PDA

Επιστροφή στο Forum : Μιλήστε δωρεάν από το κινητό σας


ΠΛΑΤΩΝ
02-03-07, 13:41
Επικοινωνία με αρκετό δωρεάν χρόνο ομιλίας προσφέρουν οι εταιρείες κινητές τηλεφωνίας στους συνδρομητές τους με συμβόλαιο μέσω ατομικών οικονομικών προσραμμάτων.

Έτσι οι συνδρομητές μπορούν να μιλάνε όση ώρα θέλουν και σε σταθερά τηλέφωνα, να στέλνουν SMS, αλλά και να έχουν και ατέλειωτη πλοήγηση στα μενού υπηρεσιών της κάθε εταιρείας ή ακόμα και ADSL, πληρώνοντας ένα πάγιο και με χρεώσεις προς τους υπόλοιπους εθνικούς προορισμούς.

http://194.30.231.7/xtra/media/files/fin/tim.jpg
Οι κλήσεις και τα γραπτά μηνύματα (SMS) που περιλαμβάνονται στην ενσωματωμένη δωρεάν χρήση του προγράμματος αφορούν κλήσεις και αποστολή που πραγματοποιούνται εντός Ελλάδας προς κινητά της ίδιας εταιρείας που είστε συνδρομητές.
Επίσης, οι κλήσεις και τα sms που δεν καταναλώνονται σε έναν λογαριασμό συνήθως δεν μεταφέρονται στον επόμενο.

http://194.30.231.7/xtra/media/files/fin/vodafone0103.jpg
Συγκεκριμένα, η TIM προσφέρει απεριόριστη πλοήγηση στο TIM Plus, δωρεάν χρόνο ομιλίας και sms προς όλα τα σταθερά και κινητά και αφορά περιήγηση μέσω GPRS που πραγματοποιείται εντός Ελλάδας σε όλες τις ενότητες του WAP της ΤΙΜ, καθώς και τρίτων μερών μέσω του δικτύου της ΤΙΜ.

http://194.30.231.7/xtra/media/files/fin/cosmoteadsl.jpg
Η Cosmote με το πακέτο ADSL προσφέρει δωρεάν χρόνο ομιλίας προς όλα τα σταθερά και κινητά εθνικά δίκτυα κάθε μήνα, απεριόριστη ADSL πρόσβαση στο Internet με ταχύτητα 1024kbps με μεταφορά δωρεάν χρόνου ομιλίας και επιδότηση συσκευήs.
Τέλος, η Vodafone Best Friends με ένα πάγιο προσφέρει απεριόριστες δωρεάν κλήσεις και SMS για επικοινωνία προς μέχρι 3 αριθμούς Vodafone.


Πηγή: Καθημερινή 2/3/2007