Σύνδεση

Επιστροφή στο Forum : Palermo 2nd age 3rd period

soraver
30-01-07, 09:18
Meta thn apomakrunsh tou Freeman o opoios htan dolofonos (3ana-sugnwmh 8umwmoun pws eixa balei allon...), oi paixtes apofasisan na pane gia upno na 3ekourastoun... O etairos dolofonos omws o opoios ekneuristhke uperbolika apo thn apomakrunsh tou sunadelfou tou, mphke upoula sto dwmatio pou koimwtan o Nidis_ aggalia me th fwtografia tou agaphmenou tou Alikafrou (o opoios autoxtonhse se allo episodeio) kai ton ektelese...
9:15 wra Ellados o Nidis_ bre8hke nekros sto krebati tou, kai h pragmatikh tou tautothta (opoia k na nai) den apokaluf8hke apo tis arxes...

Twra mporeite na sunexisete to 3ekatiniasma

(sas parakalw mh me baresete polu... Ta la8h gia tous an8rwpous einai :S)

Freeman
30-01-07, 09:26
:lol: :lol: :lol: Toso kalos hmoun... Mexri kai ton afhghth ksegelasa kai den me pire xampari oti hmoun dolofonos :lol: :lol: :lol: Opote bghka kata tuxh :( :diee

Κοκκινονίκος
30-01-07, 19:05
έλεος ρε πάτσε :P

Egw
30-01-07, 20:04
Ώστε δεν ήταν τελικά αθώος ο freeman? :ohh: Άρα είχε δίκιο ο Nidis_ που τον υπέδειξε από την αρχή? :eleos:

...και καθάρισαν τα καθάρματα τον Nidako_ μας, :cry: και ύπουλα το βράδυ που κοιμόταν? :( :dead:

Είχα γράψει:

"Αν ο nidis_ ήταν ο καταδότης, η Ροζάννα και ο freeman θα ήταν οι δολοφόνοι."

Ο freeman *ήταν* δολοφόνος.
Οι δολοφόνοι ξεπάστρεψαν τον Nidi_, που θα πει τον φοβόντουσαν.

Άρα υποψιάζομαι ότι ο Nidis_ ήταν ο ρουφιάνος (όπως έγραψε και η Piggy, "ο nidis προσπαθεί να μας βοηθήσει γιατί έχει δώσει μόνο δύο άτομα μέχρι τώρα"), και επομένως ο δεύτερος δολοφόνος είναι η Ροζάννα (που την υποψιάστηκα από την αρχή)

Και ο freeman συνέχεια υποστήριζε τη Ροζάννα, από την πρώτη στιγμή που αναφέρθηκε το όνομά της - διαβάστε τα παλιά.

Και η Ροζάννα αντί να παρουσιάσει στοιχεία για την αθωότητά της κατηγόρησε εμένα... γνωστή πρακτική των ένοχων να κατηγορούν αθώους.

Άρα όλα συνηγορούν στο να είναι η Ροζάννα δολοφόνα. Θα προχωρήσω περισσότερο μάλιστα... νομίζω ότι η Ροζάννα είναι ο εγκέφαλος της σπείρας και ο freeman ήταν απλό εκτελεστικό όργανο. :diee

Πριν όμως αποφασίσω τελικά, θα ήθελα κάποιος να μου εξηγήσει τι εννοεί ο nickred "αν ο freeman είναι δολοφόνος τότε ο..η μάλλον η συνεργάτριά του είναι η αδερφή του:". Σε ποιαν αναφέρεται? Στη Ροζάννα ή στην Piggy? :dontknow:

Piggy
30-01-07, 23:23
nickred ΑΓΚΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ:P :P

Egw , ήμουν αδερφή του freeman , μετά από τα τελευταία γεγονότα τον έχω αποκληρώσει και ας κινδυνεύει η σωματική μου ακεραιότητα .. :P

