PDA

Επιστροφή στο Forum : Καλοκαιρινες διακοπές

Freeman
10-04-07, 09:10
Τί θα κάνετε το καλοκαίρι; Θα πάτε διακοπές; Πού θα πάτε; Άν δέν πάτε τί θα κάνετε;

Freeman
10-04-07, 09:13
Εγώ φέτος σκέφτομαι για Κρήτη Χανια. Ξέρω πως τα Χανιά είναι πιό ωραία απο ότι το Ηράκλειο. Οπότε με την κοπέλα μου λέμε να κατεβουμε Χανιά. Βέβαια λόγο του ότι είμαι καινούριος στην δουλειά, δέν ξέρω πότε θα πάρω άδεια και άν βολέψει να πάμε σε νησί. Θα δείξει... Δέν θέλω πάλι Χαλκιδική :( Τα τελευταία χρόνια όλο Χαλκιδική πάω, είτε για οικονομικούς λόγους, είτε για απο θέμα χρόνου. Είδωμεν. Φέτος έχω και κουπώνια κοινωνικού τουρισμού. Αλλα εέπιδή τελευταία στιγμή θα μάθω την ημερομηνία της αδείας μου, δέν ξέρω άν θα προλάβω να κλείσω σε κάποιο hotel :( . Γιά να δούμε :) Δέν έχω πάει ποτέ Κρήτη.

soraver
10-04-07, 09:32
den skeftesai gia kana camping? an e3aireseis to xesimo pou den einai to pio eukolo einai h kaluterh fash...

egw telh iouliou 8a anebw ston arda. standard omws fetos, oxi opws tis prohgoumenes fores pou me poulhsan oloi. epishs skeftomaste na noikiasoume ena poulmanaki (ap auta me tis 9 8eseis) kai na kanoume gurw gurw sthn makedonia kai sth 8rakh. kai telos mallon 8a perasw thn klasikh bdomada tou 15goustou sto e3wxiko.

ap ola auta to pio pi8ano kai sigouro einai to e3wxiko ;p

Freeman
10-04-07, 10:01
den skeftesai gia kana camping? an e3aireseis to xesimo pou den einai to pio eukolo einai h kaluterh fash...

egw telh iouliou 8a anebw ston arda. standard omws fetos, oxi opws tis prohgoumenes fores pou me poulhsan oloi. epishs skeftomaste na noikiasoume ena poulmanaki (ap auta me tis 9 8eseis) kai na kanoume gurw gurw sthn makedonia kai sth 8rakh. kai telos mallon 8a perasw thn klasikh bdomada tou 15goustou sto e3wxiko.

ap ola auta to pio pi8ano kai sigouro einai to e3wxiko ;p

Τί; Θα ανέβετε στα σκόπια; :lol: Ο κόσμος το έχει βούινο κι εμείς κρυφό καμάρι! :rozanna: :mlk: ;p

Κάμπινγ πήγαμε πέρυσι για 3 μέρες. Περιττό να σου πώ οτι εγω και η Piggy δέν κλείσαμε μάτι :S Δέν είμαι για κάμπινγκ εγώ. Φοβάμαι μήν ξυπνήσω με καμιά αράχνη αγκαλια :S

soraver
10-04-07, 10:34
afou kleineis th skhnoula kai den pernaei tpt

exoun ena festibal ston arda ka8e xrono, ekei sthn orestiada... mono pou skeftomai pws 8elw mia mera gia na anebw kai mia mera gia na gurisw ;p

a re kai na tan pio fthnh h benzunh.... egw kai to fp agkalia to guro tou kosmou 8a kaname ;p

