Επιστροφή στο Forum : Βόρειο καφεδάκι
Έχει καιρό που το σκεφτόμουνα να κάνω τη πρόταση και με αφορμή το απολυτήριο του cjdimitris το κάνω τώρα :)
Τι θα λέγατε οι εκ Θεσσαλονίκης (και όχι μόνο) να μαζευτούμε απο βδομάδα (ή και σε αυτή τη βδομάδα άμα βολέψει) και να τα π(ι)ούμε ; Καφές θα ναι, ποτό θα ναι δεν έχει σημασία.
Εγώ απο ώρες και μέρες είμαι free οπότε, άμα θέλετε βέβαια, πείτε πότε μπορείτε για να το κανονίσουμε :)
Μετα τιμής
Το νύχι του αετού
μεσααααααααααααααααααααααα :)
Μακάρι να μπορούσα. Όταν παίξει "νότιο" ή "κεντρικό" καφεδάκι πάντως το συζητάω ;)
nai den pshneste na ta poume kapou anamesa?
Κοκκινονίκος
14-02-07, 22:05
Μακάρι να μπορούσα. Όταν παίξει "νότιο" ή "κεντρικό" καφεδάκι πάντως το συζητάω ;)
νότιο ε?
έχουμε 3-4 κρητικούς επαέ, αν δεν απατάμαι :P
κι εγώ μπορώ αν με θέλετε έχω άδειααααααα :yahoo:
Καλή φάση. Παρασκευές για μένα είναι ιδανικά ωστε να μήν δουλευω την επομένη ωστε να μπορώ να κάτσω και μετά τισ 22:00 :P
Άν θέλετε πεταγόμαστε την Παρασκευή εδώ κοντά στο μέγαρο; τριγύρω στις 8 βραδάκι; Βολεύει τον κόσμο;
emena me boleuei pantws ;p
εγώ μέσα είμαι.Αρκεί να μην έχω μάθημα :)
Κανονίστε.
Ο cj που είναιιιι???
Θα με πάρεις μαζί σου zoraberoulini?
Material Defender 1032
Μίλησα με cj, οκ και αυτός. Οπότε ραντεβού Παρασκευή 20:00 με 20:15 μπροστά στη Γενική Κλινική ;
kako_paidi®
15-02-07, 20:43
ZHLIARHDES!!!!! :mad: :mad: ;p
Καλά καλέ εσύ ακόμα δεν έφυγες από Ηγουμενίτσα?:crazy:
Nidakooooooo εσύ τελικά μπορείς?:)
edw einai, ton eklasa shmera me to gamw-webmin 8a ton bgalw aurio ;p
gia aurio milate??
Den mporo.tha eimai komotini. :(
Allakste imerominia pleeaaaaaaze :)
χμ τι θα κάνουμε τελικά???????????????
Ή πάμε για καφέ όσοι μπορούμε ή το αναβάλουμε για απο βδομάδα. Ότι πείτε εγώ δεν έχω πρόβλημα σε κανένα από τα δύο. Ή πάμε για καφέ και σήμερα και απο βδομάδα ...
Σε όλα μέσα είμαι πάντως. Απλά πείτε και σεις για να πω και τον Δημήτρη για το τι θα γίνει.
ok μέσα πάμε και ο φρεεμαν μπορεί:)
Άρα ραντεβού 20:00 με 20:15 μπροστά στη Γενική Κλινική ;)
ναι και πάμε και την άλλη εβδομάδα να είναι και ο nidakos ok?:)
Άνθρακας τελικά. Δέν μπόρεσα :S Σχόλασα απο την δουλεια 9 η ώρα lol!
Ά ρε άτιμε ιδιωτικέ τομέα!!!
Δούλευα εχθές (Σάββατο) δουλεύω και καθαρά Δευτέρα.
Μεσοβδόμαδα παιδιά το συζητάμε για να βρεθούμε. ;)
Μέσα είμαι, πείτε μέρα και ώρα :)
Παρασκευή 8:30 είναι καλά ??????????
