Σύνδεση

Επιστροφή στο Forum : ΠΑΡΑΠΟΝΑ

Piggy
01-04-07, 16:56
Αγαπητοί συμφορουμίτες μετά από πολύωρη συζήτηση με την Ροζαννα κατέληξα ότι θέλω να αποχωρίσω από τα Kakapaidia.gr αν και είναι ένα forum το οποίο αγάπησα πάρα πολύ (καθότι το καλοκαίρι απέκτησα γραμμή νετ και είναι το πρώτο που γνώρισα από τον αδερφό μου) πιστεύω ότι δεν έχει δοθεί η κατάλληλη προσοχή από πολλά άτομα εδώ μέσα και για αυτό το λόγο δεν μπορεί να προσελκύσει ούτε να κρατήσει τα νέα και παλιά μέλη του.

Λατρεία
01-04-07, 17:19
Και δεν είσαι η μόνη, πιγκούλα, που χει τα παράπονα...Έχει περάσει κι απ το μυαλό μου η ίδια σκέψη κ μεταξύ μας, δε νομίζω ότι θα στεναχωρηθεί κ κανείς, αν συμβεί κάτι τέτοιο.
Έχω την εντύπωση ότι η παρουσία μας εδώ έιναι μάλλον αδιάφορη, αυτό φαίνεται κ απ το γεγονός ότι δεν υπάρχουν κατηγορίες σχετικές με γυναίκες. Αλλά βέβαια...εμείς, ως άτομα, δεν προκαλούμε τον ενθουσιασμό που προκαλούν άλλα γυναικεία μέλη με την έλευσή τους...Κ πώς να προκαλούμε ενθουσιασμό όταν είμαστε χαμηλής νοημοσύνης, όπως μαρτυρούν οι συνεχείς υπαινιγμοί κάποιων μελών εδω μέσα??(Ακόμα θυμάμαι το μυροβόλο να εύχεται "χρόνια πολλά στο χαζό του φόρουμ" τα χριστούγεννα!)
Καλός ο χαβαλές...καλά κ τα αστεία, αλλά όλα έχουν τα όριά τους. Μερικά αστεία, αν είναι αστεία..., είναι το λιγότερο χοντροκομμένα, ειδικά όταν αφορούν θέματα που πονάνε τον άλλο...
:(

Mirna
01-04-07, 17:47
Αυτό πάλι τί είναι?

Πιγκούλα συγνώμη κιόλας αλλά δεν καταλαβαίνω τί προσοχή ακριβώς ζητάς και τί ακριβώς εννοείς... Ισα - ίσα, εγώ που είχα να μπω κι αρκετό καιρό στο φόρουμ, διαπίστωσα ότι σε έχουν καλοδεχτεί και έχεις μπει στην παρέα.

Οσον αφορά εσένα Χριστινάκι, στο είπα και στο ξαναλέω! Οταν κάνεις πλάκα, να είσαι έτοιμη να δεχτείς και την πλάκα που θα σου κάνουν!!! Αν δεν μπορείς να δεχτείς την πλάκα, τότε να μην κάνεις ούτε εσύ! Και στην τελική, όλοι μπαίνουν εδώ για να περάσουν λίγα λεπτά (μπορεί και ώρες) ευχάριστα και κανείς δεν μπαίνει ή μένει με το ζόρι...

Λατρεία
01-04-07, 17:52
Μίρνα, συμφωνώ αλλά δε νομίζω ότι εγώ έκανα ποτέ πλάκα που να θίγει ή να πληγώνει τον άλλο! Ίσως το γεγονός ότι έχεις να μπεις καιρό, να μη σε βοηθάει να μας καταλάβεις.Καλύτερα να εκφράζεις άποψη, όταν έχεις γνώση των πραγμάτων...όποιος είναι έξω απ το χορό.........

Mirna
01-04-07, 18:13
Το ότι δεν απαντάω σε τόπικ, δεν σημαίνει ότι δεν βλέπω ή ότι δεν μπαίνω στο φόρουμ.