Λοιπόν γκουχου γκουχου έχουμε και λέμε μου κίνησε την περιέργεια αυτό που έγραψε ο freeman πριν αποχωρίσει «Psifizo myrovolo. Epeidi kserei na apospa thn prosoxi kai na strefei ta pura allou... Opoios katalabe katalabe» χμ επειδή κατάλαβε ότι έχει χαμένο το παιχνίδι ίσως αποφάσισε να μας δώσει στυγνά τον δεύτερο δολοφόνο μπορεί να ψήφισαν ο ένας τον άλλον για να μας μπερδέψουν και να μην υποπτευτούμε τον δεύτερο δολοφόνο έτσι ώστε να περάσει απαρατήρητος και να κερδίσουν .Βέβαια οι υποψίες μου είναι στραμμένες και στη ροζαννούλα για τους λόγους που εξηγεί ο Εgw μας παραπάνω.

Κοκκινονίκος
31-01-07, 07:07
Egw, απάντησε η πίγκυ στην ερώτησή σου ;)
Εγώ πιστεύω πως η πίγκυ είναι η 2 δολοφόνισσα, γιατί σε κάποιο ποστ ο φρίμαν την υποστήριξε....οπότε για μένα η απόφασή μου είναι: ΠΙΓΚΥ :P

ο nidis προσπαθεί να μας βοηθήσει γιατί έχει δώσει μόνο δύο άτομα μέχρι τώρα

ποιο είναι το 2ο άτομο?

Egw
31-01-07, 08:15
ποιο είναι το 2ο άτομο?

Rozanna kai freeman. Gia to freeman eixe dikio. Gi' auto lew, isws htan o roufianos kai gi' auto ton ksepastrepsan oi dolofonoi. Bebaia opws les kai sy o freeman yposthrikse kai thn piggy, opote isws na einai auth o deuteros dolofonos, alla an deis poso pio entona yposthrikse th rozanna... phga kai diabasa ksana osa grafthkan, kai thn yposthrikse se 2-3 merh. Ypopto, poly ypopto.

Κοκκινονίκος
31-01-07, 15:30
εαφού έκανε κάτι τέτοιο, το πιο λογικό είναι να κάνει κατι τέτοιο ένας δολοφόνος...να υποστηρίζει κάποιον ώστε να φαίνεται ότι είναι μαζί του ;), τότε μπορεί και να μην είναι η πίγκυ...υποστηριξε ήδη 2 άνθρωπους, για να νομίζουμε ότι είναι μαζί του....οπότε μπορεί να στραφώ αλλού, πέραν από την πίγκυ...είδωμεν

Egw
31-01-07, 17:35
Λογικό αυτό, αλλά όταν υποστήριξε τη Ροζάννα (και λιγότερο την Piggy) δεν ξέραμε ότι ήταν δολοφόνος, ούτε - αν θυμάμαι καλά - ήταν ακόμη φανερό ότι θα έβγαινε από το παιχνίδι οπότε θα μαθαίναμε το πραγματικό ποιόν του. Οπότε τότε ακόμη δεν είχε λόγο να ψευτο-υποστηρίξει κανέναν. Δεν ξέρω. Πρέπει να πάω να ξαναδιαβάσω τι ακριβώς έγραψε και πότε για να δω ποια υποστήριξη ήταν σε ανύποπτη στιγμη και ποια αφού ήταν φανερό ότι θα έβγαινε, αλλά βαριέμαι να το κάνω :blush:

Piggy
01-02-07, 00:15
Κάθισα και διάβασα όλα τα post του freeman από την αρχή του παιχνιδιού ::teeth_brush:

Στην αρχή υπερασπίζεται πολύ έντονα τη Ροζάννα( F : 1 ηρεμήστε παιδιά με την ροζάννα η καημένη δέν έκανε τίποτα ακόμα και βαλθήκαμε να την βγάλουμε ,2 ego bre to eipa gia mhn bgaloume tzampa ki adika tin kopela, opos eixame kanei ston prohgoumeno gyro) , υποστηρίζει εμένα ( F : ego ftaio pou se uposthrizo san aderfi mou kai esu me kathgoreis...) κατηγόρησε τον nidi ( F : O nidis μου δίνει ένα προαίσθημα... Αρνητικό... Επιμένει πολύ στην Ροζαννα. Ή είναι ο καταδότης ή...) ,παριστάνει τον κινέζο με τον alikafro ( F : ο Αλικαφρος; Είναι θύμα; Τον φάγανε? Τί εστί η αυτοκτονία που λές;) με τον Egw και τον NiCkReD δεν είχε πολλά πολλά και τέλος ψήφισε τον Μυροβόλο ( F : Psifizo myrovolo. Epeidi kserei na apospa thn prosoxi kai na strefei ta pura allou... Opoios katalabe katalabe)

