PDA

Επιστροφή στο Forum : Η ποικιλία εγγυάται τον οργασμό


Piggy
26-02-07, 19:10
Η ποικιλία και η συχνότητα στο σεξ εγγυάται και τον οργασμό, αύμφωνα με ένα από τα πορίσματα πρόσφατης έρευνας, που έγινε...από πανεπιστήμια της Μελβούρνης και του Σίδνεϊ. Κατά την έρευνα, ρωτήθηκαν 19000 άτομα, προκειμένου να διαπιστωθεί η ποιότητα της σεξουαλικής ζωής των Αυστραλών, αλλά και η συχνότητα των σεξουαλικών επαφών τους.

http://woman.eportal.gr/portal/images/stories/-=%20GYNAIKA-GENIKA/SEX-ORGASM-SPERM.jpg

Η ποικιλία φαίνεται να αποτελεί λέξη-κλειδί για μια ικανοποιητική ζωή, όσον αφορά -τουλάχιστον - τις γυναίκες.

Στα πορίσματα της έρευνας δημοσιεύεται πως οι γυναίκες, οι οποίες έχουν σεξουαλικές σχέσεις με άλλες γυναίκες ή κατά τη σεξουαλική πράξη χρησιμοποιούν τη φαντασία και τη δημιουργικότητά τους, έχουν συχνότερα οργασμούς, σε αντίθεση με αυτές, που έχουν αφήσει τη "ρουτίνα" να εδραιωθεί στη σεξουαλική τους ζωή.

Ιδιαίτερη αναφορά γίνεται στην έκθεση για τη σεξουαλική ικανοποίηση των γυναικών, μιας και - σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία - αυτές αντιμετωπίζουν και το μεγαλύτερο πρόβλημα ευχαρίστησης από τη σεξουαλική πράξη.

Ενδεικτικά να σημειωθεί ότι, ενώ το ποσοστό των ανδρών, που δεν είχαν οργασμό κατά την τελευταία τους σεξουαλική περίπτυξη, ήταν 5,2%, το ποσοστό των ανοργασμικών γυναικών, οι οποίες είχαν σχέσεις με άνδρες, ανερχόταν στο 31,1%, ενώ μειωμένο ήταν το ποσοστό των ομοφυλόφιλων γυναικών, οι οποίες δεν είχαν οργασμό, που κυμαινόταν στο 24%.

Όσον αφορά την "καταστρατήγηση της φαντασίας" στη διάρκεια της σεξουαλικής πράξης, που λειτουργεί ως "παράγοντας καταλυτικός για την ευχαρίστηση", παρατηρήθηκε πως οι γυναίκες, που αποφάσισαν να γίνουν "περισσότερο περιπετειώδεις στο κρεβάτι", βελτίωσαν και τη σεξουαλική τους εμπειρία κατά 90%, σε αντίθεση με αυτές, οι οποίες παρέμειναν προσκολλημένες στις τετριμμένες πρακτικές!

Πάντως, για την "ανοργασμική επιδημία στην Αυστραλία", η οποία "μαστίζει" τις γυναίκες, δε φταίνε εξ ολοκλήρου οι άντρες.

Όπως αναφέρουν οι επιστήμονες, οι λόγοι είναι μάλλον κοινωνιολογικοί και ψυχολογικοί και σχετίζονται με την ανατροφή των γυναικών και τις αξίες, που διδάχθηκαν από τα παιδικά τους χρόνια.

Όσο για τους άντρες, η έρευνα δείχνει ότι "θέλουν το σεξ περισσότερο από τις γυναίκες" και το αποζητούν πιο συχνά από αυτές.

Μάλιστα, όπως και στην περίπτωση των γυναικών, οι άντρες παραδέχονται ότι "η ποικιλία και η φαντασία σίγουρα βελτιώνουν τη σεξουαλική ζωή".

www.eportal.gr

Κοκκινονίκος
26-02-07, 19:32
ποικιλία ε? μάλιστα...δηλαδή ο τύπος εκεί πάνω κάνει κάτι διαφορετικό από το φυσιολογικό? P

Freeman
26-02-07, 20:39
lol. Η ποικιλία κακά τα ψέματα βοηθάει. Είναι εγκεφαλικό το θέμα. Δοκιμάστε πάνω, κάτω απο τα πλακάκια. Μέσα, έξω απο τους σωλήνες. Στο μπαλκόνι, στο γκαράζ, με έναν, δύο, τρείς, τέσσερις συντρόφους (στο 2007 είμαστε :D ) και πού ξέρεις. Η λίμπιντο θα βαρέσει κόκκινο :P:P:P

