Σύνδεση

Επιστροφή στο Forum : PALERMO 3 - Συζήτηση 2.

Freeman
14-03-07, 11:16
Ο Nidis είναι έξω λόγο ψηφοφορίας.
Οι δολοφόνοι (λόγο φάουλ :P ) Βγάλανε την Piggy η οποία ήτανε αθώα.

soraver
14-03-07, 12:58
ta mperdepses. mas les an autos pou bgalame emeis (nidis) einai dolofonos h tsou kai mas afhneis sthn maurh maurila gi auton pou skotwsan oi dolofonoi

Freeman
14-03-07, 14:31
Και αυτός Αθώος. Όλοι αθώοι είναι!

Κοκκινονίκος
14-03-07, 18:14
ναι ε? κάτι δεν υπολογίσαμε σωστά...μας μπέρδεψαν για τα καλά!
θα συνεχίσω να υποψιάζομαι τον αετονύχη μας. Παρόλο που κατάφερε και δεν πολυψηφίστηκε στην αρχή....

Egw
14-03-07, 19:01
Εεε? Δεν κατάλαβα γιατί μιλάτε ότι δεν υπολογίσαμε σωστά και μας μπέρδεψαν και φάουλ και τέτοια. Σωστά τα βλέπω τα πράματα. Εμείς καταφέραμε να διώξουμε έναν δολοφόνο και τα καθάρματα μετά έφαγαν έναν αθώο. Έτσι δεν έπρεπε να γίνει?

soraver
14-03-07, 22:53
8a elega pws efagan ton tsatso ths upo8eshs, k epimenw pws o nickred einai o enas apo tous akatonomastous dolofinous

kako_paidi®
14-03-07, 23:19
epeidh o diorganwths tou paixnidiou...prepei na einai akoma upo thn eppiria alkool :P :P ....epanaferw thn taksi...kai gia osous den katalavate o nidis itan dolofonos!

soraver
15-03-07, 00:47
alhteia aisxos, poso hli8ios prepei na einai o diorganwths gia na mperdepsei tous dolofonous? e?

Freeman
15-03-07, 01:23
Ο Νίδις ήταν δολοφόνος. Απλά ο άλλος δολοφόνος απειλούσε την ζωή μου άν μιλήσω και πώ την αλήθεια. Ναί λοιπόν! Ο NIDIS HTAN ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ!!! (Κάπου μπλέχτηκα με τους κανόνες... + οτι το πόστ το έβαλα λίγο διαστικά απο την δουλεια :P)

Ζήτώ συγνώμη στο πλήθος! Άς συνεχίσουμε!!!

Κοκκινονίκος
15-03-07, 14:59
αι καλά!
εγώ πάλι νόμιζα ότι και οι 2 ήταν αθώοι!!!

"Και αυτός Αθώος. Όλοι αθώοι είναι!"
κάποιος δεν την παλεύει μου φαίνεται!

άρα έχουμε το νιντις δολοφόνο :)

ρε φριμαν, αλλαξε υπογραφη ρε :P

Freeman
15-03-07, 15:23
alhteia aisxos, poso hli8ios prepei na einai o diorganwths gia na mperdepsei tous dolofonous? e?

Καλά ρε αρχιγούρουνε, εσύ πρώτος δέν θυμάσαι που είχες μπερδευτεί και είχες κάνει τότε το ίδιο πράμα; Εγώ τουλάχιστο έχω αλοθι! ΜΕ ΑΠΕΙΛΟΥΣΕ Ο/Η ΑΛΛΟΣ/Η ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ/ΙΣΑ !!! Αλλα τώρα έχω σπάσει την σιωπή μου :diee :D :clap: :P ;p

Freeman
15-03-07, 15:24
αι καλά!

Σας αποσπάει την προσοχή; :lol: Δέν δείχνει τίποτα η κοπέλα. Στα όρια είναι :D

soraver
15-03-07, 16:00
αι καλά!
εγώ πάλι νόμιζα ότι και οι 2 ήταν αθώοι!!!

"Και αυτός Αθώος. Όλοι αθώοι είναι!"
κάποιος δεν την παλεύει μου φαίνεται!

άρα έχουμε το νιντις δολοφόνο :)

nai kala... afou fainesai re pws eisai dolofonos. 8umamai prin kana mhna pou paizame eixa pistei pws esu eisai o prwtos pou prepei na bgaloume

mac: autosarkasmos bebe ;)

Κοκκινονίκος
17-03-07, 00:01
για πες από που φαίνεται να μαθω και εγώ :P
η σιγουρια σου θα σε φαει :P

επιμένω για τον αετονύχι πάντως...πολύ ήσυχα το βλέπει το θέμα :S

τσπ...είδωμεν παρακάτω..

soraver
17-03-07, 10:23
h sigouria mou e? ti allo 8a leges ;p

Κοκκινονίκος
17-03-07, 20:03
δε βλέπω να γινεται δουλεια ουτε σε αυτον το γυρο...
θέλουμε κάποια ανανέωση :P

μιλατε ρεεεε :P

Egw
18-03-07, 02:28
Γιατί επιμένει τόσο πολύ στον Αετονύχη ο Ερυθρονίκος? Κοντεύει να με πείσι.

Κοκκινονίκος
18-03-07, 17:37
από τη μία ένστικτο και από την άλλη κάτι που είπε στο 1ο του ποστ...έτσι όπως έθεσε την έρευνα για τον δολοφόνο. ήθελε να βάλει στο στόχαστρο κάποιον άλλον, αθώο ή σπιούνο. Επειδή ήξερε οτι οι δολοφόνοι είναι άντρες (αυτό το σκέφτομαι τώρα που έφυγε ο νιντις) τότε σκοτώνοντας μια γυναίκα καλό θα τους έκανε!

Aetonail
19-03-07, 10:02
Μάλιστααααα.

Ένστικτο το 1ο μου ποστ, ένστικτο και ο Nickred. Και για να το φέρω στο τρόπο σκέψης του συν την άποψη του soraver μάλλον Nickred κρατάς φονικό όπλο και δεν μας το λες !

Κοκκινονίκος
19-03-07, 18:00
κάτσε να δεις που το χω βάλει :P
εγώ μίλησα με επιχειρήματα :P πέραν του ενστίκτου ;)