Piggy
10-04-07, 13:22
Η ΕΙΣΑΙ ΤΡΕΛΟΣ τι δεν μπαίνουν ? τη δεύτερη βραδιά στο κάμπινγκ με έπιασε νευρικός κλονισμός δεν άντεχα έβαλα τα κλάματα μέσα στη σκηνή και εκτός όλων αυτών εκεί που ηρέμησα άκουσα ένα 8υρίο να περιφέρετε έξω, προσπαθούν να με πείσουν ότι ήταν βάτραχος αλλά εγώ δεν έχω ακούσει ποτέ βάτραχο να βρυχάται σαν δεινόσαυρος. Ήταν η βραδιά που έπρεπε να μείνω μόνη μου στην σκηνή την προηγούμενη είχα άτομο να σκοτώνει τα μυρμήγκια (εξυπακούεται ότι αφού δεν μπορούσα να κοιμη8ώ εγώ δεν 8α κοιμόταν κανείς άλλος μέσα στη σκηνή.)όλο το βράδυ έλυνα σταυρόλεξα, άσε που το πρωί που ξύπνησαν όλοι, βγήκα κι εγώ έξω και ψάχναμε την παντόφλα του Γιώργου τελικά την βρήκαμε στα πόσα μέτρα από τη σκηνή εγώ πιστεύω ότι την πήρε το 8υρίο αλλά πάλι προσπα8ουν να με πείσουν ότι την πήρε κάποιο σκυλί ένα ξέρω πάντως δεν ξαναπάω σε κάμπινγκ:crazy: :crazy: :crazy:

soraver
10-04-07, 14:07
eleos reeeeeeeeeeee
h kaluterh fash einai sth skhnh... an den hmoun k toso terastios den 8a emene kalokairi pou na mhn paw gia camping alla kapou kolame ;p

ta entomakia auta den einai problhma... sunh8ws ta murmigkakia ta apofeugeis, arkei na mhn baleis th skhnh sou panw apo th folia tous. oso gia to deinosauraki, einai to mono kako pou exoun ola ta camping....
gia na paroun adeia leitourgias einai upoxreomenoi na filo3enoun enan gurminio. o gurminios einai ena erpetaki san korkodilos pou kinigaei koritsakia otan einai stis diskoles meres tous kai trefetai apo ta .... exm katalabainete ;p

Freeman
10-04-07, 14:16
Απαπαπαπα. παιδιά της πόλης είμαστε εμείς. :D

Piggy
10-04-07, 14:19
ναι καλά και αν ένα μυρμηγκάκι μπει μέσα στο αφτί μου μετά πως φεύγει? Ε? είδατε είχα δίκιο για το θηρίο

Freeman
10-04-07, 14:45
Το άκουγα κι εγώ! Έκανε κάπως σάν διλοφόσαυρος απο το jurassic park 1

Piggy
10-04-07, 14:55
Όχι σαν κομψογναθος έκανε με το μεγάλο νύχι

soraver
10-04-07, 15:14
piggy: an fobasai na lousteis, apla mpaineis sth 8alassa ;p

Aetonail
10-04-07, 15:17
Και όμως camping rulez :)

Φυσικά δεν μιλάω για free camp. Οργανωμένο camping και οργανωμενος campistas και ολα οκ. Ουτε μυρμήγια ούτε τέρατα ούτε τίποτα :)

soraver
10-04-07, 15:28
to eleu8ero einai allh fash re su... alla den thn paleuw :s
isws an xasw kamia 40ria kila ;p

Piggy
10-04-07, 15:39
ΑΣΕΕΕΕ ΤΟ ΑΛΛΟΟΟΟΟΟ στην τουαλέτα δεν μπορούσες να πας φοβόμουν μήπως πέσει καμιά αράχνη πάνω στα μαλλιά και μετά που να τρέχω σε όλο το κάμπινγκ.

