Επιστροφή στο Forum : PALERMO 3 - Συζητηση 1
Οι ρόλοι μοιράστηκαν. Μπορούμε λοιπόν να ξεκινήσουμε να κουβεντιάζουμε ;););) 2 οι δολοφόνοι και 1 ο σπιούνος ;) Εμπρός λοιπόν!!
:diee :diee :P
αααααααα η ΡΟΖΑΝΝΟΥΛΑ πρέπει να είναι γιατί μίλησε πρώτη :P :D
gia na doume gia na doume ...
yep k meta 8a arxisoume na kathgoroume autous pou milhsan prwtoi 'h autous pou ebalan anekdotakia se kapoio allo topic... kai 8a basistei oloklhrh pshfoforia se auto...
oxi kurioi, egw diafwnw.
den epiti8omai se kanenan alla strabokoitaw thn piggy pou me ekraze shmera, einai k aderfh tou `mama` kai exei k ta mesa....
Εγώ είμαι αδιάφθορος!!! Δέν πρόκειται να ρουφιανέψω τίποτα!! Έχω καθαρό το κούτελό μου εγώ!!
nai e? kati akousa pws ths eixes uposxe8ei format thn perasmenh bdomada k anablh8hke ep aoristw....
Φριμαν,χαλάρωσε, χρυσό μου. Ρουφιάνο σε είπαμε, δε σε είπαμε κερατά :P :lol:
Ώστε κυκλοφορούν αναμέσα μας ε, χμμμμ. Για την ώρα δεν έχω κάποιο τρανταχτό στοιχείο αλλά κάτι μέσα μου (ακούω φωνέεεες) μου λέει πως this time θα έχουμε σίγουρα ένα "Η δολοφόνος". Άρα κοριτσόπουλα ένα ζευγάρι μάτια σας παρακολουθεί απο εκεί ψηλά.
:magnified:
Giati den exoun milisei akoma oloi??
Ti fovountai??
Τι να πούμε? Για μένα είστε όλοι ύποπτοι μέχρι να αποδείξετε την αθωότητά σας. Αναρωτιέμαι αν η προαίσθηση του Aetonail αξίζει τον κόπο να την πάρω σοβαρά ή απλώς το πουλι είναι αλαφροΐσκιωτο κι ακούει φωνές. Βέβαια τα κακά_κορίτσια είναι όλα αδίστακτα, αλλά μήπως τα κακά_αγόρια πάτε πίσω?
Πολλά ζευγάρια μάτια μας παρακολουθούν κ δικαίως :hanum: :P
Exe xari pou eipa na moin ksanapo kakia giati den ksero ti tha me moy tyxei ;p
opote rozanna to afino asxoliasto. :P :P
giati den th les?
pes ths pws einai adunaton na gbgei apo to optiko sou pedio, paizei na to katalabei.
gia na 3ekinhsoume mias k to kourasame.
h rozanna dolofonos giati o aetonuxhs exei kala proais8hmata k giati tragoudaei a8lia
Epeidh o aetonyxhs tragoudaei a8lia h Rozanna einai dolofonos? :confused:
Den nomizw oti 8a symfwnhsw, dioti kahke h gouna mou ston prohgoumeno gyro pou yposthriza thn enoxh ths.
h rozanna tragoudaei a8lia ;p
kai o aetonail eipe pws 8a einai gunaika se auto to guro
Κοκκινονίκος
14-02-07, 22:03
χμμμ....δε ξέρω γιατί, αλλά κάτι μου λέει για τον αετονύχη ότι είναι κάτι παραπάνω από αθώος...δολοφόνος ίσως? ;)
Tsk tsk tsk... dhladh gia sena, kyrie Nickred, oi dolofonoi einai anwteroi apo tous a8wous? (opoia h8ikh kataptwsis!) Auto mou moiazei me omologia enoxhs!
