PDA

Επιστροφή στο Forum : Παλέρμο!! 1ος γύρος

Nidis_
11-12-06, 21:37
Αγαπητοί συμπολίτες, ας δοκιμάσουμε να βρούμε ένα κατάσκοπο ή ας τους δώσουμε ευκαιρία να εκδηλωθούν.
Ξεκινάμε ψηφοφορία. Εξοστρακισμός εν όψει.

Ο καθένας από εσάς απαντά στο θέμα αυτό μόνο μία φορά και γράφει
Arrow 1. Ψηφίζω τον ........
Arrow 2. Αιτιολόγηση ψήφου:
Ψήφος χωρίς αιτιολόγηση δε θα μετρήσει (αλλά δεν εξετάζουμε το περιεχόμενο της αιτιολόγησης...)

Σχόλια για τους ψήφους να μην κάνουμε εδώ, γιατί θα χάσουμε τη μπάλα... Σχόλια στο θέμα για τον 1ο γύρο.

Εγώ θα ενημερώνω την λίστα με τους ψήφους. Μια συμβουλή μόνο που τη λέω από το προηγούμενο παιχνίδι. Μην ψηφίζετε αυτούς που μιλάνε πολύ. Βγάλτε έξω αυτούς που δε μιλάνε και είναι ύποπτοι. Άσε που χαλάνε το παιχνίδι.
Πιο κάτω ακολουθεί η λίστα με τους συμμετέχοντες στο παιχνίδι και τους ψήφους σύμφωνα με τη σειρά δήλωσης συμμετοχής:

Τελευταία ενημέρωση 14/12 15:46
Ψήφοι Πολίτης Πολίτες που τους ψήφισαν
- Nickred
3 soraver Freeman,Nickred,piggy
- Freeman
- Egw
- myrovolos
4 Piggy Egw,myrovolos,soraver,Alikafros
- Rozanna
1 Alikafros Ροζάννα

Freeman
12-12-06, 01:25
Άντε να ξεκινήσουμε! :D Τί πρέπει να κάνουμε εμείς τώρα? Θα μας στείλεις κανένα ΡΜ με το τί είναι ο καθένας μας? :D

Alikafros
12-12-06, 08:29
Όντως δεν κατάλαβα τι πρέπει να κάνουμε!
Πώς θα σου πούμε αυτόν που θέλουμε; εδώ ή με ΡΜ;

Nidis_
12-12-06, 10:42
freeman δεν πήρες πμ με το τι είσαι??
εχθές σας τα έστειλα.

Αλι εδώ απλά ψηφίζετε και λέτε ποιος πιστεύετε ότι είναι δολοφόνος.Το συμπέρασμα σας θα βγει από την συζήτηση στο άλλο τοπικ.

Egw
13-12-06, 19:29
Ωραία... αφού στο διπλανό θέμα προτάθηκε ψηφοφορία, γράφω εδώ

Ψηφίζω Piggy διότι το πορτρέτο της στην υπογραφή έχει ένοχο ύφος

Freeman
13-12-06, 19:31
kk Αρχίζω. Μία ψήφο δίνουμε ε?

Λοιπόν ψήφίζω τον σοραβερ γιατί είναι πολύ απόλυτος :P

Κοκκινονίκος
13-12-06, 20:19
ψηφιζω και εγώ τελικά την soraver για τον ιδιο λόγο με το freeman. Είναι απόλυτως και προσπαθει να βγάλει από το παιχνίδι 2 άτομα χωρίς να έχει σωστά επιχειρήματα!

kako_paidi®
13-12-06, 23:29
egw tha psifisw piggy, giati gia tous logous pou eksigisa, mesa sto allo topic. Den kserw, alla mou fanhke "kapws" kai an lavw upopsin mou, oti prwth fora paizei ayto to paixnidi, to thewrw polu pithano, na pesei se tetoiou eidous lathos kai na akolouthisei tin "sigouria" stin psifo enos allou!

Freeman
13-12-06, 23:55
Εμείς που ψηφίσαμε συνεχίζουμε να κουβεντιάζουμε? ή ζαρώνουμε μεχρινα ψηφίσουν όλοι και να συνεχίσουμε τις κουβέντες μετά την ψηφοφορία?

Piggy
14-12-06, 00:07
Κι εγώ ψηφίζω τον soraver γιατί είναι τεμπέλης και δεν καθαρίζει μόνος του το δωμάτιο του.

Nidis_
14-12-06, 00:24
μπορείτε να συνεχίζετε να μιλάτε.

Freeman
14-12-06, 00:51
Πότε βγαίνει απο το παιχνίδι καποιο άτομο? Μόλις ψηφίσουν όλοι;

Λατρεία
14-12-06, 01:03
Εγώ ακόμα δεν μπορώ να αποφασίσω. Πάνω που λέω να ψηφίσω τον μυροβόλο γιατί μου τη δίνει στα νεύρα :angry_wife:, πετάγεται ο Freeman κ συνεχίζει τις ερωτήσεις...

Nidis_
14-12-06, 01:05
είτε όταν ψηφίσουν όλοι είτε όταν έχει βγει αποτέλεσμα και δεν μπορεί να αλλάξει.

Λατρεία
14-12-06, 02:02
Λοιπόν, αποφάσισα. Ψηφίζω τον αλιγάτορα γιατί δε μου γέμιζε το μάτι από την αρχή :xm:

soraver
14-12-06, 09:29
egw blepontas oti kinuneuw na bgw afhnw sthn akrh dolofonous k malakies k pshfizw thn piggy gia na bgei ap to paixnidi k na sunexisw na paizw egw (oxi Egw, egw!)

Nidis_
14-12-06, 11:26
Μένει η ψήφος του Αλιγάτορα για να δούμε ποιος θα φύγει από την πόλη μας :)

Alikafros
14-12-06, 15:36
από καθαρή άμυνα την Piggy!!!!!!!!!!!!!!
Ακούς εκεί δεν της γεμίζω το μάτι!!!!!!!!!!!!!!!

!die

soraver
14-12-06, 15:43
ths rozannas den gemizes to mati... extws an uparxei allos logos pou stelneis thn piggy...

Freeman
14-12-06, 20:35
Ά ρε άτιμη κενωνία! Την φάγανε την αδερφή μου! Κι ήτανε αθώααααα!!! ΑΑΑΑΧΧΧΧ!!