Και τι κατάλαβα μετά από όλα αυτά :questionmark: :questionmark: :questionmark: :questionmark: ΈΧΩ ΚΑΤΑ ΜΠΕΡΔΕΥΤΕΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ:cry:

Egw
01-02-07, 01:17
Εύγε Piggy!

Αυτά που έκανε στο τέλος ο freeman δεν έχουν αξία γιατί τότε ήξερε ότι θα μαθαίναμε πως ήταν στυγνός φονιάς και θα κοίταζε να μας μπερδέψει. Στην αρχή όμως δεν το ήξερε. Τότε υποστήριξε τη Ροζάννα (νόμιζα ότι τουλάχιστον άλλη μία φορά είχε γράψει υπέρ της) και εσένα. Οπότε λογικό μου φαίνεται ο δεύτερος δολοφόνος να είναι μία από τις δυο σας. Εσύ ξέρεις αν είσαι ή όχι :D. Βέβαια υπάρχουν και ο Μυροβόλος κι ο Nickred αλλά δεν έχω κανένα στοιχείο εναντίον τους.

Freeman
01-02-07, 02:29
Τελικά είμαι πιό πολυδιαβασμένος και απο τον Paulo Coelho :D :D :lol: :lol: :lol:

Egw
01-02-07, 06:30
Auta pou egrafes htan pio endiaferonta apo ta dika tou :D

soraver
01-02-07, 09:14
nai aporw giati exei ginei tetoios xamos me ton Coelho...
anyway na mhn arxisw to kra3imo pali ;p

Piggy
01-02-07, 13:47
To διόρθωσα λίγο ;)

EEEEEEEEEEE λίγα λόγια για τον Paulo Coelho εμένα μου αρέσουν πολλά βιβλία του.:motz:

Piggy
01-02-07, 13:52
Τώρα όμως εγώ μπερδεύτηκα γιατί αν υποστήριξε την Ροζάννα όπως και εμένα τότε η Ροζάννα δεν είναι δολοφόνος γιατί ούτε κι εγώ είμαι (δεν με νοιάζει αν με πιστεύεται ή όχι:P ) οπότε είναι κάποιος άλλος:hmmmm:

soraver
01-02-07, 14:24
nai e? saresei o koelio?
perastika sou ;p

Piggy
01-02-07, 14:42
Ναι είναι από τα βιβλία που με κρατάνε δεν με κουράζουν να τα διαβάζω .

soraver
01-02-07, 14:46
mono ton alximisth exw diabasei...
nomizw to eixame suzhthsei k se allo topic...
ok nai den eiai kourastika, apla o tupos den 3erei na grafei ;p

kako_paidi®
01-02-07, 17:47
Θείε, χωρίς να θέλω να σε θίξω, αλλά έχω την εντύπωση, ότι σόνι και καλά θέλεις να βγάλεις την ροζάνα σαν δολοφόνο.

Και την προηγούμενη φορά "έδειχνες" κάποιο συγκεκριμένο άτομο, αλλά είχες και δυο τρία στην καβάτζα, του στυλ "μπορεί να είναι και αυτοί".

Τώρα όμως σε βλέπω πολύ κάθετο και αυτό με βάζει σε υποψίες. Το ότι δεν υποστήριξες στο ότι η piggy είναι ο άλλος δολοφόνος, που ήταν πιο σίγουρη "λύση", μιας και ήταν και η γνώμη του Nickred, άρα μάνι, μάνι, θα είχες δύο ψήφους σίγουρους, είναι στα υπέρ σου, αλλά από την άλλη γνωρίζω πως είσαι πολύ έξυπνος άνθρωπος (έμοιασε στο ανήψι σου:P :P ), για να κάνεις ένα τόσο τραγικό λάθος, οπότε η εμμονή σου στην Ροζάνα, με βάζει σε φοβερές υποψίες!