Είναι καλά κατα 80%.
Για σίγουρα θα σας ενημερώσω την ίδια ημέρα. ;)
Ο Νιδις πότε επιστρέφει αλήθεια;
χεχε, αφού πάλι θα το ακυρώσετε, δεν έρχεστε κάτω να κεράσουμε καμιά ρακή? ;p :sfinakia:
:hit: :hit: :hit: :hit: :hit: :hit: ήρθεεεεεεεεεε το λέει δίπλα
χεχε, αφού πάλι θα το ακυρώσετε, δεν έρχεστε κάτω να κεράσουμε καμιά ρακή? ;p :sfinakia:
:clap: να σου πω καλά θα ναι χιχιχιχιχι
Ο Λεβεντοfreeman και ο ΔρακοNickred
"Του φορουμ μαχαιριά" :diee :))
Και το άλλο με τη ντομάτα τη φέτα και τα παξιμάδια ... πως το λεν ;
Ντάκο το λεν. Εχουμε κι απ αυτό
Ντάκο, ενίοτε κ κουκουβάγια αλλά θα το μπερδέψετε με την καφετέρια :lol:
Ρε, πλάκα-πλάκα πείνασα. Κάτι η πίτσα από δίλπα, κάτι ο ντάκος... πολύ θέλει? :eating: :eating:
Ανα γεια σου ... ντάκο ! Ετοιμάστε και απο αυτό μαζί με τις ρακές :}
Εμ τι ξεροσφύρι θα τη σερβίραμε? Μην κοιτάς που εσύ μας βάζεις ένα ποτό κι αυτό solo με το ποτήρι του... τα δικά μας συνοδεύονται από μεγάλη παρεούλα :P
Υ.Γ. απάκι φάγατε? Αν όχι, χάνετε!
Mallon pali tha leipo :(
Den einai sigouro alla mallon tha xreiastei na pao pali komotini to epomeno sk :(
Kanoniste eseis kai an den xreiastei na pao komotini tha ertho.Den thelo na to ksanaakyrosoume eksaitias mou.
νιδακο παρασκευή πρέπει να φύγεις? τι λέτε να το κάνουμε Πέμπτη?
An tha pao den tha pao monos mou.
Mazi me ne allo paidi tha fygo me amaksi opote apo auton eksartatai to pote tha fygoume :(
nainai o taksitzhs pou eleges lol
Aman pia ki esu! Olo komotini komotini komotini! Meli exei pia auth h komotini? Na pas! alla mhn tolmhseis kai ksanaguriseis! Mhn se petuxo sthn Thessaloniki pouthena! Tha sou deikso ego! na matheis pia me authn thn komotini! Karnabalia mia bdomada den sou eftase? E? Se esena milao pou koitas allou!
Oxi. Den se afhno na pas komotini! Tha sou kopso ta podia! Kai oxi loipon! mhn nomizeis oti thn prohgoumenh ebdomada akurosame logo tou oti piges komothsh! Emeis thelame kai akurosame oxi eksaitias sou! Megali h xarh sou! Ti eisai dhladh den katalaba! To kentro tou kosmou? Egoisti! Oxi re! Den se theloume sthn shnanthsh mas re! Na fugeis na pas stis Komothnes sou loipon! Alla mia mera otan tha sou leipsoume mhn guriseis ego Thessallloniki kai peis "Ti leei paidia"? Den tha se milame re gia na matheis!
Ante pia mas exeis skasei me tis komotines sou... Edo papas ekei papas pou einai o papas? Edo nidis ekei Nidis, pou einai o Nidis? Thessallloniki einai? Lypamai xasate, komotini einai!
Ou re! Pas erxesai pas erxesai! Ti eisai re kanas upourgos Voreias Elladas? Epitheoreis thn egnatia? Kati tetoioi san ki esena pane erxontai pane erxontai stis egnaties kai fthoiroun tous dromous! Kai pane petamena ta leftoudakia tou kosmaki gia thn parth sou! Emeis plhronoume, esu kaneis kataxrhsh ths egnatias. NTROPH to onomazo ego auto to pragma!
