Σύνδεση

Επιστροφή στο Forum : Χατζηστεφάνου εν δράσει...

Κοκκινονίκος
27-02-07, 20:40
έγινε χθες στην εκπομπή του Μάκη..
απλά δείτε το... :crazy:

http://www.greektube.org/index.php?option=com_content&task=view&id=778&Itemid=2

Piggy
27-02-07, 23:18
πώ πώ τα χώνει γερά ο άτιμος

Λατρεία
27-02-07, 23:43
Δε μας παρατάει κι ο Τριανταφυλλόπουλος, να πούμε!Που κ καλά ξαφνιάστηκε κ μη κ δεν πρέπει κ έτσι κ αλλιώς. Λες κ δεν ήξερε ότι από τη στιγμή που καλεί τον συγκεκριμένο άνθρωπο στην εκπομπή, όλα είναι αναμενόμενα...
:die:

Piggy
28-02-07, 01:26
Ε καλά όλα για την τηλεθέαση πως θα ανέβαιναν τα νούμερα?

soraver
28-02-07, 01:52
akoma na to kanoume embeded to greektube?
pali o fantastikos soraver prepei na balei to plokami tou? ;p

Egw
28-02-07, 03:15
Kai ti meros tou logou einai autos o "kallitexnhs" re paidia kai apo pou ki ws pou einai kalesmenos se mia ekpomph pou ap' o,ti katalabainw ypoti8etai eixe gia 8ema ta kolpa sth monoedrikh ths Eurytanias pou ebgalan thn Ntora bouleutina? (Afeleis apories pou exw)

soraver
28-02-07, 06:36
koita... pws einai kallitexnhs den mporeis na to amfisbitiseis... me ton ena h ton allo tropo oloi kallitexnes eimaste
8a phge me thn idiothta tou ws poliths ths elladas ;p

na pw pws den eida to videaki gia kanena allo logo alla para giati snomparw to greektube pou den mas dinei th dunatothta na to baloume embeded ;p ('h apla o nikos den exie katsei na asxolh8ei)

Κοκκινονίκος
28-02-07, 11:16
προλαβαίνω νομίζεις? :P
μονο τα ΣΚ ασχολούμαι σοβαρά εκεί :P
άκους εκεί.. να το σνομπάρεις....ου ρε...μπες και δες το βιντεο :P

Xouanita
28-02-07, 13:44
Θα συμφωνήσω... στο χωριό μου λένε "Καλλιτέχνης είναι και ο κώλος της κατσίκας που κάνει στρογγυλά... κακάκια" :)
Ολοι καλλιτέχνες είμαστε!

Freeman
28-02-07, 15:09
Θα συμφωνήσω... στο χωριό μου λένε "Καλλιτέχνης είναι και ο κώλος της κατσίκας που κάνει στρογγυλά... κακάκια" :)
Ολοι καλλιτέχνες είμαστε!

looooooooooooool!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Nidis_
28-02-07, 18:27
To eida exthes ston Themo.Klasikos xatzistefanou.Pleon den kanei kamia entiposi i oli tou symperifora.

Pliroforiaka Nick To videaki den fainotan.Kolouse.Molis ekana klik sto parathiro ksekolouse gia ligo alla amesos meta ksanakolouse.

Λατρεία
28-02-07, 18:29
Aμέσως να παρατηρήσεις πρόβλημα...Μα τι άνθρωπος είσαι συ??? Απαπα! :diee

Κοκκινονίκος
28-02-07, 19:06
είναι επειδή σερνόσουν :P

Nidis_
28-02-07, 19:38
Καλά μετά εγώ είμαι κακιασμένος??
Βρήκα ένα πρόβλημα και το είπα για να το διορθώσουν και να είναικαλύτερο το σite.Αλλά έτσι.Όποιος είναι κακιασμένος φαίνεται.

Νικ όχι δεν σερνόμουν.Δεν κατέβαζα τπτ άλλο.Απλά είχα πατήσει pause και το είδα αφού το κατέβασε ολόκληρο.

Κοκκινονίκος
28-02-07, 23:47
μπορει να έπεσες σε ώρα αιχμής, με 1000 χρήστες :P

Freeman
01-03-07, 07:41
1001. to eblepa ki ego ekeinh thn ora xexexe. grafikothta. o xatzhstefanou lete na exei aphxhsh sto koino? lete na einai assos sto maniki ton kanalion? a kai kati asxeto. poios epilegei kalesmenous se ekpompes? me ti krithria gdnikotera? pou einai o murovolos? oeo?