Aetonail
26-02-07, 21:21
Αυτοί που κάνουν αυτές τις έρευνες τι πίνουν και δεν μας δίνουν ;

soraver
26-02-07, 21:59
nick: h gkomena sthn pick exei kati mauro pou ths kleinei ta matia ;p
mac: me posous tautoxrona to xeis kanei?
aetonail: to avatar sou sou apagoreuei na peis otidhpote allo extws apo "aisxos - 8a sas kapsei o 8eos 8a sas kapsei - amawrtoloi 8a kaeite sthn kolash"

Egw
27-02-07, 05:45
Εμένα γιατί δεν μου έχουν ζητήσει ποτέ να συμμετάσχω σε μια τέτοια έρευνα?

soraver
27-02-07, 09:18
8a fainesai pws den exeis tetoiou eidous problhmata ;p

Freeman
27-02-07, 09:45
Μιά ποικιλία με αλλαντικών - τυριών και μπυρίτσα κάνει δουλειά; Είναι αφροδισιακό δέν είναι;

Λοιπόν έχουμε τέσσεριςς κοπέλες που πιάνουν τα χέρια τους στην κουζίνα. Μιλάω για τις τσούπρες Piggy, Rozzana, Xouanita, Soraver.
Λύστε Θεούς και δαίμονες λοιπόν και βρείτε, φτιάξτε, δοκιμάστε, προτείνετε τις καλύτερες αφροδισιακές συνταγές. Και όταν λέω τις καλύτερες, εννοώ και υλοποιήσιμες.
Μήν μου πείτε δηλαδή

- Παίρνουμε 1λίτρο ζωμό απο cocoκάρυδα, 1 όρχι (D=30mm) απο λευκή τίγρη, 2 δέρματα πράσινης οχιάς κομμένο σε λορίδες (ωστε να τυλίξουμε το αλα λαζάνι αφροδισιακό), τριγαρίζουμε αβοκάντο, μαιντανό, γαλάζιο λίπος χελώνας (άν δέν βρούμε χελώνας, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε μυρμιγκοφάγου), και όταν τσιγαριστούν καλά καλά, πασπαλίζουμε 4 ειδώς μπαχαρικά και ζωμό κουκουνάρας.

Θέλω απλές βατές συνταγές που μπορεί να φτιάξει ο άνθρωπος της διπλανής πόρτας! (Όχι όχι δέν είμαι ερωτευμενος με τον γείτονά μου :S )

Εμπρός λοιπόν! ΟΡΜΗΞΤΕ!!!

soraver
27-02-07, 10:33
(...)έχουμε τέσσερις (...) που πιάνουν τα χέρια τους στην κουζίνα. Μιλάω για τις τσούπρες Piggy, Rozzana, Xouanita, Soraver.
Λύστε Θεούς και δαίμονες λοιπόν και βρείτε, φτιάξτε, δοκιμάστε, προτείνετε τις καλύτερες αφροδισιακές συνταγές. (...)

loipon suntrofisses pame na 3ekinhsoume ta peiramata?

Piggy
27-02-07, 11:11
Πάρε ένα γιαούρτι πέτα μέσα καρύδια , μέλι και μη μας ζαλίζεις άντε για να τουτ εσύ να σπάσουμε το κεφάλι μας εμείς :P

Aetonail
27-02-07, 11:26
:lol:

Πάρε μια συνταγή :P

Oμελέτα με βασιλικό (για 2 άτομα)
4 κρόκους και 5 ασπράδια αυγών
3 κουταλιές γάλα
1 κουταλάκι σιμιγδάλι
1 πρέζα βασιλικό (εδω ειναι το μυστικό της συνταγής :P)
1 κουταλάκι μέλι
4 κουταλιές ελαιόλαδο
αλάτι και τριμμένο μαύρο πιπέρι

Xτυπάτε τα αυγά και προσθέτετε σιγά-σιγά το γάλα, το μέλι, το σιμιγδάλι, το βασιλικό, το αλάτι και το πιπέρι. Σε αντικολλητικό τηγάνι ρίχνετε το ελαιόλαδο και το μείγμα των αυγών και τηγανίζετε την ομελέτα, ροδίζοντάς την και από τις δύο πλευρές.

soraver
27-02-07, 11:35
basilikos auga k meli

mhpos einai eidikh suntagh gia egkuious? san ta loukanika me th marmelada?