Re ligo tsipa den exeis pano sou ligo re? E? Ntip tsipa pia?
Auto pou se leo na to baleis kala sto mualo sou! Mhn se petuxo se kamia plllateia kata Thessallloniki meria, Mhn se petuxo se kamia Aristotelllous, kamara, ktlll! Tha se kremaso apo ton Leuko na to ksereis re!
----
:D Kai pemth me boleuei kai Paraskeuh eksisou :) ;) Opote as apofasisoume shmera :) 8:30 einai ok h ora. Den tha katso mexri arga sthn douleia shmera ;)
:lol: :lol: :lol:
Η ώρα της αλήθειας: πίσω απ το ψευδώνυμο κρύβεται ο Ψωμιάδης!
http://img186.imageshack.us/img186/9098/macpd3.jpg
po po ti irmos skepsis einai autos re giorgo?? :P
;p ;p ;p
Tha po ston odigo mou na pame apo ton palio dromo gia na mi fthiroume tin egnatia :P
Atsa kai odigos? Exoume kai driver tora? More ti mas les! Eseis ekei pano mou exete kai odigous, eno emeis edo odhgoume monaxoi mas kai trome kai thn kinhsh sthn mapa? Na fygeis re! Na pas epano na meinoume monoi mas na araiosoun ligo oi dromoi na mhn exoume kinhsh! Na pareis ton odhgo sou kai na fugete apo ton palio ton dromo! Thn egnatia thn katharisame, mhn tolmisei kai thn patisei to lastixo sou! Kahkes kakomoirh mou! I will keep my eyes on you!! Notice that! Big brother watching you! Tha skarfaloso epano sto google earth kai tha se katadioko na mhn se afhno na hremhseis! Na matheis! Na deis esy pou feugeis kai mas paratas!
Αααααααα όλα κι όλα λυπάμαι που το λέω αλλά έχει δίκιο ο FREEMAN ΆΝΤΕ ΜΗΝ ΤΑ ΠΑΡΩ ΚΙ ΕΓΩ ΣΤΗΝ ΚΡΑΝΑ ΝΙΔΑΚΟΟΟ :argh: :P
αααμα τί το περάσαμε... Ααααμα πιά! Έχει παραγίνει με αυτό το βιολί! τσ τσ τσ. Θεσσαλονίκη Κομοτηνή Θεσσαλονίκη Κομοτηνή Θεσσαλονίκη Κομοτηνή Θεσσαλονίκη Κομοτηνή Θεσσαλονίκη Κομοτηνή... Πιό συχνά κάνει αυτό το δρομολόγιο, παρά το καναπές τουαλέτα καναπές τουαλέτα αυτό το παιδί!
:P:P:D:D
Μπορεί να μην έχει τουαλέτα σπίτι του και πάει στην Κομοτινή που είδε μια ωραία.
Μην το παίρνετε απ' τα μούτρα του παλικάρι..
Ναι τουαλέτα το λέμε τωρα :P
Μα να του πάρουμε μία δώρο τώρα στις εκπτώσεις
Μια οικολογική, να τη στήνει όπου θέλει! ;)
http://www.neo.gr/website/Aetonail/allos.gif
Μια οικολογική, να τη στήνει όπου θέλει! ;)
http://www.neo.gr/website/Aetonail/wcoik.gif Nidako με γεια :P
Απίθανο! Ανυπέρβλητο! Φοβερό!
Μα που τα βρίσκεις πες μου! :))
mhn ths peis... etsi na skasei ;p
Eπειδή πάντα το είχα απορία, θα μου εξηγήσετε πώς λειτουργεί μια χημική τουαλέτα????? :confused:
Σε ποιό θέμα σε δέρνουμε είπαμε? :secruity:
mhn ths peis... etsi na skasei ;p
ε μα τι κακός soraveroulis που είσαι ώρες ώρες :P
Αν ξέρει να πει κανείς ακριβώς, ας το κάνει.