Xouanita
01-03-07, 09:26
a kai kati asxeto. poios epilegei kalesmenous se ekpompes? me ti krithria gdnikotera?

Επειδή συμβαίνει να το ξέρω, σε μια ελαφρή-ψυχαγωγική εκπομπή:
α) με βάση την επικαιρότητα (ο χ ξεκατινιάστηκε με τον ψ ή ο ζ βγήκε κάπου και τα έχωσε)
β) με βάση τις "φιλίες", τις "υποχρεώσεις" (ήρθα εγώ έλα κι εσύ) και τις βλέψεις για μεταγραφή στο κανάλι (κάλούμε αυτόν γιατί παίζει να έρθει στο κανάλι μας σε λίγους μήνες)
γ) υπάρχουν οι καλεσμένοι "ψυγείο" που σε περίπτωση που δεν έχει σκάσει θέμα επικαιρότητας, αποτελούν την καβάτζα και γεμίζουν τα κενά
δ) και φυσικά η σταθερή αξία: γκομενάκια με πρόσφατη φωτογράφιση σε maxim, max κτλ :D

Τώρα οι ειδησεογραφικές-σοβαρές ίσως έχουν άλλα κριτήρια. :crazy:

soraver
01-03-07, 10:40
egw 8elw mia ekpomph mono me d)

na se pw, auto to teleutaio me tis sobares eidhseografikes htan sarkasmos e? mhn arxisw na trabaw ta buza mou prwiniatika ;p

soraver
01-03-07, 11:14
http://www.surlulu.com/cgi/article.cgi?s=173;lang=el

Freeman
01-03-07, 11:19
Nai. Ki ego auto to sxolio tha ekana alla me prolabe o vuzaras :S

Xouanita
01-03-07, 13:57
Ολοι το δ θέλετε ε? :))
Καλά, αυτό που παρέθεσες με τον "καλλιτέχνη" πολύ με κόλλησε! Του γράφουν για να τους κάνει σκουπίδια? Μαζοχιστικότατο!

Κοκκινονίκος
01-03-07, 17:30
http://www.surlulu.com/cgi/article.cgi?s=173;lang=el

:mlk:

Xouanita
02-03-07, 09:58
Ούτε χθες το βράδυ άντεξε, στην εκπομπή του Μάκη, πάλι. Ξεσπάθωσε! Το έχουμε αυτό σε βιντεάκι άραγε?

soraver
02-03-07, 11:04
ligo pou thn eida thn ekpomph pantws o xatzistefanou eixe dikio... to parakane pali o makhs.... dld ti ton noiazei auton an psonizetai o pousti ta3iarxos pou to onomataki tou den to leme - mhn ton 3ekatiniasoume ton an8rwpa - alla leme ton ba8mo tou kai thn monada tou

re paidia sugnwmh alla ti douleia exei o makhs k o ka8e makhs me ton apauto tou ka8e ta3iarxou? kai ti ton koftei an psonizetai ap to internet? dld an kapoios einai gay apagoreuetai na trigurnaei sta ellhnika strata?

den mas xezoun me tis paparies tous?

Freeman
02-03-07, 11:59
Έτσι είναι Σοραβέρε. Το οτι εξοργίζεται κέποιες φορές (πάντα :D ) ο Χατζηστεφάνου και ειναι ευέξαπτος, δέν σημαίνει οτι πάντα πρέπει να έχει και άδικο στα λεγόμενά του ενώ οι γραβατάδες έχουν πάντα δίαιο. Σάματις λίγοι βουλευτές κάνουν το ίδιο πράγμα; Κουνημένες αχλαδιές που κάνουν e-shopping? Άν ο τάδε ταξίαρχος είναι 'το πάει το γράμμα', 'το μαστιγώνει το δελφίνι', 'το γυρίζει το σακάκι', τί με νοιάζει εμένα ή τον οποιονδήπωτε; Άν πήγαινε και ψώνιζε ανήλικα, τότε ναί. Να τό δεί τότε το θέμα όχι ο Μάκης αλλα ο εισαγγελέας.
Η χθεσινή εκπομπή μου θύμισε εκπομπές Τατιάνας-Λαμπίρη