O σοράβερ είναι δολοφόνος , γιατί δεν έχει μουσικό αυτί :P
τι χρώμα μάτι? να ξέρω αν ματιάζει εύκολα να βάλω χάντρα :P
Εδώ μάλλον έχουμε το "λανθάνουσα γλώσσα λέει την αλήθεια". Μάλλον θα συμφωνήσω με τον soraver για την Ροζάννα. O nickred δείχνει να θέλει να την προστατέψει (το γιατί ειναι υπο έρευνα), χρησιμοποίησε τη λέξη που είχε στο μυαλό του για ότι προστάτευε ... δηλαδή δολοφόνος.
Με βάση το αρχικό μου ένστικτο, τον :hanum: χορό που σκοπό έχει τον αποπροσανατολισμό μας και την λαθος λέξη απο πλευράς nickred ... θα συμφωνήσω με τον soraver, Ροζάννα want us dead.
kako_paidi®
15-02-07, 02:26
Re kai na min mporw na paiksw! ?:cry:
Κοκκινονίκος
15-02-07, 10:05
egw: εδώ η κλίμακα έχει να κάνει με
αθώος, ρουφιάνος, δολοφόνος..γι 'αυτό αναφέρθηκα κάτι παραπάνω..και ενοώντας από χαρακτηριστικά όχι ανωτερότητα ;)
τώρα να προστατέψω τη ροζάννα...δε με απασχολεί :P σκοτώστε την :P :P :P μάκια της :P
τώρα βλέπω κάποια συνεργασία του σοραβερ με τον αετονύχτι :P ύποπτον...
aetonuxti? dld nuxta 8a ton fas? mhpos telika den einai h rozanna alla to etairon hmisi? o arxigourounos? xmmmm
den mporw na bgalw akoma sumperasmata
myrovolo: as prosexes bebe
Κοκκινονίκος
15-02-07, 10:42
ok...με έπεισες πάτσε ;)
ψηφίζω πάτσο για αρχή :P
ti skata anoigw to stoma mou k den sas afhnw na fagw8eite prwta?
pfff
Ego pantos paidia psilomperdeutika.
O soraver katigorei ti roxanna
O nick katigorei ton aetonyxi
O aetonyxis symfonei me ton soraver o opoios omos ton leei dolofono oti i rozanna einai dolofonos
O soraver meta ta allazei kai leei ton Nick dolofono
kai telos o nick leei pos den noiazetai gia ti rozanna kai kinite enantion tou soraver.
Ee loipon gia na mi meino ekso apo to xoro ego tha po oti dolofonos einai i piggy.
Piggy ekso paliodolofone
ΦΤOY ΣΟΥ ΔΕΝ ΝΤΡEΠΕΣΑΙ NIDAKO ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΔΩ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΘΑ ΣΕ ΔΩ :fishhit:
εγώ θέλω τη βοήθεια του κοινού :P
Μήπως το παιχνίδι έχει 5 δολοφόνους και 2 αθώους?
Γιατι δεν υπάρχει κίνηση??
ΤΙ φοβούνται οι δολοφόνοι?Piggy γιατί δεν μιλάς??Εεεε??
pantws o prwtos pou arxise ta kathgwrw einai o nidakos...
kai dedomenou pws stis prohgoumenes zwes tou htan ena aplo 8uma (kai mama se kapoia fash) exei k kinhtro....
Εδώ είμαι σκέφτομαι (σταματήστε τα γέλια)Εγώ πιστεύω ότι είναι ο nickred γιατί σταμάτησε να με υποπτεύεται σε αυτό το γύρο και μου φαίνεται περίεργο μάλλον γνωρίζει :diee
Κοκκινονίκος
17-02-07, 00:19
xexexe....λες νιντακο αυτη τη φορά να είναι η πίγκυ? :P
αν θες να σε κατηγορήσω δεν έχω πρόβλημα :P
αλλά προς το παρόν έχω έναν ύποπτο..συνήθως αυτοί που αλλάζουν άποψη φοβούνται για κάτι ;) όπως ο σοράβερ Π. Χ. :p
και επιμένω για το σοράβερ...
dld 8es na mou peis pws basizeis tis upopsies sou sto "upopsiazomai ton nickred gia dolofono epeidh den phre to faistos alla to lussos"?
h apopsh mou einai pws dolofonoi exoun mpei kapoioi pou den exoun 3anampei opws o nidis px. bebaia enas dolofonos molis brei kapoion na kounietai perierga brhskei pathma k ton kathgorei, etsi den einai niko? nice...
