Σύνδεση

Επιστροφή στο Forum : Palermo 2h epoxh

soraver
21-01-07, 22:36
3ekinhste th suzhthsh ;p opws thn prohgoumenh fora, oi kanones den alla3an afou o nidis den asxoli8hke

mhpos na feroume k to mpeka?

Κοκκινονίκος
21-01-07, 22:48
ο γνωστός ο αστυνόμος? :P
εγώ λέω να φωνάξουμε τον Θεοχάρη :P

kako_paidi®
21-01-07, 23:55
ti egine arxisame pali ta maxairwmata?

Ts ts ts...pali skotwmous myrizomai! :P

Nidis_
22-01-07, 11:43
Edo dilonooume tin athootita mas??

gia na doume.....

Ela na mpainei o kosmos sto mantriiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

soraver
22-01-07, 12:33
re koritsa 8a arxisete na skotwneste? ti 8a ginei?
loipon 3ekinaw egw, pisteuw pws o koure kai o material einai dolofonoi giati einai oi monoi pou den dhlwsan sumetoxh k parolauta mphkan sto topic

Nidis_
22-01-07, 14:29
H rozana den milaei kai einai poly periergo.
Ayti to farmaki tis to petaei kat'eutheian :P :P :P ;p ;p ;p

Λατρεία
22-01-07, 14:54
Βγάζω τα φρυδια μου τώρα. Κανόνισε να με συγχύσεις να κάνω κανένα λάθος! :slap:

Piggy
22-01-07, 14:57
Εσύ είσαι μανούλα δεν θα μιλάς σουσσσσσσσσσσσ:P:soraver:

Αν και είναι νωρίς:no_idea: λοιπόν οι υποψίες μου πάνε στον alikafro γιατί είναι φίλος με τον soraver οπότε το μυαλουδάκι της μαμάς soraveroulas :P κάλλιστα θα μπορούσε να πάει αμέσως εκεί έτσι θα τον παρακινήσει να μπαίνει ποιο συχνά στο forum. Επίσης μπορεί να είναι και ο myrovolos γιατί ήταν την προηγούμενη φορά δολοφόνος οπότε δεν θα πήγαινε το μυαλό κανενός ότι μπορεί να είναι και σε αυτό τον γύρο. nidi κι εσύ είσαι γιατί βγάζεις ποιο πολύ μίσος από τη ροζαννουλα:D

soraver
22-01-07, 15:46
:soraver:

Nidis_
22-01-07, 16:33
Ego vgazo alitheia.Den vgazo misos.

kala esy vgazeis ta fridia sou kai mpaineis sto forum?? :S Ti na peis?Den mporeis na vgaleis akri me auti tin kopela.

Den milisan akoma oloi.Niko pou eisai?Freeman.Ante na mazeuomaste na vroume tous dolofonous.

Κοκκινονίκος
22-01-07, 18:07
να μαι κ εγώ :)

Επίσης μπορεί να είναι και ο myrovolos γιατί ήταν την προηγούμενη φορά δολοφόνος οπότε δεν θα πήγαινε το μυαλό κανενός ότι μπορεί να είναι και σε αυτό τον γύρο.

και εμένα εκεί πήγε το μυαλό μου, αλλα δε θα συμμεριστώ την άποψή σου :P

χμμμ...ξέρεις τι μου θυμίζεις? τον μυροβόλο, που λεγε που λεγε...έδειχνε έδειχνε και τελικά ήταν ο ίδιος :P
αν δούμε και ότι από το προηγούμενο παιχνίδι δε μίλαγες πολύ :P

ας δούμε τι άλλο θα υποθεί και βλέπουμε :P

kako_paidi®
22-01-07, 20:16
έπρεπε να μείνω μέσα στο προηγούμενο παιχνίδι, αλλά έχετε χάρη που σας λυπήθηκα....σαν να έκλεβα εκκλησία θα ήταν!!!

