianos fygei mera den to mathainoume!

Den exei nohma, tote na yparxei roufianos!!!!

Emeis otan to paizame.... stin psifoforia panta faneronotan h taytothta aytounou pou evgaine.

Mono tin nyxta einai kryfes oi taytothtes twn "nekrwn"!

Nidis_
14-12-06, 17:58
Οι ενστάσεις στο τέλος του παιχνιδιού. :)
Παρακαλώ παίξτε

Freeman
14-12-06, 20:40
Δέν πολυ καταλαβα τα περι νύχτας και ημέρας και ταυτοτήτων :S

Freeman
14-12-06, 20:46
Το άν είναι δολοφόνος ή όχι ο σοραβέρος δέν ξέρω. Πάντος είμαι σχεδόν σίγουρος για τον Αλικάφρο. Ενώ δέν κινδύνευε έδωσε στιγνά έναν αθώο άνθρωπο... Άρα κάλυψε αυτόν που κατηγορούσε απο την αρχή. Αλλα πάλι... κάτι δέν μου κολλάει... Έχω και μία προαίσθηση για τον Egw αλλα... Θα το βρώ όμως... πού θα μου πάει... Πάντως ένα ξέρω εγώ! Φαγώθηκαν όλοι να βγάλουν την Piggy επειδή δέν τους άρεσε η μουτσούνα της στην εικόνα της... Προφανώς όλοι είναι άμουσοι και ανίδεοι απο τέχνη. Είναι δυνατόν κάποιος να ψηφίσει την ΜΟΝΑ PIGGY ΓΙΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ Η ΜΟΥΤΣΟΥΝΑ... ΠΟΙΑΝΗΣ??? ΤΗΣ ΜΟΝΑ PIGGY ΠΑΡΑΚΑΛΩ!!! Τρέμουν τα κόκκαλα του Λεόμάπετ ντα βίντσι. Τί έχει μετά σειρά για αποχώρηση... Ο νυστικός δείπνος???
ΝΤΡΟΠΗ!!
:D:P

kako_paidi®
14-12-06, 20:56
wraio kleisimo topic, afou to 99% eimaste admin.... ti to kleisame?

Gia na afhsoume ton egw apeksw! ;P ;P ;P ;P

Freeman
14-12-06, 20:58
lol :D :D :D :D :D :D :D

Nidis_
14-12-06, 22:45
Οχι βρε.
Τα έκλεισα απλά για να δειτε οτι πλέον μιλάμε στο άλλο τοπικ και ότι είμαστε στον δεύτερο γύρο του παιχνιδιού.