Είτε μπαίνω λοιπόν συχνά είτε όχι στο φόρουμ, τίποτα και κανένας δεν μου αφαιρεί το δικαίωμα να λέω ελεύθερα την άποψή μου, όποτε εγώ νομίζω ότι θέλω να την πω και με όποιον τρόπο διαλέξω να την πω, ειδικά για άτομα που γνωρίζω και έχουμε μοιραστεί αρκετά πράγματα ... Μου φαίνεται ότι κάποιοι παραείναι εγωκεντρικοί και αναζητούν "προσοχή"... Καλύτερα λοιπόν, αυτήν την "προσοχή" να την αναζητήσουν στον έξω, αληθινό κόσμο και να βγάλουν εκεί την εγωπάθειά τους και όχι μέσα σε μια κοινότητα που σκοπό έχει την διασκέδαση και μόνο...

Piggy
01-04-07, 18:13
Δεν έχω παράπονο από αυτή την άποψη τα παιδιά με δέχτηκαν πάρα πολύ καλά αλλά δεν είναι μόνο αυτό σε ένα forum. Κάθομαι φτιάχνω post και με πειράζει που δεν συμμετέχουν π.χ ο αδερφός μου όταν θυμηθεί θα μπει, του είπα πριν πόση ώρα να μπει να δει κάτι (αυτό το post) και με έγραψε(βέβαια δεν ξέρει περί τίνος πρόκειται.) από την άλλη συμφωνώ και με την Ροζαννα καλύτερα να εκφράζεις άποψη, όταν έχεις γνώση των πραγμάτων

Λατρεία
01-04-07, 18:27
Μίρνα, άραξε! Κανείς δε σου απαγόρεψε να πεις οτιδήποτε, όμως μπαίνοντας μια φορά το μήνα δεν μπορείς να χεις σαφή εικόνα του τι συμβαίνει!
Αν έκανες κ εσύ τόπικ, έχοντας όλη την καλή διάθεση να συμμετέχεις, οπωσδήποτε θα σε ενοχλούσε να μην υπάρχει ανταπόκριση απ τους άλλους, δεν είναι θέμα εγωπάθειας!!!
Όπως αν σε αποκαλούσαν "νυμφομανή"----> candy lover, κ σ ενοχλούσε πάλι δε θα ήταν θέμα εγωπάθειας το να υπερασπιστείς τον εαυτό σου..
'Η το να σε λένε "δημόσιο κίνδυνο", όταν έχεις το άγχος για τις εξετάσεις οδήγησης, κ να σε ενοχλεί!
Δε βλάπτει να αναλογιζόμαστε κ λίγο τη θέση του άλλου, δε νομίζεις????????!

Mirna
01-04-07, 18:28
Piggy δεν σε ξέρω και δεν με ξέρεις σωστά? Οπότε σε παρακαλώ, σταμάτα κι εσύ αυτήν την πιπίλα με την "άποψη" διότι είμαι πολύ πιο παλιό μέλος από σένα και αυτό σημαίνει ότι ξέρω κάποια πραγματάκια περισσότερα από ότι εσύ. Οσο για το ότι κάνεις κάποια τόπικ και δεν συμμετέχει κανείς, δεν νομίζω να είσαι ο μόνος χρήστης που γίνεται αυτό! Με την λογική αυτή, και εγώ θα πρέπει να κάνω παράπονα για τόπικς που δεν γίνονται, όπως πχ δεν είδα πουθενά τόπικ για τα δικά μου γενέθλια.

Και κάνω έντιτ γιατί τώρα είδα και την απάντηση της Ροζάννας.
Σαφή εικόνα δεν μπορεί να έχει ο οποισδήποτε, όταν συζητιούνται πράγματα σε chat και msn. Οτι γίνεται μέσα στο φόρουμ νομίζω ότι μπορεί να το δει ο οποιοσδήποτε και να βγάλει τα δικά του συμπεράσματα. Και στο ξαναλέω! Μην κάνεις πλάκα αν δεν μπορείς να δεχτείς πλάκα! Επειδή για το νυμφομανής αναφέρεσαι στον soraver, νομίζω ότι κι εσύ πολλές φορές του έχεις κάνει πλάκα!