χμμμμμ ο αλικάφρος αργεί, να μιλήσει και αυτό είναι ύποπτο!

soraver
22-01-07, 21:11
dld pou einai to kako sto na klebeis ekklhsies?
extws tou a8ou bebaia giati alliws peftei 3emalliasma k gangbang

Piggy
22-01-07, 22:41
Τη μία φορά δεν μιλούσα και με θεωρήσατε ύποπτη τώρα μιλάω με θεωρείτε πάλι ύποπτη
ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ αποφασίστε τι θέλετε επιτέλους :motz: ;p

soraver
22-01-07, 22:55
esu ka8esai sto pc k den anoigeis ton msn?
/me den katalabainei

Egw
22-01-07, 23:24
Oups egw den exw kanenan ypopto akomh giati eixa pollh douleia sto katergo kai twra diabazw ligo sta grhgora opote den exw sxhmatisei gnwmh. Fysika o myrovolos einai ontws ypoptos, alla kai h rozanna. Bgazei ta frydia ths, leei. Me ti ta bgazei? Me tsimpidaki profanws. To tsimpidaki omws einai epikindyno oplo, opws kai oi nyxokoptes, apodeiskh to oti den afhnan na pareis nyxokopth mazi sou se aeroplano.

Allwste to "gynaika pou bgazei ta frydia me tsimpidaki" einai to 8hlyko isodynamo tou "dolofonos pou ka8arizei ta nyxia tou me maxairi". Oso to skeftomai toso pio egklhmatikh fysiognwmia mou fainetai. Toso poly, pou anarwtiemai mhpws einai telika a8wa.

Nidis_
23-01-07, 00:15
Tha symfoniso me ton Theio.

Einai megaliteros ara kati parapano tha kserei...

Mipos i Rozanna einai dolofonos??

Piggy
23-01-07, 00:34
Εσύ τώρα γιατί επιμένεις? Βρε μπας και είσαι με τους καλούς με μπερδεύεις:hmmmm:

Freeman
23-01-07, 01:00
Επίσης μπορεί να είναι και ο myrovolos γιατί ήταν την προηγούμενη φορά δολοφόνος οπότε δεν θα πήγαινε το μυαλό κανενός ότι μπορεί να είναι και σε αυτό τον γύρο. nidi κι εσύ είσαι γιατί βγάζεις ποιο πολύ μίσος από τη ροζαννουλα:D

looool εδώ πήγε το μυαλό της piggy και δέν θα πήγαινε κανενός αλλου; xexexe xaxaxaxax xoxoxo :D:D:P

Freeman
23-01-07, 01:02
ηρεμήστε παιδιά με την ροζάννα η καημένη δέν έκανε τίποτα ακόμα και βαλθήκαμε να την βγάλουμε :S Να για να δώσουμε την προσοχή μας σε τύπους που σφυρίζουν κάνοντας τους αδιάφορους...

soraver
23-01-07, 01:25
me ekatalabes, egw eimai o dolofonos ;p

Κοκκινονίκος
23-01-07, 04:16
τι πετάγεσαι εσυ ρε? :P κάτσε στα αυγά σου :P

Allwste to "gynaika pou bgazei ta frydia me tsimpidaki" einai to 8hlyko isodynamo tou "dolofonos pou ka8arizei ta nyxia tou me maxairi".

:lol:

λείπει κανένας άλλο εκτός από τον αλιγάτορα?

Εσύ τώρα γιατί επιμένεις? Βρε μπας και είσαι με τους καλούς με μπερδεύεις:hmmmm:

που σημαίνει ότι βγάζει τον εαυτό της από τους καλούς!

μπερδεύτηκε για τα καλά ι πίγκυ :P :rolleyes:

soraver
23-01-07, 10:34
pappou pappou ton pairneis pou k pou
afierwmeno nickred ;p

Nidis_
23-01-07, 10:47
O Freeman amesos espeuse na yperaspistei tin Rozanna (xazos alla den einai ora tora :P ) Mipos einai to didimo ton dolofonon kai thelei na tin kalipsei??

Zoraver 2 dolofonoi e??