Xouanita
27-02-07, 12:18
Παίρνουμε ένα σπρέι σαντιγύ απ το σούπερ μάρκετ. Γαρνίρει η μαγείρισσα πάνω της σε επιλεκτικά σημεία... και έτοιμο το αφροδισιακό πιάτο.
Δε θέλει κόπο ;)
Το γλυκάκι που δε θέλει κουταλάκι...


Σε κάλυψα?

Aetonail
27-02-07, 12:23
Χμμμμ αφού έχεις και άλλη συνταγή γιατί δεν τι δίνεις στο παιδί; :P

Paella a la Juanita


Υλικά


500 γρ. στήθος φιλέτο κοτόπουλο
250 γρ. μπέικον (ή λουκάνικο chorizo που είναι το αυθεντικό υλικό, αλλά άντε τώρα να το βρούμε στην Αθήνα...)
1 κιλό γαρίδες (καθαρισμένες)
1 κιλό καλαμαράκια (καθαρισμένα)
500 γρ. μύδια (καθαρισμένα, χωρίς τα κελύφη)
400 γρ. αρακάς
400 γρ. ρύζι arborio ιταλικό
3-4 μεσαία κρεμμύδια (http://www.hungry.gr/bahar/kremydi.asp)
2 σκελίδες σκόρδο (http://www.hungry.gr/bahar/skordo.asp)
1 φλυτζάνι κρασί (http://www.hungry.gr/thirsty/wine/) λευκό
5 μεγάλες ντομάτες
2 κύβοι λαχανικών με κοτόπουλο
Σαφράν (http://www.hungry.gr/bahar/krokos.asp) (λίγο)
Τζίντζερ (http://www.hungry.gr/bahar/ginger.asp) τριμμένο
Κόλιανδρο (http://www.hungry.gr/bahar/koriandros.asp) τριμμένο
Πάπρικα (http://www.hungry.gr/bahar/paprika.asp)
Ρίγανη (http://www.hungry.gr/bahar/riganh.asp)
Αλάτι
Πιπέρι (http://www.hungry.gr/bahar/piperi.asp)
Ελαιόλαδο


[/URL]
[URL="http://www.hungry.gr/getnation.asp?table=faghta&nation=ESP"]Ιβηρική κουζίνα (http://www.hungry.gr/getnation.asp?table=faghta&nation=ESP)
Αφροδισιακό (http://www.hungry.gr/getafro.asp?table=faghta)Ετοιμασία