Egw
01-02-07, 20:16
Μα εδώ τη Ροζάννα την ψήφισα στον πρώτο γύρο και δεν έγινε τίποτε που να μου αλλάξει γνώμη, αντίθετα οι υποψίες μου ενισχύθηκαν από το ότι ο freeman που την υποστήριζε αποδείχτηκε δολοφόνος ενώ ο Nidis_ που κάρφωσε κι αυτήν και τον freeman ήταν το πρώτο τους θύμα πράγμα που με κάνει να πιστεύω πως ήταν ο ρουφιάνος. Άρα πώς μπορώ να αλλάξω ψήφο σ' αυτό το γύρο?

Η Piggy δεν συμπεριφέρεται σαν ένοχη. Γράφει παραπάνω "δεν με νοιάζει αν με πιστεύεται ή όχι". Έτσι γράφουν μόνο όσοι έχουν ήσυχη τη συνείδησή τους. Άλλωστε υποστηρίζει την αθωότητα της Ροζάννας, πράγμα που δεν την συμφέρει. (Βέβαια το επιχείρημά της δεν στέκει, γιατί ο freeman δεν θα μπορούσε να γράψει "Ψηφίστε όποιον άλλο θέλετε εκτός από τη Ροζάννα", έπρεπε να φανεί ότι υποστηρίζει και κάποιον άλλο, αλλά αυτό είναι άσχετο).

Τώρα αν έχω άδικο για τη Ροζάννα μπορεί ο άλλος δολοφόνος να είναι ο Nickred ή εσύ. Αλλά δεν μπορώ να βρω κανένα ενοχοποιητικό στοιχείο, εκτός αν βγάζετε και σεις τα φρύδια σας.

Όσο για τις υποψίες σου και την εξήγηση που τους δίνεις, αν ήταν σωστές τι θα με ενδιέφερε ποιος θα έφευγε? Όποιος αθώος και να φύγει για τον εναπομείναντα δολοφόνο είναι το ίδιο. Οπότε τον άλλο δολοφόνο τον συμφέρει να λουφάξει και να προσπαθήσει να μας κάνει να τον ξεχάσουμε - να, όπως κάνει η Ροζάννα τώρα - και στο τέλος να ψηφίσει ανάλογα με το πού φυσάει ο άνεμος ώστε να γλυτώσει το τομάρι του.

Λατρεία
01-02-07, 20:26
Πειράζει που είμαι μοιραία, πειράααααααααζει???? :nail:

soraver
01-02-07, 21:25
to na tragoudas mas peirazei.

kako_paidi®
01-02-07, 21:43
Καταρχήν και μόνο που δεν με υποπτέυεσαι, ή έστω δεν βρίσκεις στοιχεία εναντίων μου με βάζει σε υποψίες!!! Μου φαίνεται λίγο αδιανόητο!

Δεύτερο.....

Στο προηγούμενο μου ποστ, είπα, ότι γνωρίζω και σε θεωρώ έξυπνο άνθρωπο κατ' εικόνα και κατ' όμοιωση μου.

Η Piggy δεν συμπεριφέρεται σαν ένοχη. Γράφει παραπάνω "δεν με νοιάζει αν με πιστεύεται ή όχι". Έτσι γράφουν μόνο όσοι έχουν ήσυχη τη συνείδησή τους.

Τώρα γιατί θέλεις να το πάρω πίσω? Λέγοντας μου, ότι παραδέχεσαι, ότι αυτή η δικαιολογία της piggy αρκεί για να σε πείσει, ιδιαίτερα σε ένα παιχνίδι, που ο δολοφόνος πρέπει να κάνει τα πάντα για να βγάλει τις υποψίες από πάνω του....τι να πω.... με βάζεις εσύ σε υποψίες και με αφήνει έκπληκτο, δεν περίμενα, να πέσεις σε μια τόσο εύκολη παγίδα.