8a di3ei h nekropsia ;p
Έχει κάποιο δίκιο ο soraver λογικά θα πρέπει να είναι άτομα που δεν έχουν ξαναμπεί όμως πάλι δεν είναι σίγουρο.:xmmm: ποίοι δεν είχαν καμία αρμοδιότητα στα προηγούμενα Palermo ?
Nickred , Aetonail , Rozanna , και ο Nidis ήταν μαμά δεν ήταν ενεργό μέλος μέσα στο παιχνίδι;)
το λοιπόν:crazy: μάλλον από αυτούς τους 4 θα πρέπει να διαλέξουμε:dontknow:
nai alla mhn 3exnas pws auto einai apla mia skepsh, mporei na einai opoiosdhpote allos, mazi ki esu... (ki egw ;p)
alla an sumetexoume 3-4 den bgainei nohma
bebaia oi statistikes lene pws oi prwtoi pou 8a milhsoun einai 'h dolofonoi 'h tsatsoi 'h en-dunamh 8umata.... eimai sigouros piggy pws eisai ena apo ta 3... bazw to xeri mous th fwtia dld...
Κοκκινονίκος
18-02-07, 15:48
ναι δε διαφωνώ στο ότι ΜΠΟΡΕΙ να μπουν δολοφονοι κάποιοι
που δεν εχουν ξανακανει. Αλλά εκεί είναι η μαγκιά της μαμάς...να μπλέξει το παιχνίδι..τσπ..
η πίγκυ ήταν καμιά φορά δολοφόνος στα προηγούμενα? :S
Ένα πέπλο ομίχλης πλανάται πάνω απο το χωριό του παλέρμο... Η σιωπή είναι εκκωφαντική, τα γέλια προκαλούν κλάμματα, τα πουλιά σέρνονται στο έδαφος και οι βροντές σωπάζουν... Οι δολοφόνοι ακονίζουν τα μαχαίρια τους... Η νύχτα σε λίγο θα είναι γεγονός... Η ατμόσφαιρα βαραίνει... Κάποιοι θα πεθάνουν!!!
Κι εγώ δεν αισθάνομαι καλά τώρα τελευταία.
Τι θα γίνει ρε δολοφόνοι, θα κάνετε κανένα μοιραίο λάθος να προδοθείτε ή να το παίξω αμπεμπαμπλόμ ποιον να ψηφίσω?
ε μα ναι:P , παιδιά πρέπει να μιλάμε όλοι για να μπορούμε να αποφασίσουμε ;) :)
Κοκκινονίκος
19-02-07, 16:30
Κι εγώ δεν αισθάνομαι καλά τώρα τελευταία.
Τι θα γίνει ρε δολοφόνοι, θα κάνετε κανένα μοιραίο λάθος να προδοθείτε ή να το παίξω αμπεμπαμπλόμ ποιον να ψηφίσω?
ναι δε διαφωνώ στο ότι ΜΠΟΡΕΙ να μπουν δολοφονοι κάποιοι
που δεν εχουν ξανακανει. Αλλά εκεί είναι η μαγκιά της μαμάς...να μπλέξει το παιχνίδι..τσπ..
η πίγκυ ήταν καμιά φορά δολοφόνος στα προηγούμενα? :S
mono tsatsa sto prwto...