(Αν τα θαλασσινά είναι φρέσκα, αγνοώ τί πρέπει να κάνουμε. Συνήθως βράζονται τα κεφάλια και τα κελύφη των γαριδών και μετά πολτοποιούνται και φιλτράρεται ο ζωμός για να προστεθεί στην paella. Το σώμα των γαρίδων τηγανίζεται. Τα μύδια, όταν είναι με το κέλυφος προστίθενται τελευταία και αχνίζονται, αλλά δεν ξέρω για πόση ώρα. Μην περιπλέκουμε τη ζωή μας, καλύτερα να αγοράζουμε τα έτοιμα, κατεψυγμένα και καθαρισμένα.)
Κόβουμε σε πολύ μικρά κομμάτια το κοτόπουλο και του προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι, πάπρικα και ελάχιστη ρίγανη. Ψιλοκόβουμε το μπέικον.
Βράζουμε τον αρακά, τον σουρώνουμε και προσθέτουμε λίγο βιτάμ.
Αρχίζουμε να τηγανίζουμε σε πολύ μεγάλη κατσαρόλα το μπέικον μόνο του και μόλις γίνει κάπως τραγανό, το αφαιρούμε.
Προσθέτουμε ελαιόλαδο και τσιγαρίζουμε το κοτόπουλο (σε πολύ μικρά κομμάτια, για να ψηθεί καλά) και μόλις είναι έτοιμο το βγάζουμε.
Τηγανίζουμε τις γαρίδες. Τις αφαιρούμε μόλις είναι έτοιμες (προσοχή μην σκληρύνουν, γίνονται γρήγορα).
Προσθέτουμε τα μύδια (και αυτά γίνονται σε λίγα λεπτά) και τα αφαιρούμε όταν μαλακώσουν.
Τέλος, βάζουμε στην κατσαρόλα τις ροδέλες ή κομμάτια από τα καλαμαράκια. (Αυτά χρειάζονται αρκετό χρόνο για να ετοιμαστούν και να μαλακώσουν). Τα υλικά τα βγάζουμε κάθε φορά από την κατσαρόλα με τρυπητή κουτάλα, για να μην μαζεύουμε λάδια.
Στην ίδια κατσαρόλα, (βάζουμε λίγο ελαιόλαδο κάθε φορά για να απορροφάται σε κάθε νέο τσιγάρισμα και χρησιμοποιούμε μόνο ξύλινη σπάτουλα για να μπορούμε να τρίβουμε τον πάτο της κατσαρόλας και να μη μαυρίζει, το μάτι δεν το έχουμε στη μέγιστη θερμοκρασία, για να μην τα κάψουμε όλα) αφού έχουμε αδειάσει όλα τα υπόλοιπα με την τρυπητή κουτάλα, προσθέτουμε τα κρεμμύδια ψιλοκομμένα και τα σκόρδα.
Σοτάρουμε αρκετή ώρα και στη συνέχεια προσθέτουμε τις ντομάτες, ξεφλουδισμένες και χονδροκομμένες.
Αφού τις σοτάρουμε για λίγο, προσθέτουμε το λευκό κρασί, λίγο αλάτι, πιπέρι, chilies, πάπρικα, μοσχοκάρυδο, κόλιανδρο και τζίντζερ και αφήνουμε τη σάλτσα να βράσει για 20΄.
Σε μικρή κατσαρόλα βράζουμε 8 φλιτζάνια νερό με ελάχιστο λάδι και τους κύβους λαχανικών με κοτόπουλο. (Αν έχουμε χρησιμοποιήσει φρέσκα θαλασσινά ή ολόκληρες γαρίδες, προσθέτουμε και το ζωμό που βράσαμε τα κεφάλια και τα κελύφη.)
Το ρύζι σαν ποσότητα είναι 3 1/2 φλυτζάνια, χρειάζεται λοιπόν περίπου τη διπλάσια ποσότητα ζωμού, αλλά κάνουμε λίγο παραπάνω για να είμαστε σίγουροι.
Καλό είναι το ρύζι να το ετοιμάσουμε την τελευταία στιγμή, γιατί αλλιώς παραβράζει από την θερμότητα των υλικών και λαπαδιάζει ελαφρώς. Χρειάζεται 25΄.
Οταν είμαστε έτοιμοι να ... ντερλικώσουμε την paella, βάζουμε τη σάλτσα ντομάτας σε μια γάστρα και την τοποθετούμε στους 220ο βαθμούς στο φούρνο, να ζεσταθεί. Ταυτόχρονα, στην ίδια πάντα αρχική κατσαρόλα (που έχουμε τώρα αδειάσει και από τη σάλτσα), προσθέτουμε λάδι και τσιγαρίζουμε για 3-4’ το ρύζι σε δυνατή φωτιά. Στη συνέχεια το προσθέτουμε στη σάλτσα μέσα στη γάστρα, ρίχνουμε και τουλάχιστον την μισή ποσότητα βραστού ζωμού και ψήνουμε στο φούρνο για 10΄. Ανακατεύουμε 2 φορές κατά τη διάρκεια.
Κατόπιν, ανοίγουμε, προσθέτουμε όσο ζωμό χρειαστεί καθώς και όλα τα υπόλοιπα υλικά.
Σε λίγο ζωμό έχουμε διαλύσει ελάχιστες ίνες σαφράν και τις προσθέτουμε. (Εμένα το σαφράν με φόβισε, γιατί μου μύρισε σα betadine, προφανώς επειδή έβαλα πολύ σε ένα πιάτο και το διέλυσα με το ζωμό. Γι αυτό και έβαλα ελάχιστο από το ζωμό στο φαγητό και όχι τις ίνες και πρόσθεσα στη θέση του το φτηνό υποκατάστατο κουρκουμά ή τουρμέρικ, που κάνει θαυμάσια την δουλειά του!) Δοκιμάζουμε αν είναι αρκετά τα μπαχαρικά και προσθέτουμε ανάλογα. Ψήνουμε άλλα 10΄, ελέγχουμε και προσθέτουμε και τον υπόλοιπο ζωμό, αν χρειάζεται.
Ανακατεύουμε και αφήνουμε την paella να ψηθεί άλλα 5’, μέχρι να ετοιμαστεί το ρύζι (το οποίο δεν πρέπει να έχει παραβράσει!).Σερβίρουμε αμέσως.


Υ.Γ. Αν μετά από όλα αυτά έχεις όρεξη για γουτσου γουτσου να με φτύσεις :P

Xouanita
27-02-07, 12:27
:)) :)) :))

Σε ποιόν το σερβίρουμε? Αφού θα έχει φύγει μέχρι να το τελειώσουμε όλο αυτό! Η θα τον έχει πάρει ο ύπνος στον καναπέ :) (επίσης καταστροφικό)