Ειλικρινά θα έπαιρνα όρκο ότι είσαι εσύ ο άλλος δολοφόνος, αν δεν είχε βγει ο freeman.

Μα ΣΑΦΩΣ και η Piggy είναι ο άλλος δολοφόνος. Είναι φως φανάρι, οι δικαιολογίες που λέει, δείχνουν, πως χρησιμοποιεί την γυναικεία της πονηριά, για να μας παραπλανήσει, ότι και καλά δεν έχει καταλάβει τίποτα!
Στο προηγούμενο παιχνίδι όμως καταλάβαινε....ή έστω προσπαθούσε, ενώ σε αυτό δεν την ενδιαφέρει να καταλάβει, γιατί έτσι και αλλιώς ξέρει τον ρόλο της και δεν χρειάζεται να ψάχνει για το ποιος είναι ποιος!!!

Κοκκινονίκος
02-02-07, 00:32
καλα τα λέει :P
μπέρδεμα η ιστορία :P
αλλα΄συνεχίζω να υποστηρίζω την άποψή μου..δε ξέρω γιατί :P

Λατρεία
02-02-07, 00:48
Γιατί είσαι ξεροκέφαλος :love2:

Egw
02-02-07, 01:45
Μα φυσικά υποπτεύομαι και τους άλλους τρεις σας αλλά πώς να κατηγορήσω τώρα κάποιον άλλο αφού είμαι πολύ πιο σίγουρος για την ενοχή της Ροζάννας και περισσεύει ένας μόνο δολοφόνος? Άλλωστε αν θυμάμαι καλά ο μόνος που έδειξε ξεκάθαρα δύο ύποπτους μεταξύ των οποίων τον εγκληματία freeman ήταν ο αδικοχαμένος :cry: Nidis_ άρα εκείνος μόνο μπορούσε να είναι ο ρουφιάνος. Δέστε πόσες φορές μας προειδοποίησε για τη Ροζάννα! Τουλάχιστον 5 Nidi_λώσεις στυλ "Λοιπόν εγώ συνεχίζω να πιστεύω πως η Ροζάννα είναι δολοφόνος..." είδα. Πώς να αγνοήσω τέτοια απελπισμένη φωνή που τώρα πια έρχεται πέρα από τον τάφο? :dead: :marchmellow:

Επί της διαδικασίας: τι γίνεται αν ισοψηφίσουν δυο?

Piggy
02-02-07, 14:47
Τελικά έχω μια μικρή υποψία ότι άλλος ήταν τελικά ο καταδότης και όχι ο nidakos
Πρέπει να κάτσω να το ψάξω καλύτερα γιατί ο άνθρωπος μπορεί να προσπαθεί να μας βοηθήσει κι εμείς κοιμόμαστε τον ύπνο του δικαίου.http://smileys.smileycentral.com/cat/4/4_12_13.gif

Ροζαννούλα εσύ γιατί δεν μας λες ποιόν θεωρείς ύποπτο? ΥΠΟΠΤOΝ http://smileys.smileycentral.com/cat/4/4_12_12.gif

kako_paidi®
02-02-07, 19:17
Esy piggy min milas, arketa exeis lerwmeni tin fwlia sou.

Theie pali me mperdeyeis kai ayto exei san synepeia, na "magnitizeis" kai tin psifo mou. Mou ypostirizeis oti nidis itan o roufianos, epeidh edwse mono dyo atoma.

Kai erwtw, les na einai toso xazos o nidis, kai na ithele na fanerwsei apo tin arxi poioi einai oi dolofonoi, idiaitera vevaia, apo tin stigmi pou o roufianos, den apokalyptetai, otan pethanei?

Den nomizw!!!

O nidis efere to paixnidi sto forum, pragma pou shmainei, oti an kai den tou to mathane na to paizei swsta ;p ;p, toulaxiston estw kai se aythn thn "lathos" ;p ekdosi, kserei na to paizei arketa kala!