Freeman
01-04-07, 18:29
Ελάτε ελάτε! Το πήρα χαμπάρι!!! :D:D:D:D:D:D

ΠΡΩΤΑΠΡΙΛΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!! :D:D:D:D:D:D xexexe :P:P:P

kako_paidi®
01-04-07, 18:32
loipon egw logo tis imeras...den tha apanthsw se ayto to topic simera, alla apo ayrio, tha ekfrasw tin apopsi mou, mias kai ayrio an synexistei, tha shmainei, pws einai pragmati sovaro kai oxi apla gia to "kalo mina".

Pros to parwn eyxomai se olous kalo mina.....kai ta leme stin poreia! ;)

Λατρεία
01-04-07, 18:37
Freeman, εκτός τόπου κ χρόνου όπως πάντα...

Piggy
01-04-07, 18:39
Αν συμμετείχες mirna μου πιο συχνά τότε θα με γνώριζες

kako_paidi®
01-04-07, 18:57
mallon den exei na kanei me tin imera, alla kai na exei....eilikrina den mporw na katalavw thn epithetiki sas symperifora.

Ta peiragmata nomizw pws einai mesa sto paixnidi, den ginontai kakoproereta...alla antithetws me polu kalh diathesi. Kai toulaxiston gia to sxolio tis rozannas, thewrw, pws ta peiragmata itan amoivaia, kai oxi mono apo tin pleyra mou.

Tespa, an tin enoxlousan tha mporouse na mou to eixe pei kai na to stamathsw, alla eilikrina ekplisomai, me ton tropo pou to edeikse.

Tespa to thema einai oti den ypirxe kaki prothesi, twra oso afora ta alla pou lete gia to forum, en merh exete dikio, alla dystyxws h eytyxws vriskw monopleyro ton tropo krishs sas.

Kalws h kakws stin zwh twn perissoterwn trexoun poly pio sovara themata, apo oso einai to forum. Alloi pantreyonte, exoume allaksei topo diamonis, logo douleias kai ksanallazoume se polu suntomo xroniko diasthma, kai alloi aplws pnigonte stin douleia me apotelesma na min prolavainoun, h apla na min exoun thn iremia kai thn dynamh na asxolithoun me to forum entatika!

soraver
01-04-07, 19:23
Freeman, εκτός τόπου κ χρόνου όπως πάντα...

an einai exoume problhma.
an den einai kai pali exoume

Egw
01-04-07, 20:44
Αχ βρε παιδια κι εγώ χαιρόμουνα το forum σας γιατί είστε μια νεανική παρέα φίλων που διασκεδάζετε να αλληλοπειράζεστε χωρίς να παρεξηγιέστε κι όχι σαν εμάς τα ΚΑΠΗ που έχουμε αρτηριοσκλήρωση στο μυαλό και δεν σηκώνουμε μυίγα στο σπαθί μας και με την παραμικρή κουβέντα γινόμαστε άνω-κάτω. Ελπίζω κι εγώ το topic να είναι απλώς ένα πρωταπριλιάτικο αστείο. Αλλά άσχετα απ' αυτό τελικά τι τα θέλετε... ο γραπτός λόγος είναι τελείως διαφορετικός. Κάτι που ειπωμένο μ' ένα χαμόγελο και μ' ένα κλείσιμο του ματιού δεν ενοχλεί, όταν ιδωθεί γραμμένο ξερά, όσα smileys και να έχει, κάνει πολύ διαφορετική εντύπωση.

Κοκκινονίκος
01-04-07, 20:58
εντάξει μωρέ...μια γυναίκα λιγότερη ... κ? :P

ΠΛΑΤΩΝ
01-04-07, 22:36
Από την πρώτη στιγμή που το διάβασα υπέθεσα ότι ειναι Πρωταπριλιά. Η Μίρνα μάλλον δεν το κατάλαβε και τσίμπησε. 'Ή μήπως... χμμμμ....