Στο περίπου: νομίζω ότι διασπά τα ... πως να τα πω, κουραδάκια, ωστε όταν τα αποβάλει δεν μυρίζουν ή κάτι τέτοιο
Αν κάνω λάθος πείτε μου το ευγενικά, ξέρετε εσείς soraver :linchstill:
Eπειδή πάντα το είχα απορία, θα μου εξηγήσετε πώς λειτουργεί μια χημική τουαλέτα????? :confused:
mia plastikh lekanh pou ka8esai k ta kaneis, k meta rixneis kati xhmika 8a opoia aposun8etoun ta koprana, k menei ena pragma to opoio mporeis na to peta3eis opoudhpote. auto to pragma den to exw dei, apla tuxainei h plhroforia auth na sunuparxei se se enan katakleismo apo gnwseis pou exw mazepsei meta apo tosa xronia empeiriwn ;p
Κάτι άσπρες τρίχες που σκούπισα το πρωί δικές σου ήταν δηλαδή? :P
oxi, htan o0mws oles oi upoloipes... MADAWWWWWWWWW
Μ αυτά που ακούω θα αρχίσω να μαδάω κι εγώ!
ti epoxh madane ta gourounopsara? :confused:
Κάτσε να δω πότε πρωτοέκανα login και θα σου πω αμέσως :P
χιχιχ καλά που δεν είπα χιχιχι
Ραντεβού λοιπόν Στις 8.30 εξω απο την κλινικη!
Τι παίχτηκ:sfinakia: ε? Το ήπιατε τελικώς το καφεδάκι το βόρειο?
Ναι αποστολή εξετελέσθη τελικά :) Ο επόμενος στόχος τώρα είναι bowling και ο μεθεπόμενος σε κανένα πολιτιστικό κέντρο (γνωστά ως μπουζούκια αν και δεν ξέρω αν θα έχει συμμετοχές αυτό).
den tsimpatw thn upertaxeis twn 7 wrwn eseis oi boreioi
na tsimphsoun k to bapori twn 12 oi noteioi na ta poume kapou sto kentro? ;pp
Και σε αυτή την αποστολή δεν λέω όχι, απλά δεν μπορώ να πω πως θα είμαι 100% μέσα. Σε κάτι τέτοια συνήθως κάτι με συμβαίνει last time και μένω με την όρεξη.
Σιγά μην έρθω να δω τα μούτρα σου :P
χεχε, αυτά τα κανονίσματα τα φοβάμαι κι εγώ. Παίζει ή να σας κρεμάσω ή να βρεθώ μόνη μου να πίνω καφέ στη μέση του πουθενά. (τα μισά της απόστασης είναι κάπου στη θαλάσσια περιοχή του Αιγαίου? :xmmm: )
enallaktika kanonizoume th mesh ths apostashs na einai se kana ouzadiko ston peiraia ;p
den tsimpatw thn upertaxeis twn 7 wrwn eseis oi boreioi
na tsimphsoun k to bapori twn 12 oi noteioi na ta poume kapou sto kentro? ;pp
soraverouli εγώ μέσα είμαι αλλά μετά θα είμαι "έξω" από την δουλειά :P και τόσες ώρες ταξίδι δεν γίνεται για ημερήσια εκδρομή :) Όμως είναι καλή ιδέα να την πραγματοποιήσουμε κάποια στιγμή στο μέλλον ;)
μεθεπόμενος σε κανένα πολιτιστικό κέντρο (γνωστά ως μπουζούκια αν και δεν ξέρω αν θα έχει συμμετοχές αυτό).
