Σύνδεση

Επιστροφή στο Forum : Είναι γεγονός! 30 Ιουνίου παντρεύομαι!

ΠΛΑΤΩΝ
05-02-07, 22:09
Κυρίες και κύριοι, όπως σωστά διαβάσατε στον τίτλο του topic, παντρεύομαι http://jtg.us/images/smilies/wedding-heart01-ani.gif

Το Σάββατο έγινε η αναγγελία του γάμου στην Καθημερινή και σήμερα κλείστηκε η ημερομηνία.
30 Ιουνίου και ώρα 18:00 στην Ιερά Μονή Αγίας Φωτεινής Νέας Σμύρνης θα τελεστεί ο γάμος μου μετά της συντρόφου μου http://www.globalbuzz.org/forums/images/smilies/occasion/wed.gif

Μετά το γάμο θα ακολουθήσει δεξίωση. Ο χώρος δεν έχει βρεθεί ακόμα αλλά μάλλον θα είναι σε κάποιο μεγάλο ξενοδοχείο.
Θέλω να ξέρετε όλοι σας ότι σας έχω υπολογίσει να σας στείλω προσκλητήρια τόσο για το γάμο όσο και για τη δεξίωση. Όταν με το καλό θα έχω τα προκλητήρια (έχουμε μέλλον ακόμα) θα επικοινωνήσω μαζί σας για να μου δώσετε τη διεύθυνσή σας. Εκτός κι αν φοβόσαστε ότι θα κάνω χρήση των προσωπικών σας δεδομένων οπότε μπορείτε να με καταγγείλετε στην Αρχή Προστασίας κ.λπ.:diee
Σ' αυτή την περίπτωση δεν θα φάτε http://www.persianzone.com/vb/images/smilies/WeddingCake.gif ούτε θα πλησιάσετε την http://skins.hotbar.com/skins/mailskins/img/060103/060103Wedding003_prv.gif γιατί αλλιώς θα σας http://forums.filefront.com/images/smilies/killthemall_217.gif

Piggy
05-02-07, 22:36
Κωνσταντίνε τι ευχάριστο νέο είναι αυτό :clap: ? με το καλό να ζήσετε ευτυχισμένοι το αξίζετε είστε και οι δύο πολύ γλύκα παιδιά (Τις υπόλοιπες ευχές από κοντά:) )

soraver
05-02-07, 22:54
ep!!!!
ante bre, h wra h kalh ;)

Aetonail
06-02-07, 09:03
:congrats:

Η ώρα η καλή :) :ole:

Κοκκινονίκος
06-02-07, 21:44
άντε με το καλο :) δε θα το χάσουμε :) :)
πάντως αν θες βοήθεια για τα προσκλητήρια πες μου :)

Freeman
06-02-07, 22:26
Ευχάριστα! Ευχάριστα! Μπράβο Κωνσταντίνε! Η ώρα η καλή φίλε μου! Με χαρά να κατεβούμε Αθήνα να σας αγκαλιάσουμε!! :) :) Εύχομαι ότι καλύτερο και κάθε ευτυχία!! :) ;)

kako_paidi®
06-02-07, 23:43
Η ώρα η καλή.....και πάντα ευτυχισμένοι!!!

Ελπίζω να τα πούμε από κοντά σύντομα, έτσι ώστε να σας συγχαρώ και από κοντά!!!

Pandouflas
07-02-07, 22:44
Μπράβο Κωνσταντίνε, χαίρομαι πολύ για σένα!!!!!

Λατρεία
07-02-07, 23:21
Η ώρα η καλή και πάντα αγαπημένοι :)

md1032
12-02-07, 21:15
Congrats, αλλά ποτέ δεν είναι αργά να την σκαπουλάρεις ;p :D

Material Defender 1032

ΠΛΑΤΩΝ
12-02-07, 23:11
Χε, χε. Μα δεν θέλω να την σκαπουλάρω. Είμαστε ερωτευμένοι, νοιάζεται ο ένας για τον άλλον και προπάντως είναι η καλύτερη σχέση που είχα ποτέ. Είμαι σίγουρος 1000% γι' αυτό που κάνω.
Σε λίγες μέρες θα έχω νεώτερα από τη διοργάνωση του γάμου.

