PDA

Επιστροφή στο Forum : theseis


kako_paidi®
11-04-07, 13:18
Το παιχνίδι

Οδοιπορικό ηρώων

Ο Ανδρόνικος Καλογήρου, είναι άνθρωπος αφοσιωμένος στην επιστήμη και πολέμιος κάθε προκατάληψης. Από το γραφείο του, στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας, εργάστηκε σκληρά για περισσότερα από 5 χρόνια ταξιδεύοντας σε όλη την Ελλάδα και αποκαλύπτοντας το ‘υπερφυσικό’ σε αυτό που πραγματικά ήταν: φαντασιώσεις μεθυσμένων και υστερίες αμόρφωτων.

Όμως η ασφάλεια που νιώθει μέσα σε αυτόν τον ‘πραγματικό’ κόσμο που ζει πρόκειται να καταρρεύσει όταν ένα τηλεφώνημα από την Φοίβη, την θετή αδελφή του και ένθερμη υποστηρικτή του μυθικού, τον ενημερώνει ότι ο πατέρας του όχι απλά είναι εξαφανισμένος αλλά θεωρείται πως είναι νεκρός. Με βαριά καρδιά, ο Ανδρόνικος ταξιδεύει στους τόπους που μεγάλωσε, ψηλά στις ελληνικές κορυφογραμμές όπου θα θάψει ένα άδειο φέρετρο και θα βρει την θυμωμένη, θετή του αδελφή. Δεν μπορεί όμως να φανταστεί ότι κάθε βήμα φέρνει αυτόν και τη Φοίβη πιο κοντά σε αυτό που τους επιφυλάσσει η μοίρα, χωρίς επιστροφή. Γιατί ο θάνατος του πατέρα τους σήμανε το ξεκίνημα της μεγαλύτερης μάχης μεταξύ του καλού και του κακού, με τα λάφυρα να είναι το ίδιο το μέλλον αυτού του κόσμου.

Από τις κρυφές σπηλιές κάτω από την ελληνική μητρόπολη, γεμάτη με απομεινάρια μιας άλλης εποχής και θησαυρούς του παρελθόντος, σε μακρινά μυθικά μέρη σε όλη την Ελλάδα, ο Ανδρόνικος και η Φοίβη θα προσπαθήσουν να λύσουν το αίνιγμα μιας αρχαίας συνομωσίας, που ύπουλα και με φόνους κατάφερε να μείνει κρυφή. Αυτό που θα έβρισκαν όμως, ίσως ήταν η κορυφή του παγόβουνου. Γιατί πίσω από τις σκιές και το χρόνο, μια μεγάλη δύναμη βρίσκεται σε λήθαργο περιμένοντας τη στιγμή που θα ξαναβγεί στο φως της μέρας, ξαναβρίσκοντας τη θέση της ανάμεσα στους ανθρώπους.

Δέος και τρόμος, χιούμορ και αστραπιαίες αποφάσεις, ανακάλυψη και προδοσία, μυθικό και πραγματικό, όλα συνυφασμένα σε ένα γρήγορο πέρασμα στην ‘άλλη πλευρά’. Εκεί, οι μόνοι σου σύμμαχοι είναι αρχαίοι μύθοι του λαού, ασαφή (διφορούμενα?) μεσαιωνικά βιβλία και πάνω από όλα, η ευστροφία σου.!


ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Μια συναρπαστική ιστορία που σε βάζει σε μια Ελλάδα γεμάτη εκπλήξεις, κινδύνους και παρασκηνιακές δολοπλοκίες, ακριβώς κάτω από τα μέρη που κυκλοφορείς καθημερινά!

Παίξε είτε σαν Ανδρόνικος είτε σαν Φοίβη στην κούρσα τους ανάμεσα σε ανθρώπους και τέρατα, προσπαθώντας να ανακαλύψουν τα μυστικά του ‘ΘΕΣΕΙΣ’.

Ξέφρενη δράση και απαιτητικά πάζλ. Πρόκληση για ταχύτητα και ευστροφία σε κάθε γωνιά αυτού του σκοτεινού, φανταστικού κόσμου.

Ένα τεράστιο σύνολο από ποικιλόμορφους, σύνθετους και εξελίξιμους χαρακτήρες. Πλάσματα βγαλμένα από σκοτεινούς ελληνικούς μύθους, κάνουν την εμφάνισή τους όπως ποτέ άλλοτε!

Ταξιδέψτε σε άγνωστες γωνιές της Ελληνικής γης και αποκαλύψτε μυστήριες τοποθεσίες, από κρυφά νεοκλασικά κτίρια μέχρι τις άγριες βουνοκορφές και τα απειλητικά βάθη του Άδη.

Μια νέα μηχανή γραφικών, χτισμένη με σκοπό να αναδείξει τον εντυπωσιακό κόσμο του ΘΕΣΕΙΣ σε όλο του το μεγαλείο.

Το ΘΕΣΕΙΣ αναπτύσσεται για PC από την track7games. Επισκεφθείτε το www.track7games.com για περισσότερες πληροφορίες.
_________________
www.theseisgame.com