Piggy
01-04-07, 23:49
Κάναμε ένα λαθάκι έπρεπε να κόψουμε χωρίς να το πούμε σε κανένα αλλά με αυτή την κίνηση θεωρήσαμε πως ίσως ταρακουνηθείτε

kako_paidi®
02-04-07, 00:07
h alitheia einai oti tarakounithikame, alla eilikrina den kserw, pws o kathenas mas, tha kataferei me ayto to tarakounima, na allaksei ta gegonota pou sumvainoun stin zwh tou, gia na dwsei perisoteri simasia sto forum!

Egw pantws eilikrina pisteya kai pisteyw, pws to forum, einai ena steki, opou o kathenas opote mporei, tha erxetai kai tha synantaei tous filous tou kai tha pernaei tin wra tou....diladi pws einai kati apla gia na kseskaei kai oxi kati pou tha prepei na tou einai upoxrewsh.

Apo ypoxrewseis stin zwi mas doksa to theo exoume para polles....! :(

Freeman
02-04-07, 00:18
Ναι ρε παιδιά. Άλλοι παντρευονται (αντε να περνουμε σειρα και αλλοι σιγα σιγα :) άλλοι μετακομίζουν (και αντε να ξανασυνδεθει το ιντερνετ στην ουγκαντα που ζουμε, άλλοι (οπως καλή ώρα) αλλαξανε δουλεια και προσπαθούμε να προσαρμοστούμε... Όπως και να έχει το ξαναλέω και πάλι. Τα φορουμ γενικότερα δέν ειναι chat room., να γράφουμε κάτι και να περιμένουμε άμεση απάντηση απο τον άλλον. Ποστάρουμε και όποτε μπορούν οι υπόλοιποι συμμετέχουν. Είναι σάν ένα μπαράκι, οπου πηγαίνουμε και ξεσκάμε με την φιλική μας παρέα, μιά παρέα απο όλη την Ελλάδα, την νέα Υόρκη, και όχι μόνο :) Αυτή είναι η μαγεία των φορουμ :) Τα πόστ μένουν διαχρονικά και δέν χάνονται στο δευτερόλεπτο όπως στα chat. Γενικά στα φορουμ η συμμετοχή ε΄λιναι μεγαλύτερη, αλλα θέλει τον χρόνο του.

Όσο αφορά για νέο κόσμο στο φορουμ, απλά δέν διαφημιζόμαστε. Είμαστε ένα μπαράκι που όποτε τύχει και μπεί κάποιος διψασμένος, μοιραζόμαστε την παρέα μας μαζί του. So simple. Δέν είμαι ενάντια στο να γεμίσουμε με κόσμο με αβέρτα διαδημίσεις. Αλλα... άλλη γλύκα...

Εγώ προτείνω να μήν φύγει καμιά σας :)

Piggy
02-04-07, 00:19
ΚΑΛΟ ΜΗΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

:lool: :lool: :lool: :lool: :lool: :lool: :lool: :lool: :lool: :lool:

http://bestsmileys.com/tongs/21.gif
Μετά από αυτό είμαστε έτοιμες να δεχτούμε την ποινή μας όμως μην ξεχνάτε ότι
άξια υποστηρίξαμε τον τίτλο των κακών κοριτσιών και το παρατραβήξαμε λίγο.
αν και το ψιλοκαταλάβατε.:girl: :girl:

Ευχαριστούμε πολύ και τη mirna για τη συνεργασία και τη φιλική συμμετοχή
:cabaret:

Ευχαριστούμε πολύ κι εσάς για την συμμετοχή σας:P :P :P

Όλα όσα γράψαμε δεν ισχύουν έχει απόλυτο δίκιο το κακόπαιδο και ειλικρινά είστε
η καλύτερη παρέα και για τις δύο μας

http://bestsmileys.com/kissing2/3.gif

Piggy
02-04-07, 00:22
και αδερφούλης μου έχει δίκιο με συγκίνησες άτιμο χιχιχιχιχιχι:sniff:

Λατρεία
02-04-07, 00:25
:P :P :P :P :P :P :P :P

Freeman
02-04-07, 00:29
:hit:

Myrovolos :linchstill: freeman
------------piggy

Freeman
02-04-07, 00:29
:D:D:D:D:D:D

soraver
02-04-07, 00:30
to paratrabh3ate.
alla epeidh den eimai se katastash (me tosh kafeinh na kula stis flebes mou) na skeftw hrema, 8a paw -mpas k kataferw- na apobalw ta misa mou shmerina problhmata k ta 3analeme pio meta

kako_paidi®
02-04-07, 00:31
μπα! οι ποινές μπήκανε.....!

Freeman
02-04-07, 00:33
:D:D:D:D:D

kako_paidi®
02-04-07, 00:45
θα φτιάξει και ο freeman ενα banner, και θα σας διαπομπέυσουμε στα άλλα φόρουμ!

Freeman
02-04-07, 00:46
Όχι στα άλλα φόρουμ. Εδώ. Θα τις βάλω κρεμμασμένες σάν μάγισσες και εμείς οι υπόλοιποι απο κάτω να με τις τσουγκράνες να τις απειλούμε και βα τις βάζουμε φωτιά :D:D:P:P

Piggy
02-04-07, 00:48
Αφήστε τη rozannoula ήσυχη εγώ φταίω για όλα εμένα να κρεμάσετε :sniff:

Freeman
02-04-07, 00:50
Πολύ καλά λοιπόν! Ακονίζω τα μαχαίρια. Παιδιά ετοιμαστείτε για ΧΟΙΡΙΝΟ! :D Θα σφάξω μιά μπουκλωτή γουρουνίτσα!!!

Λατρεία
02-04-07, 00:58
Παραλίγο να χαλάσω το σχέδιο απ τις τύψεις μου :sniff:

Freeman
02-04-07, 01:08
Όχι όχι! Καλό ήτανε :D Όλες στο κόλπο :P Μίρνα, Ροζάννα, Πιγκυ, :D

kako_paidi®
02-04-07, 01:11
εγώ με την μιρνα μιλούσα για τον ΓΑΑΑΑΑΑΑΑΑΜΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!

Στο άλλο απλά έκανα μια απλή αναφορα! :P

kako_paidi®
02-04-07, 01:12
Πάντως καταβάθος στεναχωριέμαι που δεν ήταν αλήθεια. Πάνω που έλεγα ότι θα ηρεμούσαμε ! :( :sniff: :sad: :cry:

Piggy
02-04-07, 01:13
Ναι αλήθεια η ροζαννούλα η καημένη είχε τύψεις :)

Piggy
02-04-07, 01:18
Η mirna απλά δεν μας μαρτύρησε και βοήθησε στο να μη μας καταλάβετε ούτε και η mirnoula φταίει

Mirna
02-04-07, 02:35
:P :P :P :P Καλό Μήνα!!!!!!! :P :P :P :P :P

Σενάριο : Ροζάννα Ροζαννίτα :clap: :clap:
Σκηνοθεσία : Piggy Piggoylini :clap: :clap:
Πρωταγωνιστές : Ροζάννα Ροζαννίτα - Πίγκι Πιγκουλίνι :clap: :clap:
Φιλική συμμετοχή : Μίρνα :clap: :clap: :clap: :clap:

Κακόπαιδο σους κι είσαι σε κρίσιμη ηλικία :P Η αλήθεια είναι ότι κι εγώ ένιωσα λίιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι ιιγες τύψεις για το κακόπαιδο όταν το αναφέραμε αλλά μου πέρασε επειδή μιλήσαμε για τον γάμο μετά :P :P :P

md1032
02-04-07, 11:39
me tosh kafeinh na kula stis flebes mou

πίνεις και καφέ zoraberoulini ή είναι η coke? :P

Material Defender 1032

ΠΛΑΤΩΝ
02-04-07, 12:23
Αν και το κατάλαβα ότι είναι πρωταπριλιάτικη φάρσα οφείλω να ομολογήσω ότι δεν κατάλαβα ότι και η Μίρνα ήταν στο κόλπο. Μπράβο κορίτσια! Θα είστε άξια προτεινόμενες για το Όσκαρ Α’ και Β’ γυναικείου ρόλου!