Λατρεία
23-01-07, 13:16
Eπειδή είμαι όμορφη :girl:

Nidis_
23-01-07, 13:44
:lool: :lool: :lool: :lool: :lool:

toso xaniotisa?toso?? ;p ;p ;p ;p

soraver
23-01-07, 14:11
nai giwrgo 2 killers k 1 tsatsos

kako_paidi®
23-01-07, 16:50
Theie me olo ton sevasmo pou sou exw, alla ton kako sou ton flaro, pou tha me peis emena ypopto...... ypoptos eisai esy kai olo sou to soi....ektos apo emena fysika! :P :P :P :P

Κοκκινονίκος
23-01-07, 18:01
θίκτηκε πολύ ο μυροβόλος...χμμμμ :P

Freeman
23-01-07, 19:16
pappou pappou ton pairneis pou k pou
afierwmeno nickred ;p

lol :P

ego bre to eipa gia mhn bgaloume tzampa ki adika tin kopela, opos eixame kanei ston prohgoumeno gyro me thn halley. Kateytheian thn stigmatisame san dolofono kai meta mas pirane falaggi! :S :P

Freeman
23-01-07, 19:18
Eπειδή είμαι όμορφη :girl:

Alla nai, einai ki auto lol :P
exo adynamia stis gunaikes pou bgazoun ta fridia tous.
Akoma kai stous antres http://www.floriniotis.gr/site/intro.htm looooool

Piggy
23-01-07, 23:45
1ο: Το’ πα και το ξανάλεω μανούλα μην πετάγεσαι;p

2ο: Δεν είμαι δολοφόνος .Πάλι άδικα με κατηγορείς nickred:sniff:

3ο: Freeman και ροζαννούλα είστε οι μόνοι που δεν κατηγορήσατε κάποιον και αυτό μου κινεί την περιέργεια.:xmmm:

4ο: Εδώ είμαι η piggy και όχι η Halley freeman:linchstill: και

5ο: Τι είναι flaros ????:hmmmm:

soraver
23-01-07, 23:55
flaros einai kati anamesa sto floro k sto faro, epishs einai to neo linux FLAvouR, to FlarOS

Freeman
24-01-07, 00:14
o soraver kserei polla!!! lete na einai o dolofonos? xexe :D

Thanks piggy. se mperdeuo me thn halley tora teleutaia :S

ego ftaio pou se uposthrizo san aderfi mou kai esu me kathgoreis... paei... xathike kai o thesmos ths oikogeneias stis meres mas :S:(

Egw
24-01-07, 02:07
ton kako sou ton flaro, pou tha me peis emena ypopto...... ypoptos eisai esyΎποπτοι είμαστε όλοι μας. Ακόμη κι εγώ!!
:ohh: Ένοχοι δεν είμαστε, εκτός από τους δύο.

Δεν άκουσα κανένα πειστικό επιχείρημα υπέρ της αθωότητας της Ροζάννας. Άρα εξακολουθώ να τη θεωρώ την υπ' αριθμό ένα ύποπτη, μια που είναι η μόνη μέχρι στιγμής με αποδεδειγμένη (και ομολογημένη!) δεξιοτεχνία στη χρήση φονικών τσιμπιδακιών.

Αλλά και η απουσία του Αλι είναι ύποπτη. Τι εγκλήματα σχεδιάζει μέσα στη σιωπή? Πού ενεδρεύει περιμένοντας το ανυποψίαστο θύμα του? Πότε θα ακουστεί μέσα στη νύχτα η ανατριχιαστική κραυγή :yahoo: και ο υπόκωφος γδούπος?

soraver
24-01-07, 13:51
mmm koritsa otan lew pws eiste 8umata ennow pws eiste apo autous pou 8a skotwsoun oi dolofonoi se kapoia fash, k oti den eiste killers 'h tsatsoi ;p

k oxi san ton filtato aligatora...