Freeman
10-04-07, 15:45
Βασικά σε οργανωμένο πήγαμε. αλλα ποιά ήταν η μαλακία. Δέν πήγαμε εκεί που είναι χαραγμένες θέσεις σκηνών με τσιμέντο απο κάτω και όμορφα και καλά. ¨ηταν γεμάτο το καμπίνγκ ναι μας βάλανε να στήσουμε πάνω σε 50 εκατοστά ύψος χόρτα κάτω παο μιά ηλιά που τα κλαδιά της φτάνανε μέχρι κα΄τω και ακουμπούσαν την οροφή μας και δίπλα απο ένα ρέμα ξερό που ήταν τίγκα στα σκουπίδια... οπότε τί αντύπωση να σχηματίσουμε :D

soraver
10-04-07, 18:06
kai plhrwsate gi auto?
eleos re :S

Nidis_
10-04-07, 21:29
TI na po ego gia ta camping??
Kathe xrono me ton proskopismo pairnao arketes meres mesa se skini :)
Kanena provlima den yparxei.AN kleineis tin skini sou den mpainei tipota mesa.An tin kleiseis den yparxei logos na prospathisei na mpei kapoio zoifio mesa.Ektos kai an exeis tin lacta anoixti pano apo to sleeping bag sou :P :P

Oso gia ton Arda einai kali fasi (an kai den exo paei pote).POly xarmani omos apo oti exo akousei :P
An ertheis pros ta pano gouroune enimerose :)

Oso gia mena den ksero.Tha pao dyo kataskinoseis me tous proskopous kai mporei na pao kai sto Kairo kamia voltoula :) Exei pesei kai mia idea gia Rodo.Ante na doume ti tha kanoume...

soraver
10-04-07, 22:29
i will big smurf ;p

Piggy
10-04-07, 23:05
Κι εγώ μάλλον για Κρήτη με κόβω Χανιά θα δούμε .

Συγνώμη τι το εμποδίζει το μυρμήγκι να περάσει το δρομάκι και να έρθει στη σκηνή η άσφαλτος ? μα τι λέτε τώρα?

soraver
10-04-07, 23:14
pou kolaei h asfaltos?

Piggy
10-04-07, 23:26
Ε το τσιμέντο που είπε ο freeman :D

Κοκκινονίκος
10-04-07, 23:47
Εγώ φέτος σκέφτομαι για Κρήτη Χανια. Ξέρω πως τα Χανιά είναι πιό ωραία απο ότι το Ηράκλειο. Οπότε με την κοπέλα μου λέμε να κατεβουμε Χανιά. ........ Αλλα εέπιδή τελευταία στιγμή θα μάθω την ημερομηνία της αδείας μου, δέν ξέρω άν θα προλάβω να κλείσω σε κάποιο hotel :( . Γιά να δούμε :) Δέν έχω πάει ποτέ Κρήτη.

ελάτε ελάτε, θα περάσετε καλά ;)
στείλε πμ όποτε είναι να σου κανονίσω εγώ δωμάτιο ;)
το φτηνότερο :P πλάκα κάνω...μάθε πότε είναι και μου λες αν θες ;)

Η ΕΙΣΑΙ ΤΡΕΛΟΣ τι δεν μπαίνουν ? τη δεύτερη βραδιά στο κάμπινγκ με έπιασε νευρικός κλονισμός δεν άντεχα έβαλα τα κλάματα ......:crazy: :crazy:

απαπαπαπαππαα....μακριά :P

ΑΣΕΕΕΕ ΤΟ ΑΛΛΟΟΟΟΟΟ στην τουαλέτα δεν μπορούσες να πας φοβόμουν μήπως πέσει καμιά αράχνη πάνω στα μαλλιά και μετά που να τρέχω σε όλο το κάμπινγκ.

γυμνή :P :lol:

Βασικά σε οργανωμένο πήγαμε. αλλα ποιά ήταν η μαλακία. Δέν πήγαμε εκεί που είναι χαραγμένες θέσεις σκηνών με τσιμέντο απο κάτω και όμορφα και καλά. ¨ηταν γεμάτο το καμπίνγκ ναι μας βάλανε να στήσουμε πάνω σε 50 εκατοστά ύψος χόρτα κάτω παο μιά ηλιά που τα κλαδιά της φτάνανε μέχρι κα΄τω και ακουμπούσαν την οροφή μας και δίπλα απο ένα ρέμα ξερό που ήταν τίγκα στα σκουπίδια... οπότε τί αντύπωση να σχηματίσουμε :D

φαντάρος δε πήγες? σκινάκια δεν έκανες? :D

Κι εγώ μάλλον για Κρήτη με κόβω Χανιά θα δούμε .