Λατρεία
02-04-07, 12:34
Και σεναρίου κ σκηνοθεσίας επίσης :D:D:D

Piggy
03-04-07, 00:58
Πρέπει να είστε περήφανοι για μας ;p ;p

Κοκκινονίκος
03-04-07, 22:03
αμε αμε :P

Freeman
03-04-07, 23:35
Σε λίγο θα μαλώσουν μεταξύ τους για το ποιά θα πάρει τον Α και ποιά τον Β ρόλο...

soraver
03-04-07, 23:41
o a exei giaourtwma me ageladitsa 2%.
o b me 0%

Κοκκινονίκος
04-04-07, 00:12
:lol: :P

Λατρεία
04-04-07, 00:21
Ε, να πάρω τον β μιας και χρειάζομαι δίαιτα :P

Piggy
04-04-07, 00:49
Α Ροζαννούλα εδώ θα μαλώσουμε:P κι εγώ χρειάζομαι δίαιτα:badmood:

Freeman
04-04-07, 09:09
Τα χοιρινα δέν κάνουν δίαιτα. Παχιά πρέπει να είναι για να έχουν κρέας.

soraver
04-04-07, 09:33
ki oi gelades to idio

Freeman
04-04-07, 09:42
:rozanna:

soraver
04-04-07, 10:39
\m/

Piggy
04-04-07, 14:35
Όχι αγάπες μου εγώ δεν θα καταλήξω σε μια πιατέλα με ένα μήλο στο στόμα ΑΡΝΟΥΜΕΕΕΕΕΕΕ Δεν είναι αυτή η μοίρα μου :cry:

http://www.cyberflight.com/pig.gif

soraver
04-04-07, 16:27
sumfwna me thn christy pantws, egw katelh3a se tetoia piatela prin apo 3-4 xronia

Xouanita
05-04-07, 11:24
Για εξπλέιν... δεν το 'πιασα.

soraver
05-04-07, 11:28
einai ena koritsaki (pou leei o logos ;p) pou phgainoerxetai edwmesa, h ChristyTM h opoia me apokalei `gourouni me mhlo sto stoma sto fourno me patates`

Xouanita
05-04-07, 11:34
:lol: :lol: :lol:

Xouanita
05-04-07, 11:35
Ινδιάνικο όνομα?

soraver
05-04-07, 11:59
:s
mia zwh me douleuoun ;p

Argonauths
05-04-07, 13:51
Kai eisai neos akoma :baby:

Nidis_
05-04-07, 15:17
Mpravo sas :)
Poly kalo.An kai den syndiasa tin mera kati den mou pigaine kala gia kanoniki fasi :P

Tespa mpravo sas. :)

Feugo giati erxontai na me paroun apo tin Ougkanta kati ithageneis :P :P :P

Λατρεία
10-04-08, 01:37
Aχ τι θυμήθηκα! Περασμένα μεγαλεία...:nail:

a$wto$
10-04-08, 02:14
:lol: οπως παντα στην ωρα μου... :lool:

Mπραβο κοριτσια! :lolgirl:

α και καλο μηνα!! :haha:

Freeman
10-04-08, 09:18
lol :P

Alikafros
10-04-08, 11:18
Είσαστε απίστευτοι...
1 χρόνο μετά!

Έπρεπε να κάνουμε κάτι αντίστοιχο και εμείς αγόρια...

pastoula
10-04-08, 11:33
αντε να σας δουμε τι ψαρια πιανετε!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Alikafros
10-04-08, 13:14
Μην μας προκαλείς... γιατί την επόμενη πρωταπριλιά θα τρίβεται τα μάτια σας.