Kai epeidh kai egw exw kapoia empeiria sto game....tin swsti vevaia ;p ... an imouna roufianos, se kamia periptwsh, den tha edina, oute tha enantionomouna kai me tous dyo dolofonous, taytoxrona, oute kan se dyo synexomenous gyrous, gia na mhn me katalavoyne kai me fane nyxta! Afou tha eprepe na parameinw mesa sto paixnidi, gia na voithisw ta thymata, na vroun tous alithinous dolofonous.

Opote kai o nidis, den nomizw na eprate antitheta, giati prwton ayto den eggeite stin ideologia tou paixnidiou, to toso eykolo kseskepasma, deyteron... giati den einai toso xazos, oso fainetai ;p kai triton giati einai empeiros paixtis opote den prokeite na epefte se tetoio sfalma.

Esy eksakoloutheis na mou prospatheis na vreis sigouro "thyma" stirizomenos stin pithani gnwmi twn allwn kai malista ypostirizontas tin,

Άρα υποψιάζομαι ότι ο Nidis_ ήταν ο ρουφιάνος (όπως έγραψε και η Piggy, "ο nidis προσπαθεί να μας βοηθήσει γιατί έχει δώσει μόνο δύο άτομα μέχρι τώρα"), .........

etsi wste akousia, na thn pareis me to meros sou, gia na exeis sigourous psifous!!!

Theie den mas ta les katholou kala kai eilikrina, exw arxisei kai kleinw pio polu pros ta esena, para stin piggy, to "paizei", na ta exei xamena!

Piggy
03-02-07, 01:06
Ένσταση που πήγε η ελευθερία του λόγου?:cry:

Egw
03-02-07, 01:22
Καλά, τότε δεν κατάλαβα εγώ το παιχνίδι, γιατί είχα την εντύπωση ότι αυτή είναι η δουλειά του ρουφιάνου - να φανερώσει κάπως ποιοι είναι οι δολοφόνοι χωρίς όμως να πει "πιστέψτε με, διότι ξέρω τι λέω, είμαι ο ρουφιάνος"

Όσο για τις άδικες υποψίες σου για μένα, μα αν ήμουν ο δολοφόνος, τι θα με ενδιέφερε ποιος θα βγει σ' αυτό τον γύρο, αρκεί να μην ήμουνα εγώ? Όποιος και να έβγαινε θα ήταν αθώος. Οπότε θα καθόμουνα ήσυχος, για να μην ξυπνήσω υποψίες (όπως τώρα τις δικές σου) και θα περίμενα και θα άφηνα να με "πείσετε" εσύ και ο nickred ότι ο δολοφόνος είναι η piggy αφού για εκεί το πηγαίνατε. Και μετά, αφού θα έβγαινε η piggy αθώα, θα κατηγορούσα εσένα ή το nickred - ανάλογα ποιος είχε επιμείνει περισσότερο για την ενοχή της. Ενώ τώρα κοντεύω να βρω τον μπελά μου επειδή προσπαθώ να σας ανοίξω τα μάτια.

kako_paidi®
03-02-07, 10:19
etsi opws paei den prospatheis na mas anoikseis ta matia, alla na mas apostrepseis tin matia.

Eimai pepismenos, oti exeis lerwmenh thn fwlia sou kai malista arketa!

Den kserw giati, alla me kaneis na pistepsw, oti den se endiaferei toso, na enoxopoihseis thn rozanna, oso to na apenenoxopoihtheis esy!

Freeman
03-02-07, 10:26
Mia foni apo ton allon kosmo akougetai....

... O MPATLER EINAI O DOLOFONOS!!!

(asxeto :P)

Egw
03-02-07, 17:25
Και τα δυο μαζι δεν πανε, Μυροβολάκι μου? Ένας δολοφόνος μόνο μένει ακόμη. Πώς να σας πείσω ότι είναι η Ροζάννα, όπως ακράδαντα πιστεύω, αν δεν σας πείσω (εσένα δηλαδή, διότι είσαι ο μόνος που σπιλώνει το τίμιο όνομα των Εγώ) ότι δεν είμαι εγώ?

kako_paidi®
03-02-07, 18:53
ma h profash sou, oti h rozanna einai dolofonos, einai to oti vgazei ta frydia ths!!!