[Aligator21] 1:29 pm: ehm
    [Aligator21] 1:29 pm: mou esteiles ena PM kai mou eipes oti eimai thyma
    [Aligator21] 1:29 pm: den symenei oti me skotwse kapios? :P

o opoios autoxtonhse....

metafrash:
katopin dikhs ths aithshs, h saura den 8a sumetexei sth sunexeia tou paixnidiou, htan aplos xrisths - en dunamei 8uma twn dolofonwn - kai den epireazei to paixnidi.
ara epixeirhmata tou tupou

Αλλά και η απουσία του Αλι είναι ύποπτη. Τι εγκλήματα σχεδιάζει μέσα στη σιωπή? Πού ενεδρεύει περιμένοντας το ανυποψίαστο θύμα του? Πότε θα ακουστεί μέσα στη νύχτα η ανατριχιαστική κραυγή και ο υπόκωφος γδούπος?

akurwnontai ;p

psa3te psa3te tsakalia mou prin fwna3w to mpeka ;p

Freeman
25-01-07, 01:02
Εγώ τώρα γιατί μπερδεύτηκα? Ξεκίνησε και σταμάτησε στην πορεία ο Αλικαφρος; Είναι θύμα; Τον φάγανε? Τί εστί η αυτοκτονία που λές;

soraver
25-01-07, 01:06
apofasise pws den 8elei na sumetexei se auton ton guro (pernane kainourio mhxanoigrafiko proggy sth douleia k ton exoun skisei)

Nidis_
25-01-07, 14:43
Λοιπόν εγώ θα συνεχίσω να επιμένω πως η Ροζάννα είναι δολοφόνος.
Δεν έχει πειστικά επιχειρήματα και αυτό μου φτάνει.

Εγώ λέω Ροζάννα και μετά μάλλον παίρνει η μπάλα και τον freeman.

Για να δούμε :)

Λατρεία
25-01-07, 16:33
Καλά, το μένος σου εναντίον μου είναι γνωστό.:sniff: Δε σημαίνει όμως ότι είναι κ σοβαρό επιχείρημα!

Eγώ ακόμη σκέφτομαι... :rolleyes:

Egw
25-01-07, 18:49
Eee, egw exw mperdepsei telika poioi paizoune. Exoume th lista pou8ena?

Nidis_
25-01-07, 19:12
Osoi eixan dilosei simetoxi stin arxi plin tou aligatora

Κοκκινονίκος
25-01-07, 19:24
Eee, egw exw mperdepsei telika poioi paizoune. Exoume th lista pou8ena?

για να δεις ποιοι υπόλοιποι πολίτες παίζουν? :P ύποπτον :P

Nidis_
26-01-07, 11:48
diakrino mia nothrotita?? :P

Egw
26-01-07, 17:33
Ε, αυτά τα πράματα θέλουν σκέψη, μην καταδικάσουμε κανέναν αθώο στη βιασύνη μας. (Nidi_, Αναρωτιόμουν αν ήταν πουθενά η λίστα των συμμετεχόντων μαζεμένη, όπως ήταν στον πρώτο γύρο)

Freeman
26-01-07, 19:21
Ο myrovolos παιζεί; Γιατί τόσο νεκρική σιωπή;

Nidis_
26-01-07, 21:26
Θείε τι περιμένεις από ένα φαγανό,μαλλιαρό χαζό παιδάκι?Να έχει οργανωμένα τα στοιχεία??

Άντε γράψε μια λίστα ρεεεεεεεεεεεεεεε.Κάθεσαι και μας κοιτάς ;p ;p ;p

Λοιπόν εγώ συνεχίζω να πιστεύω πως η Ροζάννα είναι δολοφόνος...

kako_paidi®
26-01-07, 22:13
egw pisteyw pws o freeman einai o dolofonos, giati, ypirxe mias periptwsh, na me episkeftoun Igoumenitsa kai o Kyriws Freeman, anti na me parei til, na me rwthsei an douleyw ayrio, mou estelne mynhmata mesw skype, opote ton thewrw ypopto, pws me ayton ton tropo, ithele na apofygei tin episkepsi... giati exei "doulitsa", opws p.x. na kanei merikous fonous to SK! :mad:

Opote freeman ton poulo....... :P

Κοκκινονίκος
27-01-07, 04:16
λέτε ο μυροβόλος να είναι ο καταδώτης? :P

αν ο freeman είναι δολοφόνος τότε ο..η μάλλον η συνεργάτριά του είναι η αδερφή του:

ego ftaio pou se uposthrizo san aderfi mou kai esu me kathgoreis... paei... xathike kai o thesmos ths oikogeneias stis meres mas