Έχει κάποιο δίκιο ο soraver λογικά θα πρέπει να είναι άτομα που δεν έχουν ξαναμπεί όμως πάλι δεν είναι σίγουρο.:xmmm: ποίοι δεν είχαν καμία αρμοδιότητα στα προηγούμενα Palermo ?
Nickred , Aetonail , Rozanna , και ο Nidis ήταν μαμά δεν ήταν ενεργό μέλος μέσα στο παιχνίδι;)
το λοιπόν:crazy: μάλλον από αυτούς τους 4 θα πρέπει να διαλέξουμε:dontknow:
τον εαυτό σου για δεν το βάζεις μέσα?που δεν είχες κάνει καμιά φορά δολοφόνος?????
χμμμμμ..ύποπτον..αλλά δε ξέρω γιατί συνεχίζω να υποπτεύομαι περισσότερο το σορ..
Είπα για όσους δεν είχαν κανένα ρόλο μέχρι τώρα στο παιχνίδι εγώ ήμουν σπιούνος. :crazy:
ki egw 8a me upopteuomoun bebe, kai den 8a katsw na prospa8hsw na sou alla3w gnwmh.
to 8ema einai na arxisoun na miloun ki oi upoloipoi
giati twra mono 4 exoume milhsei sobara (ante 5 me to zori) kai standard sautous kapoioi einai oi dolofonoi k kapoioi o tsatsos.
bebaia me auto to skeptiko, esu kathgoreis emena k koitas k gurw sou k exeis k epixeirhmata krl, kai afou tsatsos den eisai (an hsoun den 8a kethgorouses emena) pisteuw pws brhka ton enan
epishs h piggy den me exei kathgorisei ka8olou parolo pou einai pantaxou parousa k exw peta3ei 2-3 sentonakia, anti8eta omws kathgorei esena pragma pou dixnei pws kati parapanw 3erei.
pisteuw pws eimai etoimos na pshfisw kurioi.
Τι θα γίνει ρε δολοφόνοι, θα κάνετε κανένα μοιραίο λάθος να προδοθείτε ή να το παίξω αμπεμπαμπλόμ ποιον να ψηφίσω? και αν κάποιοι δεν μιλάνε γι'αυτό το λόγο ?:xmmm:
kai na perimenoun mexri thn pshfoforia? den paizei
soraverouli δεν σε βγάζω απ 'έξω κι εσύ μου κάνεις για δολοφόνος και αυτό που είπες παρά πάνω μπορεί να ήταν παραπλανητικό <<kai afou tsatsos den eisai (an hsoun den 8a kethgorouses emena) >>:hmmmm:
Κοκκινονίκος
20-02-07, 07:25
auto to eipa gia to niko
δικαιολογίες :P
Το είπες για τον Νίκο? ή για να μπερδέψεις όλους τους υπόλοιπους?:xmmm:
Επειδή καθαρό συμπέρασμα δεν βγαίνει so far θα επιμένω στο αρχικό ένστικτο μου, Ροζάννα want us dead :candle:
Δεν νομίζω να είναι η Ροζαννούλα αν είχε ρόλο τότε θα συμμετείχε πιο πολύ :confused:
O soraver paei na mperdepsei olo ton kosmo
Ego pantos synexizo na pisteuo pos i piggy einai dolofonos.Opos leei kai sto teleutaio tis post oi dolofonoi milane poly.kai auti milaei poly ara... ;) kai gia na yperaspizetai tin rozanna ara kati prepei na einai.Mipos dolofonos?
Απλά κρίνω συμπεριφορές και από τα προηγούμενα παιχνίδια
oi dolofonoi milane poly
Ορίστε, από τότε που το έγραψες αυτό φοβήθηκε ο κόσμος κι έχει πέσει μουγγαμάρα και δεν γράφει κανείς και κολλήσαμε.
Κοκκινονίκος
09-03-07, 20:52
ας δούμε τι λενε οι κανονες για την αποχη των παιχτων.....
διαιτητάααααααααα.....φρρρρρρρρ :P
για κανε τα κουμάντα σου...
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.