άντε με το καλό :clap:

και αφήστε το πατσο να λεει οτι θέλει :P

soraver
11-04-07, 00:57
auto eleipe na mh me afhnete kai na milaw
paliogourounia

Freeman
11-04-07, 09:16
:Nickred
Βρε φαντάρος πήγα. Σχοινάκια έκανα, Αλλα ήταν χειμώνας ωραίος και καλός και είχαμε 20 πόντους χιόνι. Πού να βρείς σαύρες και μιρμίγκια και αράχνες με 20 πόντους χιόνι :D Φορούσαμε χοντρά ρουχαλάκια, ανάβαμε φωτίτσες να ζεσταθούμε, κοιμώμασταν πέντε πέντε στα σχοινάκια :lol: Μου αρέσει το κάμπινγκ αλλα χειμώνα τελικά :P

:piggy
Απλά ρε παιδί μου άμα έχει τσιμέντο είναι πιό καλα. Δέν στραβώνει το κορμί σου και ούτε πάς και στήνεις επάνω στις φωλιές τους. Γενικά για να έρθουν τα μυρμίγκια στο τσιμέτο θα πρέπει να τα έχεις προκαλέσει πετώντας ωίχουλα στο πάτωμα.

koure
11-04-07, 12:37
siga mi 8es re malaka stavro kai mia vdomada gia na aneveis!!! egw pou to kanw ka8e xrono 8elw gyrw stis 11 wres me 2 staseis gia fagito kai venzina! ama twra 8es staseis ka8e 2 wres de 8a ftaseis pote! Afta einai DIKAIOLOGIES! Ore3i na iparxei kai kali parea!

soraver
11-04-07, 13:03
treno... to toutou gia na ftasei ekeipanw 8elei 50e se benzunh enw to treno trwei mono 10e gia salonikh an 8umamai kala

koure
12-04-07, 19:35
to toutou gia venzina 8elei minimum 1.5 rezervouar sta sigoura (an 3ekiniseis apo a8ina kai pas me maximum 120Km)!! to treno (den 3erw gia karvouniari alla to intercity) 8elei 50e gia didimoteixo enw gia salonica kapou sta 35e (to foititiko panta). Gamwto den phra mpougatsa me ti nisteia!!!!!!! Mhpows mporei kapoios salonikios tou forum na mou steilei 2Kg me krema & 1Kg me tyri? Efxaristw

Xouanita
12-04-07, 21:15
:lol: κ α ι ντιλίβερι μέσω του φόρουμ!
Ρε είμαστε πολύ μπροστά απ όοοοολα τα υπόλοιπα!!!

soraver
12-04-07, 22:06
koure: fainetai pws den xrhsimopoieis tion karbouniarh opws ton les giati an ton xrhsimopoiouses 8a h3eres pws pleon ta bagonia tou einai kainouria terasteia anapautika, ftanei sth 8essalonikh se 6 k kati wres kai paei 15e to kanoniko eisithrio. toulaxiston toso phgaine prin apo 3-4 xronia pou eixa anebei.

koure
12-04-07, 23:42
Koita na deis stavro. O legomenos kai karvouniaris kanei to A8ina-Didimoteixo se 17 wres peripou kai to IC se 11. Ti na protimisw? Ennoeitai protimw na dwsw lefta parapanw kai na glitwsw arketes wres para na vasanistw kai na ftasw pio arga akomi kai apo aftokinito. Einai ti 8elei ka8enas kai apo poia plevra to vlepei.

soraver
13-04-07, 00:54
ok gia didimotixo kerdizeis 6 wre, gia salonikh omws einai mia wra to polu... kai 30-40e diafora gia mia wra den ta dinw