Pws perimeneis, na pistepsw, mia tetoia aitiologia, kai na dextw oti h rozanna einai the KILLER?

Gia spiounos, den kaneis, giati:

A)Oi spiounoi den lene POTE...."EGW", alla panta lene "AYTOS"...h "AYTOI"!!!

kai

B)Stin ousia (me eksairesh vevaia thn rozanna, pou afou tin kathgorouses, logiko einai na psifisei esena),ektos apo esena (kai ton freeman, pou psifise emena) oloi oi alloi psifisame ton Freeman!!!

Egw
03-02-07, 20:21
Giati, oi killer den bgazoun ta frydia tous?
O freeman, agaphte Myrovole (pou den phres to ntentektibiko myalo mou), htan kamenos apo nwris. Enas swstos stygnos dolofonos 8a ton pshfize gia na kalyf8ei.

kako_paidi®
03-02-07, 20:43
O freeman, agaphte Myrovole (pou den phres to ntentektibiko myalo mou), htan kamenos apo nwris. Enas swstos stygnos dolofonos 8a ton pshfize gia na kalyf8ei.

Theie sorry alla faskeis kai antifaskeis!!!

Giati enw eipes ti tha ekane enas dolofonos, kathgoreis ena atomo, pou den psifise ton dolofono!!!!

Kai afou me ayto pou eipes parapano, edeikses pws gnwrizeis ti tha "eprate"
h koinh logikh.....esy ekanes akrivws to antitheto, gia na mporeis na exeis alothi kai na kaliytheis, alla dystyxws.... ekanes to megalo lathos kai katastrepses to alothi sou, psifizontas to lathos atomo. To mono atomo ektos apo esena pou den psifise dolofono!!!

Κοκκινονίκος
03-02-07, 21:19
τελικα το πολυ μπλα μπλα του μυροβολου, μπορεί και να μου αλλάξει γνώμη :P
κάτσε να ξυπνήσω καλά και να το ξαναδώ το θέμα :P

Egw
04-02-07, 03:00
Edw prokeitai dhladh gia plektanh pou teinei na odhghsei sth megalyterh dikastikh planh olwn twn epoxwn! Ki oxi tipote allo, alla 8a meinei eleu8erh h aimostaghs dolofonos me to tsimpidaki, na sxediazei anenoxlhth poios 8a einai to epomeno 8yma ths.

kako_paidi®
04-02-07, 14:00
theie h monh plektanh kai paraplanhsh edw mesa, fainetai oti eisai esy!!!

An hsoun athwos, tha leitourgouses, opws enas athwos.

Diladi, tha prospathouses, na yperaspisteis, me kathe tropo, tin athwothta sou, eite fwnazwntas, eite antidrwntas, eite antapodidontas tis kathgories se ekeinous, pou se kathgoroun kai ayto giati tha eniwthes, oti to na se lene dolofono einai adiko kai tha prospathouses na apotrepseis to gegonos ayto, oxi mono gia to diko sou kalo, alla gia to kalo ths omadas,diladi olwn twn athwwn.

Esy omws parolayta, anti na yperaspisteis ton eayto sou, synexizeis na epimeneis oti h rozanna einai enoxh, perissotero, apo to oti esy eisai athwos.

Gia to sygkekrimeno gegonos egw mporw na dwsw mono mia eksigisi, oti esy exeis rolo se ayto to paixnidi kai malista ton rolo tou dolofonou. Giati an isoun roufianos, tha eixes psifisei ton freeman ston prwto gyro, giati mesa sthn pleiopsifia, den tha mporouse kaneis na se pei spiouno kai kata deyteron, twra tha uperaspizosouna ton eayto sou, mexri esxatwn, giati tha gnwrizes, pws to paixnidi tha kylouse yper twn dolofonwn kai tha itheles, na anatrepseis tin oli katastash.

Dystyxws omws esy eisai sigouros gia to ti eisai, opote katavathos den exeis ayto to agxos!!!

Theie eisai o pio adynamos krikos!