Nidis_
13-02-07, 00:41
Ox giati to exasa ego auto to topic??? :no_idea:

Kosta na zisete na eytyxisete :)

Ante ante na ginei o gamos grigora :)

Grigora na megalosei kai i oikogeneia sas ;)

Freeman
13-02-07, 07:01
Ox giati to exasa ego auto to topic??? :no_idea:

Kosta na zisete na eytyxisete :)

Ante ante na ginei o gamos grigora :)

Grigora na megalosei kai i oikogeneia sas ;)

Ναί ναί! Να αποκτήσουμε ένα ακομα μέλος στην παρέα :P:) :tango:

Argonauths
22-02-07, 14:47
Kwsta, file mou, ti euxarista nea einai auta? :clap: :clap: :clap:

Exw synginh8ei para poly :cry: :cry: :cry:

H wra h kalh kai euxomai ola na pane kala stis proetoimasies tou gamou (den exei kai poly kairo pou ta perasa o idios) kai panw ap' ola ston engamo bio sas.

Elpizw to kalokairaki na bre8oume. Gia ton gamo den 3erw an 8a ta kataferoume, pantws ypologizoume na kateboume stis 23.07-10.08.

Filia polla:kissy:

Katapakti
31-03-07, 01:10
Κωνσταντίνε!!! Τι ευχάριστα νέα είναι αυτά! Συγχαρητήρια!!! (η κοπέλα είναι εκείνη που είχαμε γνωρίσει σωστά; άριστη επιλογή!) (και λέει.. δεν είναι αυτή..ζντουπ) (τέσπα όποια και αν είναι βίον ανθόσπαρτον!)

Mirna
31-03-07, 02:27
Η ώρα η καλή! :D Εχεις να ρίξεις τρέξιμο... :clap: :clap:

Και μία συμβουλή : ΠΡΟΣΟΧΗ στους καβγάδες λόγω τρεξίματος και άγχους. Η περίοδος των ετοιμασιών είναι μία πολύ όμορφη περίοδος και ευχάριστη. Κοιτάχτε να την χαρείτε όσο μπορείτε περισσότερο. Και κάτι ακόμα! Οσο και να προσπαθήσετε να κάνετε το καλύτερο που πιστεύετε, πάντα θα υπάρχουν "καλοί" άνθρωποι που κάτι δεν θα τους αρέσει. Μην πτοηθείτε! Αυτή η μέρα, είναι δικιά σας! Φροντίστε να την χαρείτε εσείς γιατί στο τέλος, εσείς θα είστε που θα θυμάστε και την παραμικρή λεπτομέρεια :clap: :clap:

ΠΛΑΤΩΝ
31-03-07, 11:55
Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας. Όλα πάνε μια χαρά. Αποφύγαμε τα καυγαδάκια (το αντίθετο μάλιστα) και ξεκινάμε και την ανακαίνιση του σπιτιού που θα μείνουμε.
Η δεξίωση θα γίνει στο Ledra Marriott. Αρχές Μαΐου θα αρχίσουμε να στέλνουμε τα προσκλητήρια, πράγμα που σημαίνει ότι σε λίγες μέρες θα σας ζητήσω διευθύνσεις, τηλέφωνα κ.λπ. για να σας τα στείλω ή (ακόμα καλύτερα) να βρεθούμε από κοντά και να σας τα δώσω ιδιοχείρως.
Κατόπιν θα περιμένω τις απαντήσεις σχετικά με την παρουσία σας στη δεξίωση ώστε να κανονίσω το τραπέζι.

Piggy
31-03-07, 12:31
Αχ τι καλά θα έρ8εις Θεσσαλονίκη να μας τις δώσεις :P

Mirna
31-03-07, 15:20
Αρχές Μαΐου θα αρχίσουμε να στέλνουμε τα προσκλητήρια.

Αχ τι καλά :clap: :clap: Εσύ θα αρχίσεις να στέλνεις τα προσκλητήρια, κι εγώ θα παντρεύομαι :clap: :clap: :clap: :clap: Ρε πώς περνάει ο καιρός...

Piggy
01-04-07, 14:44
mirna μας με το καλό :clap:

Egw
01-04-07, 20:56
Κοίτα που όταν απογειώνεται το αεροπλάνο μου ο Πλάτων θα είναι ανύπαντρος κι όταν προσγειώνεται στον Ελ Βενιζελο θα είναι παντρεμένος :D

Καλά στέφανα σ' όλα τα υποψήφια ζευγάρια :)

ΠΛΑΤΩΝ
01-04-07, 22:38
Μήπως, όμως, προλαβαίνεις να τιμήσεις τον μπουφέ; ;)