Egw
14-04-07, 01:24
Εγώ πάντως έβγαλα εισιτήριο για 29 Ιουνίου, 30 (Σάββατο) φτάνω Αθήνα, υποθέτω την ίδια μέρα θα ανέβω για το συνηθισμένο προσκύνημα στην Metropolis και κανένα καφεδάκι με όποιον dotteamίτη - kako_paidίτη - ραπάνι βρεθεί περαστικός από κει. Λέω να περάσω και καμια βδομαδούλα Κέρκυρα και λίγο βόρεια ελλάδα, καστορια, Φλώρινα, κάτι τέτοιο, διότι δεν τα ξέρω καθόλου αυτά τα μέρη (Θεσ/νίκη δεν προβλέπεται), και μετα Διακοφτό και ξανά Αθήνα ως 28 Ιουλίου.

kako_paidi®
14-04-07, 01:38
kerkyra akouw....koita na min me ksexaseis afou tha ertheis apo ta merh mou!

Pare thlefwno opws kai dhpote! ;)

soraver
14-04-07, 11:55
8a mas enhmerwseis ;p

maRtina
14-04-07, 13:50
xaxaxaxxaxaxaxaxaxaxa Freeman stadar de 8a prolabeis na kleiseis an akoma den ekleises rooms to let xaxaxaxxa , mporeis omos na ta xrisimopoihseis mexrio kai to telos toy etous pane kamia xeimerini diakopi se kanena arxontiko sat bouna den kako .
ayto pou lete me to camping kai ego to exo psiloxortasei fetos 8elo alla pragmata kirile , xenodoxeia, pisines, proina, coctails and dreams xaxaxax 8elo 8elo xlida fetos ....exo kai ego eisitiria koinonikou toyrismou ....kai ego den exo kleisei akoma alla xero thn periodo pou 8a pao ..leo gia teleytaia bdomada ioyuniou kai meta thn ipoloipi adeia stous leptokarious nisous ....sto kantina palace xaxaxaxaxxaxaxa

Freeman
14-04-07, 14:11
... με ξενοδοχείο "τα αστέρια". Να ξαπλώνεις και να βλέπεις τα αστέρια... κατάλαβα lol

maRtina
16-04-07, 12:28
...ase poy 8a exeis kai parea , syggeneis apo tis filenades soy sto spiti aytes poy filoxeneis ston mousama axxaxaxax

Piggy
18-04-07, 01:54
Ματίνα προχθές δολοφόνησε μία μπροστά μου σοκαρίστηκα :omg:

soraver
18-04-07, 09:24
pws akribos th dolofonhse? profula3eis phran 'h 8a to metaniwsei se 9 mhnes? kai kuriws POSO ARWSTOS EISAI RE GIA NA "ΔΟΛΟΦΟΝΕΙΣ" MPROSTA STH MEGALH SOU ADERFH????????????

Freeman
18-04-07, 10:19
Μικρή αδερφή είναι... Οπότε το σώζω :D

maRtina
18-04-07, 12:08
Ματίνα προχθές δολοφόνησε μία μπροστά μου σοκαρίστηκα :omg:

ρε μπας και ειναι κανένας gothas? κανένας darkillas? ξέρεις τι κανουν τυποι σαν και αυτόν ε? εχε το νου σου κακομοίρα μου! ο δικός σου ασχολειται και με τα design οχο την εχεις βαμένη ! θα σκοτώνει της κατσαριδουλες και θα κολάει πχ τα ποδαρακια τους στον τοιχο ενωμένα και θα δείχνουν το δρόμο προς το wc xaxaxaxaxxaxaxaxaxxaxaxa KOΡΥΦΑΙΟ !!! ΕΓΡΑΨΑ ΠΑΛΙ!