Βασικά εγώ είχα σκεφτεί να σας έκλεινα το forum για 1 ολόκληρη μέρα με ένα μύνημα οτι και καλά έκλεισε το forum... αλλά λέω άστο!

a$wto$
10-04-08, 13:23
Αλή, δεν ειναι καθολου κακη η ιδεα σου ;)

Alikafros
10-04-08, 14:01
ναι μαλακία που δεν το έκανα :p :p :p :p

SeRxaNiTsa
10-04-08, 14:43
Έλεος...Με το πρόβλημα στο νετ μου έχασα όλο αυτό το σκηνικό...ΜΑΛΑΚΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ:D
Καλά ρε κορίτσια...Σφυρίξτε και τίποτα απότο μου σου νου:P
Πφφφφφ
Υ.Γ:Νιδάκοοοοοοο...Στο καλό και από το πεζοδρόμιο ;p

Xouanita
10-04-08, 15:18
ψιτ, κοπελιά... ΠΕΡΣΙΝΟ ειναι! :D

soraver
10-04-08, 15:46
ase den epikoinwnei ;p

Cj
10-04-08, 16:28
Έλεος...Με το πρόβλημα στο νετ μου έχασα όλο αυτό το σκηνικό...ΜΑΛΑΚΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ:D
Καλά ρε κορίτσια...Σφυρίξτε και τίποτα απότο μου σου νου:P
Πφφφφφ
Υ.Γ:Νιδάκοοοοοοο...Στο καλό και από το πεζοδρόμιο ;p

Τώρα σήκωσε το χέρι και πες "Είπα μαλακία"

soraver
10-04-08, 18:09
alla dunata na to akousei kai o kakopaidos pou exei koufa8ei apo tis polles wres sto thlefwno ;p

Xouanita
10-04-08, 19:44
alla dunata na to akousei kai o kakopaidos pou exei koufa8ei apo tis polles wres sto thlefwno ;p

:lool: :lool: :lool: :lool: :lool: :lool:

Δεν μιλάει πολλές ωρες, γιατί μερικοί ενοχλητικοί τον διακόπτουν :P

Freeman
10-04-08, 19:58
To kinito blaptei sobara tin ugeia :D Elpizo na milaei apo stathero se stathero e?

Mirna
10-04-08, 21:30
Αχ Ροζάννα τι με θύμισες τώρα... :lol: Αγόρια, η διαφορά μας είναι ότι εμείς σκεφτόμαστε και πράττουμε, δεν σκεφτόμαστε να σκεφτούμε να πράξουμε :P

Κοκκινονίκος
10-04-08, 23:33
μμμμμμμμμμμμμμ......
το κακό είναι οτι δεν σκεφτεστε σωστά και νομίζετε πως έχετε και δίκιο :P

Λατρεία
10-04-08, 23:40
ψιτ, κοπελιά... ΠΕΡΣΙΝΟ ειναι! :D

Mπα; Πώς και το κατάλαβες;;; :P :P :P

Xouanita
11-04-08, 09:43
χαχαχα να τηνεεεε... μου γυρίζει και τάπες :D

(Kανόνισε, σημερα να μου το αλλάξεις πάλι :P :D)

SeRxaNiTsa
13-04-08, 09:43
Κακόπαιδααααααααααα!!! :lol:
Καλή Πρωταπριλιά και από εμένααααααααααα ;p
Πάντα τα post μου καθυστερημένα είναι αφού λείπω...
Ε...Και την πρωταπριλιά έλειπα :P Οπότε είχα μία χρονοκαθυστέρησηηηηηηηη :P
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/e/ea/Equine_joke.jpg/537px-Equine_joke.jpg

SeRxaNiTsa
13-04-08, 09:44
σήκωnw τα χέρια και fwnazw
είπα μαλακία

soraver
13-04-08, 11:28
better

pastoula
13-04-08, 16:37
eimai hli8ia

SeRxaNiTsa
13-04-08, 19:53
Πες τα βρε Αννούλαααααα!!!

soraver
13-04-08, 20:18
eeetsi, pes ta ;p

pastoula
14-04-08, 13:05
αντε και φακαμισου ρε! μου αλλαζεις τα ποστ και μετα μιλας κι απο πανω!