Xouanita
02-03-07, 12:49
Πάντως η φράση "έλα να μου κλ... τα αρ.." δεν είναι δόκιμη για τηλεόραση:)
Και δεν βρίστηκε με κανέναν άλλο, με τον πρόεδρο του συλλόγου των ομοφυλοφιλων βρίστηκε.
Δηλαδή έγω χθες βράδυ είδα (στεγνά) δυο τύπους να ξεκατινιάζονται για το αν έχει ή όχι καταστατικό ο σύλλογος ομοφυλοφίλων, ποιές είναι οι αρμοδιότητές του, ποιούς εκπροσωπεί και τέτοια. Καμία σχέση με το θέμα!

Πάντως ο καλλιτέχνης είχε σοβαρές αντιρήσεις οσον αφορά αυτούς που είναι γκει και το κρύβουν. Δηλαδή τι να έκανε ο ταξίαρχος? Κατά τη γνώμη του, να βγει και να το βροντοφωνάξει και άμα λάχει να ψωνίζεται και στα φανερά, γιατί είναι κακό να το κρύβεις.

:hmmmm: :dontknow: :dontknow:

Κοκκινονίκος
02-03-07, 14:50
Ούτε χθες το βράδυ άντεξε, στην εκπομπή του Μάκη, πάλι. Ξεσπάθωσε! Το έχουμε αυτό σε βιντεάκι άραγε?

φτου γμτ...δεν είδα καθόλου χθες...θυμάσαι περίπου πότε έγινε ο πανικός?
μετά από μια ώρα εκπομπής πχ?
θα το βρούμε που θα πάει :P

είχε την ταξιαρχίνα ε? τι να κάνουν και αυτοί οι κακομοίριδες οι "αξιωματικοί". Έχουν πήξει τα κολοψαρα :P

c.l.sad
02-03-07, 16:47
Μόλις μου ήρθε ένα βιντεάκι που ξεσπάει στην εκπομπή του Μάκη, βρίζοντας έναν γέρο. Το θέλει κανείς?

Xouanita
02-03-07, 19:34
Εγινε την τελευταία ώρα της εκπομπής. Αυτός με τον οποίο βριζόταν δεν ήταν γέρος (αυτό έγινε στην προηγούμενη εκπομπή). Θενκς πάντως c.l.sad.

Λατρεία
02-03-07, 20:00
Όλοι άλτερ! Έχει καλεσμένο στο δελτίο τον χατζηστεφάνου...πολύ πιθανό να ξαναχτυπήσει :xm:

Λατρεία
02-03-07, 20:06
Τονε βλέπω, έτοιμος είναι...φορτώνει :yeeees:

Xouanita
02-03-07, 20:18
Θενκς πατρίδα! :kissy: :thumpsup:

Λατρεία
02-03-07, 20:22
Γμτ έμεινε κόσμιος :( :P

Xouanita
02-03-07, 20:34
Χθες πλακωνόταν με αυτόν μου ήταν απόψε στο παράθυρο κάτω απ τον Ακη Παυλόπουλο ;)
Ξέρει ο Ακης ποιούς να καλέσει αλλά δεν του βγήκε καυγάς ρε γμτ. Κρίμα...

Nidis_
02-03-07, 20:48
to vrika kapou to videaki tis xthesinis ekpompis se torrent alla den tou edosa simasia.

An to thelete to psaxno na to vro.

Κοκκινονίκος
03-03-07, 08:35
μα ρε παιδιά, ρε παιδιά...
το έχουμε και εδώ :P
http://www.greektube.org/index.php?option=com_content&task=view&id=816&Itemid=2

γιατί ψαχνόσαστε τσάμπα :P

soraver
03-03-07, 10:58
giati den ginetai embeded ;p

Xouanita
03-03-07, 11:34
:woohoo: :excited: :yahoo:

Θενκς Νικολάκη!

Piggy
03-03-07, 11:45
:lool: :clap:

a$wto$
03-03-07, 15:17
"να κατεβουν στο δρομο ολες οι κρυφαδερφες και να δηλωσουν οτι τον παιρνουν ασυστολα"

εμπρος ολοι μαζι,εμπρος εις τον αγωνα! Αθανατος ο Χ-ΤΖ-Στεφανου :D