soraver
18-04-07, 12:25
http://cns.bu.edu/~rushi/obelix.jpg

Piggy
18-04-07, 13:06
:lol: Μπα το βράδυ του φόνου το μόνο που έκανε ήταν να την πατήσει μετά πήγαμε και οι δύο να ξυπνήσουμε (γύρο στις 12,30) τη γιαγιά να την μαζέψει, κανείς δεν άντεξε το θέαμα του πτώματος στο πάτωμα ,οπότε δεν νομίζω να έχει τις αντοχές να κόψει τα ποδαράκια και να τα καρφιτσώσει.
(ουπσ όμως μετά από το σημερινό ξεμπρόστιασμα μου φαίνεται πως θα δω τα δικά μου ποδαράκια καρφιτσωμένα στον τοίχο. ) :P

Freeman
09-05-07, 13:08
Παιδιά έχει κανείς στοιχεία (review) Για την Πάργα; Πλάτων; :)

Λατρεία
09-05-07, 13:14
Εγώ έχω κάτι φώτο με μένα κ τον νικρεντ αν ενδιαφέρεσαι, έχω κ υποβρύχιες :P

maRtina
09-05-07, 13:55
ρε χαζη τι ειναι αυτο που εχεις στην καντυ καντυ? :priest: :priest:

Piggy
09-05-07, 14:09
το αρκούδι το έκανε αυτό στη Ροζαννούλα , αυτό το καφέ με το καπέλο

soraver
09-05-07, 14:34
mixmixmix xexexexxexex xaxaxaxaxaxxaxaXXEXXEXXXAEXXAXAXAXEAXEAXEAXAXAXEAX EAEXAXEAXAXEAXEAXAXAXEAXEAXEAXE

AI ROUL!

Λατρεία
09-05-07, 17:14
Και νυμφομανής και χαζή, δεν αντέχω άλλο
:cry: :cry: :cry: :cry:

Piggy
09-05-07, 18:04
Ροζαννούλα μη μασάς τρίψε καμιά μούρη με γυαλόχαρτο να συνέλθουν όλοι;p

Xouanita
06-04-08, 23:28
Εγώ φέτος σκέφτομαι για Κρήτη Χανια. Ξέρω πως τα Χανιά είναι πιό ωραία απο ότι το Ηράκλειο. Οπότε με την κοπέλα μου λέμε να κατεβουμε Χανιά. Βέβαια λόγο του ότι είμαι καινούριος στην δουλειά, δέν ξέρω πότε θα πάρω άδεια και άν βολέψει να πάμε σε νησί. Θα δείξει... Δέν θέλω πάλι Χαλκιδική :( Τα τελευταία χρόνια όλο Χαλκιδική πάω, είτε για οικονομικούς λόγους, είτε για απο θέμα χρόνου. Είδωμεν. Φέτος έχω και κουπώνια κοινωνικού τουρισμού. Αλλα εέπιδή τελευταία στιγμή θα μάθω την ημερομηνία της αδείας μου, δέν ξέρω άν θα προλάβω να κλείσω σε κάποιο hotel :( . Γιά να δούμε :) Δέν έχω πάει ποτέ Κρήτη.

:zempe: :zempe: :zempe:

Λατρεία
07-04-08, 02:06
Xάζεψες παιδί μ;;;;;;;;;
Περσινόοοοοοοοοοοο ειναι το τοπιιιιιιιιιικ

soraver
07-04-08, 02:26
to xe apo mikrh... ekei sto hrakleio ta taizoun perierga kai xazeuoun ;p
kapoia malista hrakleiotopoula to exoun kai sto usertitle tous pws einai xazemena ;p

Xouanita
07-04-08, 09:36
Χαχαχαχαχα οχι βρε, απλά παρατήρησα ότι και πέρσυ ειχε πει πως θα κατεβει Χανιάαααααα :lol:

Σταύροοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο Ηρακλειώτης εισαι και φαινεσαι! :angry:

soraver
07-04-08, 10:33
ai pordepsou re ;p

pastoula
07-04-08, 11:10
exoun ena festibal ston arda ka8e xrono, ekei sthn orestiada... mono pou skeftomai pws 8elw mia mera gia na anebw kai mia mera gia na gurisw ;p

kai emena, πότε θα μου το ελεγες βρε μπαγλαμα? πρεπει να κανονισω απο νωρις την αδεια! εκτος εαν......