θα βάλω τα μεγάλα μέσα και θα ψήσουμε και τον freeman :D :D
Εγώ άπαξ μηνιαίως τσιμπάω αρεοπλάνο για Αθήνα έτσι κι αλλιώς, σε 1,5 ωρίτσα πίνω ήδη τον καφέ μου πάνω;) Το θέμα είναι ο φόρτος εργασίας και η συνεννόηση, όχι η μετακίνηση.
Λεπόν, mission No2.
Κωδική ονομάσια bowling :crazy: Ψήνεστε για Σάββατο ;
μέσα :bounce:
Ο nidakos δεν μπορεί θα πάει Κομοτηνή :P :P :P :P
μέσα :bounce:
Ο nidakos δεν μπορεί θα πάει Κομοτηνή :P :P :P :P
%&*#@$%&@*$%%@#%:angry_wife: #%&@*%##
-Ουδέν σχόλιο...-
Αυριο θα πάμε τελικά παιδιά; Εγώ λεω να πάμε για bowling με συνοδεία μπυρίτσας και χαβαλέ :P
niiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii http://bestsmileys.com/drinking/8.gif
Και ο cj που μίλησα μαζί του μέσα και αυτός, άρα μένει να πούμε και μια ώρα :)
ναι αυτό θα ρωτούσα και εγώ.
κατα τις 9 ειναι καλα??που θα βρεθούμε?
9 μια χαρά. Να πουμε στο Μακεδονία; Carrefour μερια :)
xmm no problem
Freeman emeis pou tha vrethoume gia na pame?klasika martiou kai delfon?
Na min ertho me ta podia :P
nai nai sta goodys ekei klassika ;)
Με τα πόδια nidako έτσι για παραδειγματισμό :P
άλλα όχι το βρήκα θα οδηγήσω εγώ νομίζω ότι αυτό θα σε τρομάξει πιο πολύ :D http://bestsmileys.com/cars/2.gif
xaxaxaxaxaxaxa!!! lol! sostiiiiiiiiiiii!!! :D:D:D:D
Όχι τώρα κανονίστηκε τέλος θα σας πάω εγώ ;p :crazy:
/me kanei auto pou dixnei i ypografi tis piggy
Και μπιλιάρδο παίξαμε (σκόρ δέν θυμάμαι γιατί δέν με συμφέρει :D ), και μπύρες ήπιαμε, και κρασιά, και μουσική χορός μετα Φλωρινιώτη είχαμε! :D Απ' όλα έχει ο μπαχτσές :D Aetonail, Freeman, Piggy, Nidis, Myrovolos και άλλα παιδιά ήταν οι αυτουργοί! :D:D:D Έτσι για να μάθετε να μήν ερχεστε οι υπόλοιποι :P
o myrovolo einai dipla... emeis 8eloume 7 wres na r8oume
Στο λαιμό να σας κάτσει ρε! :P ;p
Ρε να ΖΗΛΕΥΕΤΕΕΕΕΕ!!!! :P:P:P:P
Εγώ να ζηλέψω? :hit:
Οχι, δε ζηλεύω είπαμε :hit:
:mad:
Mpiliardo?Pote paiksame mpiliardo kai den thimamai???
Ego bowling thimamai :D :D
Μπιλιάρδο είπα; .... Μπιλιάρδο είπα :S:S ... Εντάξει μωρέ. Μπάλες τσουγκράς εκεί, μπάλες τσουγκράς και εδώ. Τί επειδή διαφέρουν στο μέγεθος; Ε μα οι γυναίκες δέν λένε οτι το μέγεθος δέν μετράει; :P
Κάποιος έμπλεξε τις μπάλλες με τις μπουκάλες...
mpoukales - pantou uparxei enas mythos - h mikrh annoula h tragoudiara
mpales - mpalakia
ola kolane Egw mas....
o myrovolo einai dipla... emeis 8eloume 7 wres na r8oume
Τις 7 ώρες τις μέτρησες με τον ίδιο τρόπο που μέτρησες την ηλικία σου και την έβγαλες 21? :lol: :lol: :lol: :mlk: :mlk:
xa, milhse h mousa twn stavento ;p
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.