ΚΩΛΟΠΑΙΔΟ!

soraver
14-04-08, 13:09
mwro mou :*

pastoula
14-04-08, 13:11
να πας να χεστεις! παλι!

καν το οπως ηταν πριν!

a$wto$
14-04-08, 15:59
Κακόπαιδααααααααααα!!! :lol:
Καλή Πρωταπριλιά και από εμένααααααααααα ;p
Πάντα τα post μου καθυστερημένα είναι αφού λείπω...
Ε...Και την πρωταπριλιά έλειπα :P Οπότε είχα μία χρονοκαθυστέρησηηηηηηηη :P
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/e/ea/Equine_joke.jpg/537px-Equine_joke.jpgτι το'κανες το γαιδουρακι και σκουζει? :xm:

msl
14-04-08, 16:08
Γαϊδουράκι ?? Άλογο δεν είναι; :nickred:

SeRxaNiTsa
14-04-08, 16:19
Αλογάκι είναι και γελάει ;p

a$wto$
14-04-08, 16:25
ΟΚ... τι εκανες στ'αλογακι και σκουζει στα γελια? :)

SeRxaNiTsa
14-04-08, 16:27
Είπα κάτι στον Cj και στον Βρασίδα αλλά η παλιοσουπιά πήγε και μου άλλαξε το ποστ ;p

a$wto$
14-04-08, 16:30
τεσπα... πολυ πετρα τ'αλογακι στα δοντακια... :xm:

SeRxaNiTsa
14-04-08, 16:33
Αν το έχω παρακαλέσει να χρησιμοποιήσει οδοντικό νήμα αλλά "μουλαρώνει" ;p

a$wto$
14-04-08, 16:54
ξεκινα με πιο βασικα πραγματα καλυτερα...

μαθε του πρωτα τι ειναι η οδοντοβουρτσα και μετα γιατι χρειαζεται η οδοντοπαστα :P

SeRxaNiTsa
14-04-08, 17:19
Θα μου ρίξει καμιά πεταλιά και θα ψάχνομαι :lol:

msl
14-04-08, 20:26
:lol: :lol: :lol:

a$wto$
15-04-08, 00:55
Θα μου ρίξει καμιά πεταλιά και θα ψάχνομαι :lol:
OK... τοτεεεε δοκιμασε να μεταλαμπαδευσεις τις γνωσεις σου σε καποιο ζωο μικροτερης ογκομετρικης κλιμακας.
Παραδειγματος χαρην σ'ενα σκυλακι :)

αλλα μην το παρακανεις κι εχουμε τετοια φαινομενα...
http://imageshack.gr/files/7t821m4hl1ztgccvycj0.jpg
:D :D :D

:penies: :zempe:

SeRxaNiTsa
15-04-08, 15:21
AXAXAXAXAXA!!! Πως δεν το είχα σκεφτεί νωρίτερα...
ΜΑΑΑΑΑΑΑΚ ΜΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΚ!!! Που είσαι αγόρι μου εεε;;; Έλα στην μανούλα ;p

Piggy
17-04-08, 00:22
aaaaaa re kooritsia e;ixa skeftei mia kaala farsaa kai gia fetos alla den katafera na mpw kai to xasame lol 8a to krathsw gia tou xronou

soraver
17-04-08, 00:58
drop dead

Makjunior
17-04-08, 01:31
ΜΑΑΑΑΑΑΑΚ ΜΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΚ!!! Που είσαι αγόρι μου εεε;;; Έλα στην μανούλα ;p

gouv :dog:

SeRxaNiTsa
17-04-08, 19:03
Που' σαι καλέ;;;

Makjunior
17-04-08, 20:39