a re kai na tan pio fthnh h benzunh.... egw kai to fp agkalia to guro tou kosmou 8a kaname ;p

οι φοβοι μου επιβεβαιωθηκαν! ΡΕ ΚΟΠΑΝΕ, ΜΕ ΤΟ FP Ή ΜΕ ΕΜΕΝΑ ΘΑ ΠΑΣ?????????????????????????

maRtina
07-04-08, 11:13
opos pada......eisai ftoxi kai moni ..

soraver
07-04-08, 11:13
auta pou ekanes quote einai apo persu tetoia epoxh

pastoula
07-04-08, 11:38
δεν εχει καμια σχεση! και περισυ μα ηξερες, και προπερσυ, κτλ, κτλ

δεν θελω να παραδεχτω οτι εκανα μαλακια!

Xouanita
07-04-08, 11:39
βρε εγω την έκανα τη μ@λακια, που σκαλίζω παλιά θεματα

pastoula
07-04-08, 11:45
καλα εκανες! πεφτει θεμα για το φετινο καλοκαιρι!

Xouanita
07-04-08, 11:46
οκ, με βολευει :D. ΔΕΝ εκανα μ@λακια!

pastoula
07-04-08, 11:47
οχι βεβαια! ισα ισα!

Alikafros
07-04-08, 13:46
Είσαστε Spammers!

Xouanita
07-04-08, 14:17
κι εσυ γιορταζεις σημερα και πρεπει να εισαι πιο ελαστικός μαζι μας :D

soraver
07-04-08, 14:25
ri3e ban

pastoula
07-04-08, 15:00
:soraver: να πας να χεστεις!

maRtina
07-04-08, 16:15
λολ ολοι σε βριζουν, κανεις δε σαγαπαει , κανεις δε θελει να σε παιζει

pastoula
07-04-08, 16:19
:diee :mad: :angry: :sniff:

αλλα μετα το ξεχναω και ξαναγραφω!

maRtina
07-04-08, 16:24
επειδη εισαι φτωχη και μονη

a$wto$
07-04-08, 23:56
Απαπαπαπα. παιδιά της πόλης είμαστε εμείς. :D :eleos: ρε φιλε! Απο περσυ την ιδια κασετα παιζεις :ohh:
Ακου... παιδι της πολης...(Καλαμαρια και περυξ :P) εφετος το καλοκαιρι θα γινεις αντρας...
θα παμε για FREEcamping στο δευτερο ποδι Χαλκιδικης :lol:)

ρε μπας και ειναι κανένας gothas? κανένας darkillas? ξέρεις τι κανουν τυποι σαν και αυτόν ε? εχε το νου σου κακομοίρα μου! ο δικός σου ασχολειται και με τα design οχο την εχεις βαμένη ! θα σκοτώνει της κατσαριδουλες και θα κολάει πχ τα ποδαρακια τους στον τοιχο ενωμένα και θα δείχνουν το δρόμο προς το wc xaxaxaxaxxaxaxaxaxxaxaxa KOΡΥΦΑΙΟ !!! ΕΓΡΑΨΑ ΠΑΛΙ!τ'απομνημονευματα σου να δω ποτε θα ξεκινησεις!
μεχρι και οι EMO θα γελασουν :D

λολ ολοι σε βριζουν, κανεις δε σαγαπαει , κανεις δε θελει να σε παιζειαυτο δεν ειναι αληθεια
Σταυρο κοιτα... :)

http://img213.imageshack.us/img213/8793/67886263a72953704alz1.jpg

soraver
08-04-08, 02:33
aaa den exoun koumpiaaaa
kai to de3a einai kai omorfouliko
egkrinetai ;p

Xouanita
08-04-08, 09:21
aaa den exoun koumpiaaaa
kai to de3a einai kai omorfouliko
egkrinetai ;p

Για ποιο πράγμα ακριβως εγκρίνεται?