κάνει και τον ανήκερο:

Εγώ τώρα γιατί μπερδεύτηκα? Ξεκίνησε και σταμάτησε στην πορεία ο Αλικαφρος; Είναι θύμα; Τον φάγανε? Τί εστί η αυτοκτονία που λές;

:P

soraver
27-01-07, 12:06
mhpos anhkairo? ;p

Piggy
27-01-07, 17:36
Εγώ πάλι δεν ξέρω τι πιστεύω μπερδεύτηκα αλλά κάτι μου λέει πως ο nidis προσπαθεί να μας βοηθήσει γιατί έχει δώσει μόνο δύο άτομα μέχρι τώρα και επιμένει στην άποψη του.:xmmm:

Λατρεία
27-01-07, 18:26
Σώθηκες...

Freeman
27-01-07, 19:41
lol.

Κύριε Μυροβόλε δουλεύαμε σήμερα :P Αλλα άντε εγώ δούλευα. Η Piggy? Ξέρεις τί δικαιολογία βρήκς η κυρία Piggy? Οτι έχει να πάει στα μπουζούκια την Κυριακή οπότε δέν θέλει να έρθει ηγουμενίτσα λολ :P :D
Όχι εντάξει, είχα κάποια σχέδια να κάνω. Όχι σχέδια δολοφονίας... Βιομηχανικά σχέδια εννοώ :P

:P

O nidis μου δίνει ένα προαίσθημα... Αρνητικό... Επιμένει πολύ στην Ροζαννα. Ή είναι ο καταδότης ή....

Λατρεία
27-01-07, 20:01
Tι χρυσό παιδί ο Freeman ! :kissy:

Egw
27-01-07, 20:42
lO nidis μου δίνει ένα προαίσθημα... Αρνητικό... Επιμένει πολύ στην Ροζαννα. Ή είναι ο καταδότης ή....

Αν ο nidis_ ήταν ο καταδότης, η Ροζάννα και ο freeman θα ήταν οι δολοφόνοι. Αλλά τότε ο freeman δεν θα εφιστούσε την προσοχή μας στην πιθανότητα να είναι ο nidis_ καταδότης, διότι τράβάει τα μάτια μας επάνω του (συγκρίνετέ το αυτό με την ένοχη σιωπή της Ροζάννας). Άρα δεν με πείθει πολύ για καταδότης. Βέβαια βρήκε τη Ροζάννα, αλλα αυτό δεν σημαίνει πολλά αφού η ενοχή της είναι πασιφανέστατη (εδώ ξέρουμε και το όπλο :diee του εγκλήματος!), τόσο που δεν βλέπω καν να προσπαθεί να υπερασπίστεί τον εαυτό της. Κατηγορούμενη, απολογήσου! Αν δεν δω κάποιο πειστικό επιχείρημα υπέρ της αθωότητάς της, νομίζω ότι θα αναγκαστώ να ψηφίσω :rozanna:

Λατρεία
27-01-07, 20:44
Καθαρός ουρανός, αστραπές δε φοβάται :nail:

soraver
28-01-07, 01:10
maresei pou 3ekinhsame na xrhsiomopoioume to :rozanna: exexex

mikeclio
28-01-07, 11:23
egw pantws den eimai o dolofonos......nomizw............

mikeclio
28-01-07, 11:24
kai oute vgazw ta frydia mou....

soraver
28-01-07, 12:50
oust re ;p

Egw
29-01-07, 18:00
Καθαρός ουρανός, αστραπές δε φοβάται :nail:

Επιχείρημα είναι αυτό? "Δεν είμαι ένοχος, κύριε δικαστά, διότι είμαι αθώος"?? Άσε που ο καθαρός ουρανός είναι που φοβάται τις αστραπές, διότι τότε παύει να είναι καθαρός. Ο μπουρινιασμένος τι να τις φοβηθεί? Ό,τι είναι να πάθει το έπαθε. Είναι σαν να λέμε "Ο στεγνός τη βροχή δεν τη φοβάται".