(οχι, απάντησε! :lol:)

soraver
08-04-08, 09:22
gia mia nuxta pa8ous mazi mou

Xouanita
08-04-08, 09:25
PASTOYLAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!! ! :lol:

maRtina
08-04-08, 09:43
gia mia nuxta paχous mazi mou

μπουχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαα

πανσετες, λουκανικα , κοψιδια , τοστ , πατατες, λαδιλες και τηγανιλες hell yeah!!!!

soraver
08-04-08, 10:23
μπουχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαα

πανσετες, λουκανικα , κοψιδια , τοστ , πατατες, λαδιλες και τηγανιλες hell yeah!!!!

pote eipame katebaineis a8hna na pame sto sesoula?

maRtina
08-04-08, 10:25
8a kano ygeiini diatrofi re si , nerovrasta , ston atmo , psita , filetinia apaxa kotopoulou kai tetoia
den trela8ika akoma lol

pastoula
08-04-08, 10:29
PASTOYLAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!! ! :lol:

ασ'τον! το φατε ματια ψαρια δεν το λενε στο χωριο σου? πισω εχει η αννα την ουρα!:mastig:

soraver
08-04-08, 10:49
nai mwraki mou pisw thn exeis ;p

ola ta zwakia pisw thn exete ;p

http://imageshack.gr/files/u62bq0onj4t10mseg9vs.jpg

pastoula
08-04-08, 10:50
το μαμου μπανανα τελει!

maRtina
08-04-08, 10:53
sumforoumites kai sumforoumitises , edo teliosame gia simera , se ligo ta paidia apo pano 8a arxisoun to σεχ , mporoyme diakritika na aposur8oume , osoi kai oses exete tekna apomakrinde ta apo ta pcia

soraver
08-04-08, 10:54
ok alla mh th dagkwseis se parakalw ;p

maRtina
08-04-08, 10:57
den sas ta lega?

8a tous kano xalastra tora
stayro i mpanana dagonete de gleifete

soraver
08-04-08, 10:59
nai kala ;p

pastoula
08-04-08, 11:05
αληθεια λεει! δαγκωνεται!

soraver
08-04-08, 12:58
makruaaaaaa

pastoula
08-04-08, 13:14
χθες που την δαγκωνα δεν ελεγες τιποτα! και την μασας κι ολας!

soraver
08-04-08, 13:17
etsi opws hmoun xtes den katalabaina kai polla (a)

Alikafros
08-04-08, 13:48
τι σεξουαλκιά υπονοούμενα είναι αυτά Θεε μου!!!

Savroy
08-04-08, 19:41
!!! Α Σ Χ Ε Τ Ο !!!

ρε συ αλίκαφρε η φωτό που έχεις στο κλικ του σοου δεν φορτωνει ολόκληρη και σταματάει στο καλύτερο σημείο!

Mirna
10-04-08, 21:39
Ρε μαλακιστήρια, για διακοπές λέει το τόπικ :P Αντε πείτε τί θα κάνετε φέτος να ζουλεύουμε εμείς... (όχι και ιδιαίτερα λέμε τώρα)

Makjunior
10-04-08, 21:56
1 βδομάδα Κώ... 1 βδομάδα Κέρκυρα... 1 βδομάδα κ περισσότερο Σαρδηνία, καμια βδομαδούλα Ελβετία... κ ό,τι περισσέβει στου χουριού..... ήταν να πάω την Κυριακή π μας έρχεται Βαρκελόνη αλλά δεν προλαβαίνω ρε γμτ... :(

pastoula
11-04-08, 15:56
με δουλευεις, ετσι?

Makjunior
11-04-08, 19:11
με δουλευεις, ετσι?

mmmm nai... kati ksaxasa... tha paw k sthn efeso ena 2hmeraki.... ;p